Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων. 

• Ευχαριστώ 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

η λυγαρια τρωγεται ????? εγω ξερω την ..λυγαρια-λυγαρια,εσενα εχω στην καρδια..!!!!

δεν πειραζει κοριτσαρα....ολες μαζι θα παμε για τον επομενο μηνα!!!

εγω περιμενω ..22 του μηνουυυυ, τουτουνου!!!!

και δεν εχω καμια ελπιδα....οποτε δεν ψαχνομαι ...θα ερθει δεν θα ερθει ...

ειχα ρεπω που λες ..και εκανα κατι ψωνια ..(πιατα ,πινελο σιλικονησ και τοστιερα...) εκανα και το μαλλι ..που ειχε φτασει η ριζα στο πατωμα !!!! κατα τ αλλα ....ξεκουραστηκα!!!λολ!;)

Σε χαπάκια την αγοράζω...βοηθάει κ στην ωορρηξία. Εγώ περισσότερο την είχα πάρει για να έχω σταθερό κύκλο αλλά την σταμάτησα τον Αύγουστο κ να τι έπαθα τώρα ενώ πριν είχα κανονικά περίοδο. http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=676&category_id=56&option=com_virtuemart&Itemid=1

Αυτή τη μάρκα αγοράζω

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Σε χαπάκια την αγοράζω...βοηθάει κ στην ωορρηξία. Εγώ περισσότερο την είχα πάρει για να έχω σταθερό κύκλο αλλά την σταμάτησα τον Αύγουστο κ να τι έπαθα τώρα ενώ πριν είχα κανονικά περίοδο. http://www.goodlifeshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=676&category_id=56&option=com_virtuemart&Itemid=1

Αυτή τη μάρκα αγοράζω

ειλικρινα δεν το ηξερα ....διαβασα τι ειναι ...και βοηθαει στιε γυναικες που εχουν προβλημα με περιοδο ...(ενδεχωμενος σε πολυκυστηκες ωοθηκες και τετοιου ειδους προβληματα)

και τα εκοψες? γιατι? αφου εβλεπες αποτελεσμα....:rolleyes:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ειλικρινα δεν το ηξερα ....διαβασα τι ειναι ...και βοηθαει στιε γυναικες που εχουν προβλημα με περιοδο ...(ενδεχωμενος σε πολυκυστηκες ωοθηκες και τετοιου ειδους προβληματα)

και τα εκοψες? γιατι? αφου εβλεπες αποτελεσμα....:rolleyes:

Πράγματι έκανε δουλειά! Δεν πόναγα καθόλου όταν αδιαθετούσα. Το δέρμα μου ήταν τέλειο χωρίς σπυριά. Ο μεγαλύτερος κύκλος ήταν στη χειρότερη 34μέρες. Και βοηθάει πολύ κ στο έντερο. Τα είχα κόψει γιατί λένε μετα από 6μήνες να κάνεις ένα διάλειμμα κ μετά τα ξεκινάς πάλι. ....Είχα κ εικόνα πολυκυστηκών κ μετά από 4μήνες λυγαριά οι ωοθήκες μου καθάρισαν

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πράγματι έκανε δουλειά! Δεν πόναγα καθόλου όταν αδιαθετούσα. Το δέρμα μου ήταν τέλειο χωρίς σπυριά. Ο μεγαλύτερος κύκλος ήταν στη χειρότερη 34μέρες. Και βοηθάει πολύ κ στο έντερο. Τα είχα κόψει γιατί λένε μετα από 6μήνες να κάνεις ένα διάλειμμα κ μετά τα ξεκινάς πάλι. ....Είχα κ εικόνα πολυκυστηκών κ μετά από 4μήνες λυγαριά οι ωοθήκες μου καθάρισαν

μια χαρα τοτε...ε ναι αφου πρεπει να τα κοβεις?κοφτα...

γενικα δεν κανει ουτε τα σαμπουαν βρε να χρησιμοποιεις το ιδιο για μεγαλο χρονικο διαστημα ..πρεπει να αλλαζεις....

ποσο λοιπον για βιταμινες και παρασκευασματα τετοια...

μια χαρα τοτε...ε ναι αφου πρεπει να τα κοβεις?κοφτα...

γενικα δεν κανει ουτε τα σαμπουαν βρε να χρησιμοποιεις το ιδιο για μεγαλο χρονικο διαστημα ..πρεπει να αλλαζεις....

ποσο λοιπον για βιταμινες και παρασκευασματα τετοια...

τώρα θα τα ξεκινήσω γιατί κ ο οργανισμός μου τα ζητάει. Ήδη σήμερα πήρα 2χάπια κ η θερμοκρασία μου έχει πέσει 36.6 οπότε πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει η ταλαιπωρία μου. Θα πάρω κ το πρωί κ θα τα καταφέρω να αδιαθετήσω.

