-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:
Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.
Γενικά πάντως αν δεν καπνίζει κάνει μια νορμάλ διατροφή Κ περνει βιταμίνες δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το σπέρμα όταν όλες οι εξετάσεις είναι καλές . Αν ήταν οριακά τα αποτελέσματα δεν νομίζω πως πρέπει να χάσετε χρόνο προς τα εκεί .
πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:Κάναμε εξειδικευμένες εξετάσεις για το σπερμα και παραπάνω απ ότι είχε πει ο γιατρός και δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Ηταν κάποιες τιμές οριακές κ με είχαν προβληματίσει αλλά με είχαν πάρει από το εμβρυολογικό κ είχαν πει πως δεν υπάρχει θέμα με τον κατακερματισμό κ οξειδωτικό στρες που ήταν κάπως περίεργες οι τιμές σύμφωνα με τις τιμές αναφοράς. Αν κάποια κοπέλα γνωρίζει εξειδικευμένο ανδρολόγο που προτείνει, μπορεί να μου στείλει pm.
Ο χρόνος με φοβίζει κυρίως. Αλλ θέματα που να γνωρίζω τουλάχιστον δεν έχω. Είχαμε το μικροβιωμα και πήρα αγωγή. Σκέφτομαι μήπως δε καταφέρω ή δε προλάβω να μαζέψω άλλα ωάρια. Τουλάχιστον ρώτησα και μου είπαν πως μπορώ να κάνω ωοληψια στον επόμενο κύκλο οπότε θα αφήσω αυτόν να περάσει κ θα συνεχίσω.
Καλά θα κάνεις . Βέβαια θα προλάβεις μην το συζητάς . Γενικά το θέμα χαμηλή αμη απτά 33 δείχνει μια εικόνα ότι το θέμα υγιές έμβρυο θα είναι δύσκολη υπόθεση δείχνει μια δυσκολία .. πρέπει να αυξήσεις τις πιθανότητες με το να μαζέψεις πιο πολλά έμβρυα μην φοβάσε το μόνο πρόβλημα είναι να μην χάσεις το κουράγιο σου όλα τα άλλα μην τα φοβασε
- 1
-
σλινγ
-
Θέματα
-
- 7.018 απαντήσεις
- 885.515 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.739 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.218 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 35.940 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.165 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.018 απαντήσεις
- 885.515 εμφανίσεις
-
- 444 απαντήσεις
- 20.496 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 168 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 61
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 909 απαντήσεις
- 44.463 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 723 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 208 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 137 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 381 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 252 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 144 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα