Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

παω σε ενα ..σουπερ περιπτερο να παρω βανιλιες σε σκονη να κανω βαφλα ..ΝΑΙ ..ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ....!!!!!!

ο,τι να ναι ..αλλα θελουμε ...

Μη μου πεις οτι πας για προφυλακτικα,δεν θα σε πιστεψω!!!

Και μετα να δω πως θα καθομαι στον κωλο μου!!αμα ρυθμιστουν και οι ορμονες,γ....ιωντας θα πηγαινω!

χαχα πλάκα έχεις.

Ο κριος ο δικός μου είναι περίπτωση...παλιά μου έλεγε δεν σου κάθομαι γιατί με θέλεις μόνο για το σεξ χαχαχαχαχα έχει ωροσκόπο καρκίνο:tongue:

Κ ο δικό σου Κριός είναι;

Ντινα εκπαιδεύτηκα...καλά εσύ κ τι δεν έχεις περάσει κ φοβάσαι την σαλπιγγογραφία που δεν είναι τίποτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ο δικος μου Μαριτσα ειναι διδυμος με ωροσκοπο κριο.και εμενα τετοια μου ελεγε καποτε.με εκμεταλλευεσαι για το κορμι μου μου ελεγε!και σιγα το κορμι!!βουβαλακι τον εκανα τωρα για να μην εχει να λεει

Ο δικος μου Μαριτσα ειναι διδυμος με ωροσκοπο κριο.και εμενα τετοια μου ελεγε καποτε.με εκμεταλλευεσαι για το κορμι μου μου ελεγε!και σιγα το κορμι!!βουβαλακι τον εκανα τωρα για να μην εχει να λεει

:D ωραίος συνδυασμός διδυμος με κριο! Εγώ τον έκανα πιο βουβάλι από ότι ήταν κ τώρα τον αδυνάτισα 20κιλά μείον

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μη μου πεις οτι πας για προφυλακτικα,δεν θα σε πιστεψω!!!

τι λες μαρη τρελλη ...ποια προφυλακτικα?? για ποιο λογο ..πηγα πηρα βανιλιες μικρες να κανω βαφλα ..αλλα με την κουβεντα εδω ...βαριεμαι δεν κανω ...πηγα ..ηρθα...

αλλα δεν κανω βαριεμαι ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

χαχα πλάκα έχεις.

Ο κριος ο δικός μου είναι περίπτωση...παλιά μου έλεγε δεν σου κάθομαι γιατί με θέλεις μόνο για το σεξ χαχαχαχαχα έχει ωροσκόπο καρκίνο:tongue:

Κ ο δικό σου Κριός είναι;

Ντινα εκπαιδεύτηκα...καλά εσύ κ τι δεν έχεις περάσει κ φοβάσαι την σαλπιγγογραφία που δεν είναι τίποτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι...! κι ομως....οχι φοβαμαι ..αλλα δεν μπορω αλλο πονο μωρε...

που να σου πω και για τον θυροειδη που ειχα..και ειχα κανει παρακεντηση δυο φορες προτου αποφασιστει το χειρουργειο...

και παρακεντηση στο λαιμο ..ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ...

μου εβαλε την βελονα στο λαιμο ..να τραβηξει και υγρο..και την κουναγε κιολα περα δωθε να δει μηπωσ πιασει τιποτα στερεο...(κακο δλδ ..) και οχι μονο υγρο...

και ξαναεκανα δευτερη φορα στο μηνα πανω ...και μετα παλι απο ενα μηνα ..χειρουργειο...

εχω τραβηξει τοσα....εκανα και 3 τατουαζ μετα ..και ηρθα στα ισα μου !!!χχαχααχαχαχ

τι λες μαρη τρελλη ...ποια προφυλακτικα?? για ποιο λογο ..πηγα πηρα βανιλιες μικρες να κανω βαφλα ..αλλα με την κουβεντα εδω ...βαριεμαι δεν κανω ...πηγα ..ηρθα...

αλλα δεν κανω βαριεμαι ...

τωρα δεν ειναι για βαφλα θα σας κατσει βαριά ...εγω ακομα τα σουβλακια νιωθω απο τις 8

POzcp3.pngal9Sp3.png

Φοβερος συνδυασμος τι να σου πω!!μιλαμε για μεγαλη τρελα!αστο.

Και εμενα λεει τωρα οτι θα κανει διαιτα αλλα τσακισε 5 κρεπες για βραδυνο!ειναι η διαιτα του μαλακα αυτη.τρως ο,τι θελεις και μετα κανεις το μαλακα

Και εμενα λεει τωρα οτι θα κανει διαιτα αλλα τσακισε 5 κρεπες για βραδυνο!ειναι η διαιτα του μαλακα αυτη.τρως ο,τι θελεις και μετα κανεις το μαλακα

χααχαχαχαχα..ωραια διαιτα!

παω να χτυπησω ενα....ραβανι που ειχα φτιαξει ....:tongue::):tongue::)

Διαφημίσεις

ναι...! κι ομως....οχι φοβαμαι ..αλλα δεν μπορω αλλο πονο μωρε...

που να σου πω και για τον θυροειδη που ειχα..και ειχα κανει παρακεντηση δυο φορες προτου αποφασιστει το χειρουργειο...

και παρακεντηση στο λαιμο ..ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ...

μου εβαλε την βελονα στο λαιμο ..να τραβηξει και υγρο..και την κουναγε κιολα περα δωθε να δει μηπωσ πιασει τιποτα στερεο...(κακο δλδ ..) και οχι μονο υγρο...

και ξαναεκανα δευτερη φορα στο μηνα πανω ...και μετα παλι απο ενα μηνα ..χειρουργειο...

εχω τραβηξει τοσα....εκανα και 3 τατουαζ μετα ..και ηρθα στα ισα μου !!!χχαχααχαχαχ

μαμα μου... ανατρίχιασα :eek: τοτε η σαλπιγγογραφια πιστεψε με θα σου φανει σαν να πας για τεστ παπ

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καταλαβα...και εσυ το μαλακα θα κανεις μετα.στειλε και απο δω κανενα!μου ανοιξες τη ορεξη!!καλα μαρη τρελη πραγματικα με τοσο πονο που τραβηξες τα τατουαζ θα σου φανηκαν ενα απαλο αγγιγματακι...

εμένα πάει για τρέξιμο αυτο τον βοήθησε αλλιώς τρώει

POzcp3.pngal9Sp3.png

μαμα μου... ανατρίχιασα :eek: τοτε η σαλπιγγογραφια πιστεψε με θα σου φανει σαν να πας για τεστ παπ

και για τελειωμα ...σου λεω το εξης...

στα 19 τρακαραμε με αυτοκινητο ..εμεις με μηχανακι ..και μου ανοιξε το γονατο ...φετα!

ειδα κοκκαλο...!

ευτυχωσ μονο το δερμα επαθε ζημια...δεν εσπασα κοκκαλο...

οταν λοιπον με καθαριζαν απο ασφαλτο....εκανα πολλη ωρα και εφυγε η ανιασθισια και καταλαβα ολα τα ραμματα...

του ελεγα πατα μου αλλη μια ...απαγορευοταν...μπορει να νεκρωθει το ποδι μου ειπε ..και ετσι ..τα καταλαβα ολα!και εσωτερικα ραμματα και εξωτερικα...:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...