Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

εγώ κλασσικά δεν περιμένω απο τις 6-2 αλλά ως συνήθως έχω πάλι καθυστέρηση ...οπότε δεν πιάνομαι ! κ μην ξεχνάμε κ το μάπα σπερμα

σταματα καλέ να λες έτσι!!!!

Ευη φιλακια πολλα!εγω αμα κρινω απο την ωορρηξια μυ περιμενω σε 3-4 μερες.ασε κατι μικρα πονακια ξεκινησαν απο τωρα.εσυ;

εγω εκανα χοριακη πάλι και ευτυχως μηδένισε ...οποτε ξεκινάω πάλι...

κ εγώ λέω να κλείσω ραντεβού έτσι κ αλλιώς αν έχει κόσμο κ αργήσει να μας δεχτεί μπορεί η περίοδος να με επισκεφτεί στο ενδιάμεσο!

Αλλά πρέπει να σταματήσω να ελπίζω γιατί μετά απελπίζομαι...αφού το ξέρω ότι το σπέρμα είναι αργοκίνητο καράβι τι ελπίζω τρομάρα μου!

να σου θυμίσω το λαγο και τη χελώνα??

Περιμενε μερικες κανα δυο μερουλες και πηγαινε κανε καμια χοριακη!!το θερμομετρο ασε το στην ακρη γιατι πιο πολυ σε αγχωνει!

συμφωνω

Έλεγα να πάω σήμερα αλλά με έπιασε μια ενόχληση στο σημείο που είναι η μήτρα κ είπα ότι θα έρθει. Τελικά γύρισα από τα ψώνια έβαλα θερμόμετρο για να δω αν έρχεται κ είχα 37.5. Δεν ήρθε ακόμα αλλά φοβάμαι ότι θα έρθει μέχρι αύριο! Είμαι απαισιόδοξη κορίτσια τελείως! Αύριο θα βγω πάλι έξω θα κοιτάξω να πάρω κανένα τεστ να έχω αν δεν έρθει. Εσύ Νατάσα πότε δεν περιμένεις;

λοιπον κι εγω είχα ενοχλήσεις και 37,4...μπορεί το δικό μου να μην εξελίχθηκε καλά και τζαμπα να έκανα την χοριακή γιατι τελικά μου είρθε αλλά χαίρομαι που τελικα ξέρω οτι μπορω να φτασω ως εκει.

Πήγαινε να κάνεις μια αυριο!!!!!!!!Τα τεστ μετα απο αυτο που έπαθα δε τα έχω εμπιστοσύνη για χαμηλές τιμες...μερικές φορες εδω που φτανουμε ακομα και η βιοχημικη είναι ανακουφιση

Διαφημίσεις

Ευη δεν πειραζει θα προσπαθησετε ξανα τον επομενο μηνα.εξαλλου το ειπες και μονη σου.τωρα ξερεις και κατι παραπανω!!!μακαρι ο επομενος μηνας ν αειναι και ο τυχερος.

Μαριτσα πηγαινε να κανεις χοριακη!!!εχεις ηδη 6 μερες καθυστερηση!τι περιμενεις;;

Εγω εχω μπερδευτει λιγο με την περιοδο.αν κρινω απο την ωορρηξια πρεπει σημερα ή αυριο να ερθει.αλλα κανονικα περιμενω την Πεμπτη.μπορει να ηρθαν και λιγο τα οανω κατω λογω χαπιων.

Κορίτσια όλη μέρα είχα ένα βάρος στη μήτρα όπως όταν είναι να αδιαθετήσω γι' αυτό είπα να το καθυστερήσω. Τώρα είμαι καλύτερα αλλά για να δούμε μέχρι το πρωί τι θα γίνει. Το θερμόμετρο το άφησα στην άκρη! Αυτή η ενόχληση με έκανε να χάσω τις ελπίδες μου αλλιώς η θερμοκρασία είναι μια χαρά, δεν την άφησε να έρθει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα ασε κατω το θερμομετρο!!!!σε βλεπω!!

Άσε Νατάσα σήμερα όλο νεύρα έχω.

