Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Μαμαδες απο κομοτηνη

Μπουμπουλιθρα

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Νιωνιό ο μικρούλης σου πρωταγωνιστής, δείχνει από μικρός το ταλέντο του!!

Μετά την γιορτή ο παιδικός κλείνει για Χριστούγεννα?

Μετά τις γιορτές θα πάω κ εγώ μια βόλτα από εκεί.

Σήμερα έχω να κάνω αρκετές δουλειές κ βαριέμαιιιιι..........

Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!Τί κανετε?Εμεις μια χαρα.Η μικρη κοιμαται και ετσι βρηκα λιγο χρονο.Νιωνω οχι δεν ειμαι λογιστρια,τελειωσα οικονομικα και δουλευω στο δημοσιο.Τελικα μαλλον δικιο εχεις για το ποτηρακι.Μαλλον βιαζομαι.Παντως με το καλαμακι τα παει καλυτερα.

Αυριο ξεκιναω δουλεια.Εχω βρει μια πολυ καλη νηπιαγωγο οπως σας εχω πει.Οποτε για

το μωρο δεν αγχωνομαι.Πιο πολύ μου την σπαει το πρωινο ξυπνημα δεδομενου οτι

τα βραδια πολλες φορες η μικρη ξυπναει.Βλεπετε εχει βγαλει μονο 2 δοντακια,τα αλλα την ταλαιπωρουν ακομη...

Καλο απογευμα να εχουμε!!

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? Νιωνιό ο μικρούλης σου πρωταγωνιστής, δείχνει από μικρός το ταλέντο του!!

Μετά την γιορτή ο παιδικός κλείνει για Χριστούγεννα?

Μετά τις γιορτές θα πάω κ εγώ μια βόλτα από εκεί.

Σήμερα έχω να κάνω αρκετές δουλειές κ βαριέμαιιιιι..........

Να έχουμε μια όμορφη μέρα!!

Ο παιδικός δουλεύει και τις γιορτές. Κλείνει μόνο τις αργίες. 2η μέρα Χριστουγέννων, 2η μέρα πρωτοχρονιάς, Φώτα κλπ.

Αυτό είναι το υπέρ του ιδιωτικού.

Όπως βλέπετε εγώ σήμερα ξενυχτάω.

Ξεκίνησε η άδεια μου και θα κάθομαι ως και τις 1 Ιανουαρίου.

Όποτε μπορώ θα μπαίνω να διαβάσω τα νέα σας.

Εμείς όλα καλά!

Καλημέρα!Καλή ξεκούραση στην άδεια σου Νιονιω!Νυχτοπούλι βλέπω είσαι:-D:grin: Εγώ στις 11 είμαι στο κρεβάτι!!Πάνε οι καλές εποχές που ξενυχτούσα!Το σύστημα δεν αντέχει πλέον! Βέβαια από τις 7+ ξυπνάω. Αυτό έχει κ τα καλά του, πίνω άνετα τον καφέ μου, κάνω κ κάνα τσιγάρο μιας κ η μπέμπα ξυπνάει γύρω στις 9.Μ αυτό τον καιρό όμως σήμερα δεν είναι για μπαλκόνι!Βλέπω τα βουνά προς Ξάνθη έχουν λίγο ασπρίσει, μπορεί κ εδώ να δούμε άσπρη μέρα! Καλημέρα να έχουμε..

Διαφημίσεις

To ξενύχτι είναι ψυχολογικό. Είναι επειδή ξέρω ότι την επόμενη δεν θα έχω δουλειά. Μη νομίζεις και εγώ νωρίς σηκώνομαι. Ευελπιστώ ότι αύριο τα μανάρια μου θα με αφήσουν να κοιμηθώ λιγουλάκι παραπάνω μιας και σήμερα η μαμά έχει έξοδο. Θα πάω σινεμά. Ήταν να μη κάνω την αρχή. Είχα να πάω σινεμά 10 χρόνια και πήγα πριν κανα μήνα με τη νύφη μου οι δυο μας και σήμερα θα πάω με μια ξαδέρφη μου. Ο μπαμπάς θα κάνει μπεϊμπι σιτινγκ.

Γεια σας κοριτσια!Χρονια σας πολλα!Νιωνιω να πηγαινεις πιο συχνα σινεμα αν αυτο σε αναναιωνει!!Βεβαια τα λεφτα πολλα αλλα τι να κανουμε???Οσο μπορουμε πλεον.Σας γραφω απο θεσσαλια.Ηρθαμε οικογενειακως για χριστουγεννα.Τελικα παιδια πηγα στη δουλεια και ηταν καλα.Τωρα 2/01 που θα ξαναπαω χαιρομαι γιατι το κλιμα με τους συναδελφους ειναι καλο και πραγματικα και με τους συναλλασομενους ηταν σαν να μην περασε μια μερα.Ασε που εφαγα λιγο το πρωι και μεχρι τις 16:00 ψοφησα της πεινας.Θα αδυνατισω με τη συναλλαγη δεν προλαβαινεις να φας.Καλο αυτο γιατι ειμαι λιχουδα.....Καλα να περασετε κοριτσια στις γιορτες και του χρονου με υγεια!

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία κ αισιοδοξία !! Τι κάνετε? Πως περάσατε? Εμείς φάγαμε με τους γονείς μου κ μετά είχαμε κόσμο όπως κ χθες. Η μπέμπα ξεσάλωσε μιας κ ήταν η μασκότ της υπόθεσης!

Sweet November πολύ σημαντικό που είναι καλό το κλίμα στην δουλειά σου. Όσο για το φαγητό, εκμεταλλεύσου το!! Εγώ τώρα που είμαι σπίτι συνέχεια χαζομάρες μασουλάω, αν ξεκινήσω δουλειά πιστεύω να μαζευτώ λίγο!!

Νιονιώ τι κάνεις? Κ εγώ σινεμά έχω να πάω κάτι χρόνια.. Γενικά δεν είμαι κ πολύ των ταινιών κ του σκοταδιού:-D.. προτιμώ έξω για καφέ!

Καλά να περνάτε, τα λέμε..

Να 'μαι και εγώ.

Λιγοστός ο ελεύθερος χρόνος στο σπιτί, λιγοστά και τα λόγια μου ... χα, χα...

Χρόνια πολλά Κομοτηναίες! Αν δεν μπορέσω να ξαναμπώ μέχρι την Πρωτοχρονιά σας εύχομαι Καλή χρονιά!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας Κομοτηναίες μανούλες!

Χώρος εργασίας πλέον στην Ξάνθη.

Ξεκίνησε το πήγαινέλα αλλά κατά τα άλλα οι συνθηκές εργασίες εδώ είναι σαφώς καλύτερες από τι στην Κομοτηνή.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Magnamara, ξεκινήσατε παιδικό; Πως τα πάτε;

Καλημέρα, τι κάνετε? Νιονιώ όλα καλά? Η απόσταση δεν είναι κ ότι καλύτερο, αλλά αφού είναι καλύτερες οι συνθήκες εργασίας, σαφώς υπερέχει! Εμείς δεν ξεκινήσαμε ακόμη παιδικό, ίσως πάρουμε για κάνα δυο μήνες μια γυναίκα που μας σύστησαν, κ να την στείλουμε Ιούνιο παιδικό ώστε να αποφύγουμε μεγάλες πιθανότητες ιώσεων. Βέβαια όλα σχετικά είναι, κ καλοκαίρι μπορεί να μας βρει ίωση αλλά έτσι σκεφτόμαστε να το κάνουμε. Θα δείξει πως θα βολέψει..

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕ!!!

σήμερα εγινε 20 ημερων ο μπεμπακος μου, ολα καλα με την γεννα, φυσιολογικο τοκετο και χωρις αναισθησια!!!!Τα ειδα ολα κοριτσια!!!!!

Θηλάζουμε κιολας και εχει πέσει πολύ αυπνια!!Είμαι πολύ καλύτερα κιόλας ψυχολογικά, γιατι ήμουν αρκετα χάλια μπορω να πω, δεν ξερω αν τα περάσατε και εσεις αλλά πολύ ζορίστηκα,ακόμα δεν "ανάρρωσα" πλήρως βέβαια αλλά πολύ καλύτερα. Ευτυχώς είχα μεγάλη υποστήριξη απο τον αντρούλη μου. πιστεύω μόλις σαραντήσει ο μικρός και φτιάξει λίγο και ο σ....καιρος και αρχίσουμε τις βολτίτσες θα είμαι καλύτερα. Εσείς τα νέα σας;;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...