Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Θα τις κάνω αλλά για άλλο λόγο. Έχω ταχυπαλμία πάνω απο 100παλμούς κ μου είπε η γιατρός ότι μπορεί να έχω θυροειδή οπότε σίγουρα θα τις κάνω. Έχω κ ένα μικρό όζον στο λαιμό οπότε μπορεί να φανεί κ στο αίμα. Πέρσι πάντως θυροειδής στο αίμα δεν φάνηκε. Κ γενικότερα μου είπαν να δω πάλι όλες τις ορμόνες γιατί κ οι άλλες επηρεάζουν τους παλμούς.

Άνοιξα πριν το ντουλάπι κ τι λες να είδα; θα γελάσεις! Πήγε κ αγόρασε γάλα για μωρά επειδή μέσα έχει πολλές βιταμίνες...τι σκέφτηκε το άτομο:D

ο θρεοειδησ μαριτσα ...φερνει αρρυθμιες ,ταχυκαρδιες και αλλα πολλα ...

εγω οταν ειχα θεμα ...το καταλαβα μονη μου και μαλιστα...επειδη η μητερα μου ειχε ...καρ...νο στο θυρεοειδη ..ηξερε πολλα ...

καποια στιγμη τησ λεω ..δεν μπορω να καταπιω .....περασαν μερεσ ...νομιζοντασ οτι εινι αμυγδαλεσ κρυωμα κλπ.. τιποτα...συνεχιστηκε αυτο ...

το λεω στη μανα μου ,μου λειει ..η ιδεα σου ειναι (καθοτι ηξερε οοοοολα τα συμπτωματα και δεν εδωσε βαση..)

τελικα λεω παω να κανω ενα υπερηχο στο λαιμο να δω...και μου βρισκουν μια κυστη σαν αυγο ..και πιεζε το λαρυγγι και γι αυτο δεν μπορουσα να καταπιω ευκολα..

πηγα ενδικρινολογο...εκανα εξετασεισ ...τα παντα...δεν ειχα προβλημα ..μονο την κυστη ..

εκανα παρακεντηση ...αδειασε το ..σακουλακι...αλαλ μεσ σε ενα μηνα ..ξαναγεμισε...και ξαναεκανα ..και επειδη ξαναγεμισε πολυ γρηγορα..μου ειπε ο γιατροσ ..μπεσ βγαλτο να τελειωνεισ...

γενικα ειμαι επιρρεπεισ στις κυστεσ...

εχω βγαλει κα το βαρθολινειο αδενα (και τουσ 2) που ειναι κατω...:oops:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Έχεις περάσει πολλά Ντινα με τον θύρεοειδη! Ευχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες για σένα κ τον σύντροφο σου. Ειναι κ κληρονομικο οποτε μπορει να εχω αλλα πέρσι δεν φάνηκε τίποτα. Μόνο αυτό το πολυ πολυ μικρό στο λαιμό που άρχισε να φαίνεται απο τα 15 μου κ πέρσι υπήρχε αλλα δεν είχε μεγαλώσει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Γεια σας και παλι κοριτσια!!ath απο εξετασεις δεν βρεθηκε τιποτα στις ορμονες του θυροειδη.εχω 3 πολυ μικρες κυστες που ξερω οτι τις εχω χρονια. 3 τουλαχιστον.καποτε επαιρνα χαπια εκανα την βλακεια και τα εκοψα μονη μου.τωρα αυτη επιμενει να ξαναρχισω χαπια γιατι λεει οτι ακομα και οι κυστες ειναι ικανες να επηρρεζουν τη γονιμοτητα.τι να πω!ασε που μετα τη μαγνητικη που μου εβαλε για την προλακτινη εχω πλεον αμφιβολιες για αυτην.δεν βαζουν τοσο ευκολα για προλακτινη 50!αλλα εσυ κοριτσι μου εχεις περασει πολλα!!μακαρι να μη σου ξαναεμφανιστει ΠΟΤΕ τιποτα!καιρος να ησυχασεις!

Μαριτσα βλεπω απο αγχος καλα πατε και εσεις!!!κυριως κοιτα να κατεβασεις την δικη σου τιμη για να μπορεσεις να μεινεις εγκυος πιο ευκολα

Γεια σας και παλι κοριτσια!!ath απο εξετασεις δεν βρεθηκε τιποτα στις ορμονες του θυροειδη.εχω 3 πολυ μικρες κυστες που ξερω οτι τις εχω χρονια. 3 τουλαχιστον.καποτε επαιρνα χαπια εκανα την βλακεια και τα εκοψα μονη μου.τωρα αυτη επιμενει να ξαναρχισω χαπια γιατι λεει οτι ακομα και οι κυστες ειναι ικανες να επηρρεζουν τη γονιμοτητα.τι να πω!ασε που μετα τη μαγνητικη που μου εβαλε για την προλακτινη εχω πλεον αμφιβολιες για αυτην.δεν βαζουν τοσο ευκολα για προλακτινη 50!αλλα εσυ κοριτσι μου εχεις περασει πολλα!!μακαρι να μη σου ξαναεμφανιστει ΠΟΤΕ τιποτα!καιρος να ησυχασεις!

Μαριτσα βλεπω απο αγχος καλα πατε και εσεις!!!κυριως κοιτα να κατεβασεις την δικη σου τιμη για να μπορεσεις να μεινεις εγκυος πιο ευκολα

εγω οταν εβγαλα την κυστη ..και τον εναν αδενα (λοβο) ...επαιρνα στην αρχη χαπια...για να μην πω οτι δεν πηρα...οτι δεν δοκιμασα..(ο γιατροσ μου το πε ...θεσνα παιρνει χαπια?? σε τετοιο στυλ)

μετα απο καποιουσ μηνες...εγινε η ιστορια που βρεθηκαν νοθευμενα πολλα και τα απεσυραν απ την αγορα...μου φαινεται το θυρορμον....και το σταματησα ..και εκτοτε δεν ξαναπηρα...

η μ@@ και μου ειναι οτι δεν εχω κανει εξετασεισ εδω και πολλα χρονια..αυτεσ που χρειαζονται για θυρεοειδη .και ποσο που εγω εβγαλα τον εναν ..

οταν ομωσ εκανα το 2010 την αφαιρεση ινομυωματοσ ..εχω την εντυπωση οτι μου τις εκαναν ολες...

Έχεις περάσει πολλά Ντινα με τον θύρεοειδη! Ευχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες για σένα κ τον σύντροφο σου. Ειναι κ κληρονομικο οποτε μπορει να εχω αλλα πέρσι δεν φάνηκε τίποτα. Μόνο αυτό το πολυ πολυ μικρό στο λαιμό που άρχισε να φαίνεται απο τα 15 μου κ πέρσι υπήρχε αλλα δεν είχε μεγαλώσει.

εμενα ειχε η μανα μου ...και εκανε 2 φορεσ χειρουργειο .(γιατι ειχε και καρ...νο)

ειναι μια χαρα ομωσ!

ο θυροειδησ ειναι το μονο οργανο που δεν κανει μετασταση ...να το ξερετε...

να και ενα καλο..

γενικα πολλες γυναικεσ εχουν μετα το τσερνομπιλ του 86...εσεισ ισωσ δεν το θυμαστε αλλα εγω ημουν 9 χρονων τοτε και θυμαμαι..

Διαφημίσεις

μπα ο γιατρός δεν ασχολήθηκε καθόλου με την προλακτινη μου. Μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό να ανεβαίνει λίγο απο το άγχος. Πέρσι το φθινόπωρο που έκανα πάλι ήταν μέσα στα όρια. Ειναι ανάλογα κ με την διάθεση! Δεν με έχει προβληματίσει η προλακτινη καθόλου γιατι κ ο γυναικολόγος τα ίδια μου είπε. Εσένα πιστεύω ειναι υπερβολική η γιατρός σου! Για να έχεις όγκο πρέπει η τιμή να ειναι απο 250 κ πάνω. Ηρέμησε κ κάνε πάλι εξετάσεις κ πάρε κ άλλη γνώμη

POzcp3.pngal9Sp3.png

εμενα ειχε η μανα μου ...και εκανε 2 φορεσ χειρουργειο .(γιατι ειχε και καρ...νο)

ειναι μια χαρα ομωσ!

ο θυροειδησ ειναι το μονο οργανο που δεν κανει μετασταση ...να το ξερετε...

να και ενα καλο..

γενικα πολλες γυναικεσ εχουν μετα το τσερνομπιλ του 86...εσεισ ισωσ δεν το θυμαστε αλλα εγω ημουν 9 χρονων τοτε και θυμαμαι..

Εσύ Ντίνα με την προλακτίνη πως τα πας;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ντινακι μακαρι να εχεις ξεμπερδεψει!με το τσερνομπιλ θυμαμαι που το ελεγε η μανα μου χρονια....εγω ημουν μικρη (οχι και τοσο)5 χρονων αλλα το πιστευεις οτι το θυμαμαι ακομα;γενικοτερα ευθυνεται για πολλους καρκινους.δεν ξερω απο που ειστε αλλα εδω εμεις στα βορεια εχουμε παρα παρα πολλα κρουσματα καρκινου και το ριχνουν στο τσερνομπιλ.

