Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι ωραιες φωτο που βαζετε?

γιατι ολοι οι αντρες μολις ακουνε καρφι στον τοιχο παθαινουν παρακρουση? κ ο δικος μου μαζι!

μαμα του κωνσταντινου στο jumbo εχει σιγουρα!

κοριτσια τελειες φωτογραφιες.

καλε πως τις βρισκετε;

σκεφτηκα επισης οτι ενας ευκολος και οικονομικος στολισμος εκτος απο τα κουκουναρια (που ελπιζω να βρω αι να μαζεψω) εινια και καρποι με το τσοφλι τους. καρυδια ολοκληρα σε πιατελα με κερια και κουκουναρια και ωραιες κορδελες.

μπκα κι εγω να χαζεψω λιγο τα χριστουγεννιατικα σας...!

ειρηνη οι καλτσουλες της πεθερουλας σου ειναι αριστουργημα! μπραβο της! και οι δυο σκαλες που εχεις βαλει μεχρι τωρα πολυ πρωτοτυπες, δεν τους το 'χα!

απο τα υπολοιπα που θυμαμαι γενικα, με εντυπωσιασανε τρελα τα αγγελουδια απο ζυμαρικα! σκεφτηκα να το κανω και να τα χρωματισω με τεμπερες οπως προτεινε και η βασια για τα στολιδια, αλλα ισως να μη γινουν καλα, ασε που δεν ξερω με τι να τα κολλησω.. ο αντρας μου εχει θερμοσιλικονη αλλα πιστευει οτι δεν κανει.. :(

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Μαριλού καλωσήρθες και πάλι!

Χρυσάκι!! καλώς σας ξαναβρήκα κοριτσάκι :D

κοιτάξτε τί ωραία ιδέα είναι και αυτό!!! Πολύ μου αρέσει αλλά ο σύζυξ αν δει ότι πρέπει να βάλουμε "ΚΑΡΦΑΚΙΑ" στον τοίχο θα πάθει ταράκουλο...

Τι είναι κι αυτό πάλι με τους άντρες και τα καρφιά ε;! χαχα :rolleyes:

Λοιπόν, επειδή είχα κι εγώ το ίδιο θέμα, για κάτι πομ-πομ που είχα φτιάξει για το δωμάτιο του μικρού, βρήκα στο Praktiker αυτοκόλλητα γατζάκια ειδικά για το ταβάνι! Μάλιστα κυκλοφορούν και με διαβαθμίσεις, ανάλογα με το πόσο βάρος αντέχουν..Η συσκευασία γράφει ότι αφαιρούνται χωρίς να αφήσουν σημάδι, δεν το δοκίμασα για να είμαι ειλικρινής, αλλά είναι άσπρα και δεν πολυ-φαίνονται..Ε, κι άμα πείτε στους άντρες σας ότι είναι αυτοκόλλητα, αυτό και μόνο θα τους καθησυχάσει..τουλάχιστον στον δικό μου δούλεψε! ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σήμερα πέρασα κι απ' το ΙΚΕΑ :cool: :cool: Ήταν να μην μπω στην πρίζα, τώρα μπήκα με τα τσαρούχια! :D

Λοιπόν, δεν ενθουσιάστηκα...Ίσως δεν τα έχουν φέρει ακόμη όλα τα στολίδια, πάντως δεν είδα μεγάλη ποικιλία. Το άλλο που πρόσεξα ήταν οι τιμές, μου φάνηκαν ακριβά (ίσως βέβαια επειδή φέτος όλα μου φαίνονται ακριβά :rolleyes: ). Ένα σκέτο πλαστικό στεφάνι για την πόρτα, και μάλιστα όχι και ό,τι καλύτερο ποιοτικά (πολύ πλαστικούρα) έκανε 10 ευρώ..Κι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από χαρτόνι που μου άρεσε για το δωμάτιο του μικρού, 18 ευρώ :evil:

g8Sbp2.png

κορίτσια καλημέρα!Πήγε καμιά Τζάμπο να δει τις τιμές από δέντρα?Τα χει φτηνά?Το δέντρο μας είναι πολύ μεγάλο και φουντωτό και βαριέμαι να το στολίσω και θέλω να πάρω έναι μικρό γύρω στο μέτρο άσπρο ή φούξια....τι τιμές εχει σ αυτα λέτε??

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια.... ο αντρούλης μου με τα παιδάκια γυρνώντας από το ωδείο πέρασαν από το jumbo και του είπα να δει αν έχει χιονονιφάδες και είχε και μου πήρε 0,50 λεπτά τη μία.

Σας βάζω φωτογραφία να δείτε.

