Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

μηπως μπορούμε να μάθουμε το όνομα αυτού του ενδοκρινολογου;

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Ρε Μαριτσα μηπως επιασες κανενα μωρακι και εχεις καμια εμφυτευση τωρα;λιγο νωρις δεννειναι για πονους περιοδου;εκτος και αμα κρυωσες.

Η τιμη της προλακτινης πρεπει να ειναι το πολυ 25-30.εξαρταται απο το καθε εργαστηριο τι τιμες δινει.εγω εχω 53 και πρεπει να κατεβει μεχρι 10 μου ειπε ο γυναικολογος.μπα δεν αγχωνομαι απλα πηγα σε ενδοκρινολογο χθες και μου τα ειπε αυτα και πρεπει τωρα να τα συζητησω με τον γυναικολογο.

Διαφημίσεις

Ρε Μαριτσα μηπως επιασες κανενα μωρακι και εχεις καμια εμφυτευση τωρα;λιγο νωρις δεννειναι για πονους περιοδου;εκτος και αμα κρυωσες.

Η τιμη της προλακτινης πρεπει να ειναι το πολυ 25-30.εξαρταται απο το καθε εργαστηριο τι τιμες δινει.εγω εχω 53 και πρεπει να κατεβει μεχρι 10 μου ειπε ο γυναικολογος.μπα δεν αγχωνομαι απλα πηγα σε ενδοκρινολογο χθες και μου τα ειπε αυτα και πρεπει τωρα να τα συζητησω με τον γυναικολογο.

μπα μην ανησυχείς δεν είναι πολύ ανεβασμένη...έχω ακούσει να βγάζουν κ υγρό από το στήθος από την πολύ προλακτίνη. Από το άγχος ανέβηκε θα δεις. Το αδένωμα νομίζω την ανεβάζει πολύ παραπάνω.

Βασικά τώρα που έχει κάνει ορμονικές ο δικός μου φοβάμαι μην δω καμία ακραία τιμή προλακτίνης από αδένωμα. όλο το μυαλό μου στο κακό

Εγώ 33 είχα προλακτίνη μια φορα αλλά έπεσε

Μακάρι να είναι εμφύτευση αλλά με τέτοιο σπέρμα δεν το βλέπω. Είναι νωρίς για πόνους περιόδου εκτός αν μου έρθει νωρίτερα

POzcp3.pngal9Sp3.png

μπα μην ανησυχείς δεν είναι πολύ ανεβασμένη...έχω ακούσει να βγάζουν κ υγρό από το στήθος από την πολύ προλακτίνη. Από το άγχος ανέβηκε θα δεις. Το αδένωμα νομίζω την ανεβάζει πολύ παραπάνω.

Βασικά τώρα που έχει κάνει ορμονικές ο δικός μου φοβάμαι μην δω καμία ακραία τιμή προλακτίνης από αδένωμα. όλο το μυαλό μου στο κακό

Εγώ 33 είχα προλακτίνη μια φορα αλλά έπεσε

Μακάρι να είναι εμφύτευση αλλά με τέτοιο σπέρμα δεν το βλέπω. Είναι νωρίς για πόνους περιόδου εκτός αν μου έρθει νωρίτερα

Εβγαζα υγρο απο το στηθος και ετσι το καταλαβαμε.τι να πω,μακαρι να ειναι μονο αγχος.οχι τιποτα αλλο γιατι αυτη μου ειπε πως αλλη αντιμετωπιση εχει αν ειναι απο αδενωμα σε περιπτωση εγκυμοσυνης.ξερεις κατι τετοιο εσυ;σου ανεφερε ποτε κατι παρομοιο;

Αχ μακαρι Μαριτσα μου να ειναι εμφυτευση!ποτε δεν ξερεις!!!

Εβγαζα υγρο απο το στηθος και ετσι το καταλαβαμε.τι να πω,μακαρι να ειναι μονο αγχος.οχι τιποτα αλλο γιατι αυτη μου ειπε πως αλλη αντιμετωπιση εχει αν ειναι απο αδενωμα σε περιπτωση εγκυμοσυνης.ξερεις κατι τετοιο εσυ;σου ανεφερε ποτε κατι παρομοιο;

Αχ μακαρι Μαριτσα μου να ειναι εμφυτευση!ποτε δεν ξερεις!!!

Λοιπόν το έψαξα λίγο τώρα...συνήθως για να υπάρχει αδένωμα πρέπει η τιμή να είναι αρκετα μεγάλη δηλαδή ακομα κ 300 μπορει να φτασει. Υπερβολική την βρίσκω να σε βάζει για μαγνητική. Μια κοπέλα που ακουσα ότι είχε προλακτίνη κάπου όσο κ εσύ...αρχικά της έδωσε χάπια κ αφου είδε ότι δεν έπεφτε μετά από καιρό την έβαλε για μαγνητική και φυσικά δεν είχε αδένωμα. Απλά πήρε περισσοτερο καιρό τα χαπια κ της έπεσε. Τώρα πρέπει να έχει γεννήσει το μωρό της:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

εμένα η προλακτίνη έπεσε χωρις χαπια αλλά επειδή ηταν μονο 33 δεν ειπε τιποτα τοτε ο γιατρος...κανε ξανα την εξέταση μετά από λίγες μέρες με άλλη ψυχολογία παίζει να έχει πέσει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσι!!!αυτο σκεφτομουν και εγω οτι ειναι λιγο υπερβολικο.θα το συζητησω και με το γυναικολογο βεβαια.εσυ θα την ξανακανεις εξεταση την προλακτινη να δεις που βρισκεσαι;παντως ποσο σημαντικο ρολο παιζουν οι ορμομες!μου τονισε οτι ακομα και οι κυστες που εχω στον θυροειδη επηρρεαζουν την γονιμοτητα.και το παραμικρο πρεπει να ψαχνουμε τελικα!

Ευχαριστω παρα πολυ ρε κοριτσι!!!αυτο σκεφτομουν και εγω οτι ειναι λιγο υπερβολικο.θα το συζητησω και με το γυναικολογο βεβαια.εσυ θα την ξανακανεις εξεταση την προλακτινη να δεις που βρισκεσαι;παντως ποσο σημαντικο ρολο παιζουν οι ορμομες!μου τονισε οτι ακομα και οι κυστες που εχω στον θυροειδη επηρρεαζουν την γονιμοτητα.και το παραμικρο πρεπει να ψαχνουμε τελικα!

Θα τις κάνω αλλά για άλλο λόγο. Έχω ταχυπαλμία πάνω απο 100παλμούς κ μου είπε η γιατρός ότι μπορεί να έχω θυροειδή οπότε σίγουρα θα τις κάνω. Έχω κ ένα μικρό όζον στο λαιμό οπότε μπορεί να φανεί κ στο αίμα. Πέρσι πάντως θυροειδής στο αίμα δεν φάνηκε. Κ γενικότερα μου είπαν να δω πάλι όλες τις ορμόνες γιατί κ οι άλλες επηρεάζουν τους παλμούς.

Άνοιξα πριν το ντουλάπι κ τι λες να είδα; θα γελάσεις! Πήγε κ αγόρασε γάλα για μωρά επειδή μέσα έχει πολλές βιταμίνες...τι σκέφτηκε το άτομο:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ενταξει.εγραψε ο αντρας σου!ψοφησα στο γελιο!υπερβιταμινωση θα παθετε στο τελος!

Να κανεις οπωσδηποτε και υπερηχο ετσι;βασικο φανταζομαι να σου ειπε οτι πολλα δε φαινονται στις αιματολογικες οσον αφορα το θυροειδη.χαπακια παιρνεις για τον οζο;γιατι ακομα και γι ΄αυτο πρεπει να παιρνεις.μια φιλη μου δεν επιανε παιδι απο οζους και μολις τους μικρυνε με την αγωγη επιασε αμεσως.

Ενταξει.εγραψε ο αντρας σου!ψοφησα στο γελιο!υπερβιταμινωση θα παθετε στο τελος!

Να κανεις οπωσδηποτε και υπερηχο ετσι;βασικο φανταζομαι να σου ειπε οτι πολλα δε φαινονται στις αιματολογικες οσον αφορα το θυροειδη.χαπακια παιρνεις για τον οζο;γιατι ακομα και γι ΄αυτο πρεπει να παιρνεις.μια φιλη μου δεν επιανε παιδι απο οζους και μολις τους μικρυνε με την αγωγη επιασε αμεσως.

το παράκανε τι άλλο θα δω!!! Πήρε γάλα για παιδιά από 2χρ και πάνω! Θα μάθουμε κ τι γάλα να πάρουμε στο παιδί μας ανάλογα με την ηλικία.

Δεν μου έδωσε τίποτα γιατί ίσα που κάτι φαίνεται είναι υπερβολικά μικρό κ η διάγνωση αν θυμάμαι καλά το γράφει ως κυστίδιο όχι όζο...δεν ξέρω αν είναι κάτι διαφορετικό.

Θα πάω κ με τις παλιές εξετάσεις να του το δείξω πάλι...μάλλον θα θέλει να τα κάνω πάλι όλα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Οταν κανω και εγω τις εξετασεις θα σου πω αποτελεσματα και τι θα μου δωσει για τις κυστες,για να το εχεις στο νου σου.απο βδομαδα θα παω.φιλακια πολλα Μαριτσα μου και καλο βραδυ!!μακαρι να μην ειναι περιοδος......θα τα πουμε αυριο.

Διαφημίσεις

Οταν κανω και εγω τις εξετασεις θα σου πω αποτελεσματα και τι θα μου δωσει για τις κυστες,για να το εχεις στο νου σου.απο βδομαδα θα παω.φιλακια πολλα Μαριτσα μου και καλο βραδυ!!μακαρι να μην ειναι περιοδος......θα τα πουμε αυριο.

Όλο εξετάσεις Νατάσα μου βαρέθηκα! Ο δικός μου γιατρός δίνει κ φυτικά αν ο θυροειδής είναι σε μικρό βαθμό. Στον πατέρα μου έδωσε σελήνιο. Σε μένα πάντως δεν έδωσε τίποτα. Αλλά θυμάμαι που μου είχε πει αυτή που μου έκανε τον υπέρηχο ότι δεν είναι τίποτα...ένα κυστίδιο μικρό αρκετοί το έχουν χωρίς να δημιουργηθεί θυροειδής. Θα φανεί τώρα λογικά αν έχει εξελιχθεί.

Πραγματικά μακάρι να μην είναι περίοδος αλλά δεν έχω κ πολλές ελπίδες.

Καλό βράδυ ...όνειρα γλυκά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Δεν τις έκανα εγώ! Ο άντρας μου τις έκανε κ του έβγαλε προλακτινη παραπάνω. Είπε ο βιολόγος οτι ειναι απο άγχος δεν ειναι τίποτα. Δεν νομίζω να χρειαστεί να τις κάνει πάλι. Θα τις κάνω κ εγώ αυτές τις εξετάσεις αλλα πρώτα πρέπει να πάω στο γιατρό να μου τις γράψει! Όπως σου είχα πει χθες την τελευταία φορά είχα προλακτινη 33 αλλα δεν μου είχε πει τίποτα. Τώρα πρέπει να τις κάνω πάλι για τους πολλούς παλμους που εχω.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Μαριτσα μου,μηπως εχεις ωορρηξια σημερα και πονας;εγω εχω σημερα και υποφερω.ουτε για σεξ δεν εχω ορεξη να εκμεταλλευτω τη μερα!ευτυχως εκανα χθες.θυμαστε που σας ελεγα για την προλακτινη;ε τωρα βγηκε και θεμα κυστων στον θυροειδη και θελει να παω για μαγνητικη εγκεφαλου να δουμε αν ειναι αδενωμα στην υποφυση που προκαλει την προλακτινη.αλλα στον κοσμο μου!!προκειμενου να κραταω το μωρο μου στην αγκαλια μου του χρονου και λοβοτομη κανω!!

αχ βρε κοριτσι μου μην λεσ τετοια ...ακου λοβοτομη ...ποτε ουτε γι αστειο μην ευχεσαι τετοια πραγματα...

εχεισ κυστη στο θυρεοειδη?

εγω ειχα πριν 12 χρονια...(στα 23 μου) και ενω εκανα παρακεντηση 2 φορεσ...λογω οτι γεμιζε ...τελικα εκανα χειρουργειοκαι αφαιρεσα τον εναν λοβο ...δεν παιρνω χαπια ..δεν χρειαστηκε καθοτι δεν ειχα ορμονικο προβλημα μονο κυστη ειχα...

εσενα τι σου ειπαν ? εχεισ και ορμονικο θεμα ? η μονο κυστη αν θεσ οποτε μπεισ μου λεσ...

φιλια

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...