-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:
Σε ευχαριστώ πολύ! 😊 Μακάρι ! Εκτός από τα προβιοτικά σε χάπια και αντιβίωση έκανες κάτι άλλο;
Εγώ έπαιρνα προβιοτικά από τον κόλπο μόνο. Και σε όσα φαγητά μπορούσα. Πχ πρόβειο γιαούρτι φουλ, κεφιρ, cottage ,ξινό λάχανο.
πρίν από 43 λεπτά , Supergirl87 είπε:Καλημέρα @Katker μου τι κάνεις εσύ,πως είσαι;Ναι θα πάρω αντιβίωση κ προβιοτικά για 21 ημέρες κ ελπίζω οτι θα στρώσει.(Μου είπε να πάρει κ ο σύντροφος μ αντιβίωση εσάς σας ειπε έτσι;)Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουν να βρεθεί κάτι στο μικροβιωμα(όχι κακό βέβαια)για να αποδώσω λίγο τις ευθύνες στη μη εμφύτευση κ τις 3 φορές παίρνοντας 0 χοριακη.Δεν ξερω εάν σκεφτομαι λάθος.Τώρα βεβαια με βλέπω να προχωράω σε μεταφορά με την νέα χρονια κ ήθελα τόσο πολύ πιο σύντομα.Εσυ με τι ποσοστό προχώρησες τελικά;
Καλά είμαι και εγώ περιμένω να έρθει η Τρίτη να ξανά κάνω υπέρηχο να δούμε πως πάμε. 🫶🏻 οχι για τον σύζυγό μου δεν έδωσε κάτι φυσικά μας είπε σε περίπτωση επαφής μόνο με προφυλάξεις. Κάνατε 3 εμβρυομεταφορες και δεν είχατε κάνει εξέταση για το μικροβιωμα σε καμία μεταφορά; Εγώ στα 69% προχώρησα ο γιατρός μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει οπότε κάναμε την εμβρυομεταφορά και έπιασε.
-
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
-
Θέματα
-
- 5.617 απαντήσεις
- 781.682 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.881 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.958 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.073 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.838 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.617 απαντήσεις
- 781.682 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 40
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 593 απαντήσεις
- 26.308 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 1.095 εμφανίσεις
-
- 1.608 απαντήσεις
- 198.702 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 115 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 76.757 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.881 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 148 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 179 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 164 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα