Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Για τις χρυσοχέρες της ζαχαροπλαστικής, υπέροχα, πρωτότυπα δεντράκια

a98313_1200_cookietrees_xl.jpg

Aplogingerbreadtree.jpg

Υ.Γ. Στο μεταξύ, χθες που γύρναγα από δουλειά, δύο στενά από το σπίτι μου κάποια κυρία στόλισε μπαλκόνι! Μιλάμε το είχε κάνει... λαμπόγυαλο!!! :tongue::tongue:...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α κι εγω δεν εχω τζακι και ζηλευω τις ωραιες φωτογραφιες,αλλα καλτσουλες θα κρεμασω οπου βρω.περυσι που η μπεμπα ηταν 2 μηνων της την κρεμασα την κάλτσα στην κουνια για να την βλεπει!!!ειχε γουρλωσει το κακομοιρο τα ματια και κοιτουσε με τις ωρες...:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χα,χα,χα !Και βέβαια να το στολίσεις!Είναι τυπου ξυλόσομπα?

Οχι... είναι τύπου... πως να το πω... ένα σιδερένιο κουτί 1,5Χ1,5... κυριολεκτικά καυστήρας πολύ πολύ πολύ παλιός!!!!! Που ένας Θεός ξέρει γιατί μπήκε στο σαλόνι και όχι στην αποθήκη!!!!!!

Να σας ρωτήσω... ξέρετε που μπορώ να βρω κάλτσες που κρεμάμε στα "τζάκια / καυστήρες" :tongue: που όμως να γράφει το όνομα κάποιου επάνω???

Και δεύτερη ερώτηση... τα σπιτάκια με πτι μπερ αλλά και τα μπισκοτάκια που αν θέλει κάποιος μπορεί να τα κάνει δώρο εκείνες τις μέρες, πόσο πιο νωρίς μπορεί να τα φτιάξει κανείς? Θέλω να πω... άντε και έφτιαξες το σπιτάκι, μέσα σε τί χρονικό διάστημα το 'καταναλώνεις"? ή δεν τρώγεται?? (είμαι λίγο άσχετη).

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Και δεύτερη ερώτηση... τα σπιτάκια με πτι μπερ αλλά και τα μπισκοτάκια που αν θέλει κάποιος μπορεί να τα κάνει δώρο εκείνες τις μέρες, πόσο πιο νωρίς μπορεί να τα φτιάξει κανείς? Θέλω να πω... άντε και έφτιαξες το σπιτάκι, μέσα σε τί χρονικό διάστημα το 'καταναλώνεις"? ή δεν τρώγεται?? (είμαι λίγο άσχετη).

Μια εβδομάδα νωρίτερα νομίζω πως είναι καλά. Αλλά αν διαβάσεις στις παρατηρήσεις της συνταγής που πόσταρα λέει και 30 μέρες πριν δεν έχεις θεμα.

Πάντως εγώ μπισκότα και γενικώς γλυκά τα φτιάχνω μετά τις 18/12 για να είναι πιο φρέσκα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

:DΕγω πάντως ομολογώ ότι το θέλω λίγο τσίρκο το σπίτι τα Χριστούγεννα !!!!

Στολίζω μέχρι και τα μπάνια (φωτάκια ψείρες, πετσέτες):D

Στα δωμάτια των παιδιών έχω σκοπό ίσως και από του χρόνου να βάζω μικρά δεντράκια, δικά τους.

Στην πόρτα, μέσα και έξω και σκασίλα μου αν το πάρουν το στεφάνι έξω, στον λαιμό να τους κάτσει :tongue:

Γλυκά κάνω στάνταρ τα κλασικά (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα) και όλο κάτι παραπάνω, λατρεύω τον χριστουγενιάτικο κορμό και τα γλυκά με κάστανο. Το καλύτερό μου μακράν είναι οι σπιτικές δίπλες με μέλι αλλά συνήθως είμαι εντελώς ρετάλι για να τηγανίζω μόνη μου....

Τα Χριστούγεννα πάντα κάνω γεμιστή γαλοπούλα, τρελαινόμαστε !!!!!!!

Πηγαίνω στο παζάρι της Σκανδιναβικής Εκκλησίας (αν θέλετε λεπτομέρειες, ευχαρίστως να σας πω), παίρνω πραγματάκια, προσπαθώ να πηγαίνω και στην γιορτή της Σάντα Λουτσία στο ίδιο μέρος, στις 13 Δεκεμβρίου. Αν κάποια έχει πάει μια φορά, θα καταλάβει γιατί το λέω.

Γενικά τα Χριστούγεννα είναι μοναδικά και τα λατρεύω, οι υπερβολές όχι απλά εγκρίνονται αλλά επιβάλλονται. Πως αλλιώς θα θυμούνται τα παιδιά μας μεγαλώνοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι μαγικά ?;);):P

BOftp3.png PzWNp3.png

Διαφημίσεις

Στα δωμάτια των παιδιών έχω σκοπό ίσως και από του χρόνου να βάζω μικρά δεντράκια, δικά τους.

