Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπα... τέτοια έξοδα δεν έχω την πολυτέλεια αλλά το μπάνιο... το ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ!!!! :tongue::tongue:

Ααααα και εγώ το στολίζω το μπάνιο. Έχω μία μπότα χριστουγεννιάτικη και μέσα βάζω τις βούρτσες, έχω χριστουγεννιάτικες πετσέτες, και βάζω και ένα μικρό αλεξανδρινό.

Άστους Ειρήνη μου να μας κοροϊδεύουν. Δεν ξέρουν αυτές ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Χριστογεννιάτικες κόρες!!!!

Κάθε μέρα που σας διαβάζω, σημειώνω ιδέες για το όταν θα είναι λίγο πιο μεγάλα τα αγόρια μου.... θα τα στρώνω από τα μέσα Νοεμβρίου στη δουλειά!!!! :tongue:

Εμείς...συνεχίζουμε το στόλισμα του σπιτιού. Κάθε βράδυ (μετά τις 11 εννοείται) και από λίγο... που θα πάει... θα το τελειώσουμε κάποια στιγμή!!!

Έως τώρα όμως έχει γίνει υπέροχο...Είναι και η πρώτη χρονιά φέτος σε αυτό το σπίτι και όσο να'ναι, έναν ενθουσιασμό τον έχουμε!!!!!!

Άντε κορίτσια... συνεχίστε γερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φωτογραφίες περιμένουμε. Τέτοιες φωτογραφίες από στολισμένα Χριστουγεννιάτικα σπίτια, τις περιμένω με ανυπομονησία. Άντε ντέεεε

τέλεια!καμιά ιδέα για τι τι να βάλω στην συσκευασία για τα μπισκότα στην κορυφή για δέσιμο?

Εννοείς κάτι άλλο εκτός από την κορδέλα; Γιατί εμένα προσωπικά μία παράξενη καρό ή πουά κορδέλα νομίζω πως φτάνει. Διαφορετικά μία μικρή (και φτηνή) χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα στα χρώματα που ταιριάζει σε όλο το σύνολο, ή ένα μικρό αστεράκι;

Σας βάζω μερικές ακόμα καθώς προχωρώ....μου λείπουν πραγματάκια αλλά σιγά-σιγά... ;)

Ο μπουφές μας, στα κόκκινα:

DSC00793.jpg

Οι δύο Αγιοι....

DSC00796.jpg

DSC00797.jpg

Ειρηνη μου τελειες οι φωτο!!!!Μπραβο σου!!!!

Εχεις τα ιδια κεροπηγια με την μαμα μου!

Μ'αρεσει πολυ ο στολισμος που εχεις κανει με τις μπαλες!!!μου 'βαλες ιδεα τωρα:rolleyes:μπορει να στο κλεψω:tongue:

Ευχαριστώ Χρύσα μου! Επειδή έβαλα αρκετά πράγματα πάνω, σκεφτόμουν μήπως έφτασαν στην υπερβολή... αλλά και? :P:tongue:

καλε καμια υπερβολη!Ειναι πολυ ωραιος!Που να δεις τον δικο μου! μονο εγω λειπω απο εκει πανω:tongue:οταν βρω χρονο θα ανεβασω φωτο να τον δεις!

Διαφημίσεις

Καλέ μάνααααα. Πού είναι οι φωτογραφίες από το μπάνιο;;;;;

Mamakonstantinou οι δικές σου πάλι πού είναι;;;;;

Όλο λόγια είστε όλες σας!!! Βάλτε καλέ και καμία φωτογραφία που τρέχουν τα σάλια μου!!!

Μου αρέσουν πολύ πάσης φύσεως στεφάνια και στεφανάκια για τα χριστούγεννα. Τα δικά σου είναι πολύ ωραία. Τα είχα δει σαν στυλ με τις κορδέλες για κατασκευή σε μεγάλο στεφάνι με χοντρή κορδέλα αλλά στο μικρό αν βάλεις δύο τρία ενωμένα το ένα κάτω από το άλλο με κορδέλα ανάμεσά τους (εεεε δεν ξέρω αν κατάλαβες τί εννοώ) θα είναι πάρα πολύ ωραία. Και αυτό με το μαλί είναι πολύ ωραίο. Πάνω σε τί το έφτιαξες. Εννοώ η βάση τί είναι;;

Από αυτό που είδες εμπνεύστηκα και εγώ για τα μικρά αλλά χρησιμοποίησα κρίκους για σκουλαρίκια και λεπτές κορδέλες! Κατάλαβα τι εννοείς αλλά προορίζονται για διαφορετικές γωνιές. Άλλο σε κερί, άλλο σε κηροπήγιο, άλλο σε πιατέλα κ.ο.κ.

