Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Μαριτσα εγω εκανα και τα 2 σημερα!!κλαμα και μετα φαι!!το ευχαριστηθηκα ομως!!

Ντινακι αμα σου πω οτι δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο;;;!!!!για κατσε να του σφυριξω δυο λογακια του νεαρου μου!!ή μαλλον καπου αλλου θα σφυριξω τα λογακια γιατι παντα ειμαι πιο βιαστικη...

Διαφημίσεις

παω περιπτερο ..ερχομαι σε 15..αν ειστε ..καλως...αλλιως τα λεμε αυριο ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

βρε συ ...εχω κανει μια φορα μονο ..πωςσ να πιασω το 10 το καλο???

με μια φορα..και με τοσα προβληματα???νατασα....τα υγρα παιζουν ρολο ..αλλα το καλο ειναι ...οταν ...ερχεσαι σε οργασμο ...αν γινεται να ειναι παραλληλα με τον αντρα σου ...η εστω εσυ νωριτερα....

ετσι ωστε να υπαρχουν τα υγρα του οργασμου που αυτα βοηθουν στην καλυτερη μετακινηση του σπερματος...

εγω παντωσ ... μαζι θα ..τελειωσουμε ,με περιμενει παντα!!!!

αν τελειωσω εγω πρωτα ..μετα ποναω και δεν μπορω αυτο το μεσα εξω ..μεχρι να ....και αυτος...

ποναω ..δεν θελω να μ ακουμπαει ...οχι να ...μεσα-οξω!!!!

ωραίες περιγραφές! :D:D:D Το κάνατε μία φορά αλλά ήταν τη σωστή μέρα οπότε έχεις ελπίδες. Εσείς έχετε κάνει κάτι βελτιώσεις στο σπέρμα...ενω το δικό μας είναι βράστα χαράλαμπε!:tongue:

Εγώ πρέπει να έχω να κάνω σεξ καμία βδομάδα...δεν έχω καμία όρεξη όλο πόνους. Να αδιαθετήσω να ηρεμήσει το σώμα μου κ μετά δεν θα τον αφήσω έτσι...θα τον κυνηγάω στις γωνίες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα εγω εκανα και τα 2 σημερα!!κλαμα και μετα φαι!!το ευχαριστηθηκα ομως!!

Ντινακι αμα σου πω οτι δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο;;;!!!!για κατσε να του σφυριξω δυο λογακια του νεαρου μου!!ή μαλλον καπου αλλου θα σφυριξω τα λογακια γιατι παντα ειμαι πιο βιαστικη...

κοιτα...αν τελιωνεις εσυ πρωτη ...ηδη εχουν βγει ..υγρα απο τον ..οργασμο σου ...

οποτε αν τελειωσει μετα....θα βοηθησει ..

αν ομωσ τελειωσει πρωτος ..και εσυ εισαι ..στεγνη ...δεν ειναι και τοσο σιγουρο...οχι οτι δεν πιανεισ..αλλα τα υγρα σου απο οργασμο ..βοηθανε καλυτερα...ακομα και τα προηγουμενα υγρα μωρε των προκαταρκτικων ...

μην αγχωνεσαι ομως..

παντως αν πιασω εγω ποτε...που ειμαι η προσωποποιηση του αγχους ....θα πιασετε ολες εδω μεσα...

δεν υπαρχει πιο αγχωδης ανθρωπος απο μενα ...μυγα πεταει και αγχωνομαι ....

Α ρε σκορπινα σεξουλιαρα!!!οντως το εχετε αυτο οι σκορπιοι.πες μου οτι και ο αντρας σου ειναι κριός.το καλυτερο ταιρι στο σεξ!

Μαριτσα μολις τελειωσω με την αγωγη θα τα ξεκινησω αυτα.ετσι κι Λλιως δεν θα τα παιρνω μια ζωη!0

Διαφημίσεις

εγω εχω βγαλει σε ηλικια ...20 χρονων τον εναν βαρθολινειο αδενα και στα 23 τον αλλο ...

το ενα ηταν σαν μανταρινακι και το αλλο ..σαν πορτοκαλακι..

τεραστια!

παρ ολα αυτα εχω υγρα...

φοβομουν οτι μετα δεν θα εχω και θα ποναω ..αλλα ο οργανισμοσ βγαζει και απο ααλλου υγρα για την σεξ .πραξη ..γιατι αλλιωσ θα πεθαινα στον πονο!

και γενικα εχω πολλα υγρα καθοτι ...σκορπινα...

