Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Τι ωραιες εικονες!!!

Να δω τι θα καταφερω να κανω που θελω να τα κανω ολα !!!!

Αυτο με την καλτσα στην κουνια της μπεμπας θα το κανω και εγω!!!!

Αχ διαβζω το θεμα και μου φτιαχνει η διαθεση. Απο ΤΕταρτη χαλαει και ο καιρος οποτε θα μπουμε στο πνευμα περισσοτερο:D

Ευούλα μου, μικρό μου ξωτικό και συ..... και γω το ίδιο! Μου ανεβάζει τόσο το κέφι!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ, και μην με μαλώσετε, μέχρι και πέρισυ που πήγαινε ο άντρας μου για κυνήγι του ζητούσα να μου φέρει κλαδιά από έλατο τα οποία τα έβαζα στο πρώτο ραφάκι από το τραπεζάκι της τηλεόρασης. Εξείχαν δεξία αριστερά και πάνω τους έβαζα κόκκινες γυαλιστερές μπαλίτσες . Κρίμα που δεν έχω φώτο να σας βάλω. Φαινόταν εκπληκτικό. Επίσης προ παιδιού είχα μπάλες μικρές κόκκινες παντού στο πάτωμα. Πχ στα λούκια της κουρτίνας, κατω από το τραπεζάκι του σαλονιού, σε γωνίες κλπ. Φαινόταν υπέροχα!

Ποιος να σε μαλώσει? Οποιος τολμήσει θα τον φάω! :tongue:

Υπέροχες εικόνες μας μεταφέρεις... :P

777885dugw57gt25.gif

Eιρήνη, εσωτερική δεν έχω καθότι δεν διάγω βίο τρυφηλό να έχω μεζονέτα αλλά έχουμε πολλές (!!!!!!!!!!) σκάλες μέχρι τον όροφό μου !!!:rolleyes:

Κόπιασε αν σου βαστάει !!!!!:tongue::tongue:

BOftp3.png PzWNp3.png

Μωρέ θα τη στολίσω τη σκάλα... θα τη στολίσω τη σκάλα λέμε.........!

Αλουμινένια... αλουμινένια... ότι εχει ο καθένας! :tongue::lol::lol:

original-christmas-tree.jpg

Αμα είναι να σου φύγει η τρελα με τη σκάλα στόλισε την,μπας και ησυχασεις!:tongue::P:p:p

Και εγω μάλλον με αλουμινέςνια θα βολευτω η με την εξωτερική:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Α τότε θα βρούμε κάτι άλλο! Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα, αλίμονο! ;)

Μήπως για την μανούλα ένα καλό εσώρουχο? Ενα καλό σουτιέν δηλαδή ή μία πυτζαμούλα?

Μία συνδρομή σε κάποιο περιοδικό μαγειρικής ή κάτι που την ενδιαφέρει?

Επίσης εδώ έχει υπέροχες μπλουζίτσες, πολύ οικονομικές για την αδερφούλα σου

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/oyshogr/en/60109602/359033/Oysho%2B%26%2BFriends

Και εδώ, μία υπέροχη νυχτικιά

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogr/en/60109602/353017/1566521/Minnie%2Bnightdress

αχ ειρηνη μου σ'ευχαριστω πολυ!τελειες ιδεες!ειδικα η μπλουζα με τον μπαμ-μπαμ και τη σταλιτσα!!!μαλλον θα της παρω αυτη(ηταν οι αγαπημενοι μας ηρωες οποτε θα της αρεσει πολυ):P

Χρυσα μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ιδεες!για την μαμα μου ωραια ιδεα η πυτζαμες!!!!

... Μαράκι μου, το είδα και στο face που το δημοσίευσες αλλά θα μπορούσες να γράψεις κάτι σύντομο? Είναι κάτι ιδιαίτερο? Βάλε με στα πράγματα! :tongue:

Η Σκανδιναβική Εκκλησία (πλεόν είναι στην οδό Δαιδάλου 18, στην Πλάκα) ήταν για πολλά χρόνια δίπλα από το σπίτι μου σχεδόν, στον Πειραιά.