Την Τρίτη πόναγε η κοιλιά αλλά σκεφτόμουν να πάρω τεστ κ δεν τα κατάφερα γιατί είχα τους γονείς μου όλη μέρα. Τα ξημερώματα της Τετάρτης είχα 36.6 οπότε σκέφτηκα ότι θα έρθει αλλά πήγε η ώρα 12 κ δεν είχε έρθει οπότε είπα μόλις σταματήσει η βροχή θα πάω φαρμακείο...τελικά αντί να σταματήσει δυνάμωσε. Είπα να το αφήσω γιατί είχα ακόμα πιο έντονους πόνους. Τίποτα δεν ήρθε!

Το απόγευμα που ήμουν έξω μπήκα από το κινητό να δω που είναι το εφημερεύον φαρμακείο κ δεν την έβρισκε την οδό :evil::evil::evil: μετά μου έσβησε κ από μπαταρία δεν πρόλαβα να δω που είναι το δεύτερο φαρμακείο. Εεε τι να πω δεν είναι γραπτό να κάνω τεστ!!! Αλλά με τόσο έντονα πονάκια αν ήμουν έγκυος θα είχα αποβάλει! Η θερμοκρασία βέβαια ανέβηκε πάλι.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα πηγαινε κατευθειαν για χοριακη και ασε τα θερμομετρα και τα φαρμακεια.ηδη εχεις αρκετες μερες καθυστερηση.δεν ειναι καλυτερα να ξερεις απο το να σε τρωει η αγωνια;και μην δινεις σημασια στο θερμομετρο.το απογευμα παντα διχνει πιο υψηλη θερμοκρασια.και εγω για ενα διαστημα που ασχολιομουν με αυτο το "σπορ" το απογευμα μου εδειχνε παντα παραπανω απο το πρωι.

Αντε πηγαινε κανε αυριο γιατι με τρωει και μενα η αγωνια!!

Μαριτσα πηγαινε κατευθειαν για χοριακη και ασε τα θερμομετρα και τα φαρμακεια.ηδη εχεις αρκετες μερες καθυστερηση.δεν ειναι καλυτερα να ξερεις απο το να σε τρωει η αγωνια;και μην δινεις σημασια στο θερμομετρο.το απογευμα παντα διχνει πιο υψηλη θερμοκρασια.και εγω για ενα διαστημα που ασχολιομουν με αυτο το "σπορ" το απογευμα μου εδειχνε παντα παραπανω απο το πρωι.

Αντε πηγαινε κανε αυριο γιατι με τρωει και μενα η αγωνια!!

βασικά με συγκρατεί κ λίγο ο πόνος στη κοιλιά γιατί είναι τόσο έντονος που χθες δεν έκλεισα μάτι το βράδυ κ όλο λέω ήρθε ή έρχεται κ τελικά τίποτα. Χοριακή δεν θέλω να κάνω για δυο λόγους...ο πρώτος είναι επειδή βαριέμαι να πάρω λεωφορείο το πρωι για να την κάνω κ μετά να πάω πάλι για να πάρω αποτελέσματα. Δεν έχουμε κοντά διαγνωστικό.

Και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η απογοήτευση είναι τεράστια όταν σου λέει ο μικροβιολόγος '' δεν ξέρω τι αποτέλεσμα περίμενες αλλά δεν είσαι έγκυος''

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

χελοου εβριμποντι !!!!

τι κανετε????

δεν λεω χρονια πολλα σε καθολικη γιορτη ..δεν πιστευω ..

αν περιμεναμε απο τις 365 μερες να δειξουμε μια φορα οτι ειμαστε ερωτευμενοι ..καηκαμε !

κανα νιουζ καυτο??? εχουμε?????

ρεπαρω σημερα ....και εκανα ψωνακια...και τωρα λεω να μαγειρεψω....

