Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Είναι δύσκολος ο φυσικός κύκλος θέλει υπομονή. Ξέρω κοπέλα που μάζευε επί 5 χρόνια γιατί εκτός απτήν χαμηλή αμη υπήρχε Κ κληρονομικό νόσημα οπότε έπρεπε να μαζέψει παραπάνω από 10 βλαστοκυστες ώστε να εξασφαλίσει Κ τον προεμφυτικο να βρεθεί υγιές έμβρυο. Κύκλο χωρίς φάρμακα δεν είχε καθόλου .

Θέλει υπομονή Κ επιμονή. Κ φυσικά να δοκιμάσεις ότι μπορείς . Κάθε εξέταση που κάνεις πλησιάζεις όλο Κ πιο κοντά. Αυτά δεν χρειάζετε να τα πολύ ρωτάς απλά κάνεις την εξέταση Κ αποκλείσεις πιθανότητες . 

Επίσης γενικά σαν συμβουλή εμβρυομεταφορες κάνε πιο κοντά στο καλοκαίρι ο οργανισμός γενικά είναι πιο διαθέσιμος είναι η πιο φυσική επιλογή αναπαραγωγής . Δεν ταλαιπώρησε από ιώσεις ο οργανισμός είναι σε καλύτερη κατάσταση Κ υπάρχει Κ καλύτερη ψυχολογία . 

Συγνώμη αυτο για το καλοκαιρι ισχυει γενικα ή ειναι δικό σας συμπέρασμα βασει εμπειριων; Προσωπικα τις χειροτερες περιοδους αγχους τις περναω τα καλοκαιρια (και μενω και σε νησι), φετος το καλοκαιρι οσες εγκυουλες ηξερα ειχαν περασει ολες γαστρεντεριτιδα οπως και ο κορωνοιος θέριζε... Επισης λογω ζεστης σε κλειστους χώρους με ερ κοντισιον ανοιχτο, παλι τα μικροβια δινουν και παιρνουν.. ασε που τον χειμώνα προσωπικα μπορω πολυ πιο ευκολα να αποφυγω φιλια, αγκαλιές και συνευρεσεις με συνωστισμο γιατι εχω έτοιμη τη δικαιολογια οτι κρυωσα!! Χαχα Οχι τπτ αλλα ακομα και θαλασσα μας απαγορεύουν να παμε.. οποτε θα διαφωνησω σε αυτο, κυριως γιατι το εζησα και ξερω..

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καπνίζει αρκετά η αλήθεια είναι. Και εγώ κάπνιζα μέχρι που το μείωσα και σχεδόν το έκοψα ένα διάστημα πριν την ετ. Βέβαια καπνίζω iqos, όχι πως κάνει κάποια διαφορά.

Πρέπει ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι πιο ενεργά την δωρεά.

Όσον αφορά το κουράγιο, γενικά έχω απίστευτη επιμονή. Προφανώς αυτό έχει κόστος στη ψυχολογία μου ως τώρα.

Λυπαμαι πολυ.. ολα σου φαίνονται βουνό και χάος αυτη τη στιγμη, το ξερω, ολες το ξέρουμε αλλα να ξέρεις θα περασει αυτο το συναίσθημα... Μερα με τη μερα θα εισαι καλυτερα, πιο δυνατη να συνεχισεις τον αγωνα σου  ! Η ηλικια σου ειναι σιγουρα συμμαχος σου και μη σκεφτεσαι ακομα τη δωρεα.. γνωμη μου! Μιλα με τους γιατρους σου, παρε και 2η γνωμη αν μφιβαλλεις και προχωρα! Σίγουρα υπάρχει ενα υγιες εμβρυο για εσας! Το τσιγαρο καλα εκανες και το εκοψες,  iqos έκανα και εγω και το εκοψα  απο την πρωτη ετ, συνολο 7μηνο και δεν μου λειπει.. θα δεις και διάφορα στο πορτοφόλι σου! Παρε τον χρονο σου τωρα να ηρεμησεις και με το νεο  ετος θα πανε ολα καλύτερα... Ευχομαι για ολες μας ... Στελνω νοερη αγκαλια ... Το ξερω, το περασα προσφατα,  ειναι δυσκολο, ποναει,αλλα θα εισαι καλυτερα μερα με τη μερα.. στο υποσχομαι!!!

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

πονεσεσ πολυ ? μετα λενε οτι παιρνεισ καποια αντιβιωση για τυχον μολυνσεισ κλπ...εσυ πηρες? εγω δεν το ρισκαρω ετσι..