Κάθε χρόνο (φέτος 23-25 Νοεμβρίου, ΠΑ-ΣΑ 12-8 μμ, ΚΥ 12-6 μμ) κάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Κάθε σκανδιναβική χώρα έχει τον δικό της πάγκο και πουλάει παραδοσιακά πράγματα, τόσο τρόφιμα όσο και στολίδια, κάποια στολίδια τα έχουν φτιάξει παιδάκια. Μην περιμένετε πολύ φλασάρικα πράγματα, είναι ωστόσο ιδιαίτερα και πρωτότυπα, συχνά φτιαγμένα από φυσικά υλικά. Παίρνω πάντα σοκολάτες και μαρτζιπάν. Επίσης έχουν εξαιρετικά κεριά, στα οποία δεν κυλάει έξω το λιωμένο κερί και έτσι δεν λερώνουν τον χώρο. Στάνταρ επίσης παίρνω γκλογκ (γλυκό κρασί με μπαχαρικά που το πίνεις ζεστό) και μπισκότα με τζίντζερ.

Λατρεύω τα τρολς (καμία σχέση με τα τρολς των φόρα :rolleyes:), είναι οι σκανδιναβικοί καλικάντζαροι και τους τάρανδους. Έχουν πολύ όμορφα τέτοια διακοσμητικά.

Εξω έχουν πάγκους με φαγητό, μπορείς να αγοράσεις και να φας. Υπέροχα πράγματα με σολωμό και όχι ακριβά, αυτά είναι τα αγαπημένα μου.

Επίσης κάνουν λοταρία, με μεγάλο δώρο ένα ταξίδι σε κάποια σκανδιναβική χώρα και πολλά μικρότερα. Παίρνεις αν θυμάμαι καλά 10 λαχνούς με 5 ευρώ, έχω κερδίσει πολλά μικρά πραγματάκια, άλλα χρήσιμα άλλα όχι:rolleyes:, αλλά αυτό που απολαμβάνω είναι η διαδικασία και η χαρά να ανοίγεις τον λαχνό και να βλέπεις ότι κάτι κέρδισες.

Για την γιορτή της Σάντα Λουτσία, δείτε σχετικά εδώ, είναι σουηδική γιορτή με πολύ ωραίο συμβολισμό. Βρέθηκα στην Σουήδία πριν κάποια χρόνια αυτή την ημέρα και πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστη. Προσπαθώ να πηγαίνω λοιπόν στην σκανδιναβική εκκλησία και να την βλέπω, αφού να ξαναπάω στην Σουηδία σύντομα δεν παίζει :cry::cry:

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα!!!!

Πάντως εμένα, επειδή είμαι παιδί "του ήλιου", τα Χριστούγεννα με ήλιο, δε με χαλάνε καθόλου!!! Ίσα ίσα που έτσι, καθώς κρυουλιάρα, μπορώ να είμαι πιο άνετα έξω και να τριγυρίζω στις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, στις πλατείες κλπ

Chatzico... είναι εύκολο να κυκλοροφήσει κανείς στο παζάρι που κάνει η Σκανδιναβική εκκλησία? Δηλαδή, με το καρότσι μας (δίδυμα) θα μπορούμε να περάσουμε?? Ακούγεται πολύ όμορφο....

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Μία πανέμορφη ιδέα για το τραπέζι των χριστουγέννων φίλες μου icon_razz.gif

xmas_table16.jpg

αααχχ! μ'αρεσει! για αλλη μια φορα κατι απλο που δεν παει το μυαλο μας! κριμα που δεν κανουμε τραπεζι και τετοια, γιατι θα το εκανα οπωσδηποτε!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εινια φοβερες οι ιδεες σας. μακαρι και εγω να καταφερω κατι απο αυτα. μαλλον σε πιατελα προσανατολιζομαι με πορτοκαλια και κουκουναρια.

ελπιζω να επηζησουν απο τα 2 μου θηριακια....

σκεφτομαι ακομα να μην στολισω. σε καμια 10αρια μερες και ευελπιστω να βαλω και φωτογραφιες.