63885379146258834561330.jpg

xexe και τώρα θα έγραφα πως πήρα πέρυσι απ τα τζάμπο τέτοιες χιονονιφάδες και ήταν πολύ φθηνές! Αυτές είχα πάρει!

Λίγο οφθαλμόλουτρο;;;

Καλημέρα στα εξωτικα:-)

Να πω κ εγώ πως τα είδα πέρυσι στις Ραβτ τις φωτό :wink: τα ζηλεψα κ τα πήρα κ εγώ κ την χιονονιφαδα κ το αγγελακι κ το δεντρακι κ δείχνουν πολύ όμορφα στο δέντρο πάνω! Και με αυτα κιόλας "κλέβοντας" πάλι την ιδέα από την πολυμηχανη κ καταφερτζου. Ραβτ έφτιαξα την χριστουγεννιάτικη στολή της μικρής για υη γιορτή του παιδικού! Ευχαριστώ Ραβτακι :wink:

Μια σαλάτα που κάνω πάντα τα Χριστούγεννα (μιας και τρώμε όλοι μαζί σπίτι μου - το έχω έθιμο απο τότε σχεδόν που μείναμε με τον άντρα μου και δεν θέλω να το χαλάσω) είναι:

Ροκα,

πράσινη σγουρή σαλάτα,

κόκκινη σγουρή σαλάτα,

καλαμπόκι, σποράκια απο ρόδι,

πολύχρωμες πιπεριες και βρασμένο κοτόπουλο στήθος (ξεπουπουλιασμένο).

και για την σως βάζω:

ελαιόλαδο, 3κ.σ. μουστάρδα, 3κ.σ. μέλι, και χυμό απο 2 πορτοκάλια.

μας αρέσει πάρα πολύ και δεν μένει ούτε σποράκι!

Θα την κάνω κι εγώ!

santa90.gif

Χειροποίητο calendar για τα παιδιά (αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα)

Εκτυπώστε την εικόνα, κολλήστε τη σε ένα χαρτόνι, περάστε μια όμορφη κορδέλα, βάλτε τα παιδιά να τη ζωγραφίσουν και κρεμάστε το κάπου. Κάθε μέρα, το παιδί θα παίρνει ένα κομματάκι βαμβάκι και θα το κολλάει σε ένα κυκλάκι. Έτσι, τα Χριστούγεννα ο Άγιος Βασίλης θα έχει το πλούσιο μούσι του!

Στα αγαπημένα μου αμέσως!!!!

Διαφημίσεις

Ένα ακόμα πανέμορφο, έξυπνο και πρωτότυπο δώρο. icon_idea.gif

Στους αγαπημένους μας, που τους αρέσει να διαβάζουν βιβλία, αγοράστε μερικά μέτρα καλής κορδέλας (σε σατέν ή βελούδο), κολλήστε μια φωτογραφία του ζουζουνιού σας και… έτοιμο! icon_wink.gif

msl_jun06_bookmark_xl.jpg

τι να πω! τέλειο!

Ουφ!

Μετά από 1 καφέ και 1 τσάι (κανέλα-μήλο) για να είμαι στο πνεύμα, διάβασα όλο το θέμα!!!

Ειρήνη πάλι καλά που δεν το ξεκίνησες από Οκτώβριο.... θυμάσαι; Θα με έπαιρνε μεσημέρι....

:)))))

Δεν σας πρόλαβα από την αρχή λόγω φόρτου εργασίας και μετά σπιτιού.... ξέρετε...

Όπως και τις άλλες φορές εγώ θα κάνω εισαγωγή στο θέμα με το παρακάτω τραγούδι, που δεν έχω ακούσει ακόμη στο ράδιο....ούτε και από τον KISS fm.. WHAM!!!

Σας φιλώ όλες!!!!

Υ.Γ. 38 μέρες!

Από τα πιο γλυκά πραγματάκια που έχω δει!!!!

Εύγε!

:D :D

Ένα tip για το πώς τοποθετούμε τα φωτάκια στο δέντρο: Τα βάζουμε (αναμμένα, για να βλέπουμε τι κάνουμε) κάθετα στο δέντρο και όχι κυκλικά, ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω! (πηγή Real Simple)..Δεν το ήξερα αυτό το κόλπο, θα το δοκιμάσω φέτος :)

Δώρο για τις φιλενάδες μας: Φροντίδα σε βάζο (λύσαξα με τα βάζα όπως καταλάβατε χαχαχα)

49539664622546048_fvkMHHZE_c.jpg

Βάζουμε μέσα ένα ζευγάρι κάλτσες (ή καλσόν), λιπ μπαλμ, κρέμα χεριών ή αφρόλουτρο/άλατα, και σοκολατάκια..Όλα είναι στο περιτύλιγμα ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...