-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, MK2012 είπε:
Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα.
Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω.
Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34.
Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση.
Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.
Εμάς μετά από 3 χρόνια και άπειρες εξετάσεις με πολύ κακό σπερμα (τύπου μορφολογία 0%) καταλήξαμε ότι έφταιγαν τα μικρόβια που είχε. Πήρε αντιβιώσεις και τώρα αρχίζει κάπως να φτιάχνει (1% μορφολογία) και μετά τις αντιβιώσεις μας έδωσε ένα τέλειο έμβρυο και ένα καλό. Ενώ δλδ δεν βελτιώθηκε εκπληκτικά (ακόμα τουλάχιστον το σπερμα) και έκανε καλύτερες γονιμοποιήσεις. Οπότε δείτε ξανά το θέμα των βακτηρίων.
-
clearblue...θετικό/αρνητικό
-
Θέματα
-
- 7.091 απαντήσεις
- 890.059 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.075 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.930 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.006 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.382 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.091 απαντήσεις
- 890.059 εμφανίσεις
-
- 487 απαντήσεις
- 21.654 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.502.664 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 76 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 62
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 920 απαντήσεις
- 45.033 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 499 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 932 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 303 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 217 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 470 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα