Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπέροχες στιγμές... υπέροχες εικόνες... αυτές λατρεύω και γω, Νάσια μου!

Περιμένω και πάλι τη στιγμή ......

... που θα ξυπνήσει το φιογκάκι και θα πάει σιγά-σιγά στο δέντρο και μόλις δει τα δώρα θα φουλάρει στο κρεβάτι μας τσιρίζοντας ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

.... που θα δούμε και πάλι, στριμωγμένοι στους καναπέδες μας, σκεπασμένοι με κουβερτούλες το Πολικό Εξπρές.

... που θα κάνει κρύο και οι 3 μας θα πάμε να πιούμε ζεστή σοκολάτα στο μικρό καφέ της Καπνικαρέας

.... που θα ξαπλώσει το φιογκάκι κάτω από το δέντρο και τα ματάκια του θα φαίνονται ακόμα πιο συγκλονιστικά από τα φωτάκια......

... αχ... αυτά περιμένω και γω...!

αχ ρε παιδι με ανατριχιασες!!! κ εγω αυτα περιμενω, αλλα δεν θελω να ανυπομωνω γιατι θελω να καταλαβω ολα τα σταδια της μικρης μεχρι να μεγαλωσει κ να καταλαβει τα χριστουγεννα!!!!

αχ ρε παιδι με ανατριχιασες!!! κ εγω αυτα περιμενω, αλλα δεν θελω να ανυπομωνω γιατι θελω να καταλαβω ολα τα σταδια της μικρης μεχρι να μεγαλωσει κ να καταλαβει τα χριστουγεννα!!!!

Αυτό είναι στο χέρι σας Γιωτάκι μου... να χαίρεστε όλες τις στιγμές με το μπουμπούκι σου και να δημιουργείτε "οικογενειακές" παραδόσεις που εκείνη θα λατρεύει! :P

Και φυσικά θα τα ζήσεις... όλα σιγά-σιγά χτίζονται :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

tableart_christmas_dessert_table_pink_light_blue_cookies-255x208.jpg

για όσες το κατέχουν με την ζαχαροπλαστική!!!!

απλα τελεια....

αμα τα βαλουμε στο δεντρο (λεμε τωρα, τα προτιμω σε πιατελα) μπορουμε αφηνουμε τα μικρα μας να το ξεστολιζουν τρωγωντας.

επισης εινια τελεια για γλυκο χριστουγεννιατικων βαφτισεων.....

άλλη μια ωραία πρόταση για το μπαλκόνι μας ή και για μέσα!!!!

tableart_christmas-decoration-.jpg

επισης καταπληκτικο. και για το μπαλκονι οπωσδηποτε... ειδικα τα φαναρακια με τους φιογκους.

να πω και εγω κατι που ειδα και μου αρεσε πολυ. οσες εχετε μεγαλα φυτα στο μπαλκονι σας, σαν θαμνοειδη δεντρακια, απλα μπορειτε να τα στολισετε με φωτακια και φαινονται υπεροχα. εινια παρα πολυ απλο, οικονομικο και καταπληκτικο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...