περιμενω νεακια σας ...φιλια...;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Ντινακι επιτελους ρεπο!!!ευκαιρια να ξεκουραστεις.εχεις απολυτο δικιο για την "υπεροχη" αυτη γιορτη!απο νεα σκιζουμε!!!εμενα μου ηρθε σημερα η ακατανομαστη και ξαπλωνω ολη μερα!εβαλα τον αντρα να κανει κρεπες φαντασου!περιμενουμε νεοτερα απο τη Μαριτσα να δουμε.εσυ κανενα νεο ρε κοριτσι;

Και εγώ σκ@τούλες !!! Έκανα clearblue κ βγήκε αρνητικό κατευθείαν:evil::evil::evil::evil::evil:. Σήμερα είχα 37.8 οπότε μάλλον κάποια ίωση μου χτύπησε τη πόρτα κ έχει μπλοκάρει ο οργανισμός μου. Πήρα παναντολ, λυγαριά, σίδηρο με φολικό οξύ και ιπποφαές ...πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσει ο οργανισμός κ θα έρθει. Λένε ότι η λυγαριά κ τα ω3 που έχει το ιπποφαές ρυθμίζουν τις ορμόνες κ έρχεται η περίοδος.

Πήγαμε κ για σουβλάκια για να μας φύγει η στεναχώρια με τη μάσα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Και εγώ σκ@τούλες !!! Έκανα clearblue κ βγήκε αρνητικό κατευθείαν:evil::evil::evil::evil::evil:. Σήμερα είχα 37.8 οπότε μάλλον κάποια ίωση μου χτύπησε τη πόρτα κ έχει μπλοκάρει ο οργανισμός μου. Πήρα παναντολ, λυγαριά, σίδηρο με φολικό οξύ και ιπποφαές ...πιστεύω ότι σιγά σιγά θα ηρεμήσει ο οργανισμός κ θα έρθει. Λένε ότι η λυγαριά κ τα ω3 που έχει το ιπποφαές ρυθμίζουν τις ορμόνες κ έρχεται η περίοδος.

Πήγαμε κ για σουβλάκια για να μας φύγει η στεναχώρια με τη μάσα

η λυγαρια τρωγεται ????? εγω ξερω την ..λυγαρια-λυγαρια,εσενα εχω στην καρδια..!!!!

δεν πειραζει κοριτσαρα....ολες μαζι θα παμε για τον επομενο μηνα!!!

εγω περιμενω ..22 του μηνουυυυ, τουτουνου!!!!

και δεν εχω καμια ελπιδα....οποτε δεν ψαχνομαι ...θα ερθει δεν θα ερθει ...

ειχα ρεπω που λες ..και εκανα κατι ψωνια ..(πιατα ,πινελο σιλικονησ και τοστιερα...) εκανα και το μαλλι ..που ειχε φτασει η ριζα στο πατωμα !!!! κατα τ αλλα ....ξεκουραστηκα!!!λολ!;)

Ντινακι επιτελους ρεπο!!!ευκαιρια να ξεκουραστεις.εχεις απολυτο δικιο για την "υπεροχη" αυτη γιορτη!απο νεα σκιζουμε!!!εμενα μου ηρθε σημερα η ακατανομαστη και ξαπλωνω ολη μερα!εβαλα τον αντρα να κανει κρεπες φαντασου!περιμενουμε νεοτερα απο τη Μαριτσα να δουμε.εσυ κανενα νεο ρε κοριτσι;

εγραψα πριν για το ποσο ....ρεπο ειχα σημερα...στο τρεξιμο για διαφορες δουλειες!

δεν πειραζει ρε κοριτσι ...τον επομενο μηνα ...παλι εδω ειμαστε.!

εγω με την τοστιερα που πηρα...εχει και πλακες για βαφλα ...

παω τωρα στο σουπερ περιπτερο ...και αγοραζω βανιλιες..(οπως αυτα που βαζουμε στο κεικ ..) να φτιαξω μιγμα ...για να φαμε ...

εφτιαξα μια ..ωραιοτατη κοτοσουπα...και καταιφακια τυριων ...!!! σπεσιαλ εντισιον ! και η βαφλα για το τελος...και μετα...αντε να κανεις σεξ ....εχουμε σκασει στο φαι!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...