Πάντως η απογοήτευση σήμερα ήταν μεγάλη ...είχα ελπίδες κ απογοητεύτηκα:(:(:( Αλλά πραγματικά το πιστεύω μέσα μου ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα τα έχω καταφέρει ...δεν παρατάω τα όπλα. Ελπίζω όλες να τα έχουμε καταφέρει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραια εχουμε διδακτοβοτανικη συζητηση.αυτο απ΄οτι καταλαβα ρυθμιζει τον κυκλο ε;εγω κοριτσια ξεκινησα να παιρνω λαδι νυχτολουλουδου σε καψουλες για να αποκτησω περισσοτερα υγρα γιατι εχω "στερεψει" σε σχεση με 2 χρονια πριν...και κανει πολυ καλο και στα συμπτωματα της περιοδου επισης.μπορω να πω οτι κανει δουλεια αλλα θελει κι αλκο διαστημα για να παρω μπρος.

Μαριτσα τι εγινε τελικα;

τώρα θα τα ξεκινήσω γιατί κ ο οργανισμός μου τα ζητάει. Ήδη σήμερα πήρα 2χάπια κ η θερμοκρασία μου έχει πέσει 36.6 οπότε πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει η ταλαιπωρία μου. Θα πάρω κ το πρωί κ θα τα καταφέρω να αδιαθετήσω.

Πάντως η απογοήτευση σήμερα ήταν μεγάλη ...είχα ελπίδες κ απογοητεύτηκα:(:(:( Αλλά πραγματικά το πιστεύω μέσα μου ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα τα έχω καταφέρει ...δεν παρατάω τα όπλα. Ελπίζω όλες να τα έχουμε καταφέρει

Αχ Μαριτσα σε καταλαβαινω απολυτα.σημερα κοριτσια που μου ηρθε και μενα ενιωσα μεγαλη απογοητευση και με πηρε πολυ απο κατω ενω δεν ειμαι τετοιο ατομο.ευχομαι να ξαναπαρω τα πανω μου και να βρω την δυναμη να το αντιμετωπισω.μακαρι να ξεμπερδεψουμε ολες γρηγορα με τα προβληματα μας και να γινουμε μανουλες επιτελους!

Αχ τι ωραια εχουμε διδακτοβοτανικη συζητηση.αυτο απ΄οτι καταλαβα ρυθμιζει τον κυκλο ε;εγω κοριτσια ξεκινησα να παιρνω λαδι νυχτολουλουδου σε καψουλες για να αποκτησω περισσοτερα υγρα γιατι εχω "στερεψει" σε σχεση με 2 χρονια πριν...και κανει πολυ καλο και στα συμπτωματα της περιοδου επισης.μπορω να πω οτι κανει δουλεια αλλα θελει κι αλκο διαστημα για να παρω μπρος.

Μαριτσα τι εγινε τελικα;

πριν λίγο διάβασα ότι η λυγαριά ρίχνει κ την προλακτίνη.

Χάλια Νατάσα απογοήτευσή! ΑΡΝΗΤΙΚΌΤΑΤΟ με πυρετό 37.8....ίσως να είχα ίωση κ να μην το είχα καταλάβει. Πλάκωσα την λυγαριά κ τώρα είμαι τούρμπο...ούτε πυρετό ούτε πόνους στη κοιλιά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα τι εγινε τελικα;

οταν λες υγρα???εννοεις της ...καψας????

εγω εχω κανει αφαιρεση και των 2 αδενων ..των βαρθολινειων ,,,αν τουσ ξερεις ...και παρ ολα αυτα..εχω υγρα...

Ντινακι δεν εχω υγρα ωορρηξιας.καποτε ειχα αλλα πλεον οχι ιδιαιτερα.και χωρις τα υγρα ωορρηξια δεν γινεται ευκολα και η μεταφορα του σπερματος στις σαλπιγγες.ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος.....αυτο το μηνα πηρα για πρωτη φορα αυτα τα χαπια για μια βδομαδα και ειδα μια μικρη διαφορα.δεν ξερω τι αλλο να κανω.εσυ παρολο που αφαιρεσες τους αδενες εχεις ρε θηριο;

Μαριτσα δεν ξερω αν μπορω να τα παιρνω ολα αυτα μαζι πλεον.τοσα μικροπροβληματα που δεν ξερω ποιο να πρωτορυθμισω.Μηπως να πειραματιστω;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγώ συνήθως Νατάσα ρίχνω κ ένα κλάμα αλλά αυτή τη φορά πήρα μια σακούλα ηλιόσπορους κ άρχισα να τρώω...μετά έψαξα το τηλέφωνο του γιατρού κ έκλεισα για την Τρίτη στον ουρολόγο...η ζωή συνεχίζεται δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Κάθε τέλος μια καινούργια αρχή!!! Ο νέος μας κύκλος μπορεί να είναι πιο καρπερός.

