Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή έλαβα αρκετά μηνύματα για το ημερολόγιο (και εδώ και στο blog), σας βάζω 2 παλιότερα που έχω κρατήσει για να δείτε πως περίπου γίνεται.... :P . Ελπίζω να σας βοηθήσει :P

DSC00624.jpg

DSC00623.jpg

Σας φιλώ όλες

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα.τι τέλειο θέμα βρε κορίτσια και πόσα πολλά που γράψατε μέσα σε λίγες μέρες; ) κι εγώ θέλω να στολίσω αλλά περιμένω λιγάκι γιατί φοβάμαι ότι το κοριτσάκι μου θα κρεμαστεί πάνω του και θα το πετάξει κάτω:D

εύχομαι καλά χριστούγεννα να έχουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κέικ φουντουκιού με γλάσο σοκολάτας

(από το βιβλίο μαγειρικής της Σοφίας Σκούρα ""Η μεγάλη ελληνική κουζίνα")

2 φλυτζάνια αλεύρι

2 1/2 φλυτζάνια φουντούκια τριμμένα

1 1/2 φλυτζάνι βούτυρο(εβαλα όλο το πακετο των 250 γρ.)

1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη

5 αυγά

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

2 δόσεις βανίλια

1/2 κουταλιά βούτυρο λιωμένο

1 κουταλιά αλεύρι για το πασπάλισμα

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη,προσθετουμε εναν εναν τους κρόκους,τη βανίλια,το αλεύρι,το φουντούκι,εκτός από λίγο που αφήνουμε για το γαρνίρισμα

Τα ασπράδια τα εχουμε χτυπήσει μαρέγκα και τα προσθετουμε στο μειγμα στο τελος

Θελει αρκετό ανακάτεμα,απ'οσο θυμάμαι...

Σε ταψι νούμερο 28(ενα εχω για τα γλυκά ουτε που ξερω τι νουμερο είναι)αλείφουμε το βούτυρο και πασπαλίζουμε με το αλεύρι για να μην κολλησει το γλυκό και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 για 35-40 λεπτά

Για το γλάσο

250 γρ.κουβερτουρα

1 φλυτζάνι κρεμα γαλακτος

1/2 φλυτζανι γάλα

Και φυσικά βασικό συστατικό το...φλουρί!!!

Αυτην θα φτιάξω και φετος!!

γεια σας και απο εμενα κοριτσια.

και εγω αυτην λεω να κανω φετος;);). μου αρεσε παρα πολυ.

οντως παρα πολυ ωραιο θεμα και με καταπληκτικες ιδεες και για δωρακια.

Και λίγες ιδδεες ακόμη

Κολάμε μια κορδελα σε κουκουνάρι

stolidi5.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Φτιαχνουμε μικρό στεφανάκι από χαντρες η περλες

stolidi7.jpg

Κανουμε ντεκουπαζ σε μια μπάλα και προσθέτουμε μια ιδιαίτερη κορδελα

stolidi8.jpg

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα.τι τέλειο θέμα βρε κορίτσια και πόσα πολλά που γράψατε μέσα σε λίγες μέρες; ) κι εγώ θέλω να στολίσω αλλά περιμένω λιγάκι γιατί φοβάμαι ότι το κοριτσάκι μου θα κρεμαστεί πάνω του και θα το πετάξει κάτω:D

εύχομαι καλά χριστούγεννα να έχουμε!

Καλώς ήρθες Ρηνάκι μου! ;)

Υ.Γ. Εμένα πάντως ο μικρός μου, μόνο το περιεργαζόταν αν και το είχα δεμένο στο καλοριφέρ από 2 μεριές! ;)

777885dugw57gt25.gif

Υπέροχος, ανέξοδος, πρωτότυπος στολισμός:

b041e883.jpg

Απλώς αναποδογυρίζουμε τα ποτήρια μας, προσθέτουμε ρεσώ και γκι ή άλλο διακοσμητικό της αρεσκείας μας {μία μικρή μπαλίτσα κτλ} και είμαστε έτοιμοι! Μια υπέροχη γωνία! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...