Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Μπράβο Νάσια! Πολύ ωραία! Μου έβαλες το ζουζούνι να πάρω και πηλό τώρα!

Πριν λίγο έφτιαξα πομ πομ μπαλίτσα με σκούρο κόκκινο γκοφρέ χαρτί και σκούρα πράσινη κορδελίτσα. Μόλις αγοράσω σπρέι γκλίτερ θα την περάσω λίγο στις άκρες για να ναι πιο εντυπωσιακή!

DSCN1747_360x480.jpg

DSCN1759_640x480.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες Ελισάβετ!

Ελπίζω να βοηθηθείς και να διασκεδάσεις!

Δες κι αυτό!

13.jpg

Σε φιλώ!

Καλώς σας βρήκα χρυσοχέρες!΄Σ'ευχαριστώ πολύ Ειρήνη, παρακολουθώ το χριστουγεννιάτικο θέμα γιατί μπαίνω στο πνεύμα,μου φτιάχνει τη διαθεση γατι το έχω ανάγκη!Ελπίζω να μπορέσω να βρώ και εώ καμμιά ιδέα αν και τα εχτε δείξει ολα!) μόλις με αφήσει το μπουλούκι μου γιατί γκρινιάζει πολύυ...!

Καλή συνέχεια:-P

Οπως έχω ήδη δηλώσει τα χειροποίητα δώρα είναι τα αγαπημένα μου.

Μου δείχνουν οικειότητα, τρυφερότητα, ενδιαφέρον..

Δείτε και πάρτε ιδέες:

Χειροποίητα ζυμαρικά, με την κατάλληλη συσκευασία και... να ένα υπέροχο και οικονομικό δώρο!

5062_121109_packagedpasta_xl.jpg

777885dugw57gt25.gif

λοιπον κοριτσια τα καταφερατε....με ξεμυαλισατε.ειμαι νεα εδω κ ηδη εχω λιγοθει με το θεμα.περιμενω πως κ πως να ξεκινησω το στολισμα,οχι οτι το εχω με τη διακοσμηση με τιποτα,αλλα μου αρεσει πολυ να τα βλεπω κ να φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα καταφερω να τα φτιαξω κ γω.αληθεια τις χιονομπαλες πως τις κανουμε?ειναι πολυ καλη ιδεα....

Για τις χιονόμπαλες αναφέρθηκε νωρίτερα. Παίρνεις ένα βάζο, κολλάς στην εσωτερική πλευρά του καπακιού μια φιγούρα (δέντρο, τάρανδο, Άγιο Βασίλη κ.λπ) και στο βαζάκι ρίχνεις είτε ψεύτικο χιόνι, είτε κονφετί χριστουγεννιάτικα είτε χρυσόσκονη, με ή χωρίς νερό με λίγες σταγόνες baby oil. Καπακώνουμε και κολλάμε το καπάκι.

208150813998979407_GJwaPWIk_b.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη,πολύ όμορφο και ..''νόστιμο'' δώρο κι αυτό θα έλεγα!Αν και εγώ τρελαίνομαι για γλυκά! ;) Πείτε καμμιά συνταγή βρέ κορίτσια για βασιλόπιτα ?!(ελπίζω να μη ξεφτιλιστώ Ειρήνη-και τα έχετε γράψει πιο πρίν!!!)

το μόνο που ''κάνω'' είναι τα μελομακάρονα (που πέρυσι έκανα τα πρώτα μου-συνταγή του Παρλιάρου....) http://www.sintagespareas.gr/sintages/melomakarona-parliarou.html

λοιπον κοριτσια τα καταφερατε....με ξεμυαλισατε.ειμαι νεα εδω κ ηδη εχω λιγοθει με το θεμα.περιμενω πως κ πως να ξεκινησω το στολισμα,οχι οτι το εχω με τη διακοσμηση με τιποτα,αλλα μου αρεσει πολυ να τα βλεπω κ να φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα καταφερω να τα φτιαξω κ γω.αληθεια τις χιονομπαλες πως τις κανουμε?ειναι πολυ καλη ιδεα....

Ευα μου καλώς ήρθες!

