Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ξωτικά!

Τα κουμπάκια τα κάνω κ εγώ στο σχολείο χε χε οπως κ τις κορδέλες ;)

Τις παρτιτούρες μας τις έφερε πέρυσι η μικρή από τον παιδικό :D

Καλημέρα κορίτσια,

χειμωνιάτικος καιρός σήμερα.Εγώ στο παιδικό βάζω στο προσκέφαλο του μεγάλου αλλά και στα προστατευτικά κάγκελα της κουκέτας για τα μικρά από μία κάλτσα πιο μικρή από αυτή που βάζω στο τζάκι,την οποία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που έρχεται ο Αγ.Βασίλης την γεμίζει με σοκολάτενιους Αγ.Βασιληδες και γενικά σοκολατίτσες,ζελεδάκια και καραμελίτσες.Είναι το πρώτο δώρο που βλέπουν με το που ανοίγουν τα μάτια τους και μετά τρέχουν στο δέντρο να δουν τί έχει φέρει ο Αγ.Βασίλης.

μπράβο και εγώ το κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι καλύτερο για τα παιδάκια μας!!!

Χμ... φέτος λέω να το κάνω κ εγώ :D

Φέρε μου τον έλεγχο να σου βάλω 10!!! :tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχα :rolleyes::tongue::D

Στολισμός τζακιού {άτιμο τζάκι δεν σ΄ έχω!!! } :tongue:

Μεγάλο απωθημένο βρε παιδί μου αυτό κ η εσωτερική σκάλα χαχαχα!! :mrgreen::mrgreen:

Για τις νονούλες ή εκείνες που θα δώσουν λεφτά σε κάποια παιδάκια, επιλέξτε ανάλογα καρτάκια για να το κάνετε πιο ξεχωριστό! ;)

label.jpg

Εγώ φέτος θα κάτσω με τη μικρή να φτιάξουμε κάρτα χριστουγέννων μαζί για τους νονούς της ε εντάξει με την επίβλεψη μου χε χε ;)

Διαφημίσεις

Τα σκουπίδια δεν θα τα βάλουμε σε χριστουγεννιάτικες σακούλες??? :mrgreen::lol: :lol: χαχαχαχαχα

SAKOULES.jpg

καλά Ειρήνη μου, επειδή είμαι ικανή να το κάνω και αυτό, σε παρακαλώ να με παρασύρεις κι άλλο!!! και ας με ρίξει απο τον 2ο στο τέλος ο άντρας μου!!! χαχαχαχα:D:D:D:D

Διαφημίσεις

καλά Ειρήνη μου, επειδή είμαι ικανή να το κάνω και αυτό, σε παρακαλώ να με παρασύρεις κι άλλο!!! και ας με ρίξει απο τον 2ο στο τέλος ο άντρας μου!!! χαχαχαχα:D:D:D:D

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Σε παρακαλώ μην αναφέρεις το όνομα μου στον άντρα σου ε???? :mrgreen::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...