Στην πόρτα, μέσα και έξω και σκασίλα μου αν το πάρουν το στεφάνι έξω, στον λαιμό να τους κάτσει :tongue:

Γλυκά κάνω στάνταρ τα κλασικά (μελομακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα) και όλο κάτι παραπάνω, λατρεύω τον χριστουγενιάτικο κορμό και τα γλυκά με κάστανο. Το καλύτερό μου μακράν είναι οι σπιτικές δίπλες με μέλι αλλά συνήθως είμαι εντελώς ρετάλι για να τηγανίζω μόνη μου....

Πηγαίνω στο παζάρι της Σκανδιναβικής Εκκλησίας (αν θέλετε λεπτομέρειες, ευχαρίστως να σας πω), παίρνω πραγματάκια, προσπαθώ να πηγαίνω και στην γιορτή της Σάντα Λουτσία στο ίδιο μέρος, στις 13 Δεκεμβρίου. Αν κάποια έχει πάει μια φορά, θα καταλάβει γιατί το λέω.

Γενικά τα Χριστούγεννα είναι μοναδικά και τα λατρεύω, οι υπερβολές όχι απλά εγκρίνονται αλλά επιβάλλονται. Πως αλλιώς θα θυμούνται τα παιδιά μας μεγαλώνοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι μαγικά ?;);):P

Εννοείται οτι στολίζουμε και το μπάνιο!!! Χα χα χα! Τί μου θύμισες! Ειδικά με το χαρτί υγείας και κάτι περίεργες μπάλες στα πόμολα. Χα χα χα!

Επίσης τρελαίνομαι για παζάρια. Περιμένω λεπτομέρειες για το πού είναι :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Εννοείται οτι στολίζουμε και το μπάνιο!!! Χα χα χα! Τί μου θύμισες! Ειδικά με το χαρτί υγείας και κάτι περίεργες μπάλες στα πόμολα. Χα χα χα!

Στην σελίδα μου στο φβ ;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Και στα κλαδάκια μπορούμε να "παίξουμε" στολίζοντάς τα:

104.jpg

Αυτό σκέφτομαι να το κανω κ εγώ φέτος.... ;)

και εγώ τις κάλτσες μας , μαμα μπαμπας Γιαννακης της κρεμάω στο καλορίφερ... χα,χα και περσι που με ρώτησε ο μικρός πως θα ερθει ο Αγιος Βασιλης αφου δεν έχουμε καμινάδα, ειπα ειναι μαγικο δεν μπορουμε να το καταλάβουμε ακόμα

Ετσι έτσι κ εμεις στο καλοριφέρ δίπλα στο δέντρο χε χε :D

Ετσι ακριβώς, η μόνη εποχή του χρόνου όπου η υπερβολή ειναι στο μεγαλείο της

α κι εγω δεν εχω τζακι και ζηλευω τις ωραιες φωτογραφιες,αλλα καλτσουλες θα κρεμασω οπου βρω.περυσι που η μπεμπα ηταν 2 μηνων της την κρεμασα την κάλτσα στην κουνια για να την βλεπει!!!ειχε γουρλωσει το κακομοιρο τα ματια και κοιτουσε με τις ωρες...:tongue:

Και πολύ καλά έκανες Ρηνιώ! Οτι μπορεί και ότι έχει η καθεμία μας, μ' αυτά θα "δουλέψει"! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

... και γω στο τσίρκο... βάλτε με στο κλαμπ παρακαλώ! :tongue:

Μαράκι μου, το είδα και στο face που το δημοσίευσες αλλά θα μπορούσες να γράψεις κάτι σύντομο? Είναι κάτι ιδιαίτερο? Βάλε με στα πράγματα! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και γω στολίζω το μπάνιο... :mrgreen: Τι καλά που έχω παρέα και δεν νιώθω εντελώς.. σάικο!!! :tongue::lol::lol:

Υ.Γ. Μην με αφήσετε! Κάντε με παρέααααααααααααααααα!:tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τι ωραιες εικονες!!!

Να δω τι θα καταφερω να κανω που θελω να τα κανω ολα !!!!

Αυτο με την καλτσα στην κουνια της μπεμπας θα το κανω και εγω!!!!

Αχ διαβζω το θεμα και μου φτιαχνει η διαθεση. Απο ΤΕταρτη χαλαει και ο καιρος οποτε θα μπουμε στο πνευμα περισσοτερο:D

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Εγώ, και μην με μαλώσετε, μέχρι και πέρισυ που πήγαινε ο άντρας μου για κυνήγι του ζητούσα να μου φέρει κλαδιά από έλατο τα οποία τα έβαζα στο πρώτο ραφάκι από το τραπεζάκι της τηλεόρασης. Εξείχαν δεξία αριστερά και πάνω τους έβαζα κόκκινες γυαλιστερές μπαλίτσες . Κρίμα που δεν έχω φώτο να σας βάλω. Φαινόταν εκπληκτικό. Επίσης προ παιδιού είχα μπάλες μικρές κόκκινες παντού στο πάτωμα. Πχ στα λούκια της κουρτίνας, κατω από το τραπεζάκι του σαλονιού, σε γωνίες κλπ. Φαινόταν υπέροχα!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...