και δεν ειναι το θεμα να μου το πει ο γυανικολοσ μου ...

υποτιθεται αφου θα αναλαβει το δημοσιο νοσοκομειο..αυτο δεν θα πρεπιε να στην γραψει?

Δεν είναι τίποτα πήγαινε να την κάνεις να τελειώνεις. Πήρα και αντιβίωση σου λένε να πάρεις κάποιες μέρες πριν και κάποιες μερες μετά την εξέταση.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το δημόσιο νοσοκομείο. Ποτέ δεν έβγαλα άκρη αφού συνήθως δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο στο εοπυυ μου την έγραψε και την έκανε σε ιδιωτικό νοσοκομείο

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι τίποτα πήγαινε να την κάνεις να τελειώνεις. Πήρα και αντιβίωση σου λένε να πάρεις κάποιες μέρες πριν και κάποιες μερες μετά την εξέταση.

Δεν ξέρω τι γίνεται με το δημόσιο νοσοκομείο. Ποτέ δεν έβγαλα άκρη αφού συνήθως δεν απαντάνε στα τηλέφωνα. Εγώ πήγα σε γυναικολόγο στο εοπυυ μου την έγραψε και την έκανε σε ιδιωτικό νοσοκομείο

στην εγραψε ο εοππυ και τυην εκανεσ σε ιδιωτικο και πληρωσεσ μονο τοσα? γιατι εγω που πηρα τηλ ...μου ειπαν ..στο ιασω οτι ναι μεν πληρωνω συμμετοχη στο φαρμακο....κανα 15 αρι ...αλλα τον γιατρο τον πληρωνω εγω 100 ευρω...

οποτε δωρο -αδωρο ..να τρεξω εοππυ για να γλυτωσω 15 ευρω μονο...

το 100αρι του γιατρου δεν το δικαιολογει ο εοππυ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

στην εγραψε ο εοππυ και τυην εκανεσ σε ιδιωτικο και πληρωσεσ μονο τοσα? γιατι εγω που πηρα τηλ ...μου ειπαν ..στο ιασω οτι ναι μεν πληρωνω συμμετοχη στο φαρμακο....κανα 15 αρι ...αλλα τον γιατρο τον πληρωνω εγω 100 ευρω...

οποτε δωρο -αδωρο ..να τρεξω εοππυ για να γλυτωσω 15 ευρω μονο...

το 100αρι του γιατρου δεν το δικαιολογει ο εοππυ...

Πάρε τηλέφωνο στο Ρέα και πες τους ότι είσαι ασφαλισμένη στον εοπυυ. Ρώτα τους τι ακριβώς πρέπει να γράφει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πόσα χρήματα είναι η συμμετοχή. Επίσης ρώτα τους πως λέγεται το φάρμακο το σκιαγραφικό για να στο γράψει και αυτό ο γιατρός και να το χεις μαζί σου όταν θα πας. Το ξέρω αυτό που λες αλλά το ρεα δεν έχει αμοιβή γιατρού ενώ άλλα έχουν

POzcp3.pngal9Sp3.png

Το σκιαγραφικό καλύτερα να το αγοράσεις από το φαρμακείο αφού πρώτα θα έχεις μάθει ποιο σκιαγραφικό χρησιμοποιεί το μαιευτήριο και θα στο έχει γράψει ο γιατρός του εοπυυ για να μην επιβαρυνθείς πολύ οικονομικά.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πάρε τηλέφωνο στο Ρέα και πες τους ότι είσαι ασφαλισμένη στον εοπυυ. Ρώτα τους τι ακριβώς πρέπει να γράφει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και πόσα χρήματα είναι η συμμετοχή. Επίσης ρώτα τους πως λέγεται το φάρμακο το σκιαγραφικό για να στο γράψει και αυτό ο γιατρός και να το χεις μαζί σου όταν θα πας. Το ξέρω αυτό που λες αλλά το ρεα δεν έχει αμοιβή γιατρού ενώ άλλα έχουν

λοιπον ..ακου για το ρεα τι επαθε η παιδικη μου φιλη ...

πηγε ηταν εκει ο γιατροσ τησ τον εχει 15 χρονια...

και καποιοσ αλλοσ που κανει την σαλπιγγ. η ο ιδιοσ ..δεν θυμαμαι ...τησ εκανε και τησ τρυπησε τη μητρα!!!!!

'τησ εκανε ζημια...

επειδη ειχε στενωση τραχηλου ..δεν προλαβε στην ουσια να την κανει γιατι τησ κανανε αυτη τη μεγαλη ζημια...

δεν παω ...

με τιποτα...θα μου πεισ θα εινια ο ιδιοσ γιατροσ? ε αυτο δεν το ξερω...και δεν μου λεει και ονομα ..δεν θελει ..

για λογουσ που καταλαβαινεισ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

λοιπον ..ακου για το ρεα τι επαθε η παιδικη μου φιλη ...

πηγε ηταν εκει ο γιατροσ τησ τον εχει 15 χρονια...

και καποιοσ αλλοσ που κανει την σαλπιγγ. η ο ιδιοσ ..δεν θυμαμαι ...τησ εκανε και τησ τρυπησε τη μητρα!!!!!

'τησ εκανε ζημια...

επειδη ειχε στενωση τραχηλου ..δεν προλαβε στην ουσια να την κανει γιατι τησ κανανε αυτη τη μεγαλη ζημια...

δεν παω ...

με τιποτα...θα μου πεισ θα εινια ο ιδιοσ γιατροσ? ε αυτο δεν το ξερω...και δεν μου λεει και ονομα ..δεν θελει ..

για λογουσ που καταλαβαινεισ...:rolleyes:

εμένα γυναίκες μου το έκαναν ακτινολόγοι και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν πολύ καθαρά και με στήριξαν ψυχολογικά. Γυναικολόγος δεν την κάνει αυτή την εξέταση από ότι ξέρω μόνο ακτινολόγος. Όταν πήρα τηλέφωνο στο ρεα μου είπαν και τι φάρμακα να πάρω...ήταν τυπικότατοι

Και από ότι ξέρω και άλλες κοπέλες έμειναν ικανοποιημένες από το Ρεα. Εγώ αντιθέτως φοβάμαι τα δημόσια νοσοκομεία γιατί όπως έχουν γίνει δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Τι κανετε κοριτσια;;ψαχνετε γιατρους ε;

Μαριτσα εγω το πηρα το ιπποφαες στη φυσικη του μορφη γιατι εχω μια λατρεια με τα φυσικα προιοντα.δεν δεχονται τοση επεξεργασια.θα βρεις ευκολα πιστευω γιατι πλεον ειναι πολυ γνωστο.και σαν χαπακια καλο ειναι παντως.

Ath εγω την σαλπιγγογραφια την εκανα σε ακτινολογο που εχω την εντυπωση οτι ξερει κατι παραπανω πως να την κανει...πληρωσα 150 και για το σκιαγραφηκο κανενα 20αρι αν θυμαμαι καλα...δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι.μετα για κανενα 5 λεπτο νιωθεις σαν πονους περιοδους.εγω πονεσα λιγο για τον ιδιο λογο με την φιλη σου.στενωση τραχηλου

Μαριτσα εγω το πηρα το ιπποφαες στη φυσικη του μορφη γιατι εχω μια λατρεια με τα φυσικα προιοντα.δεν δεχονται τοση επεξεργασια.θα βρεις ευκολα πιστευω γιατι πλεον ειναι πολυ γνωστο.και σαν χαπακια καλο ειναι παντως.

Ath εγω την σαλπιγγογραφια την εκανα σε ακτινολογο που εχω την εντυπωση οτι ξερει κατι παραπανω πως να την κανει...πληρωσα 150 και για το σκιαγραφηκο κανενα 20αρι αν θυμαμαι καλα...δεν ειναι τιποτα μην φοβασαι.μετα για κανενα 5 λεπτο νιωθεις σαν πονους περιοδους.εγω πονεσα λιγο για τον ιδιο λογο με την φιλη σου.στενωση τραχηλου

Γεια σου Νατάσα! Εγώ δεν ξέρω τι να του πρωτοδώσω του δικού μου. Τώρα του δίνω τα wellman που είναι ειδικό συμπλήρωμα για το σπέρμα...θέλω να δω και τι άλλο θα δώσει ο γιατρός γιατί και η υπερβιταμίνωση κακό είναι. Εκτός αν το ιπποφαές το πάρω για μένα και του δίνω που κ που

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εγώ έφυγα μια χαρά μετά την σαλπιγγογραφία ούτε σταγόνες αίμα δεν είχα γύρισα στο σπίτι κεφάτη. Όταν πήγα ήμουν χάλια ψυχολογικά φοβόμουν αλλά με ηρέμησαν εκεί

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα να σου πω και εγω το εχω σκεφτει αυτο.μηπως του δινω πολλα και θα τον ξεκανω τον ανθρωπο;;αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα!παιρνει τις βιταμινες για προστατιτιδα και το ιπποφαες.καποτε επαιρνε και καρνιτινη μαζι και αλλες βιταμινες αλλα τα κοψαμε πλεον.η καρνιτινη ειναι για να σου κανει το σπερμα ντουρασελ αλλα και τον αντρα και διαπιστωσαμε οτι δεν πρεπει να την παιρνεις καιρο γιατι μειωνονται οι "επιδοσεις"!!

