Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαστε σε ένα φόρουμ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος...Μπορεί κάποια να έχει κύκλο συγκεκριμένο και να είναι σε θέση να κάνει υπερπαραγωγές. Ναι, σαφώς αν πρόκειται να κάνω ρεβεγιόν ή μεσημεριανό τραπέζι στην οικογένειά μου, προφανώς είναι αστείο να κάνω υπερπαραγωγές. Αν ανοίξω το σπίτι μου και κάνω ρεβεγιον με πολύ κόσμο, με παίρνει να κάνω υπερπαραγωγές πάντα σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική μου (και την τσέπη μου).

Επίσης, επειδή πόσταρες συγκεκριμένα εικόνα που έβαλα εγώ, να σου πω αυτό που είπε ήδη η Ειρήνη... Προς Θεού δηλαδή, ποστάρουμε ΚΑΙ εξωπραγματικά πράγματα. Για να ανεβαίνει η διάθεση και να ανυπομονούμε για τα χριστούγεννα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλα Ταμαρ μην φανταστεις οτι μπορει να υπαρξει τετοιο στημενο σπιτι ειδικα με μικρα παιδια! Εγω απλως βαζω 2-3 διακοσμητικα σε στυλ πιατελας η γυαλας με μπαλες εκτος απο το δεντρο, φετος βεβαια θα ειναι ακομα πιο λιτα γιατι ο μικρος εινα σιφουνας :rolleyes::rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Σχετικά με το παιδικό δωμάτιο, εγώ θα πάρω τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξε η μικρή πέρυσι στον παιδικό και θα τις βάλω στο δωμάτιό της!

ΕΝΤΙΤ: Να αναφέρω και εδώ ότι από σήμερα στο λιντλ έχει πολλά είδη ζαχαροπλαστικής σε προσφορά. Κάντε ένα πρόγραμμα γλυκισμάτων και βουρ για ψώνια! www.lidl.gr

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Είμαστε σε ένα φόρουμ. Δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος...Μπορεί κάποια να έχει κύκλο συγκεκριμένο και να είναι σε θέση να κάνει υπερπαραγωγές. Ναι, σαφώς αν πρόκειται να κάνω ρεβεγιόν ή μεσημεριανό τραπέζι στην οικογένειά μου, προφανώς είναι αστείο να κάνω υπερπαραγωγές. Αν ανοίξω το σπίτι μου και κάνω ρεβεγιον με πολύ κόσμο, με παίρνει να κάνω υπερπαραγωγές πάντα σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική μου (και την τσέπη μου).

Επίσης, επειδή πόσταρες συγκεκριμένα εικόνα που έβαλα εγώ, να σου πω αυτό που είπε ήδη η Ειρήνη... Προς Θεού δηλαδή, ποστάρουμε ΚΑΙ εξωπραγματικά πράγματα. Για να ανεβαίνει η διάθεση και να ανυπομονούμε για τα χριστούγεννα.

Οι εικόνες ήταν καθαρά τυχαίες. Σαφώς και μ' αρέσει να τα βλέπω απλά εξέφρασα απορία περισσότερο αν όντως στολίζετε έτσι τα σπίτια σας, και παράλληλα σας γνωστοποίησα το τί κάνουμε εμείς.

Christie Αχ κι εμένα σίφουνας είναι το καμάρι μου!!! Θα παίξουν πολλά φωτάκια σίγουρα και μ΄αρεσε και η ιδέα για τα στολισμένα φωτιστικά. Αυτά δεν μπορεί να τα φτάσει. Γιούπι!!!!

Συνταγή εύκολη και ο,τι πρέπει για τα παιδιά http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Χαρούλα είναι υπέροχες οι φωτό που εβαλες!Και αυτη με το τζακι ονειρο!

Εννοείται πως δεν είναι ολα ευκολα πραγματοποιησιμα.Εμεις καθε χρονο ,επειδή γιορταζουμε ,μαζευομαστε καμια 25αρια ατομα για φαγητό ,οπότε δεν θα μπορούσα π.χ,να βαλω κορδελες στις καρεκλες ,αλλα ενα ρανερ δεν θα με χαλαγε!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Όχι προς Θεού δεν το κατακρίνω. Απλά λέω οτι εμείς και με τους γονείς μου όσο έμενα αλλά και τώρα σπίτι μου δεν τα κάνουμε όλα αυτά. Είναι πιο λιτά τα πράγματα

Και να το κατακρίνεις, καμία παρεξήγηση να το ξέρεις! ;) Ο καθένας με τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστο!

Να γράφεις όπως νιώθεις αλίμονο!

Αλλά πες μου, δεν σου ανεβάζουν τα κέφια όλες αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες??? ;) ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ! :D:D

Όταν με το καλό θα στολίσω, θα σας βάλω και κάποιες από το σπίτι μας και θα δεις τι θα έχω "κρατήσει" και τι όχι... σε ένα απλό σπίτι μένω {όπως φαντάζεσαι :tongue: } και το budget μου είναι περιορισμένο... αλλά ονειρεύομαι κοριτσάκι μου! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλα αυτο κι αν ειναι πανευκολο! μα ειναι οι περισσοτερες ιδεες τοσο απλες και καθημερινες! αλλα αμα δεν μας τις δειξει καποιος (καλη ωρα) δεν παει το μυαλο μας!

