Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Κατι αλλο που κανω εγω κοριτσια και θελω να σας το πω.

Πηρα πανινα στολιδια και καποια ξυλινα και αντι να τα κρεμασω στο δεντρο, τα κρεμαω στα πομολα στις πορτες ολου του σπιτιου. Ειναι μια μικρη λεπτομερεια που κανει τη διαφορα!

Προτιμηστε αν θα παρετε πανινα, γιατι τα ξυλινα οταν κλεινεις την πορτα κανουν πολυ θορυβο...

Και γω το κάνω πάντα! Μου αρέσει και μένα! Θα σας βάλω φωτο...:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφτιαξα δυο μικρά στεφανάκια με κορδέλες και ένα μεγάλο με μαλλί.

Το τελευταίο δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα αλλά ήθελα να το δείτε

DSCN0008_640x480-1.jpg

DSCN0033_640x480.jpg

DSCN0036_640x480.jpg

Πολύ ομορφα ,μπραβο σου!Περιμενω να δω την εξέλιξη στο μεγαλο στεφανι...:rolleyes::)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρηνη μάλε και ένα μπωλ με κοκκινο πορτ πουρι θα ταιριαζε ωραια!!!! Τρελαινομαι για τις πέρλες σου που κρέμονται!!!

Μου τη δίνει το ποτ-πουρί... :mad::tongue:

Οι πέρλες μου είναι κόκκινα μαργαριτάρια {ντουπ! :mrgreen: } και πανάκριβα, οπως φαντάζεσαι!! xxaxaxaxaxa

Ευχαριστώ Σοφουλίνο μου!

777885dugw57gt25.gif

μαριλού σ'ευχαριστώ,θα πάω τ'απόγευμα να παραγγείλω.

αφροδιτάκι πολύ ωραία όλα,ειδικά ο Αγιος Βασίλης:P

καλά Ειρήνη μου είσαι όντως Christmasfreak...:tongue: και πολύ σε πάω γιάυτό ,μου φτιάχνεις τη διάθεση:-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Χριστογεννιάτικες κόρες!!!!

Κάθε μέρα που σας διαβάζω, σημειώνω ιδέες για το όταν θα είναι λίγο πιο μεγάλα τα αγόρια μου.... θα τα στρώνω από τα μέσα Νοεμβρίου στη δουλειά!!!! :tongue:

Εμείς...συνεχίζουμε το στόλισμα του σπιτιού. Κάθε βράδυ (μετά τις 11 εννοείται) και από λίγο... που θα πάει... θα το τελειώσουμε κάποια στιγμή!!!

Έως τώρα όμως έχει γίνει υπέροχο...Είναι και η πρώτη χρονιά φέτος σε αυτό το σπίτι και όσο να'ναι, έναν ενθουσιασμό τον έχουμε!!!!!!

Άντε κορίτσια... συνεχίστε γερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Ειρηνη, ο μπουφές σου είναι απλά υπέροχος!Βλέπω όλες τις φωτό αλλα δεν προλαβαίινω να σχολιασω ,με προλαβαίνουν οι εξελίξεις και οι καινούριες αναρτήσεις.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

μαριλού σ'ευχαριστώ,θα πάω τ'απόγευμα να παραγγείλω.

αφροδιτάκι πολύ ωραία όλα,ειδικά ο Αγιος Βασίλης:P

καλά Ειρήνη μου είσαι όντως Christmasfreak...:tongue: και πολύ σε πάω γιάυτό ,μου φτιάχνεις τη διάθεση:-P

Ναι η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και πολύ καλά!!! :lol::lol: χαχαχαχα

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα Χριστογεννιάτικες κόρες!!!!

Κάθε μέρα που σας διαβάζω, σημειώνω ιδέες για το όταν θα είναι λίγο πιο μεγάλα τα αγόρια μου.... θα τα στρώνω από τα μέσα Νοεμβρίου στη δουλειά!!!! :tongue:

Εμείς...συνεχίζουμε το στόλισμα του σπιτιού. Κάθε βράδυ (μετά τις 11 εννοείται) και από λίγο... που θα πάει... θα το τελειώσουμε κάποια στιγμή!!!

Έως τώρα όμως έχει γίνει υπέροχο...Είναι και η πρώτη χρονιά φέτος σε αυτό το σπίτι και όσο να'ναι, έναν ενθουσιασμό τον έχουμε!!!!!!

