Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν θυμάμαι την ιστορία σας. Αν έχετε δοκιμάσει διατροφές , βιταμίνες, γυμναστική. Και με το καλό κάνετε σπερματοζωάρια. Μήπως να κάνετε προεμφυτευτικό; Αν έχετε ελέγξει τα πάντα. 

Βιταμίνες γυμναστική συνεχώς … διατροφή έτσι και έτσι …

έχουμε κάποια σπερματοζωάρια αλλά νομίζω το θέμα είναι στο dfi τώρα περιμένουμε και τα νεότερα αποτελέσματα να δούμε μήπως καλυτέρευσαν τα πράγματα αλλιώς νομίζω θα προχωρήσουμε σε βιοψία …

προεμφυτευτικό θα ήθελα πολύ γιατί έχω ήδη δύο αποβολές αλλά διάβασα πως θέλουν 3 για να γίνει …

δηλαδή έλεος δεν μας φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε πρέπει να τα περάσουμε και τρεις φορές για να μπορέσουμε να κάνουμε προεμφυτευτικό….

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Να σου πω την αληθεια Μαριτσα οσο καιρο προσπαθουμε δεν ετυχε να εχω καποια ιδιαιτερη καθυστερηση οποτε δεν εχω κανει καν.απλα εχω ακουσει απειρες ιστοριες και απο φιλες μου και δεν τα θεωρω και τοσο αξιοπιστα.εσενα σου ετυχε ποτε να βγαλει κατι που δεν ισχυε;

εγώ έχω κάνει συνολικά πέντε τεστ κ το διάστημα που προσπαθούσα αλλά κ το διάστημα που δεν προσπαθούσα αλλά φοβήθηκα μην έγινε κανά ατύχημα.... τα δυο πρώτα ήταν πρεντίκτορ, το επόμενο ήταν σελφ κλιαρ το ψηφιακό και τα δυο τελευταία ήταν σελφ κλιαρ! Όλα ήταν ξεκάθαρα κάτασπρα κ το ψηφιακό το έγραφε καθαρα όχι έγκυος. Οπότε πέντε στα πέντε αρνητικά κ σωστά! Το 6ο ελπίζω να είναι το θετικό! Γενικότερα δύσκολα αποφασίζω να κάνω τεστ γιατί τυχαίνει κ καθυστερεί να μου έρθει ακόμα κ 15μέρες...σπάνια βέβαια αλλά έχει τύχει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ολο κι ολο στη ζωη μου εχει καθυστερησει 2 φορες και τις 2 ηταν 8 μερες.μονο τοτε εκανα, και τα 2 φυσικα αρνητικα.ειδικα την πρωτη φορα ημουν σιγουρη οτι ημουν γιατι δε μου ειχε καθυστερησει ποτε πριν.την δευτερη φορα το ιδιο πιστευα οππτε απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα.η επομενη θα ειναι στις 10 μερες και πανω!!!οχι τιποτα αλλο,τζαμπα η χαρα!

Μαριτσα απο που εισαι;εγω ειμαι απο πολυ βορεια!!Θρακη.

Εμενα ολο κι ολο στη ζωη μου εχει καθυστερησει 2 φορες και τις 2 ηταν 8 μερες.μονο τοτε εκανα, και τα 2 φυσικα αρνητικα.ειδικα την πρωτη φορα ημουν σιγουρη οτι ημουν γιατι δε μου ειχε καθυστερησει ποτε πριν.την δευτερη φορα το ιδιο πιστευα οππτε απο τοτε δεν ξαναασχοληθηκα.η επομενη θα ειναι στις 10 μερες και πανω!!!οχι τιποτα αλλο,τζαμπα η χαρα!

Μαριτσα απο που εισαι;εγω ειμαι απο πολυ βορεια!!Θρακη.

εγώ για να κάνω τεστ πρέπει κ εγώ δεν ξέρω τι...ίσως αν έβλεπα καφέ ή ροζ αυτό που λένε ότι βγαίνει λίγο με την εμφύτευση ή αν ένιωθα αρκετά κουρασμένη κ ζαλιζόμουν...δεν ξέρω ανάλογα κ τις μέρες καθυστέρησης.

