Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

Κάτι είχα ακούσει και για το ότι η ζέστη βοηθά μέσα την κατάσταση στη μήτρα, δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά κι εγώ έχω ακούσει πως είναι καλύτερα να μείνεις έγκυος αρχές καλοκαιριού.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Και κατι λεγατε για το σπερμα.το σιγουρο ειναι οτι πρεπει ο αντρας να εκσπερματωνει μερα παρα μερα!ασε ειναι κουραστικο ομως!απο τη μια να μετρας μερες ωορρηξιας και απο την αλλη να εχεις στο νου σου και το σπερμα!

Διαφημίσεις

οι υποστηριχτές του όχι κάθε μέρα λένε ότι το καθημερινό σεξ κάνει το σπέρμα αδύναμο και κάποιες νέες μελέτες λένε ότι το καθημερινό σεξ βελτιώνει το σπέρμα...άντε βγάλε άκρη! Εμείς έχουμε και σπέρμα που δεν κουνιέται γρήγορα πάει με κάρο οπότε μέχρι να φτάσει στο ωάριο θα χει δει τα ραδίκια ανάποδα!

Οπότε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας με βιταμίνες και την βοήθεια του γιατρού να το βελτιώσουμε για να φτάσει κάποια στιγμή στο ωάριο

να τα παρουμε ολα μαζι λεω εγω.....βασιλικο πολτο , γυρη και ιπποφαες και μετα ...θα στηνομαστε στον τοιχο και θα πιανουμε απο αποσταση!!!!αχχααχαχααχαχαχ:P:p:p;););)

χαχαχαχαχαχαχα

εχω λιωσει στο γέλιο!!μπραβο!ετσι σας θέλω!!!

εγω ακόμα....περιμένω όμως!!!

χαχαχαχαχαχαχα

εχω λιωσει στο γέλιο!!μπραβο!ετσι σας θέλω!!!

εγω ακόμα....περιμένω όμως!!!

και θα περιμένεις για κανά 9μηνο μου φαίνεται:D

Το ιπποφαές το πήρα ήδη σε χάπια 20ευρώ έκανε. Αλλά λέω να τελειώσει πρώτα τις wellman και μετά ιπποφαές...μην κάνουμε κοκτειλ κ τις βιταμίνες!

Νατάσα όταν μπεις πες μας πόσο κοστίζει το ιπποφαές σε καρπό είμαι περίεργη

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, σχετικά με το post της Μαρίτσα10 "ότι το καθημερινό σεξ βελτιώνει το σπέρμα" το ίδιο ακριβώς μου είπε και εμένα η γυναικολόγος μου όταν την είχα ρωτήσει:)

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Γεια σας κοριτσια!!Μαριτσα το ιπποφαες εχει 35 ευρω το κιλο αλλα εγω με 10 ευρω πηρα για πολλους μηνες σιγουρα.....το μοιραζα και στους φιλους μου μια φορα για να δοκιμασουν.ουτε ποσοστα να επαιρνα.....

Γεια σας κοριτσια!!Μαριτσα το ιπποφαες εχει 35 ευρω το κιλο αλλα εγω με 10 ευρω πηρα για πολλους μηνες σιγουρα.....το μοιραζα και στους φιλους μου μια φορα για να δοκιμασουν.ουτε ποσοστα να επαιρνα.....

Η γύρη πόσο πάει? Ειναι πιο ακριβή απο τον βασιλικό πολτό? Αύριο το απόγευμα θα βγουν τα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις του. Να δούμε τι άλλο θα βρούμε! Καλώς ήρθες mpanti στη παρέα μας. Σε τι φάση βρίσκεσαι?

50206.gif

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Νατάσα ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Δεν είμαι σε φόρμα σήμερα έχω πόνους περιόδου ενώ είναι να αδιαθετήσω σε 10μέρες περίπου!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;πως ειστε;Νικολεττα δεν θυμαμαι ποσο την ειχαμε παρει την γυρη.δεν ειναι και παρα πολυ ακριβη παντως.αξιζει ομως εχει αποτελεσματα.πρεπει καθε μερα ομως.

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!

Εύη τι έγινε τελικά με τη περίοδο;

Νατάσα εσύ πότε δεν περιμένεις;

Ντίνα τι κάνεις; τι νέα;

Ελπίζω σύντομα κάποια από μας να μείνει έγκυος να χαρούμε κ εδώ!!!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Μαριτσα μου,μηπως εχεις ωορρηξια σημερα και πονας;εγω εχω σημερα και υποφερω.ουτε για σεξ δεν εχω ορεξη να εκμεταλλευτω τη μερα!ευτυχως εκανα χθες.θυμαστε που σας ελεγα για την προλακτινη;ε τωρα βγηκε και θεμα κυστων στον θυροειδη και θελει να παω για μαγνητικη εγκεφαλου να δουμε αν ειναι αδενωμα στην υποφυση που προκαλει την προλακτινη.αλλα στον κοσμο μου!!προκειμενου να κραταω το μωρο μου στην αγκαλια μου του χρονου και λοβοτομη κανω!!

Γεια σας κοριτσακια!!!Μαριτσα μου,μηπως εχεις ωορρηξια σημερα και πονας;εγω εχω σημερα και υποφερω.ουτε για σεξ δεν εχω ορεξη να εκμεταλλευτω τη μερα!ευτυχως εκανα χθες.θυμαστε που σας ελεγα για την προλακτινη;ε τωρα βγηκε και θεμα κυστων στον θυροειδη και θελει να παω για μαγνητικη εγκεφαλου να δουμε αν ειναι αδενωμα στην υποφυση που προκαλει την προλακτινη.αλλα στον κοσμο μου!!προκειμενου να κραταω το μωρο μου στην αγκαλια μου του χρονου και λοβοτομη κανω!!

πόσο είναι η τιμή της προλακτίνης; μην ανησυχείς είναι σπάνιο το αδένωμα απλά προληπτικά θα κανεις την μαγνητική.

Μπα περιόδου είναι γιατί έχω βγάλει σπυριά έχω κ τρέμουλο...δεν είναι ότι με έπιασε μια μέρα κ τέλος. Από την Δευτέρα ξεκίνησαν

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...