Μπορεί η Ντίνα να μας κάνει τη μεγάλη έκπληξη....δεν αντέχω θελω να ακούσω μια εγκυμοσύνη εδω μέσα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εγώ συνήθως Νατάσα ρίχνω κ ένα κλάμα αλλά αυτή τη φορά πήρα μια σακούλα ηλιόσπορους κ άρχισα να τρώω...μετά έψαξα το τηλέφωνο του γιατρού κ έκλεισα για την Τρίτη στον ουρολόγο...η ζωή συνεχίζεται δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Κάθε τέλος μια καινούργια αρχή!!! Ο νέος μας κύκλος μπορεί να είναι πιο καρπερός.

Μπορεί η Ντίνα να μας κάνει τη μεγάλη έκπληξη....δεν αντέχω θελω να ακούσω μια εγκυμοσύνη εδω μέσα

βρε συ ...εχω κανει μια φορα μονο ..πωςσ να πιασω το 10 το καλο???

με μια φορα..και με τοσα προβληματα???νατασα....τα υγρα παιζουν ρολο ..αλλα το καλο ειναι ...οταν ...ερχεσαι σε οργασμο ...αν γινεται να ειναι παραλληλα με τον αντρα σου ...η εστω εσυ νωριτερα....

ετσι ωστε να υπαρχουν τα υγρα του οργασμου που αυτα βοηθουν στην καλυτερη μετακινηση του σπερματος...

εγω παντωσ ... μαζι θα ..τελειωσουμε ,με περιμενει παντα!!!!

αν τελειωσω εγω πρωτα ..μετα ποναω και δεν μπορω αυτο το μεσα εξω ..μεχρι να ....και αυτος...

ποναω ..δεν θελω να μ ακουμπαει ...οχι να ...μεσα-οξω!!!!

Ντινακι δεν εχω υγρα ωορρηξιας.καποτε ειχα αλλα πλεον οχι ιδιαιτερα.και χωρις τα υγρα ωορρηξια δεν γινεται ευκολα και η μεταφορα του σπερματος στις σαλπιγγες.ηταν στραβο το κλιμα το εφαγε και ο γαιδαρος.....αυτο το μηνα πηρα για πρωτη φορα αυτα τα χαπια για μια βδομαδα και ειδα μια μικρη διαφορα.δεν ξερω τι αλλο να κανω.εσυ παρολο που αφαιρεσες τους αδενες εχεις ρε θηριο;

Μαριτσα δεν ξερω αν μπορω να τα παιρνω ολα αυτα μαζι πλεον.τοσα μικροπροβληματα που δεν ξερω ποιο να πρωτορυθμισω.Μηπως να πειραματιστω;;;;;;;

αν σταματήσεις το χάπι της προλακτίνης ναι μπορείς γιατι η λυγαριά δεν επιτρέπεται μαζί με χημικά χάπια που ρυθμίζουν τον κύκλο ή τέτοιου είδους ορμόνες γιατί θα χαλάσουν τον κύκλο σου όλα αυτά μαζί.

Εγώ μια βλέπω υγρά ωορρηξίας μια δεν βλέπω. Γενικότερα έχω υγρά αλλά είναι σαν νεράκι ...δεν βλέπω συχνά αυτό που λένε ασπραδι αυγού

POzcp3.pngal9Sp3.png

εγω εχω βγαλει σε ηλικια ...20 χρονων τον εναν βαρθολινειο αδενα και στα 23 τον αλλο ...

το ενα ηταν σαν μανταρινακι και το αλλο ..σαν πορτοκαλακι..

τεραστια!

παρ ολα αυτα εχω υγρα...

φοβομουν οτι μετα δεν θα εχω και θα ποναω ..αλλα ο οργανισμοσ βγαζει και απο ααλλου υγρα για την σεξ .πραξη ..γιατι αλλιωσ θα πεθαινα στον πονο!

και γενικα εχω πολλα υγρα καθοτι ...σκορπινα...

εχω πεισ τον δικο μου οτι τους εχω βγαλει ( αφου του εξηγησα βεβαια ..τι εινια αυτοι ...ξερετε ..ιατρικα κι ετσι) και του λεω που να δεις ..τι γινοταν εκει κατω πρωτου τουσ βγαλω ..χαμοσ!

παντωσ αυτο δεν εχει καμια σχεση με γονιμοτητα....

αν σταματήσεις το χάπι της προλακτίνης ναι μπορείς γιατι η λυγαριά δεν επιτρέπεται μαζί με χημικά χάπια που ρυθμίζουν τον κύκλο ή τέτοιου είδους ορμόνες γιατί θα χαλάσουν τον κύκλο σου όλα αυτά μαζί.

Εγώ μια βλέπω υγρά ωορρηξίας μια δεν βλέπω. Γενικότερα έχω υγρά αλλά είναι σαν νεράκι ...δεν βλέπω συχνά αυτό που λένε ασπραδι αυγού

βρε συ ...δεν ειναι σε ολες τις γυναικες τοσο εντονο ..και γω πιο μικρη ειχα πιο εντονα ..τωρα οχι τοσο ..ασπρα...

μην αγχωνεσαι ...

ασ εισαι σε ολα τα υπολοιπα οκ ..και συ κι ο αντρασ σου και ασε τα ασπρα ...αν ειναι εντονα η οχι ...;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...