Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σταυρουλίτσα,είναι υπέροχες οι φωτό.Ο στολισμός πολύ ιδιαιτερος και κομψος!Μακάρι να τα καταφερεις να κανεις κατι ανάλογο.

Εννοείται πως ούτε εγω μπορω να διανοηθω να βαλω καρφακια στο ταβανι,αλλα το ιδιο μπορεις να το κανεις κρεμόντας από το φωτιστικο τα ιδια στολίδια.

Απλά υπεροχο!Και το σπίτι που εχουν επίσης!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Και εγώ ψάχνω τέτοιες χιονονιφάδες μάλλον ακρυλικές για να είναι φθηνές, και σταλακτίτες. Θέλω φέτος το χρωματικό θέμα μας να είναι λευκό, κρύσταλλα, ασημί, και κάποιες νότες πράσινου, ανοιχτού γαλάζιου... δροσερά χρώματα. Πέρυσι είχα κάνει κόκκινο, πορτοκαλί, χρυσό και φέτος θέλω μία αλλαγή. Είναι και το σαλόνι μου λαχανί και θα βάλω καφέ σκούρες δεύτερες κουρτίνες με εκρού λεπτές οπότε θέλω κάτι διαφορετικό φέτος. Μάλλον θα χρειαστώ λευκές μπάλες και διάφανες και ψάχνω να βρω οικονομικά πράγματα γιατί η "οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη".....

Αχ το ξερω οτι ειναι δυσκολα φεετος για ολους μας.

Ο κουμπαρος μας εδω και 5 χρονια στολιζει ενα καταπληκτικο δεντρο με κρυσταλινα και λευκα στολιδια μπαλες-σταλακτιτες-νιφαδες (πανακριβα ηταν τοτε). Ειναι απο τα πιο ωραια δεντρα που εχω δει. Θ σας βαλω φωτο οταν στολισει.Αλλες εποχες αυτες...

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια τέτοια στολίδια είχε πριν 2-3 χρόνια στο pallet stores.είχε πάρει η μαμά μου και το δέντρο της είναι όλο μα διάφανες νιφάδες,μπάλες και χιονάνθρωπους.δεν ήταν πολύ ακριβά,απ'ότι θυμάμαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και συνεχίζω.........

candy-wonderland-window_550x550.jpg

raz-centerpiece-cookie-confection-candy-canes_550x550.jpg

raz-mantel-cookie-confections_400x400.jpg

κοριτσια θελω νακανω κατι τετοιο στο δωματιο του μικρου μου,ξερετε που μπορω να βρω καραμελες και γλυφιτζουρια σε καλες τιμες?νομιζω στην Αθηνα ειναι πιο οικονομικα,αλλα δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο μαγαζι...

Διαφημίσεις

κοριτσια θελω νακανω κατι τετοιο στο δωματιο του μικρου μου,ξερετε που μπορω να βρω καραμελες και γλυφιτζουρια σε καλες τιμες?νομιζω στην Αθηνα ειναι πιο οικονομικα,αλλα δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο μαγαζι...

Χτες πήγα τζάμπο να πάρω ένα δωράκι για κάτι γενέθλια που θα πάμε

Εχει βγάλει τέτοια στολίδια σε ζαχαρωτά γλειφιτζούρι καραμέλες κ πολλά άλλα από φελιζόλ ζωγραφισμένο γεμάτα γκλιτερ κ ζωντανά χρώματα! Ήταν πανέμορφα δες τα από κοντά αν θες

Χτες πήγα τζάμπο να πάρω ένα δωράκι για κάτι γενέθλια που θα πάμε

Εχει βγάλει τέτοια στολίδια σε ζαχαρωτά γλειφιτζούρι καραμέλες κ πολλά άλλα από φελιζόλ ζωγραφισμένο γεμάτα γκλιτερ κ ζωντανά χρώματα! Ήταν πανέμορφα δες τα από κοντά αν θες

α! σε ευχαριστω καλαμαρακι μου!θα παω να τα δω!:P

καλησπέρα κ από μένα!Σήμερα στο αυτοκίνητο άκουγα Heart Fm που ως γνωστόν βάζει Χριστουγεννιάτικα από τέτοια εποχή...άκουσα λοιπόν το αγαπημένο μου "driving home for Christmas"....μ έβαλε αμέσως στο κλίμα!!Από σήμερα λοιπον κ γω περιμένω τα Χριστούγεννα και σας παρακολουθώ;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κοριτσάκια.... ο αντρούλης μου με τα παιδάκια γυρνώντας από το ωδείο πέρασαν από το jumbo και του είπα να δει αν έχει χιονονιφάδες και είχε και μου πήρε 0,50 λεπτά τη μία.

Σας βάζω φωτογραφία να δείτε.

63885379146258834561330.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...