Άντε κορίτσια... συνεχίστε γερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που το διασκεδάζεις και παίρνεις ιδέες!!!

Με το καλό!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη, ο μπουφές σου είναι απλά υπέροχος!Βλέπω όλες τις φωτό αλλα δεν προλαβαίινω να σχολιασω ,με προλαβαίνουν οι εξελίξεις και οι καινούριες αναρτήσεις.

Ευχαριστώ Χρύσα μου! Επειδή έβαλα αρκετά πράγματα πάνω, σκεφτόμουν μήπως έφτασαν στην υπερβολή... αλλά και? :P:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Η χιονόμπαλα στο δωμάτιο του φιόγκου μου...

DSC00785.jpg

Στολισμός πάνω στη συρταριέρα του μικρού {πάνω στο ηχοσύστημά του}

DSC00784.jpg

Και η κάλτσα του, που την έχω κρεμάσει πάνω από το προσκέφαλο του.... :D

DSC00782.jpg

Συνεχίζετε ο στολισμός μας... :P. Ελπίζω να σας αρέσει μέχρι εδώ...!

Ειρηνάκι το φιογκίδιο έχει σούπερ στολισμό στο δωμάτιό του. Επίσης μου αρέσει πολύ η μπορντούρα μακουίν. Έχει και ο δικός μου ο ποκοπίκος (έτσι τον λέει ο νονός σου) τρέλα μαζί του. Πολύ ωραία όλα. Καλή συνέχεια σε εσένα και να δω πότε θα ξεκινήσουμε και εμείς.

Έφτιαξα δυο μικρά στεφανάκια με κορδέλες και ένα μεγάλο με μαλλί.

Το τελευταίο δεν έχει τελειοποιηθεί ακόμα αλλά ήθελα να το δείτε

DSCN0008_640x480-1.jpg

DSCN0033_640x480.jpg

DSCN0036_640x480.jpg

Μου αρέσουν πολύ πάσης φύσεως στεφάνια και στεφανάκια για τα χριστούγεννα. Τα δικά σου είναι πολύ ωραία. Τα είχα δει σαν στυλ με τις κορδέλες για κατασκευή σε μεγάλο στεφάνι με χοντρή κορδέλα αλλά στο μικρό αν βάλεις δύο τρία ενωμένα το ένα κάτω από το άλλο με κορδέλα ανάμεσά τους (εεεε δεν ξέρω αν κατάλαβες τί εννοώ) θα είναι πάρα πολύ ωραία. Και αυτό με το μαλί είναι πολύ ωραίο. Πάνω σε τί το έφτιαξες. Εννοώ η βάση τί είναι;;

Μεγάλο βάζο- λίγες μπάλες; Ιδού πως το σώζετε!

211809988694372153_mAFOfktp_b.jpg

Παιχνιδιάρα!

183029172327616504_SqhP20mz_b.jpg

Μπισκοτάκια έτοιμα για δωράκι

26740191507100376_QMNODoip_b.jpg

Υπέροχο!

183029172327464982_iZu6XBvz_b.jpg

Δωράκι για τους γείτονες!

95560823313140911_bsxFiC2f_b.jpg

Υπερπαραγωγή!

58969076340994143_lQDxh0wK_b.jpg

Ένα δάσος στο τραπέζι σας!

287597126175909402_pcXqwHXu_b.jpg

Πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης, κολλημένα σε χαρτόνι, έτοιμες υποδοχές για να φιλοξενήσουν τα στολίδια μας έως την επόμενη χρονιά, χωρίς να σπάνε ή να σκονίζονται!

84583299221891881_UhxYVcit_b.jpg

τέλεια!καμιά ιδέα για τι τι να βάλω στην συσκευασία για τα μπισκότα στην κορυφή για δέσιμο?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σας βάζω μερικές ακόμα καθώς προχωρώ....μου λείπουν πραγματάκια αλλά σιγά-σιγά... ;)

Ο μπουφές μας, στα κόκκινα:

DSC00793.jpg

Οι δύο Αγιοι....

DSC00796.jpg

DSC00797.jpg

Μου αρέσει πολύ και ο μπουφές και "η κόκκινη φορεσιά του".

Αλήθεια είναι χρώμα κερασιά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...