Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπραβο κοπελα μου!Ειναι πανεμορφο και λαχταριστο!Πως το εκανες καλε?Κομματακι δυσκολο με φαινεται!

σ'ευχαριστω, και εσενα και ολες τις κοπελες για τα καλα τους λογια! "δυσκολο" μπορει να φαινεται, αλλα αν καποια το κανει με τα ετοιμα πτι μπερ, ειναι παιχνιδακι(και μαλιστα διασκεδαστικο!) εχουν βαλει διαφορα λινκ εδω κατα καιρους με συνταγες, θα σου βαλω κι εγω ενα που θυμαμαι http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Ειρηνάκι το φιογκίδιο έχει σούπερ στολισμό στο δωμάτιό του. Επίσης μου αρέσει πολύ η μπορντούρα μακουίν. Έχει και ο δικός μου ο ποκοπίκος (έτσι τον λέει ο νονός σου) τρέλα μαζί του. Πολύ ωραία όλα. Καλή συνέχεια σε εσένα και να δω πότε θα ξεκινήσουμε και εμείς.

θα συμφωνησω και για το στολισμο (λατρεψα την μποτουλα!) και για τον καημενο τον μακουιν, που φυσικα, ειναι η 1 στις 10 λεξεις μας καθημερινα!χιχι! (ηταν εδω διπλα μου και τον ειδε ο ατιμος, οχι που θα του ξεφευγε!)

Το αμάξι θα το στολίσουμε είπαμε??? :tongue:

KrisMarshallChristmasLightsTruck.jpg

χαχα! :lol:πολυ γελασα καλε!

μου αρεσαν και οι μπουφεδες σας! εμεις δεν εχουμε. η λεπτομερεια που καμια σας δεν σχολιασε: ενα υπεροχο δεντρακι πισω πισω στον μπουφε της ειρηνης! το θελωω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!

Χαθηκα γιατι εγραφα μια εργασια.....

Και μεις καναμε την συνταγη των Cinnabons και αυτα με την μαρμελαδα...η ζυμη δεν μου φουσκωσε τοσο...σαν να μου καηκε η μαγια ρε κοριτσια...αν και δεν ηταν καυτο το νερ...το εβαλα στο θερμομιξερ στο ζυμωμα...δεν ξερω τι εφτεξε τα φαγαμε...αλλα πιο αφρατα τα περιμενα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πολυ ωραιο το δεντρο σου αφροδιτη, καλες γιορτες, με υγεια, να το ευχαριστηθητε!

σταυρουλιτσα, και το στολιδι σου ωραιο! οταν τα ειχα δει στο λινκ δεν μου αρεσαν τοσο οσο το δικο σου! οι χαντρες του "δινουν" πολυ! μου αρεσει που επελεξες διαφορετικα χρωματα για τον στολισμο σας! πολυ τολμηρο! (ακριβως το ιδιο ειχαμε στη βαφτιση του γιωργου! το λατρευω!)

εμεις την κυριακη φτιαξαμε μπισκοτοσπιτο!

phpECWf16AM.jpg

phppHFPszAM.jpg

το αποφασισαμε το βραδυ του σαββατου οταν ειμασταν στο σουπερ μαρκετ, και δεν ηξερα να παρω πτι μπερ! νομιζα πως φτιαχνουμε κανονικα ζυμαρι κτλ, οπως και εκανα. μολις γυρισαμε μπηκα εδω να βρω τις συνταγες και ειδα οτι ολοι βαζουν πτι μπερ! επισης, δεν μας εφτασε το γλασο και το αφησαμε καπως μισοτελειωμενο, το ηθελα πιο γεματο! ο μικρος παντως ξετρελαθηκε, με το που εβαλε και το τελευταιο γλυκακι, ειπε: τωρα να το φαμε μαμα? χαχα! φυσικα και δεν εχει μεινει τιποτα! ισα που προλαβα να το φωτογραφισω για να σας το δειξω! ειχα βαλει και μια "εκπληξουλα" οταν το κολλουσα! επισης, για αστραπιαιο κολλημα χρησιμοποιησαμε λιωμενη καραμελα!

Υπεροχο το μπισκοτοσπιτο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εννοειται πως θα το εξαφανιζατε στην στιγμη και μεις το ιδιο θα καναμε....

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

θα συμφωνησω και για το στολισμο (λατρεψα την μποτουλα!) και για τον καημενο τον μακουιν, που φυσικα, ειναι η 1 στις 10 λεξεις μας καθημερινα!χιχι! (ηταν εδω διπλα μου και τον ειδε ο ατιμος, οχι που θα του ξεφευγε!)

χαχα! :lol:πολυ γελασα καλε!

μου αρεσαν και οι μπουφεδες σας! εμεις δεν εχουμε. η λεπτομερεια που καμια σας δεν σχολιασε: ενα υπεροχο δεντρακι πισω πισω στον μπουφε της ειρηνης! το θελωω!

Ευχαριστώ Μαριαννούλα μου! Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν και αυτά! ;)

Υ.Γ. Αχ ναι! Το υπέροχο κόκκινο δεντράκι μας! Και γω το λατρεύω!!! Και ειναι και... "πανάκριβο", το είχα πάρει από το jumbo! ;)

777885dugw57gt25.gif

τελειες ολες οι φωτο.... και του χρονου ειρηνη και σε ολες τις κοπελες που προχωρουν τον στολισμο τους....

