Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα αγαπημένα μου ξωτικά!

Τι υπέροχες εικόνας βάζετε και περιγράφετε και με ταξιδεύετε... μου φτιάχνετε τόσο το κέφι!!!!!!!!!!

Νάσια μου, το έσωσα ήδη στους σελιδοδείκτες μου, να το δούμε με το φιογκάκι! Ευχαριστώ! ;)

Επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

Για τις χρυσοχέρες των χριστουγέννων, ένα δωράκι που προσωπικά λατρεύω:

Μπισκοτάκια από τα χεράκια σας, με μία "δόση" φροντίδας στο αμπαλάζ!

6a00e553eafb068833012875edac4e970c-800wi-300x199.jpg

1205_edf_cookie_vert.jpg

777885dugw57gt25.gif

Εν τω μεταξύ κορίτσια δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από το εξής:Πρωτοχρονιά τα δύο μεγάλα να ασχολούνται με τα δώρα τους και ο τρίτος και μικρότερος να έχει πάει στο κρεβάτι του να μετράει τις σοκολάτες του, να τις κρύβει και να πηγαίνει να πέρνει τις σοκολάτες από τις κάλτσες των αλλων δύο και να τις τρώει.Εχει πολύ πλάκα.Πλέον είναι κάτι που το περιμένουν, έτσι καταλαβαίνουν ότι έχει έρθει ο Αγιος Βασίλης, πρώτα κοιτάνε για τα γλυκά και μετά για τα δώρα.Είναι πολύ όμορφα.Για μένα πλάκα έχει και ο μεγάλος που σηκώνεται και καλά πιο νωρίς και πάει ρίχνει κλεφτές ματιές για τα δώρα και επιστρέφει στο κρεβάτι του και κάνει τον κοιμισμένο μέχρι να σηκωθούμε και μόλις καταλάβει ότι σηκωθήκαμε σηκώνεται και φωνάζει "ΗΡΘΕ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ,ΗΡΘΕ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ" τότε ξυπνάνε και τα άλλα δύο και γίνεται πανηγύρι.

Πολύ όμορφες εικόνες.

Διαφημίσεις

Κορίτσια

εσείς φτιάχνεται κουραμπιέδες και μελονομακάρονα?Εγώ λέω να τα φτιάξω φέτος το ΠΣΚ 14,15,16/12 είναι νωρίς λέτε;Θα φτιάξω όμως και για τα δωράκια των νονών και μετά που χρόνος!!!

Εν τω μεταξύ κορίτσια δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από το εξής:Πρωτοχρονιά τα δύο μεγάλα να ασχολούνται με τα δώρα τους και ο τρίτος και μικρότερος να έχει πάει στο κρεβάτι του να μετράει τις σοκολάτες του, να τις κρύβει και να πηγαίνει να πέρνει τις σοκολάτες από τις κάλτσες των αλλων δύο και να τις τρώει.Εχει πολύ πλάκα.Πλέον είναι κάτι που το περιμένουν, έτσι καταλαβαίνουν ότι έχει έρθει ο Αγιος Βασίλης, πρώτα κοιτάνε για τα γλυκά και μετά για τα δώρα.Είναι πολύ όμορφα.Για μένα πλάκα έχει και ο μεγάλος που σηκώνεται και καλά πιο νωρίς και πάει ρίχνει κλεφτές ματιές για τα δώρα και επιστρέφει στο κρεβάτι του και κάνει τον κοιμισμένο μέχρι να σηκωθούμε και μόλις καταλάβει ότι σηκωθήκαμε σηκώνεται και φωνάζει "ΗΡΘΕ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ,ΗΡΘΕ Ο ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗΣ" τότε ξυπνάνε και τα άλλα δύο και γίνεται πανηγύρι.

Πολύ όμορφες εικόνες.

Υπέροχες στιγμές... υπέροχες εικόνες... αυτές λατρεύω και γω, Νάσια μου!

Περιμένω και πάλι τη στιγμή ......

... που θα ξυπνήσει το φιογκάκι και θα πάει σιγά-σιγά στο δέντρο και μόλις δει τα δώρα θα φουλάρει στο κρεβάτι μας τσιρίζοντας ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

.... που θα δούμε και πάλι, στριμωγμένοι στους καναπέδες μας, σκεπασμένοι με κουβερτούλες το Πολικό Εξπρές.

... που θα κάνει κρύο και οι 3 μας θα πάμε να πιούμε ζεστή σοκολάτα στο μικρό καφέ της Καπνικαρέας

.... που θα ξαπλώσει το φιογκάκι κάτω από το δέντρο και τα ματάκια του θα φαίνονται ακόμα πιο συγκλονιστικά από τα φωτάκια......

... αχ... αυτά περιμένω και γω...!

777885dugw57gt25.gif

Όντως Ειρήνη μου και μόνο για αυτές τις στιγμές αξίζει η κούραση των συγκεκριμενων ημερών και το τρέξιμο να τα προλάβουμε όλα.Και εγώ παλεύω κάθε φορά τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα για να φτιάξω κουραμπιέδες-μελονομακαρονα ή κουλουρακια και τσουρεκια αντίστοιχα γιατί θέλω τα παιδιά μου μέσα στις αναμνήσεις από τα παιχνίδια που τις περισσότερες φορές είναι απαράδεκτα λόγω του θέματος τους (Monsuno σου λέει παιχνίδια είναι αυτά αλλά τέλοσπάντων)να έχουν μυρωδιές που μόνο τα σπιτικά έχουν και την ανάμνηση ότι έφτιαχναν και αυτά μαζί μου.Είναι θλιβερό και δεν θα αντέξω να μου πουν τα παιδιά μου αυτό που είπε μια συμμαθήτρια του μεγάλου στην μαμά της ότι έρχεσαι μαζί μου μόνο στα μαθήματα μετά τίποτα άλλο,δεν ασχολείσαι μαζί μου.

