Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπεραααααα!κοριτσια μου εχθες ξεκινησα χριστουγεννιατικες χειροτεχνιες για να στολισω τους τοιχους στο δωματιο του Κωνσταντινου μου:Pτο χαρηκα παρα πολυ!!!!εχω βεβαια μελλον ακομα!!!!!σκεφτομαι σιγα-σιγα να ψαχνω για δωρακια!στο μπαμπα μου σκεφτηκα να τυπωσω μια κουπα με την φωτο του που εχει αγκαλια το μικρουλη μου(του εχει τρελη αδυναμια)και μεσα στην κουπα να του παρω δυο ζευγαρια καλτσες εσωθερμικες για τα χτηματα:rolleyes:πως σας ακουγεται?τωρα θελω να σκεφτω κατι για την μαμα μου και την αδελφη μου!πειτε καμια ιδεα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια. παρακολουθω όσο μπορω το θεμα και περιμενω κι εγω τα χριστουγεννα.

αχ θα μπορουσα να ειμαι εδω με τις ωρες αλλα ο μικρος ηδη φωναζει.

ερωτηση ξερετε καπου που να μπορω να στειλω παιχνιδια??? πχ συλλογος πολλυτεκνων??? καποια εκκλησια??? κάπου που να πιασουν τόπο?? κανω ενα ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια και δεν θελω να τα πεταξω.

γεια σας και παλι!

κι εμεις σημερα το πρωι καναμε με την κορη μου,μια φιλη και το κοριτσακι της, χριστουγεννιατικα στολιδια απο ζυμαρι και το απογευμα θα τα βαψουμε,γιατι το ψησιμο τους κρατησε 2-3 ωρες το μεσημερι.

βρηκα κι αυτο εδω http://agelini.blogspot.gr/2010/11/pasta-angel-ornaments.html και θελω να κανω οπωσδηποτε τα αγγελακια και τα αρωματικα με κανελα!

δεν ειναι τελεια???

μαμα του κωνσταντινου,τι χειροτεχνιες εφτιαξες?πες μας κι εμας να παρουμε ιδεες,

κι αν θελεις βαλε και καμμια φωτο να δουμε.

ωραια ιδεα το δωρακι για τον μπαμπα σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Tέλειο θέμα!!!!

Αχ τα λατρεύω τα Χριστούγεννα και φέτος που δεν θα στολίσω μάλλον δέντρο πολύ μου στοιχίζει. Θα στολίσουμε όμως το σπίτι όσο μπορούμε γιατί να καταλάβουμε γιορτές κι εμείς και ο μικρός. Εκτός αν βρω κανά μικρότερο δεντράκι γιατί αυτό που έχουμε πολύ φοβάμαι πως αν το στολίσουμε θα προσγειωθεί πάνω στο μικρό μας ταρζανάκι που δεν αφήνει τίποτα όρθιο...:)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

ερωτηση ξερετε καπου που να μπορω να στειλω παιχνιδια??? πχ συλλογος πολλυτεκνων??? καποια εκκλησια??? κάπου που να πιασουν τόπο?? κανω ενα ξεκαθαρισμα στα παιχνιδια και δεν θελω να τα πεταξω.

Η mamavasia δεν οργανώνει ενα χριστουγεννιάτικο παζάρι;

ή κάνω λάθος;

Μήπως να έκανες μια μικρή "έρευνα"στον περίγυρο;Φίλοι,συγγενείς,γείτονες;Μπορεί να γνωρίζουν κάποιον που πραγματικά τα χρειάζεται.

Διαφημίσεις

....στο μπαμπα μου σκεφτηκα να τυπωσω μια κουπα με την φωτο του που εχει αγκαλια το μικρουλη μου(του εχει τρελη αδυναμια)και μεσα στην κουπα να του παρω δυο ζευγαρια καλτσες εσωθερμικες για τα χτηματα:rolleyes:πως σας ακουγεται?τωρα θελω να σκεφτω κατι για την μαμα μου και την αδελφη μου!πειτε καμια ιδεα....

Υπέροχη ιδέα! Υπέροχη! ;)

Από τη λίστα που έβαλα πιο πάνω σου αρέσει τίποτα? Εχει πολλές ιδέες νομίζω... ;)...κάτι που να χρειάζονται... η αδερφούλα σου κάποιο καλλυντικό? Ο Κορρές βγάζει κάθε χρόνο, πολύ οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα με προϊόντα του.... Για την μανούλα κάποια περιποίηση ή υπέροχες παντοφλίτσες συνδυασμένες με καλτσάκια για το σπίτι? Επίσης και για τις 2 έχει υπεροχα και οικονομικά πράγματα στο OYSHO!

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσια. παρακολουθω όσο μπορω το θεμα και περιμενω κι εγω τα χριστουγεννα.

Κουράγιο.

Θα μπορούσες να τα δώσεις σε

1) Εκκλησία της γειτονιάς σου. Θα τα μοιραστούν μεταξύ τους και θα τα δώσουν σε κάποιους που χρειάζονται.

2) Γνωστοί σας με παιδιά?

3) Ενωση τρίτεκνων νομούς Πειραιώς & Νήσων http://www.triteknoi.gr/

4) Χαμόγελο του παιδιού. Μπορείς να τηλεφωνήσεις σε κάποιο από τα "σπίτια" τους και να ρωτήσεις αν τα χρειάζονται

5) Εδώ, http://www.childit.gr/v2/index.php/childitmummies

....

Σε φιλώ

777885dugw57gt25.gif

γεια σας και παλι!

κι εμεις σημερα το πρωι καναμε με την κορη μου,μια φιλη και το κοριτσακι της, χριστουγεννιατικα στολιδια απο ζυμαρι και το απογευμα θα τα βαψουμε,γιατι το ψησιμο τους κρατησε 2-3 ωρες το μεσημερι.

βρηκα κι αυτο εδω http://agelini.blogspot.gr/2010/11/pasta-angel-ornaments.html και θελω να κανω οπωσδηποτε τα αγγελακια και τα αρωματικα με κανελα!

δεν ειναι τελεια???

Με τρέλανες! ΤΙ απίστευτα ειναι αυτά?? Και από... ζυμαρικό???? :shock:

Πω πω... τι όμορφα θα περάσατε! :P

777885dugw57gt25.gif

Tέλειο θέμα!!!!

Αχ τα λατρεύω τα Χριστούγεννα και φέτος που δεν θα στολίσω μάλλον δέντρο πολύ μου στοιχίζει. Θα στολίσουμε όμως το σπίτι όσο μπορούμε γιατί να καταλάβουμε γιορτές κι εμείς και ο μικρός. Εκτός αν βρω κανά μικρότερο δεντράκι γιατί αυτό που έχουμε πολύ φοβάμαι πως αν το στολίσουμε θα προσγειωθεί πάνω στο μικρό μας ταρζανάκι που δεν αφήνει τίποτα όρθιο...:)

Πάντως, αν θυμηθώ και τα περσινά και προπέρσινα θέματα, θα σου πω, πως τα περισσότερα παιδάκια δεν πείραζαν τα δεντράκια... για κάποιο περίεργο λόγο, περισσότερο τα επεξεργάζονται... :P

777885dugw57gt25.gif

Ακόμα μερικές ιδέες για οικονομικά δωράκια

Κηροπήγια στο ύφος της εποχής

580.jpg

Εσώρουχα

125.jpg

Υπέροχες καλτσούλες, που όλοι μας χρειαζόμαστε

45.jpg

Ποδιά για εκείνους που απολαμβάνουν την κουζίνα

7-1.jpg

Είδη μπάνιου όπως άλατα και αιθέρια έλαια

BATH.jpg

Ένα όμορφο στολίδι με το ανάλογο αμπαλάζ

1205_kids_buttonorn_xl.jpg

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Υπέροχη ιδέα! Υπέροχη! ;)

Από τη λίστα που έβαλα πιο πάνω σου αρέσει τίποτα? Εχει πολλές ιδέες νομίζω... ;)...κάτι που να χρειάζονται... η αδερφούλα σου κάποιο καλλυντικό? Ο Κορρές βγάζει κάθε χρόνο, πολύ οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα με προϊόντα του.... Για την μανούλα κάποια περιποίηση ή υπέροχες παντοφλίτσες συνδυασμένες με καλτσάκια για το σπίτι? Επίσης και για τις 2 έχει υπεροχα και οικονομικά πράγματα στο OYSHO!

Ειρηνη μου περισυ ειχα παρει στην μαμα μου παντοφλες και την αδελφη μου την εχω τρελανει στα αξεσουαρ:tongue: φετος θελω κατι πιο ιδιαιτερο-πρωτοτυπο:rolleyes:Σ'ευχαριστω πολυ!

matri εγω συνηθως τα παω στο χαμογελο του παιδιου!

γεια σας και παλι!

δεν ειναι τελεια???

μαμα του κωνσταντινου,τι χειροτεχνιες εφτιαξες?πες μας κι εμας να παρουμε ιδεες,

κι αν θελεις βαλε και καμμια φωτο να δουμε.

ωραια ιδεα το δωρακι για τον μπαμπα σου!

elenada εχω διαφορα βιβλια που εχουν εικονες με πατρον,εχθες του εφτιαξα μια γιρλαντα με μποτες και κολλησα επανω κουδουνακια και θελω ακομα να φτιαξω το χωριο του αι βασιλη!

Δυστυχως δεν ξερω να βαζω φωτο,εχω προσπαθησει αλλα δεν τα καταφερα:(

αν ενδιαφερεσαι να φτιαξεις κατι παρομοιο μπορεις να τυπωσεις οποια φιγουρα θελεις (αγιος βασιλης,ρουντολ κ.α)απο τον υπολογιστη σου και να το χρησιμοποιησεις σαν πατρον και υστερα να τα ξεπατυκωσεις πανω σε κανσον χαρτονια και ειναι ετοιμα!!!;)

Ειρηνη μου περισυ ειχα παρει στην μαμα μου παντοφλες και την αδελφη μου την εχω τρελανει στα αξεσουαρ:tongue: φετος θελω κατι πιο ιδιαιτερο-πρωτοτυπο:rolleyes:Σ'ευχαριστω πολυ!

Α τότε θα βρούμε κάτι άλλο! Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα, αλίμονο! ;)

Μήπως για την μανούλα ένα καλό εσώρουχο? Ενα καλό σουτιέν δηλαδή ή μία πυτζαμούλα?

Μία συνδρομή σε κάποιο περιοδικό μαγειρικής ή κάτι που την ενδιαφέρει?

Επίσης εδώ έχει υπέροχες μπλουζίτσες, πολύ οικονομικές για την αδερφούλα σου

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/oyshogr/en/60109602/359033/Oysho%2B%26%2BFriends

Και εδώ, μία υπέροχη νυχτικιά

http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogr/en/60109602/353017/1566521/Minnie%2Bnightdress

777885dugw57gt25.gif

Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν κατι και δεν το λένε. Εσύ το λες και εγώ σ ευχαριστώ γι αυτό! ;)

Θα σου βάλω αρκετές φωτογραφίες-προτάσεις αν και εγώ να ξέρεις που δεν έχω τζάκι σε ζηλεύω πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

αχ τι καλααααα!!!!περιμενω πως κ πως.....κ γω οσο δεν το ειχα ελιωνα μονο στη σκεψη,τωρα που το εχω λιωνω απο τα νευρα γιατι δεν ειναι οπως το φανταζομουν κ λογο ογκου της καμηναδας που δεν εβγαινε εξωτερικη,εχω κανει μια βλακεια ΅τεχνοτροπια΅κ δεν μπορω να κανω τιποτααααα,κ ειναι ενα τεραστιο πραμα......στη μεση...ασε φρικη σου λεω.:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...