φετος η μαμα μου εχει θεμα χωρου και θελει μικροτερο δεντρο και για να γλιτωσουν τα εξοδα μάλλον θα τους δωσω το δικο μου και εγω θα παρω το δικο τους που ειναι πιο μεγαλο.... αλλά τοτε θα εχουμε θεμα με τα στολιδια.... αντε να δω πως θα την βολεψουμε

Ταζ μου κάπως έτσι είμαστε όλες.

Εμείς το έχουμε αρκετά χρόνια το δέντρο μας και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το στολίσω όλο. Η πίσω πλευρά είναι εντελώς κενή... :| Αλλά δεν πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ! ;)

777885dugw57gt25.gif

Και ολοκληρώθηκε ο στολισμός στο δωμάτιου του φιογκακίου....

Ο κέρινος άγιος που λατρεύει και πάντα τον ζητά στο δωμάτιο του...

DSC00800.jpg

Και το στολίδι, ο άγιος σε ποδήλατο, στην είσοδο του δωματίου του :P

DSC00801.jpg

Σας φιλώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Α!Ειρηνη!Πολυ ωραια ολα!!Και ο αγιος βασιλης στο ποδηλατο χαχα πολυ γελασα,ειναι ολα τα λεφτα!!:)

Υ.Γ.Περιμενω φωτο απο το μπανιο εε!!Θελω να παρω ιδεες!!!;)

Και ολοκληρώθηκε ο στολισμός στο δωμάτιου του φιογκακίου....

Ο κέρινος άγιος που λατρεύει και πάντα τον ζητά στο δωμάτιο του...

DSC00800.jpg

Και το στολίδι, ο άγιος σε ποδήλατο, στην είσοδο του δωματίου του :P

DSC00801.jpg

Σας φιλώ πολυ!

Ειρηνακι μου ολα υπεροχα απο τον στολισμο στο δωματιο του φιογκακιου!!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει να στολισω το δωματιο της μπουμπους μου....χριστουγεννιατικα παντοφλακια φοραω ακι γω...χιχιχι

Α!Ειρηνη!Πολυ ωραια ολα!!Και ο αγιος βασιλης στο ποδηλατο χαχα πολυ γελασα,ειναι ολα τα λεφτα!!:)

Υ.Γ.Περιμενω φωτο απο το μπανιο εε!!Θελω να παρω ιδεες!!!;)

Ευχαριστώ Χριστιάν μου! :P:p

Υ.Γ. Μη νομίζεις, απλά πράγματα στο μπάνιο! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνακι μου ολα υπεροχα απο τον στολισμο στο δωματιο του φιογκακιου!!!!!!!!!!!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει να στολισω το δωματιο της μπουμπους μου....χριστουγεννιατικα παντοφλακια φοραω ακι γω...χιχιχι

Ευχαριστώ κουκλί μου!!!! :P Με ανεβάζετε πολυ!! ;)

Α, παντόφλες δεν έχω.... :?:-? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

88735055128513194_fajy6ItU_c.jpg

Καλημερα και καλη βδομαδα,αλλη μια ωραια ιδεα για να στολισετε μια γωνια του σπιτιου σας.Την ειδα και μου αρεσε πολυ,για αυτο ειπα να την προτεινω!!!

Υπεροχη ιδεα, μπραβο κοριτσακι που την μοιραστηκες μαζι μας!!!!!!!!!

Προχωρώ με το στολισμό, κοριτσάκια μου!

Εννοείται σας έχω βγάλει ένα σωρό φωτογραφίες!!! ;);) Ελπίζω να σας ανεβάσουν τα κέφια!

Μας τα ανεβαζεις!!!!!!!!!Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Πόσο ανεβαστικό είναι τελικά το θεματάκι μας...Μπορεί να μην γράφω συχνά,αλλά σας διαβαζω,χαζεύω τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζετε,αλλά περισσότερο απ'όλα μου αρέσουν πολύ οι δικές σας δημιουργίες,τα στολίδια που κατασκευάζετε,οι στολισμοί των σπιτιών σας και φυσικά το υπέροχο γλυκό σπιτάκι!

Γεια στα χέρια σας και πάντα να είστε καλά να στολίζετε!Και του χρόνου!

Εστρωσα τελικά το σαλόνι μπυ το περασμενο Σάββατο και λέω μεσα στο Σ/Κ να στολίσω κι εγώ.Είμαι όμως κάπως διστακτική γιατί ακούω από τον περίγυρο σχόλια του τύπου"δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο ο μικρός"που ενισχύουν την φοβία που ήδη έχω...

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Μια πρωτη σκεψη είναι να στολισω με τα λιγότερα και πιο ακίνδυνα στολίδια και άμα δω τα σκούρα,να ξεστολίσω και να πάρω ενα μικρό δεντράκι να το βάλω πάνω στον μπουφέ.

Εσάς τα παιδάκια σας τα πειράζουν τα δέντρα σε σημείο που να κινδυνεύουν να χτυπήσουν,ας πούμε;

Γιατί δεν με νοιάζει η ζημιά,αλλά η ασφάλεια του παιδιού

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...