Μαριάννα μου και Χαρούλα, είδατε πόσο απλό και δεν θα πήγαινε το μυαλό μας?

Αυτό θα το κάνω και γω φέτος! Το λάτρεψα... απλό και σικ! :P

777885dugw57gt25.gif

Και να το κατακρίνεις, καμία παρεξήγηση να το ξέρεις! ;) Ο καθένας με τη γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστο!

Να γράφεις όπως νιώθεις αλίμονο!

Αλλά πες μου, δεν σου ανεβάζουν τα κέφια όλες αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες??? ;) ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ! :D:D

Όταν με το καλό θα στολίσω, θα σας βάλω και κάποιες από το σπίτι μας και θα δεις τι θα έχω "κρατήσει" και τι όχι... σε ένα απλό σπίτι μένω {όπως φαντάζεσαι :tongue: } και το budget μου είναι περιορισμένο... αλλά ονειρεύομαι κοριτσάκι μου! :D

Θα είμαι ειλικρινής. Όταν τις βλέπω μου φτιάχνει απίστευτα η διάθεση. Είναι όπως όταν ξεφυλλίζω περιοδικά. Απλά χαζεύω τις εικόνες, χαμογελάω και επανέρχομαι στην πραγματικότητα. :) Δεν είπα οτι δεν μου αρέσει να τα βλέπω. Αναρωτήθηκα κατά πόσο κάνετε πράξη ο,τι ανεβάζετε. Αυτό μόνο. Τίποτα παραπάνω!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Μαριάννα μου και Χαρούλα, είδατε πόσο απλό και δεν θα πήγαινε το μυαλό μας?

Αυτό θα το κάνω και γω φέτος! Το λάτρεψα... απλό και σικ! :P

Είναι ωραία ιδεα και για το τραπέζι των Χριστουγεννων η της Πρωτοχρονιάς;)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

αχ τι καλααααα!!!!περιμενω πως κ πως.....κ γω οσο δεν το ειχα ελιωνα μονο στη σκεψη,τωρα που το εχω λιωνω απο τα νευρα γιατι δεν ειναι οπως το φανταζομουν κ λογο ογκου της καμηναδας που δεν εβγαινε εξωτερικη,εχω κανει μια βλακεια ΅τεχνοτροπια΅κ δεν μπορω να κανω τιποτααααα,κ ειναι ενα τεραστιο πραμα......στη μεση...ασε φρικη σου λεω.:evil:

Ευούλα μου αγαπημένη, βάζω διάφορα με τζάκι και εσύ δες αν κάτι θα μπορούσε να σου "κάνει". Αν θέλεις κατεύθυνε με περισσότερο... :P

christmas.jpg

green-1.jpg

Christmas-Decorations.jpg

christmashome_m.jpg

mld105065_1209_fireplace_stockings_xl.jpg

christmas-living-room.jpg

ka100277_hol03_still_xl.jpg

2073-3-christmas-fireplaces.jpg

christmas-fireplace-decorations6_madebyme-gr.jpg

easy-holiday-decorations-fireplace.jpg

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια!

Επειδή κι ο δικός μου γιόκας είναι αντάρτης,φέτος θα στολίσω πολύ λιτά το σπίτι.

Αλλά οι φωτογραφίες μου αρέσουν τρελά.

Δεν νομίζω κάποια από εμάς εδώ να εχει σπίτι-υπερπαραγωγή και να κάνει τρελούς στολισμούς

Αλλά μπορούμε όλες να πάρουμε ιδέες και να τις προσαρμόζουμε.Δεν σημαίνει ότι θα στολίσω με αυτό τον τρόπο.Και το λέω,μιας κι εγω εχω ανεβασει πολλές φωτο.

Ωστόσο είμαι της άποψης ότι τις μερες που είναι ξεχωριστές,θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε πράγματα ξεχωριστά κι αν δεν τα κάνουμε για τους δικούς μας ανθρώπους,για ποιους θα τα κάνουμε;

Ειμαι λίγα χρόνια παντρεμένη και σε σπίτι-νοικοκυριό δικό μού και με τα της εγκυμοσύνης και το διάστημα μετά με 9 μήνες θηλασμό,με εναν μπόμπιρα που δεν αφηνει τίποτα όρθιο,ούτε καν να διαννοηθώ να καλέσω πολύ κόσμο.Τους πολύ στενούς έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου και ποτε πάρα πολλά άτομα.Αλλά κάθε φορά φτιάχνω ξεχωριστά πράγματα και στο φαγητό και στο στρώσιμο του τραπεζιού.

Λοιπόν σήμερα πήρα τα κουπ πατ από το λιντλ και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιησω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...