Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ !!! Ειρηνη μου όλες ειναι τέλειες οι φωτογραφιες ..θα ψαξω στα αρχεια μου να βρω περσινες απο το σπιτι δεντρο και στολισμός!!!

Μπραβο με έκανες να χαμογελάσω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Επειδή κι ο δικός μου γιόκας είναι αντάρτης,φέτος θα στολίσω πολύ λιτά το σπίτι.

Αλλά οι φωτογραφίες μου αρέσουν τρελά.

Δεν νομίζω κάποια από εμάς εδώ να εχει σπίτι-υπερπαραγωγή και να κάνει τρελούς στολισμούς

Αλλά μπορούμε όλες να πάρουμε ιδέες και να τις προσαρμόζουμε.Δεν σημαίνει ότι θα στολίσω με αυτό τον τρόπο.Και το λέω,μιας κι εγω εχω ανεβασει πολλές φωτο.

Ωστόσο είμαι της άποψης ότι τις μερες που είναι ξεχωριστές,θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε πράγματα ξεχωριστά κι αν δεν τα κάνουμε για τους δικούς μας ανθρώπους,για ποιους θα τα κάνουμε;

Ειμαι λίγα χρόνια παντρεμένη και σε σπίτι-νοικοκυριό δικό μού και με τα της εγκυμοσύνης και το διάστημα μετά με 9 μήνες θηλασμό,με εναν μπόμπιρα που δεν αφηνει τίποτα όρθιο,ούτε καν να διαννοηθώ να καλέσω πολύ κόσμο.Τους πολύ στενούς έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου και ποτε πάρα πολλά άτομα.Αλλά κάθε φορά φτιάχνω ξεχωριστά πράγματα και στο φαγητό και στο στρώσιμο του τραπεζιού.

Λοιπόν σήμερα πήρα τα κουπ πατ από το λιντλ και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιησω!

Λατρεμένο πουλί,

Δεν τρέχει τίποτα που θα στολίσεις λιτά! ;) Σημασία έχει που θα στολίσεις και να έχεις καλή διάθεση. Δες αν μπορείς να εμπνευστείς και από καμιά φωτο.... και είμαι σίγουρη, θα κάνεις θαύματα!

Τι κουπ πατ πήρες?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Τι κουπ πατ πήρες?

Εχει το λιντλ ενα σετ των 26 τεμαχίων,από τα οποία είναι και αρκετά χριστουγεννιάτικα,όπως δεντράκι,καμπανούλα,μπότα,αγγελάκι και το κλασικό αστερι σε 3 διαφορετικά μεγεθη.Και αρκετα άλλα σχεδια

Μερικά Tips για όλες μας icon_biggrin.gif

{από το παλιό θέμα} ;)

- Αγοράστε γκι. Ξεκολλήστε από πάνω τους κόκκινους καρπούς και σκορπίστε τους πάνω σε ένα λευκό τραπεζομάντιλο.

- Δημιουργήστε συνθέσεις με ρόδια, γκι και κεριά. Προμηθευτείτε μικρά κλαδιά από έλατο και γκι και στολίστε διάφορα κασπώ, πιατέλες ή κεριά. Επίσης χρησιμοποιείστε κουκουνάρια και καρύδια, λευκά φωτάκια.

- Βάλτε μέσα στα γυάλινα βάζα που έχετε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και τοποθετήστε τα σε διάφορες γωνίες του σπιτιού.

- Ναι, τα κεριά έχουν την τιμητική τους. Δίνουν άρωμα και ζεστασιά, και απορροφάνε την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου.

- Τοποθετήστε τα φωτάκια του δέντρου ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω για να επιτύχετε ομοιομορφία.

- Φτιάξτε μικρά φιογκάκια και δέστε τα στις άκρες των κλαδιών του δέντρου σας. Θα σας γεμίσει χρώμα χωρίς να χρειάζεται να διαθέσετε πολλά χρήματα (για όσες από μας δεν έχουν πολλά στολίδια για το δέντρο τους)!