Eιρήνη, εσωτερική δεν έχω καθότι δεν διάγω βίο τρυφηλό να έχω μεζονέτα αλλά έχουμε πολλές (!!!!!!!!!!) σκάλες μέχρι τον όροφό μου !!!:rolleyes:

Κόπιασε αν σου βαστάει !!!!!:tongue::tongue:

Τέρας... με προκαλείς ..!! :mrgreen:

Να φοβάσαι μη σηκώσω το γάντι γιατί μετά.... θα σας κάνω τους κοινόχρηστους χώρους..... ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ!! :lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Αμα είναι να σου φύγει η τρελα με τη σκάλα στόλισε την,μπας και ησυχασεις!:tongue::P:p:p

Και εγω μάλλον με αλουμινέςνια θα βολευτω η με την εξωτερική:P:p

Ε μα.... :? αφήστε τον τρελό στην τρέλα του! :tongue::tongue: χαχαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

αχ ειρηνη μου σ'ευχαριστω πολυ!τελειες ιδεες!ειδικα η μπλουζα με τον μπαμ-μπαμ και τη σταλιτσα!!!μαλλον θα της παρω αυτη(ηταν οι αγαπημενοι μας ηρωες οποτε θα της αρεσει πολυ):P

Χρυσα μου σ'ευχαριστω πολυ για τις ιδεες!για την μαμα μου ωραια ιδεα η πυτζαμες!!!!

Παιδί μου σιγά να μην βρεις... αλιμονο! Εμεις εδώ τι κάνουμε? :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Η Σκανδιναβική Εκκλησία (πλεόν είναι στην οδό Δαιδάλου 18, στην Πλάκα) ήταν για πολλά χρόνια δίπλα από το σπίτι μου σχεδόν, στον Πειραιά.

Κάθε χρόνο (φέτος 23-25 Νοεμβρίου, ΠΑ-ΣΑ 12-8 μμ, ΚΥ 12-6 μμ) κάνει χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Κάθε σκανδιναβική χώρα έχει τον δικό της πάγκο και πουλάει παραδοσιακά πράγματα, τόσο τρόφιμα όσο και στολίδια, κάποια στολίδια τα έχουν φτιάξει παιδάκια. Μην περιμένετε πολύ φλασάρικα πράγματα, είναι ωστόσο ιδιαίτερα και πρωτότυπα, συχνά φτιαγμένα από φυσικά υλικά. Παίρνω πάντα σοκολάτες και μαρτζιπάν. Επίσης έχουν εξαιρετικά κεριά, στα οποία δεν κυλάει έξω το λιωμένο κερί και έτσι δεν λερώνουν τον χώρο. Στάνταρ επίσης παίρνω γκλογκ (γλυκό κρασί με μπαχαρικά που το πίνεις ζεστό) και μπισκότα με τζίντζερ.

Λατρεύω τα τρολς (καμία σχέση με τα τρολς των φόρα :rolleyes:), είναι οι σκανδιναβικοί καλικάντζαροι και τους τάρανδους. Έχουν πολύ όμορφα τέτοια διακοσμητικά.

Εξω έχουν πάγκους με φαγητό, μπορείς να αγοράσεις και να φας. Υπέροχα πράγματα με σολωμό και όχι ακριβά, αυτά είναι τα αγαπημένα μου.

Επίσης κάνουν λοταρία, με μεγάλο δώρο ένα ταξίδι σε κάποια σκανδιναβική χώρα και πολλά μικρότερα. Παίρνεις αν θυμάμαι καλά 10 λαχνούς με 5 ευρώ, έχω κερδίσει πολλά μικρά πραγματάκια, άλλα χρήσιμα άλλα όχι:rolleyes:, αλλά αυτό που απολαμβάνω είναι η διαδικασία και η χαρά να ανοίγεις τον λαχνό και να βλέπεις ότι κάτι κέρδισες.

Για την γιορτή της Σάντα Λουτσία, δείτε σχετικά εδώ, είναι σουηδική γιορτή με πολύ ωραίο συμβολισμό. Βρέθηκα στην Σουήδία πριν κάποια χρόνια αυτή την ημέρα και πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστη. Προσπαθώ να πηγαίνω λοιπόν στην σκανδιναβική εκκλησία και να την βλέπω, αφού να ξαναπάω στην Σουηδία σύντομα δεν παίζει :cry::cry:

Μου ακούγεται υπέροχο... να ακολουθήσω? ;)

Υ.Γ. Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...