Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Δεν πειράζει Ντινα! Σιγά σιγά θα τα δείτε όλα. Να είσαστε καλά κ όλα θα γίνουν. Ειναι κ δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά κ σκεφτόμαστε κ την καθε επίσκεψη στο γιατρό τώρα. Νατάσσα καλύτερα που έχεις πιο χαλαρες επαφές ειναι πιο αποτελεσματικές. Είδες τι πάθαμε με την προλακτινη!αυτό το άγχος τα κάνει όλα. Καληνύχτα κορίτσια όνειρα γλυκά!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! εγω ειμαι ...σχετικα χαρουμενη γιατι πηρα το γιατρο ..τον ανδρολογο ..και του ειπα τιμες απο σπερμοδ. και μου ειπε οτι δεν ειναι καιτοσο χαλια οσο νομιζαμε ...

η κινητικοτητα...πρεπει να ειναι σαν συνολο ..την πρωτη ωρα...η ταχεια και η καλη ..(σε αλλεσ αναγραφεται μετρια..) συνολο πανω απο 50%.

ε...εμασ εινια 45 % !

μου ειπε οτι δεν εινια απιθανο να πιασουμε ...ετσι ...οπωσ στα πρωτα σπερμοδιαγ. που ηταν οοοοοοολα 0%

και εκει πηγαιναμε μονο για εξωσωμ ..

δν ξερω αλλα χαρηκα πολυ ..

του ειπα για βιταμινες και ειπε αν ξερετε την intelecta 2gr . ,ενα φακελακι (υδατοδιαλυτο) και 3 καψουλες eviol!

τις eviol τησ επαιρνα κι εγω ...επειδη στρωνει το δερμα τα μαλλια ...κατι τετοιο ...

μασ ειπε να τα παρουμε για καα 6μηνο ..και πιστευει αν δουμε διαφορα...

υπαρχει ομωσ και περιπτωση να δειξει λεει το αντιθετο..

αυτο ρε κοριτσια που οφειλεται? δλδ μπορει ειπε α χαμηλωσει κι αλλο..

αλλο παλι και τουτο...δεν μπορω να καταλαβω ..

οποια ξερει ασ μου πει ..το οτιδηποτε...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλημερα κοριτσια! εγω ειμαι ...σχετικα χαρουμενη γιατι πηρα το γιατρο ..τον ανδρολογο ..και του ειπα τιμες απο σπερμοδ. και μου ειπε οτι δεν ειναι καιτοσο χαλια οσο νομιζαμε ...

η κινητικοτητα...πρεπει να ειναι σαν συνολο ..την πρωτη ωρα...η ταχεια και η καλη ..(σε αλλεσ αναγραφεται μετρια..) συνολο πανω απο 50%.

ε...εμασ εινια 45 % !

μου ειπε οτι δεν εινια απιθανο να πιασουμε ...ετσι ...οπωσ στα πρωτα σπερμοδιαγ. που ηταν οοοοοοολα 0%

και εκει πηγαιναμε μονο για εξωσωμ ..

δν ξερω αλλα χαρηκα πολυ ..

του ειπα για βιταμινες και ειπε αν ξερετε την intelecta 2gr . ,ενα φακελακι (υδατοδιαλυτο) και 3 καψουλες eviol!

τις eviol τησ επαιρνα κι εγω ...επειδη στρωνει το δερμα τα μαλλια ...κατι τετοιο ...

μασ ειπε να τα παρουμε για καα 6μηνο ..και πιστευει αν δουμε διαφορα...

υπαρχει ομωσ και περιπτωση να δειξει λεει το αντιθετο..

αυτο ρε κοριτσια που οφειλεται? δλδ μπορει ειπε α χαμηλωσει κι αλλο..

αλλο παλι και τουτο...δεν μπορω να καταλαβω ..

οποια ξερει ασ μου πει ..το οτιδηποτε...

