Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Άρα, Ευάκι μου, δεν έχεις καθόλου μέρος να ακουμπήσει οτιδήποτε?
εχω κ ειναι μεγαλη η επιφανεια,δεν μπορω να στο εξηγησω,βαλε στο μυαλο σου ενα τζακι με την καμιναδα μεσα στο σπιτι χτυσμενη με τουβλο γυρω γυρω,κ πανω στο τζακι το ξυλο..μπορω να ακουμπησω πολλααα,εδω κ 2 χρονια που το εχω παλευω με γιρλαντες αν τις λεω καλα τις πρασινες κ διαφορες παλιες μπαλες που δεν χρησιμοποιω πλεον.κ φωτακια:confused::confused:εχω ενα μεγαλο βαζο με χρυσα κλαδια κ κοκκινο λουλουδι κ κανενα αγιο βασιλη.θελω ομως να το γεμισω γιατι ειναι πολυ αδειο..σε ζαλισα ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω κ ειναι μεγαλη η επιφανεια,δεν μπορω να στο εξηγησω,βαλε στο μυαλο σου ενα τζακι με την καμιναδα μεσα στο σπιτι χτυσμενη με τουβλο γυρω γυρω,κ πανω στο τζακι το ξυλο..μπορω να ακουμπησω πολλααα,εδω κ 2 χρονια που το εχω παλευω με γιρλαντες αν τις λεω καλα τις πρασινες κ διαφορες παλιες μπαλες που δεν χρησιμοποιω πλεον.κ φωτακια:confused::confused:εχω ενα μεγαλο βαζο με χρυσα κλαδια κ κοκκινο λουλουδι κ κανενα αγιο βασιλη.θελω ομως να το γεμισω γιατι ειναι πολυ αδειο..σε ζαλισα ε?

Κοίταξε μήπως βρεις καποια παχια γιρλάντα,ωστε να καλύπτει αρκετό κομματι.Επιπλέον μπορείς να βάλεις φαναράκια Χριστουγεννιάτικα η και μη,και διάφορα στολίδια,τυπου ρόδια ,κουκουνάρες,φυσικά η και ψευτικα.

Αν το θές φορτωμένο μπορεις να βάλεις επάνω στην καμινάδα στεφάνι και είσαι οκ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ιδεες για μικρες γωνιές

Για όσες ασχολούνται με το ντεκουπάζ

xristoygenna3.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ενα απλό βαζο με ιδιαίτερη σύνθεση

70728147.jpg

Ενα από τα βάζα που μας περισσευουν με μια ωραία κορδελα

59864202.jpg

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοίταξε μήπως βρεις καποια παχια γιρλάντα,ωστε να καλύπτει αρκετό κομματι.Επιπλέον μπορείς να βάλεις φαναράκια Χριστουγεννιάτικα η και μη,και διάφορα στολίδια,τυπου ρόδια ,κουκουνάρες,φυσικά η και ψευτικα.

Αν το θές φορτωμένο μπορεις να βάλεις επάνω στην καμινάδα στεφάνι και είσαι οκ!

ευχαριστω πολυ για τις ιδεες,αυτο με το στεφανι δεν το ειχα σκεφτει καθολου..δεν το θελω πολυ φορτομενο μια νορμαλ κατασταση θελω.νομιζω πως πρεπει να ξεκινησω να μαζευω κουκουναρες κ να τις βαφω!!!τελικα αμα υπαρχει φαντασια κανεις πολλα,κ εγω δυστηχως δεν διαθετω καθολου:confused:ευχαριστω κ παλι:-P:P:p

Διαφημίσεις

Δεν με ζάλισες ΚΑΘΟΛΟΥ και να μην το ξανασκεφτείς αυτό! Να μου γράφεις οτιδήποτε νιώθεις, όπως το νιώθεις!

Αρα έχεις αρκετό χώρο!!! Τώρα κατάλαβα ο μπουφος! :tongue:

Θα βάλω κι άλλα αλλά σκέφτομαι κάτι σαν κι αυτό που σου λέει η Χρύσα μας, όπως περίπου έχω εγώ πάνω στο πάσο μου.

