Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρηνη μου,δεν είναι δικές μου δημιουργίες ,αλλα είναι τόσο κοντα στα γουστα μου που θα μπορούσαν να ηταν.

Υπέροχα τα στεφανια,πραγματικά λατρεμένα!:)

Το κατάλαβα, αδερφούλα αλλά είναι τόσο "απλές" και με εύκολα υλικά που θα μπορούσαμε να τις κάνουμε και μεις.

Εννοούσα πως είναι απλές οι δημιουργίες που πόσταρες, δεν το έγραψα καλά! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ τελεις οι πιατελες και τα στεφανια.

βρε κοριτσια, στο μπαλκονι περα απο τα φωτακια τι αλλο μπορουμε να βαλουμε για στολισμο πρωτοτυπο;

τα φωτακια για το μπαλκονι χρειαζονται και ρευμα; εγω δεν εχω μπριζα στο μπαλκονι. φτουυυυυ....

Πριν κανα 3-4άρι χρόνια είχα βάλει:

1) Μεγάλη γιρλάντα πράσινη, από άκρη σε άκρη του μπαλκονιού, την οποία είχα "τυλίξει" γύρω-γύρω από την κουπαστή του μπαλκονιού.

2) Στο κέντρο του μπαλκονιού έβαλα μία τεράστια, κατακκόκκινη χριστουγεννιάτικη μπάλα, την οποία είχα αγοράσει από κατάστημα που έκλεινε περίπου στα 5? και ήταν από αφρολεξ εξωτερικά.

Σούπερ υπέροχη διακόσμηση και χωρίς ρεύμα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

άλλη μια ωραία διακόσμηση για όσες έχουν τζάκι!

RedChristmas18.jpg

Επειδή ούτε εγώ έχω τζάκι (κατ' επιλογή μου βέβαια γιατί το σπίτι δεν είναι μεγάλο και όταν χτίζαμε κρίναμε σωστό ότι το τζάκι θα μας έτρωγε χώρο) τέτοιο στολισμό κάνω κάθε χρόνο αλλά..... τον κάνω πάνω από τη μπαλκονόπορτα πάνω στο κουρτινόξυλο. Βάζω γιρλάντα που τη στολίζω με χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια, και κάλτσες χριστουγεννιάτικες να κρέμονται. Μπορεί τζάκι να μην έχω, το στολισμό του όμως τον κάνω θέλει-δε-θέλει.... :)

Επειδή ούτε εγώ έχω τζάκι (κατ' επιλογή μου βέβαια γιατί το σπίτι δεν είναι μεγάλο και όταν χτίζαμε κρίναμε σωστό ότι το τζάκι θα μας έτρωγε χώρο) τέτοιο στολισμό κάνω κάθε χρόνο αλλά..... τον κάνω πάνω από τη μπαλκονόπορτα πάνω στο κουρτινόξυλο. Βάζω γιρλάντα που τη στολίζω με χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια, και κάλτσες χριστουγεννιάτικες να κρέμονται. Μπορεί τζάκι να μην έχω, το στολισμό του όμως τον κάνω θέλει-δε-θέλει.... :)

Ωραία ιδέα για το παιδικό δωμάτιο να στολίσω το κουρτινόξυλο με γιρλάντα, φωτάκια και κάλτσες!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα κορίτσια,

χειμωνιάτικος καιρός σήμερα.Εγώ στο παιδικό βάζω στο προσκέφαλο του μεγάλου αλλά και στα προστατευτικά κάγκελα της κουκέτας για τα μικρά από μία κάλτσα πιο μικρή από αυτή που βάζω στο τζάκι,την οποία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που έρχεται ο Αγ.Βασίλης την γεμίζει με σοκολάτενιους Αγ.Βασιληδες και γενικά σοκολατίτσες,ζελεδάκια και καραμελίτσες.Είναι το πρώτο δώρο που βλέπουν με το που ανοίγουν τα μάτια τους και μετά τρέχουν στο δέντρο να δουν τί έχει φέρει ο Αγ.Βασίλης.

Καλημέρα κορίτσια,

χειμωνιάτικος καιρός σήμερα.Εγώ στο παιδικό βάζω στο προσκέφαλο του μεγάλου αλλά και στα προστατευτικά κάγκελα της κουκέτας για τα μικρά από μία κάλτσα πιο μικρή από αυτή που βάζω στο τζάκι,την οποία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς που έρχεται ο Αγ.Βασίλης την γεμίζει με σοκολάτενιους Αγ.Βασιληδες και γενικά σοκολατίτσες,ζελεδάκια και καραμελίτσες.Είναι το πρώτο δώρο που βλέπουν με το που ανοίγουν τα μάτια τους και μετά τρέχουν στο δέντρο να δουν τί έχει φέρει ο Αγ.Βασίλης.

μπράβο και εγώ το κάνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι καλύτερο για τα παιδάκια μας!!!

Διαφημίσεις

Υπέροχη ιδέα!!! Μπράβο Σταυρουλίτσα μου!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Α φίλη μου, το κρατώ αυτό! Εγώ την έβαζα στην κουρτίνα του αλλά από φέτος θα τη βάζω στο προσκέφαλο του! Ευχαριστώ! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...