Πιστεύω οτι εννοεί οτι δεν μπορει να ξέρει αν σίγουρα θα ειναι καλύτερο γιατι ακόμα κ ο πιο φυσιολογικός άντρας κάποιες φορές τυχαίνει να ειναι πολυ χάλια το σπέρμα του. Οποτε λογικά σου λέει θα ανέβει αλλα δεν μπορει να γνωρίζει τι θα συμβεί γιατι μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να ανεβάσει πυρετό ούτε να έχει το κινητό του κοντά στη περιοχή ούτε να ανεβαίνει η θερμοκρασία! Ειναι αρκετοί παράγοντες! Απλά να ειναι προσεχτικός κ όλα θα πάνε καλά!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πιστεύω οτι εννοεί οτι δεν μπορει να ξέρει αν σίγουρα θα ειναι καλύτερο γιατι ακόμα κ ο πιο φυσιολογικός άντρας κάποιες φορές τυχαίνει να ειναι πολυ χάλια το σπέρμα του. Οποτε λογικά σου λέει θα ανέβει αλλα δεν μπορει να γνωρίζει τι θα συμβεί γιατι μέσα σε αυτό το διάστημα δεν πρέπει να ανεβάσει πυρετό ούτε να έχει το κινητό του κοντά στη περιοχή ούτε να ανεβαίνει η θερμοκρασία! Ειναι αρκετοί παράγοντες! Απλά να ειναι προσεχτικός κ όλα θα πάνε καλά!

εσυ πωσ τα βλεπεισ τα νουμερΑ?

εσυ πωσ τα βλεπεισ τα νουμερΑ?
Τα νουμερα το βλέπεις κ μόνη σου οτι όλο κ ανεβαίνουν. Θεωρώ οτι ακόμα κ τώρα φυσιολογική σύλληψη μπορει να γίνει αρκεί να είσαι χαλαρή κ να βοηθήσεις κ εσύ τον εαυτό σου με βιταμίνες! Και αν έκανες κ σαλπιγγογραφια θα σε βοηθούσε γιατι με αυτη την εξέταση για 3μήνες οι σαλπιγγες ειναι πιο ανοιχτές κ γίνεται καλύτερη η πρόσβαση για το σπέρμα.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Τα νουμερα το βλέπεις κ μόνη σου οτι όλο κ ανεβαίνουν. Θεωρώ οτι ακόμα κ τώρα φυσιολογική σύλληψη μπορει να γίνει αρκεί να είσαι χαλαρή κ να βοηθήσεις κ εσύ τον εαυτό σου με βιταμίνες! Και αν έκανες κ σαλπιγγογραφια θα σε βοηθούσε γιατι με αυτη την εξέταση για 3μήνες οι σαλπιγγες ειναι πιο ανοιχτές κ γίνεται καλύτερη η πρόσβαση για το σπέρμα.

αχ ..ακουσα αυτο που δεν ηθελα να ακουσω...σαλπιγγ..

εγω που εχω περασει τοσα απο πονο και φοβαμαι αυτη τη βλακεια...δεν ξερω...

αχ ..ακουσα αυτο που δεν ηθελα να ακουσω...σαλπιγγ..

εγω που εχω περασει τοσα απο πονο και φοβαμαι αυτη τη βλακεια...δεν ξερω...

Αυτη η βλακεία που φοβάσαι έχει βοηθησει κοπέλες κ έχει ανοίξει τον δρόμο για να γίνουν μάνες. Εχω ακούσει για περιπτώσεις που τον πρώτο μήνα μετά την σαλπιγγογραφια τα κατάφεραν. Εγώ όμως δεν ήμουν τυχερή γιατι το σπέρμα μας ειναι πολυ μαπα το καρπούζι! Όταν θα είσαι έτοιμη ψυχολογικά πήγαινε. Πάντως δεν ειναι τίποτα κακώς έχουν τρομοκράτηθει τόσες κοπέλες με αυτη την εξέταση.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πωα ειστε κοριτσια;

Ντινα πηγαινε να την κανεις.δεν ειναι τιποτα.η μονη περιπτωση να πονεσεις λιγο ειναι αν εχεις καποιο προβλημα.εγω σου ειπα πονεσα λιγο γιατι ηταν λιγο κλειστη η τρυπουλα του τραχηλου,αλλα ηταν κατι στιγμιαιο.οσο για το σπερμα καλο μου ακουγεται αλλα εχω σηκωσει τα χερια ψηλα με αυτο το θεμα.και φυσικα να πας να κανεις και την προλακτινη σου.τοσες εξετασεις εφαγες στη μαπα!εκει θα κολλησεις;η προλακτινη απ΄οτι διαβασα και απ΄οτι μου ειπαν θεωρειται σημαντικη αιτια να μην μπορεις να συλλαβεις.