Εχω μία χοντρή, πράσινη γιρλάντα και την περνώ γύρω από τις κορνίζες που έχω εκεί. Ακριβώς επάνω στην γιρλάντα περνάω μία σειρά από φωτάκια, τα οποία το βράδυ είναι και τα μόνα που ανάβω στην περιοχή της κουζίνας. Φαινονται.... υπέροχα!

Μη σε νοιάζει, θα βρούμε να βάλεις! Εννοείται θα βρούμε!

Χρύσα μου υπέροχες και απλές οι δημιουργίες σου! Πολύ μου αρέσουν!

777885dugw57gt25.gif

Γειά σου Πανωραία, μόλις είδα το ιστολόγιό σου κ μου άρεσε πολύ, να σου πω ότι μένω γιάννενα κ θα θελα πολύ να γνωριστούμε.

αυτά με το ρολό χαρτιού πως τα κόλλησες;

Σ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Με κόλλα βρε, κολλάνε μια χαρά, όπως όλα τα χαρτιά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν με ζάλισες ΚΑΘΟΛΟΥ και να μην το ξανασκεφτείς αυτό! Να μου γράφεις οτιδήποτε νιώθεις, όπως το νιώθεις!

Αρα έχεις αρκετό χώρο!!! Τώρα κατάλαβα ο μπουφος! :tongue:

Θα βάλω κι άλλα αλλά σκέφτομαι κάτι σαν κι αυτό που σου λέει η Χρύσα μας, όπως περίπου έχω εγώ πάνω στο πάσο μου.

Εχω μία χοντρή, πράσινη γιρλάντα και την περνώ γύρω από τις κορνίζες που έχω εκεί. Ακριβώς επάνω στην γιρλάντα περνάω μία σειρά από φωτάκια, τα οποία το βράδυ είναι και τα μόνα που ανάβω στην περιοχή της κουζίνας. Φαινονται.... υπέροχα!

Μη σε νοιάζει, θα βρούμε να βάλεις! Εννοείται θα βρούμε!

αχ βρε ειρηνακι εισαι φοβερη ερωτευθηκα τα στεφανια,φανταζομαι ηδη το 2ο στο τζακι κ το θελωωω:oops::oops:.αληθεια παγκρατι μενεις?ασχετο με το ολο θεμα..κ γω εκει εμενα μεχρι πριν 2 χρονια

Διαφημίσεις

αχ τελεις οι πιατελες και τα στεφανια.

βρε κοριτσια, στο μπαλκονι περα απο τα φωτακια τι αλλο μπορουμε να βαλουμε για στολισμο πρωτοτυπο;

τα φωτακια για το μπαλκονι χρειαζονται και ρευμα; εγω δεν εχω μπριζα στο μπαλκονι. φτουυυυυ....

αχ τελεις οι πιατελες και τα στεφανια.

βρε κοριτσια, στο μπαλκονι περα απο τα φωτακια τι αλλο μπορουμε να βαλουμε για στολισμο πρωτοτυπο;

τα φωτακια για το μπαλκονι χρειαζονται και ρευμα; εγω δεν εχω μπριζα στο μπαλκονι. φτουυυυυ....

Γιρλάντες πράσινες;...Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο νου. Αλλά και πάλι χωρίς ρεύμα δεν θα φαίνονται το βράδυ...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ειρηνη μου,δεν είναι δικές μου δημιουργίες ,αλλα είναι τόσο κοντα στα γουστα μου που θα μπορούσαν να ηταν.

Υπέροχα τα στεφανια,πραγματικά λατρεμένα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αχ βρε ειρηνακι εισαι φοβερη ερωτευθηκα τα στεφανια,φανταζομαι ηδη το 2ο στο τζακι κ το θελωωω:oops::oops:.αληθεια παγκρατι μενεις?ασχετο με το ολο θεμα..κ γω εκει εμενα μεχρι πριν 2 χρονια

Οχι, Παγκράτι δούλευα για 7 χρόνια... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...