Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γεια! Ειναι πολύ όμορφα!!!

Ευχαριστώ!! Θα τα κρεμάσω από το φωτιστικό στο σαλόνι, νομίζω θα είναι εντυπωσιακά :)

Επίσης πέρασα κι απ' τα Lidl σήμερα (αχ τι μου κάνατε κορίτσια, κι ακόμα δεν μπήκε ο Δεκέμβρης!) και είχαν αυτοκόλλητα για τα παράθυρα με 0,99 ευρώ..Η συσκευασία έχει αρκετά μέσα και είναι επαναχρησιμοποιούμενα, πήρα τέσσερα κομμάτια :)

Ανυπομονώ να ξεκινήσω το στόλισμα, αλλά λέω να το κάνω αρχές Δεκέμβρη..

Κι επειδή όπως σας είπα, έπαθα πλάκα με την ιδέα "μείγμα-για-μπισκότα-σε-βάζο", βρήκα αυτό το site με τις 20 καλύτερες συνταγές για βάζα:

http://allrecipes.com/Recipes/Desserts/Cookies/Cookie-Mix-in-a-Jar/Top.aspx

g8Sbp2.png

συνταγή για ζυμάρι για χριστουγεννιάτικα στολίδια ...

Συνταγή: 1 ΚΟΥΠΑ ΑΛΑΤΙ, 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ, 3 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ.... ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Η ΤΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ.... ΨΗΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ.... ΜΟΛΙΣ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΕΜΠΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.....

λέω να το κάνω φέτος, θα ξετρελαθούν οι κόρες μου!

Το αλάτι δεν τα αφήνει να μουχλιάσουν, επίσης τρύπες κάνετε με καλαμάκι απο σουβλάκι!

Διαφημίσεις

γειά σας βρε κορίτσια, πολύ όμορφα αυτά που γράφετε κ οι φώτο που βάζετε. με δύο παιδιά φέτος στο σπίτι δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω.

το μέλος εύα32 έγραψε ότι θα πάει να μαζέψει κουκουνάρια, λοιπόν το έκανα αλλά επειδή όλα ήταν κάτω κ φοβόμουν μήπως έχει ακαθαρσίες τα έπλυνα κ τα άφησα στο μπαλκόνι να στεγνώσουν, την άλλη μέρα που κοίταξα στη λεκάνη αν στέγνωσαν φρίκη είχε γεμίσει μικρά μαύρα μαμούνια - αηδία κ τα πέταξα. πρόσεχέ το. ίσως φταίει που τα έπλυνα; δεν ξέρω. ευτυχώς που τα είδα γιατί για φαντάσου να τα έβαζα στην πιατέλα κ να τα έβλεπα αυτά μέσα στο σπίτι..βέβαια δεν ξέρω αν τα βάψεις μήπως πεθαίνουν;

ευχαριστω για την ενημερωση,το θεμα μαμουνια δεν το ειχα σκεφτει,ειχα σκοπο να τα αφησω εξω απο το σπιτι μεχρι να ετοιμαστω,κ να παρω σπρει να τα βαψω.θα το δοκιμασω κ θα σας πω νεοτερα...:shock:

Πολύ ωραιες ιδεες εχετε ποσταρει κορίτσια!

Μαριλού καλωσήρθες και πάλι!

Ευα νομίζω μόνο με σιλικόνη,δεν ξερω μόνο αν κολλάει η ατλακολ...Υπεροχη ιδεα,αλλα χρειαζόμαστε πολύυυ κανελα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γειά σας βρε κορίτσια, πολύ όμορφα αυτά που γράφετε κ οι φώτο που βάζετε. με δύο παιδιά φέτος στο σπίτι δεν ξέρω τι θα προλάβω να κάνω.

το μέλος εύα32 έγραψε ότι θα πάει να μαζέψει κουκουνάρια, λοιπόν το έκανα αλλά επειδή όλα ήταν κάτω κ φοβόμουν μήπως έχει ακαθαρσίες τα έπλυνα κ τα άφησα στο μπαλκόνι να στεγνώσουν, την άλλη μέρα που κοίταξα στη λεκάνη αν στέγνωσαν φρίκη είχε γεμίσει μικρά μαύρα μαμούνια - αηδία κ τα πέταξα. πρόσεχέ το. ίσως φταίει που τα έπλυνα; δεν ξέρω. ευτυχώς που τα είδα γιατί για φαντάσου να τα έβαζα στην πιατέλα κ να τα έβλεπα αυτά μέσα στο σπίτι..βέβαια δεν ξέρω αν τα βάψεις μήπως πεθαίνουν;

Μαλλον ηταν χαλασμενα ηδη τα κουκουναρια.Εχω μαζεψει πολλές φορες και πάντα τα πλένω,δεν παθαινουν τιποτα.Μην αποθαρρυνεσαι ομως ,να ξαναμαζεψεις ,αλλα από αλλο σημειο ,αν σου είναι ευκολο ,γιατι εκει, μαλλον ,ολα θα είναι ετσι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραιες εικονες εχετε βαλει βρε κοριτσακια....

Χτες πηγε η μαμα μου λιντλ και μου εφερε αυτοκολλητα για τα τζαμια -παμφθηνα-. Αν μπορουσα θα στολιζα αυτο σκ αλλα συγκρατουμαι...Περιμενω αρχες Δεκεμβρη.

Αποφασισα φετος να βαλω πολλα φωτακια παντου (τρελαινομαι για φωτακια και κερια). Που θα βρω να ειναι της προκοπης και να μην καιγονται αμεσως??? Του τζαμπο ειναι καλα????

images?q=tbn:ANd9GcQMGBys3mau_vrAxJ5VDJ2qPLhj-oi8UsFWBrVPUNhOSDUldr0h

εχετε δει πουθενα τετοια στολιδια?

IIk6p3.png

Qskdp3.png

images?q=tbn:ANd9GcQMGBys3mau_vrAxJ5VDJ2qPLhj-oi8UsFWBrVPUNhOSDUldr0h

εχετε δει πουθενα τετοια στολιδια?

Και εγώ ψάχνω τέτοιες χιονονιφάδες μάλλον ακρυλικές για να είναι φθηνές, και σταλακτίτες. Θέλω φέτος το χρωματικό θέμα μας να είναι λευκό, κρύσταλλα, ασημί, και κάποιες νότες πράσινου, ανοιχτού γαλάζιου... δροσερά χρώματα. Πέρυσι είχα κάνει κόκκινο, πορτοκαλί, χρυσό και φέτος θέλω μία αλλαγή. Είναι και το σαλόνι μου λαχανί και θα βάλω καφέ σκούρες δεύτερες κουρτίνες με εκρού λεπτές οπότε θέλω κάτι διαφορετικό φέτος. Μάλλον θα χρειαστώ λευκές μπάλες και διάφανες και ψάχνω να βρω οικονομικά πράγματα γιατί η "οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη".....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...