Μαριτσα αυτο θα κανω.αμα δω οτι δεν πεφτει τοτε θα παω και αλλου.οταν το ειπα στον γυναικολογο μου επαθε κριση!!φωναζε απο το τηλ να αλλαξω επειγοντως ενδοκρινολογο

Μαριτσα δεν ειχα ποτε προβλημα με την περιοδο.παντα ο κυκλος μου ηταν απο 28 μεχρι 32 μερες.ωορρηξια κανω κανονικα γιατι ποναω και απο κει το καταλαβαινω αν και το τελευταιο χρονο εχω πολυ λιγα υγρα ωορρηξιας.θα επρεπε να ειχα παραπανω.εσυ εχεις καποιο θεμα με τον κυκλο σου;

Διαφημίσεις

Μαριτσα δεν ειχα ποτε προβλημα με την περιοδο.παντα ο κυκλος μου ηταν απο 28 μεχρι 32 μερες.ωορρηξια κανω κανονικα γιατι ποναω και απο κει το καταλαβαινω αν και το τελευταιο χρονο εχω πολυ λιγα υγρα ωορρηξιας.θα επρεπε να ειχα παραπανω.εσυ εχεις καποιο θεμα με τον κυκλο σου;

ρώτησα για την ωορρηξία γιατί λένε ότι με την προλακτίνη σταματάει να γίνεται ωορρηξία αλλά δεν ξέρω πόσο πρέπει να είναι η τιμή της για να συμβεί αυτό.

Εμένα από 30ημερών πήγε 33 ή 34ημερών ο κύκλος. Δεν έχω κ τόσο σταθερή περίοδο αλλά δεν είναι κ εντελώς χάλια. Υπάρχει μια μικρή ορμονική διαταραχή με λίγο τεστοστερόνη παραπάνω αλλά ωορρηξία γίνεται και οι γιατροί μου είπαν να μην πάρω αντισυλληπτικά γιατί είναι πολύ ελαφριά η διαταραχή κ δεν συμβαίνει πάντα σε όλες τις εξετάσεις. Αλλά είχα σκοπό να κάνω πρόκληση ωορρηξίας...έτσι είχαμε πει με τον γιατρό αν το σπέμα ήταν οκ αλλά με τέτοιο σπέρμα τίποτα δεν μπορώ να κάνω.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αφου γινεται ωορρηξια βρε Μαριτσα μου γιατι να κανεις προκληση;θελετε να πετυχετε μερα να υποθεσω για περισσοτερες πιθανοτητες;εγω παντως που εκανα μια σπερματεγχυση αν και απετυχε,την εκανα σε φυσικο κυκλο.απλα με παρακολουθουσε και μολις ηρθε η μερα την καναμε.

Αφου γινεται ωορρηξια βρε Μαριτσα μου γιατι να κανεις προκληση;θελετε να πετυχετε μερα να υποθεσω για περισσοτερες πιθανοτητες;εγω παντως που εκανα μια σπερματεγχυση αν και απετυχε,την εκανα σε φυσικο κυκλο.απλα με παρακολουθουσε και μολις ηρθε η μερα την καναμε.

Λένε ότι μερικές τα έχουν καταφέρει με την πρόκληση...κάνεις καλή ποιότητα ωαρίων, μπορείς να κάνεις πάνω από ένα ωάριο κ προγραμματίζεις την επαφή. Εγώ δεν ξέρω πότε έχω ωορρηξία δεν την καταλαβαίνω. Μόνο με τον υπέρηχο την έχω δει κ λόγο της ορμονικής διαταραχής είναι δύσκολο να προβλέψεις πότε θα γίνει. Απλά όλα τα χρόνια προσπαθούσα να έχω καθημερινή επαφή ή μέρα παρα μέρα. Τώρα χαλάρωσα όμως που έμαθα ότι το σπέρμα είναι μάπα...εννοώ ότι μου πέρασε η μανία που είχα να τον κυνηγάω κάθε μέρα για να μου κάτσει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ ασε το μεγαλυτερο ζορι ειναι αυτο!να πρεπει να προγραμματισεις τις επαφες σου!εμεις το αφησαμε πια και οτι θελει ας γινει!ασε που σου φευγει και η ορεξη οταν εισαι με ενα ημερολογιο στο χερι!σε αγχωνει ακομα πιο πολυ και στο τελος παλι τιποτα δεν γινεται!

Εσύ Ντίνα με την προλακτίνη πως τα πας;

ε ...δεν ξερω τι ειναι ..που συνεπαγεται οτι δεν την εχω κοιταξει ποτε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...