Μαριτσα εσυ ολα καλα;

Πωα ειστε κοριτσια;

Ντινα πηγαινε να την κανεις.δεν ειναι τιποτα.η μονη περιπτωση να πονεσεις λιγο ειναι αν εχεις καποιο προβλημα.εγω σου ειπα πονεσα λιγο γιατι ηταν λιγο κλειστη η τρυπουλα του τραχηλου,αλλα ηταν κατι στιγμιαιο.οσο για το σπερμα καλο μου ακουγεται αλλα εχω σηκωσει τα χερια ψηλα με αυτο το θεμα.και φυσικα να πας να κανεις και την προλακτινη σου.τοσες εξετασεις εφαγες στη μαπα!εκει θα κολλησεις;η προλακτινη απ΄οτι διαβασα και απ΄οτι μου ειπαν θεωρειται σημαντικη αιτια να μην μπορεις να συλλαβεις.

Μαριτσα εσυ ολα καλα;

η προλακτινη μπορει να ηταν καλη και μετα να εγινε κακη?καποτε...ημουν εγκυος ...γι αυτο το λεω ..αλλα πανε και 16 χρονια...μπορει να εχει αλλαξει?

Διαφημίσεις

Ντινα η προλακτινη μπορει να αλλαξει μερα με τη μερα μη σου πω ωρα με ωρα.εχει αμεση σχεση με το αγχος και οχι μονο!το εψαξα αρκετα αυτες τις μερες και συνειδητοποιησα ποσα πολλανμπορουν να συμβουν στο σωμα μας και δεν εχουμε ιδεα.και ο θυροειδης μπορει να τη επηρρεασει.δυστυχως επειδη μιλαω απο το το κινητο,μεχρι να βρω την διαδικασια για το chat μπορει και να με παρει ο υπνος.Θα δω αν μπορω να το κανω

Πάντως δεν το βάζουμε κάτω έχουμε κ χιουμορ!!!:D:D:D

Θα το κάνουμε το σπέρμα να τρυπάει κ τοίχο:tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!

Εύη τι έγινε τελικά με τη περίοδο;

Νατάσα εσύ πότε δεν περιμένεις;

Ντίνα τι κάνεις; τι νέα;

Ελπίζω σύντομα κάποια από μας να μείνει έγκυος να χαρούμε κ εδώ!!!

Θα τις κάνω αλλά για άλλο λόγο. Έχω ταχυπαλμία πάνω απο 100παλμούς κ μου είπε η γιατρός ότι μπορεί να έχω θυροειδή οπότε σίγουρα θα τις κάνω. Έχω κ ένα μικρό όζον στο λαιμό οπότε μπορεί να φανεί κ στο αίμα. Πέρσι πάντως θυροειδής στο αίμα δεν φάνηκε. Κ γενικότερα μου είπαν να δω πάλι όλες τις ορμόνες γιατί κ οι άλλες επηρεάζουν τους παλμούς.

Άνοιξα πριν το ντουλάπι κ τι λες να είδα; θα γελάσεις! Πήγε κ αγόρασε γάλα για μωρά επειδή μέσα έχει πολλές βιταμίνες...τι σκέφτηκε το άτομο:D

αντισώματα θυρεοειδούς έκανες??

εγω κορίτσια ακόμα περιμένω......37η μερα σήμερα και επιβεβαιωμένο με υπερηχο οτι η ωορρηξια εγινε πριν 17/1......το τεστ αρνητικό όμως......αντε ίσως ερθει αυριο.....ουφ.....

χαχαχαχαχαχα!!!

αντισώματα θυρεοειδούς έκανες??

εγω κορίτσια ακόμα περιμένω......37η μερα σήμερα και επιβεβαιωμένο με υπερηχο οτι η ωορρηξια εγινε πριν 17/1......το τεστ αρνητικό όμως......αντε ίσως ερθει αυριο.....ουφ.....

Δεν θυμάμαι Εύη μου τι μου είχε γράψει τότε ο ενδοκρινολόγος. Αλλά έτσι κ αλλιώς τώρα πρέπει να πάω πάλι. Του άντρα μου καλές βγήκαν οι εξετάσεις δεν ξέρω αν το διάβασες! μόνο λίγο η προλακτίνη είναι πάνω από το όριο αλλά ο βιολόγος είπε ότι είναι από το άγχος.

Εγώ λέω να κάνεις πάλι ένα τεστ γιατί εσύ δεν έχεις συνήθως καθυστέρηση ενώ αν γινόταν σε μένα θα το θεωρούσα συνηθισμένο φαινόμενο!

Αν θυμάσαι τα άλλα τεστ σου έβγαιναν θετικά κ δεν ήσουν έγκυος...μήπως τώρα που είναι αρνητικό είσαι;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...