εχω πεισ τον δικο μου οτι τους εχω βγαλει ( αφου του εξηγησα βεβαια ..τι εινια αυτοι ...ξερετε ..ιατρικα κι ετσι) και του λεω που να δεις ..τι γινοταν εκει κατω πρωτου τουσ βγαλω ..χαμοσ!

παντωσ αυτο δεν εχει καμια σχεση με γονιμοτητα....

όταν γυρίσεις πες μας που βρίσκονται αυτοί οι αδένες κ τι κάνουν

POzcp3.pngal9Sp3.png

.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!........χααχαχαχχααχα

σαν τον χειλακη κι εγω....στο euro

τα ειπα αναλυτικα για να καταλαβεις τι γινεται ...

τωρα , αν διαβαζει κανενασ αντρασ ...θα εχει φρικαρει ....χααχαχαχαχαχ

παω περιπτεροοοοοοοοοοοοο

.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!!........χααχαχαχχααχα

σαν τον χειλακη κι εγω....στο euro

τα ειπα αναλυτικα για να καταλαβεις τι γινεται ...

τωρα , αν διαβαζει κανενασ αντρασ ...θα εχει φρικαρει ....χααχαχαχαχαχ

παω περιπτεροοοοοοοοοοοοο

χαχαχα σεξουαλική διαπαιδαγώγηση :D:D:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα κοιτα μην τον ξεζουμισεις τον ανθρωπο και τον αφησεις σκελετο!μαγουλακια ρουφηγμενα,κοκκαλακια να πεταγονται απο παντου και να ζηταει βοηθεια!!

Ντινακι για τσιγαρα πας;;;!!!ετσι λενε ολοι!!

Αντε πρεπει να ξεαγχωθουμε λιγο μου φαινεται γιατι δεν γινεται αλλιως!

Διαφημίσεις

Α ρε σκορπινα σεξουλιαρα!!!οντως το εχετε αυτο οι σκορπιοι.πες μου οτι και ο αντρας σου ειναι κριός.το καλυτερο ταιρι στο σεξ!

Μαριτσα μολις τελειωσω με την αγωγη θα τα ξεκινησω αυτα.ετσι κι Λλιως δεν θα τα παιρνω μια ζωη!0

Ντόπα κανονική:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

οχι ..ειναι παρθενος...

ασε ..ειδα και με αυτουσ που ταιριαζα...σκ@τα!!! χωρισαμε !

όταν γυρίσεις πες μας που βρίσκονται αυτοί οι αδένες κ τι κάνουν

αυτοι ειναι αδενες που βγαζουν υγρα ..πριν την πραξη ...

στα προκαταρκτικα ..(μη με ρωτησεις ποια εινια αυτα???:tongue: )

και εμενα ειχε φραξει ο ενασ αδενασ ...μπορει απο μικροβιο ...

απο περιοδο ..η ακομα ..και το πως ...σκουπιζομαι στην ..τουαλετα..απο μπροστα προσ τα πισω η το αντιστροφο ..

θελω να σου πω απ το τιποτα μπορει να φραξει ...

και ειχε φουσκωσει ...πονοςςςςς??? πολυς!

και εκανα χειρουργειο ..και σε 3 χρονια βουλωσε και το αλλο...

και εκανα παλι χειρουργειο μαρσιποποιησης...(δλδ ...γινεται διανοιξη και ραβεται σαν μαρσιμο και κλεινει ..απο μεσα προς τα εξω...)

εινια ακριβως μεσα απ τα χειλια...κατω....με το που μπιανεισ στον κολπο...ειναι εξω εξω ..ετσι ωστε να βγαινουν τα υγρα για το σκοπο που σου ειπα....για την ερωτικη επαφη ..σου δειχνω ενα λινκ και θα σε κατατοπισει ...

http://www.iator.gr/2011/09/25/apostima-vartholineioy-adena/

Μαριτσα κοιτα μην τον ξεζουμισεις τον ανθρωπο και τον αφησεις σκελετο!μαγουλακια ρουφηγμενα,κοκκαλακια να πεταγονται απο παντου και να ζηταει βοηθεια!!

Εχει ακόμα κοιλούμπα μην ανησυχείς:D:D:D πρέπει να συμπληρώσουμε τα κενά ...μάπα από σεξ τον προηγούμενο μήνα λες κ ήμασταν άρρωστοι

POzcp3.pngal9Sp3.png

παω σε ενα ..σουπερ περιπτερο να παρω βανιλιες σε σκονη να κανω βαφλα ..ΝΑΙ ..ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ....!!!!!!

ο,τι να ναι ..αλλα θελουμε ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...