Το θυμάμαι ότι είσαι από τα βόρεια! Θα είναι τέλεια εκεί! Εγώ γεννήθηκα κ μεγάλωσα στην Αθήνα...το ίδιο κ οι γονείς μου.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Και εγω Αθηνα γεννηθηκα και μεγαλωσα μεχρι τα 11.Μετα φυγαμε και ηρθαμε Ξανθη.ειναι πολυ ωραια οντως εδω.ειναι αλλιως τα πραγματα.πιο ηρεμα χωρις τρελους ρυθμους.και γενικα ειναι πολυ ομορφη πολη για επαρχια.αν εξαιρεσεις βεβαια το κρυο και τον αερα που εχει!!

Αχ αυρο που ειπες πριν με τα ροζ της εμφυτευσης, ποσο θελω να το δω!!αλλα δεν ισχυει παντα αν δεν κανω λαθος.πολλες γυναικες δεν παιρνουν χαμπαρι οτι εχουν πιασει.μονο απο την κολλητη μου ακουσα οτι το καταλαβε απο την πρωτη στιγμη οτι επιασε!αυρο ητΝ το πιο κουφο και ειχε απολυτο δικιο ομως..

Διαφημίσεις

Και εγω Αθηνα γεννηθηκα και μεγαλωσα μεχρι τα 11.Μετα φυγαμε και ηρθαμε Ξανθη.ειναι πολυ ωραια οντως εδω.ειναι αλλιως τα πραγματα.πιο ηρεμα χωρις τρελους ρυθμους.και γενικα ειναι πολυ ομορφη πολη για επαρχια.αν εξαιρεσεις βεβαια το κρυο και τον αερα που εχει!!

Αχ αυρο που ειπες πριν με τα ροζ της εμφυτευσης, ποσο θελω να το δω!!αλλα δεν ισχυει παντα αν δεν κανω λαθος.πολλες γυναικες δεν παιρνουν χαμπαρι οτι εχουν πιασει.μονο απο την κολλητη μου ακουσα οτι το καταλαβε απο την πρωτη στιγμη οτι επιασε!αυρο ητΝ το πιο κουφο και ειχε απολυτο δικιο ομως..

Ασε εγω τι είχα πάθει δυο φορές... είχα λίγο ροζ στο σκούπισμα κ μετά τίποτα! Χαρά εγώ! Σκέφτηκα να περιμένω δυο μέρες για να ανέβει η ορμόνη κ μετά να κάνω τεστ. Δεν πρόλαβα μου ήρθε μετά από δυο μέρες...κλάμα με το τσουβάλι! Μετά όμως που έγινε πάλι ήμουν πιο υποψιασμένη κ δεν χάρηκα αλλά ήρθε κιόλας το αίμα μετά από δυο μέρες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πλεον Μαριτσα μου,πιστευω οτι θα μας ερθει απο κει που δεν το περιμενουμε.αμα ειναι να τυχει και μια φορα να εχουμε ερθει σε επαφη ολο κι ολο,θα τυχει!

εχετε ωραίο Καρναβάλι εκεί αλλα κ η Ξάνθη είναι τέλεια μου είπε η μητέρα μου που έχει πάει!

Πλέον ναι δεν ξέρω με τι να χαρώ...μου χει τύχει να έχω τάση προς εμετό κ καθυστέρηση αλλά κ πάλι τίποτα! Εσένα σου έχει τύχει αυτό με το ροζ ποτέ;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μπα!!απ΄οσο θυμαμαι ποτε δεν ειχα τιποτα!πολλες φορες μην ξεχνας οτι προκαλουμε και οι ιδιες καποια σημαδια απο την μεγαλη μας επιθυμια για παιδι!εμενα μου ετυχε αυτο με ζαλαδες και αναγουλες και στο τελος συνειδητοποιησα οτι ηταν καθαρα ψυχοσωματικο!μεγαλα παιχνιδια παιζει ο εγκεφαλος τελικα.ωραια ηταν καποτε οταν ημασταν μικρα που μας μαθαιναν οτι τα παιδια τα εφερνε ο πελαργος!γιατι δεν ισχυει;;;!καλα θα ηταν.

Μαριτσα μου σε καληνυχτω,παω για νανι γιατι αυριο εχει παλι πρωινο ξυπνημα.φιλακια πολλα και θα τα πουμε σιγουρα αυριο!Μακαρι αυτη τη φορα που δεν εχεις κανενα σημαδι περιοδου να ειναι αυτο που ελπιζουμε!

Μπα!!απ΄οσο θυμαμαι ποτε δεν ειχα τιποτα!πολλες φορες μην ξεχνας οτι προκαλουμε και οι ιδιες καποια σημαδια απο την μεγαλη μας επιθυμια για παιδι!εμενα μου ετυχε αυτο με ζαλαδες και αναγουλες και στο τελος συνειδητοποιησα οτι ηταν καθαρα ψυχοσωματικο!μεγαλα παιχνιδια παιζει ο εγκεφαλος τελικα.ωραια ηταν καποτε οταν ημασταν μικρα που μας μαθαιναν οτι τα παιδια τα εφερνε ο πελαργος!γιατι δεν ισχυει;;;!καλα θα ηταν.

Μαριτσα μου σε καληνυχτω,παω για νανι γιατι αυριο εχει παλι πρωινο ξυπνημα.φιλακια πολλα και θα τα πουμε σιγουρα αυριο!Μακαρι αυτη τη φορα που δεν εχεις κανενα σημαδι περιοδου να ειναι αυτο που ελπιζουμε!

ευχαριστω Νατασούλα...καλό βράδυ τα λέμε αυριο

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Για λίγο δεν σε πρόλαβα! Καλά είμαι έβλεπα για λίγο αυτοψία στη τηλεόραση κ άργησα να μπω! Σήμερα ξεκίνησα κ εγώ ιπποφαές σε χάπια! Έχει γίνει χαμός με αυτό...όλο διαφημίσεις στη τηλεόραση για τα χάπια ιπποφαές. Έγω έχω πάρει δυο εταιρίες για να έχει ο καθένας το κουτί του. Δεν αδιαθέτησα αλλά έχω ακόμα αυτά τα ενοχλήματα στη κοιλιά κ κρυάδες. Το στήθος σήμερα σαν να πάει να ξεκινήσει κ αυτό!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα δεν προλαβαμε χθες να τα πουμε!!δεν πειραζει.σημερα πηγα πηρα τις εξετασεις και επεσε πολυ τελικα η προλακτινη.πηγαμε στο αλλο ακρο τωρα.1,7 κατεβηκε.η προγεστερονη στο 25,9.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη για την συγκεκριμενη μερα που εκανα τις εξετασεις.δεν εχω ιδεα για να σου πω την αληθεια!!κατι θα ξερει.

Τις ειδες και εσυ τις διαφημισεις ε;;καλα εκανες και πηρες.ειναι πολυ καλο γενικα.

Περιοδος ποτε δεν περιμενεις;;;

Μαριτσα δεν προλαβαμε χθες να τα πουμε!!δεν πειραζει.σημερα πηγα πηρα τις εξετασεις και επεσε πολυ τελικα η προλακτινη.πηγαμε στο αλλο ακρο τωρα.1,7 κατεβηκε.η προγεστερονη στο 25,9.μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη για την συγκεκριμενη μερα που εκανα τις εξετασεις.δεν εχω ιδεα για να σου πω την αληθεια!!κατι θα ξερει.

Τις ειδες και εσυ τις διαφημισεις ε;;καλα εκανες και πηρες.ειναι πολυ καλο γενικα.

Περιοδος ποτε δεν περιμενεις;;;

Εγώ νομίζω καλύτερα που κατέβηκε! θα γλιτώσεις την μαγνητική. Στις 6-2 έπρεπε να μου είχε έρθει! Πάω σουπερ μαρκετ....ελπίζω να σε βρω μέσα το βράδυ

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...