Η βάση του μεγάλου είναι σιδερένια κρεμάστρα, γι αυτό και το ζαβό σχήμα αχαχαχχαα

Ευελπιστώ να βρω μια πιο καλή βάση και φυσικά αυτό θα το συμμορφώσω και επειδή έχει μεγάλο άνοιγμα μάλλον θα βάλω μια ξύλινη φιγούρα μέσα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εννοείς κάτι άλλο εκτός από την κορδέλα; Γιατί εμένα προσωπικά μία παράξενη καρό ή πουά κορδέλα νομίζω πως φτάνει. Διαφορετικά μία μικρή (και φτηνή) χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα στα χρώματα που ταιριάζει σε όλο το σύνολο, ή ένα μικρό αστεράκι;

όχι εννοώ στην 3η φωτο της ravt τη συσκευασία με τα μπισκότα που κλείνει πάνω με μια κόκκινη "τρέσσα" χάρτινη....πώς να την κάνουμε άραγε αυτή την τρέσσα?Θα κλείσουμε το σακουλάκι πάνω με συραπτικό οκ, μετά τι να βάλουμε για ομορφιά από πάνω?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλέ μάνααααα. Πού είναι οι φωτογραφίες από το μπάνιο;;;;;

Mamakonstantinou οι δικές σου πάλι πού είναι;;;;;

Όλο λόγια είστε όλες σας!!! Βάλτε καλέ και καμία φωτογραφία που τρέχουν τα σάλια μου!!!

Ε όχι βρε κόρη!! Εγώ έχω βάλει 15 φωτογραφίες!!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

καλε καμια υπερβολη!Ειναι πολυ ωραιος!Που να δεις τον δικο μου! μονο εγω λειπω απο εκει πανω:tongue:οταν βρω χρονο θα ανεβασω φωτο να τον δεις!

Τώρα το βεβαίωσα που μου το λέτε. Ήμουν σίγουρη πως ήταν υπερβολικός αλλά το άφησα.. Και πάλι, ευχαριστώ! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου τελειες οι φωτο!!!!Μπραβο σου!!!!

Εχεις τα ιδια κεροπηγια με την μαμα μου!

Μ'αρεσει πολυ ο στολισμος που εχεις κανει με τις μπαλες!!!μου 'βαλες ιδεα τωρα:rolleyes:μπορει να στο κλεψω:tongue:

Ναι, κλέψε από τον... κλέφτη!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ πολυ!

777885dugw57gt25.gif

Ααααα και εγώ το στολίζω το μπάνιο. Έχω μία μπότα χριστουγεννιάτικη και μέσα βάζω τις βούρτσες, έχω χριστουγεννιάτικες πετσέτες, και βάζω και ένα μικρό αλεξανδρινό.

Άστους Ειρήνη μου να μας κοροϊδεύουν. Δεν ξέρουν αυτές ;)

Καλέ ναι.... αλίμονο δεν ξέρω εγώ το job description του xmas freak!!!!??? :P:p

777885dugw57gt25.gif

Μου αρέσει πολύ και ο μπουφές και "η κόκκινη φορεσιά του".

Αλήθεια είναι χρώμα κερασιά;

Ναι κοριτσάκι....

Οταν μείναμε μαζί με τον άντρα μου και μαζέψαμε χρήματα, κάναμε τον γάμο που θέλαμε μόνοι μας και μετά αγοράσαμε κρεβατοκάμαρα {αυτή που μας άρεσε} και τα υπόλοιπα χρήματα μας δεν έφταναν για πολλά... οπότε το σαλόνι μας {καναπέδες, μπουφές, έπιπλο τηλεόρασης} είναι από την Νεοσέτ... Μέχρι εκεί μπορούσαμε και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τα αλλάξουμε.... :|

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι το φιογκίδιο έχει σούπερ στολισμό στο δωμάτιό του. Επίσης μου αρέσει πολύ η μπορντούρα μακουίν. Έχει και ο δικός μου ο ποκοπίκος (έτσι τον λέει ο νονός σου) τρέλα μαζί του. Πολύ ωραία όλα. Καλή συνέχεια σε εσένα και να δω πότε θα ξεκινήσουμε και εμείς.

Ευχαριστώ κόρη μου...!

Λίγα πράγματα θα του βάλω ακόμα και θα είναι έτοιμος... :P

Φιλιά στον ποκοπίκο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...