Προσπαθώ όλο τον χρόνο αλλά περισσότερο αυτές τις μέρες να είμαι μαζί τους να μιλάμε για την παράδοση, να λέμε τραγούδια να πηγαίνουμε βόλτες κα.

Εγώ χαίρομαι περισσότερο όταν πάμε να πεί τα κάλαντα και ας μην του δώσουν τίποτα αρκεί να του περάσει η παράδοση στις αναμνήσεις του και κάνει και ο ίδιος χαρά να τρέχουμε δεξια και αριστερά για τα κάλαντα,το ίδιο προσπαθώ να περάσω και στα άλλα δύο.

Όντως Ειρήνη μου και μόνο για αυτές τις στιγμές αξίζει η κούραση των συγκεκριμενων ημερών και το τρέξιμο να τα προλάβουμε όλα.Και εγώ παλεύω κάθε φορά τόσο τα Χριστούγεννα όσο και το Πάσχα για να φτιάξω κουραμπιέδες-μελονομακαρονα ή κουλουρακια και τσουρεκια αντίστοιχα γιατί θέλω τα παιδιά μου μέσα στις αναμνήσεις από τα παιχνίδια που τις περισσότερες φορές είναι απαράδεκτα λόγω του θέματος τους (Monsuno σου λέει παιχνίδια είναι αυτά αλλά τέλοσπάντων)να έχουν μυρωδιές που μόνο τα σπιτικά έχουν και την ανάμνηση ότι έφτιαχναν και αυτά μαζί μου.Είναι θλιβερό και δεν θα αντέξω να μου πουν τα παιδιά μου αυτό που είπε μια συμμαθήτρια του μεγάλου στην μαμά της ότι έρχεσαι μαζί μου μόνο στα μαθήματα μετά τίποτα άλλο,δεν ασχολείσαι μαζί μου.

Προσπαθώ όλο τον χρόνο αλλά περισσότερο αυτές τις μέρες να είμαι μαζί τους να μιλάμε για την παράδοση, να λέμε τραγούδια να πηγαίνουμε βόλτες κα.

Εγώ χαίρομαι περισσότερο όταν πάμε να πεί τα κάλαντα και ας μην του δώσουν τίποτα αρκεί να του περάσει η παράδοση στις αναμνήσεις του και κάνει και ο ίδιος χαρά να τρέχουμε δεξια και αριστερά για τα κάλαντα,το ίδιο προσπαθώ να περάσω και στα άλλα δύο.

πόσο θα συμφωνήσω μαζί σας!!!!!!!!!

Το προηγούμενο Σάββατο που σας είχα πει κάναμε με δυο φίλες τις διάφορες χειροτεχνίες. Οταν ήρθε η μαμά τους να τα πάρει δεν ήθελαν να φύγουν.... Και η μεγάλη 6,5 χρονών γύρισε και τις είπε: "Δεν θέλω μαμα να πάμε σπίτι, εσύ δεν κάνεις τίποτα!!!! Μας βάζεις παιδικά και εσύ κάθεσαι!!! ενώ η Χαρούλα κοίτα πόσο ασχολείται με τα παιδάκια της και δουλεύει κιόλας ενώ εσύ όχι?

Ντράπηκα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή:oops::oops: !!! για την φίλη μου εννοείται!! και αυτή έγινε μπουρλότο αν και δεν τις απάντησε!!!:evil::evil:

Δεν θα ήθελα επουδενεί λόγο να ακούσω κάτι τέτοι απο τα δικά μου παιδιά!!!

Διαφημίσεις

πόσο θα συμφωνήσω μαζί σας!!!!!!!!!

Το προηγούμενο Σάββατο που σας είχα πει κάναμε με δυο φίλες τις διάφορες χειροτεχνίες. Οταν ήρθε η μαμά τους να τα πάρει δεν ήθελαν να φύγουν.... Και η μεγάλη 6,5 χρονών γύρισε και τις είπε: "Δεν θέλω μαμα να πάμε σπίτι, εσύ δεν κάνεις τίποτα!!!! Μας βάζεις παιδικά και εσύ κάθεσαι!!! ενώ η Χαρούλα κοίτα πόσο ασχολείται με τα παιδάκια της και δουλεύει κιόλας ενώ εσύ όχι?

Ντράπηκα τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή:oops::oops: !!! για την φίλη μου εννοείται!! και αυτή έγινε μπουρλότο αν και δεν τις απάντησε!!!:evil::evil:

Δεν θα ήθελα επουδενεί λόγο να ακούσω κάτι τέτοι απο τα δικά μου παιδιά!!!

Πω-πω.... :| χοντρό αλλά τι να κάνουμε που τα παιδιά δεν λένε τα κατά συνθήκη ψέματα...? :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...