Διαφημίσεις

Μαριτσα να σου πω και εγω το εχω σκεφτει αυτο.μηπως του δινω πολλα και θα τον ξεκανω τον ανθρωπο;;αλλα μεχρι στιγμης ολα καλα!παιρνει τις βιταμινες για προστατιτιδα και το ιπποφαες.καποτε επαιρνε και καρνιτινη μαζι και αλλες βιταμινες αλλα τα κοψαμε πλεον.η καρνιτινη ειναι για να σου κανει το σπερμα ντουρασελ αλλα και τον αντρα και διαπιστωσαμε οτι δεν πρεπει να την παιρνεις καιρο γιατι μειωνονται οι "επιδοσεις"!!

καρνιτίνη του έδινα και εγώ πέρσι αλλά από ότι φαίνεται ή δεν του έκανε τίποτα ή δεν έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Αυτό το wellman έχει μέσα ίδιες βιταμίνες όπως έχει και το ιπποφαες γι' αυτό είμαι προβληματισμένη για το αν κάνει να του το δίνω και αυτό. Δεν είναι ακριβώς όλες ίδιες αλλά έχει πολλές

POzcp3.pngal9Sp3.png

Δεν εχει μονιμα αποτελεσματα!δυστυχως.μπορεις να του δινεις ιπποφαες μια δυο φορες τη εβδομαδα.αντε βρε τιποτα δεν θα παθουν!καληνυχτα κοριτσια.τα λεμε αυριο.παω για πλατσα πλουτσα.

Δεν εχει μονιμα αποτελεσματα!δυστυχως.μπορεις να του δινεις ιπποφαες μια δυο φορες τη εβδομαδα.αντε βρε τιποτα δεν θα παθουν!καληνυχτα κοριτσια.τα λεμε αυριο.παω για πλατσα πλουτσα.

Αυτό λέω να κάνω κανά δυο μέρες την εβδομάδα ή εναλάξ.

Καληνύχτα τα λέμε αύριο

POzcp3.pngal9Sp3.png

εμένα γυναίκες μου το έκαναν ακτινολόγοι και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν πολύ καθαρά και με στήριξαν ψυχολογικά. Γυναικολόγος δεν την κάνει αυτή την εξέταση από ότι ξέρω μόνο ακτινολόγος. Όταν πήρα τηλέφωνο στο ρεα μου είπαν και τι φάρμακα να πάρω...ήταν τυπικότατοι

Και από ότι ξέρω και άλλες κοπέλες έμειναν ικανοποιημένες από το Ρεα. Εγώ αντιθέτως φοβάμαι τα δημόσια νοσοκομεία γιατί όπως έχουν γίνει δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας.

ναι να ξερεις ομωσ κατι ...οτι ..εαν γινει κατι στο ιδιωτικο ...σε δημοσιο σε τρεχουν ...τυχαιο???

ιδιωτικεσ κλινικεσ ...ανοιγουν αλλα δεν σημαινει οτι εχουν και τουσ καλυτερουσ γιατρουσ...

οσο αφορα τιμη ..το ρωτησα σου λεω την προηγουμενη εβδομαδα...

ου ειπαν το 100αρι το δινω .,,δεν δικαιολογειται απο εοππυ η αμοιβη γιατρου..

καλα ..σ ευχαριστω παντωσ...θα μαθω ..πολυ καλυτερα οοοοοταν τ αποφασισω...

η φιλη μου επειδη ειχε στενωση και δεν τησ το ειχε πει ο γιατροσ τησ ...τησ κανανε ζημια...τρυπησαν μητρα...και ειχε ολοκληρη ιστορια η κοπελα ..και τελικα επειδη πρωτα εγινε η ζημια...δεν εκανε την σαλπιγγ..

ενω την ειχε προπληρωσει ...εκανε αμαν να απρει τα χρηματα πισω ..αφου δεν εγινε οπωσ σασ ειπα...

δλδ επανω στην εξεταση εγινε η ζημια και εγινε η σαλπιγγ. ποτέ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...