- Για όσους έχετε μικρά παιδιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια παιχνίδια για το στολισμό του δέντρου σας, όπως μικρά λούτρινα ζωάκια ή ξύλινα παιχνίδια. Ακόμη κρεμάστε μικρές ζωγραφιές του παιδιού σας.

- Κόψτε από τις περσινές Χριστουγεννιάτικες κάρτες διάφορες παραστάσεις. Δέστε τις με κορδελάκι στα δώρα και γράψτε πάνω τους για ποιον προορίζονται.

- Τυλίξτε τα δώρα των αγαπημένων σας σε ύφασμα με Χριστουγεννιάτικα θέματα αντί για χαρτί συσκευασίας.;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα

Ειρηνούλα και υπόλοιπα κορίτσια... ευχαριστούμε για τις ιδέες σας! Είναι καταπληκτικές!

Πολύ θα ήθελα να έχω ένα τζάκι να στολίσω... αντ' αυτού, έχουμε στο σαλόνι μια κουμούτσα... έναν καυστήρα παμπάλαιο που πιο απαίσιος δε θα μπορούσε να είναι!!!! Είναι όμως τέτοια η λαχτάρα μου να στολίσω τζάκι, που λέω να τον "μεταλλάξω" σε τζάκι και να βγάλω το άχτι μου.... Είμαι σίγουρη πως θα είναι λίγο "κάπως" αλλά.... λίγο με ενδιαφέρει!!!! Εγώ τις κάλτσες...θα τις κρεμάσω!!!

as1cJLNoXn-0000NzA5OTRkfDY0MWR8RmlsaXBwb3MgYW5kIEVtaWxpb3MgYXJl.gif

Διπλή κούραση, διπλό όνειρο, διπλή ευτυχία!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Ειρηνούλα και υπόλοιπα κορίτσια... ευχαριστούμε για τις ιδέες σας! Είναι καταπληκτικές!

Πολύ θα ήθελα να έχω ένα τζάκι να στολίσω... αντ' αυτού, έχουμε στο σαλόνι μια κουμούτσα... έναν καυστήρα παμπάλαιο που πιο απαίσιος δε θα μπορούσε να είναι!!!! Είναι όμως τέτοια η λαχτάρα μου να στολίσω τζάκι, που λέω να τον "μεταλλάξω" σε τζάκι και να βγάλω το άχτι μου.... Είμαι σίγουρη πως θα είναι λίγο "κάπως" αλλά.... λίγο με ενδιαφέρει!!!! Εγώ τις κάλτσες...θα τις κρεμάσω!!!

Κορίτσι μου γλυκό ΚΑΘΟΛΟΥ να μη στεναχωριέσαι!

Να τον στολίσεις και εγώ είμαι σίγουρη πως θα δείχνει "κούκλος" ;) .

Υ.Γ. Εγώ δεν έχω καν τζάκι.. τις κάλτσες εν ανάγκη θα τις κρεμάσω... στ αυτιά μου και λίγο με νοιάζει! Θα τις κρεμάσω όμως! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα

Χα,χα,χα !Και βέβαια να το στολίσεις!Είναι τυπου ξυλόσομπα?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

και εγώ τις κάλτσες μας , μαμα μπαμπας Γιαννακης της κρεμάω στο καλορίφερ... χα,χα και περσι που με ρώτησε ο μικρός πως θα ερθει ο Αγιος Βασιλης αφου δεν έχουμε καμινάδα, ειπα ειναι μαγικο δεν μπορουμε να το καταλάβουμε ακόμα

και εγώ τις κάλτσες μας , μαμα μπαμπας Γιαννακης της κρεμάω στο καλορίφερ... χα,χα και περσι που με ρώτησε ο μικρός πως θα ερθει ο Αγιος Βασιλης αφου δεν έχουμε καμινάδα, ειπα ειναι μαγικο δεν μπορουμε να το καταλάβουμε ακόμα

xaxaxaxa Καλοριφέρ που μοιάζει με τζάκι να υποθέσω! :tongue::tongue:

Αυτός που έγραψε αυτά τα παραμύθια, δεν ξέρει πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ τζάκι γμτ??????!!!! :?:tongue: :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...