Να ξέρεις πως και μεις το ίδιο κάνουμε! Κρατάμε μόνο αυτά που μπορούμε να κάνουμε αλλά με όσα βάζουμε ανεβαίνει η διάθεση μας!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Για τις χιονόμπαλες αναφέρθηκε νωρίτερα. Παίρνεις ένα βάζο, κολλάς στην εσωτερική πλευρά του καπακιού μια φιγούρα (δέντρο, τάρανδο, Άγιο Βασίλη κ.λπ) και στο βαζάκι ρίχνεις είτε ψεύτικο χιόνι, είτε κονφετί χριστουγεννιάτικα είτε χρυσόσκονη, με ή χωρίς νερό με λίγες σταγόνες baby oil. Καπακώνουμε και κολλάμε το καπάκι.

208150813998979407_GJwaPWIk_b.jpg

σε ευχαριστω πολυ,το κολλημα μου ηταν πως βαζουμε το δεντρακι μεσα κ στεκεται,δεν ειχα σκεφτει καθολου να το κολλησω στο καπακι...:oops:

Διαφημίσεις

Ευα μου καλώς ήρθες!

Να ξέρεις πως και μεις το ίδιο κάνουμε! Κρατάμε μόνο αυτά που μπορούμε να κάνουμε αλλά με όσα βάζουμε ανεβαίνει η διάθεση μας!!! :P

ειρηνη μου σε ευχαριστω πολυ,να σου ομολογησω οτι εισαι ο λογος που εκανα την εγγραφη πηρα πολλες ιδεες απο τα ποστ σου κ θα τα βαλω πολυ συντομα σε εφαρμογη,να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ μην αφησεις τιποτα κ κανεναν να σου χαλαει τη διαθεση......απλα δεν αξιζει..ελπιζω να καταλαβες...χαμογελα κανει τους αλλους να ανυσηχουν.

ειρηνη μου σε ευχαριστω πολυ,να σου ομολογησω οτι εισαι ο λογος που εκανα την εγγραφη πηρα πολλες ιδεες απο τα ποστ σου κ θα τα βαλω πολυ συντομα σε εφαρμογη,να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ μην αφησεις τιποτα κ κανεναν να σου χαλαει τη διαθεση......απλα δεν αξιζει..ελπιζω να καταλαβες...χαμογελα κανει τους αλλους να ανυσηχουν.

Τι γλυκό αυτό που έγραψες..... :P:p Ευχαριστώ Ευα μου!!!

Μακάρι να βοηθιέσαι!

Μην ανησυχείς εγώ δεν παθαίνω τίποτα! Με κάνανε τα κορίτσια μου πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΗ που τις έχω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τι γλυκό αυτό που έγραψες..... :P:p Ευχαριστώ Ευα μου!!!

Μακάρι να βοηθιέσαι!

Μην ανησυχείς εγώ δεν παθαίνω τίποτα! Με κάνανε τα κορίτσια μου πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΗ που τις έχω! ;)

την αληθεια σου εγραψα μπραβο σου για την βοηθεια που μας δινεις κ ας μην γνωριζομαστε προσωπικα.συνεχισε μας αρεσει:P.λοιπον θελω τα φωτα σου γιατι φυγαμεεεε λιγο απο το θεμα.πως να στολισω το τζακι?εχει ξυλο απο πανω,κ μετα συνεχιζεται η καμιναδα,δεν μπορω να στο εξηγησω,:confused:καμμια σχεση με τις φωτο που εχετε βαλει παντως..ολες οι ιδεες δεκτες

Καλησπέρα κορίτσια...

Σας διαβαζω και μου μυρίζουν Χριστούγεννα...

Υπέροχες οι φωτογραφίες σας και οι ιδέες σας.

Πολύ μου άρεσαν τα μπισκοτάκια =κουλουράκια σου marvas. Απλά καταπληκτικά!!

Φετος σκεφτομαι κι εγω να φτιάξω μπισκοτάκια και να τα στολίσω

Χθες το απόγευμα πήγα σε ενα μαγαζί-αλυσίδα που είχα δει στην ιστοσελίδα του ότι εχει κουπ πατ με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια,αλλά δεν είχαν φερει ακόμα.Θα ξαναπερασω στο τελος του μήνα και ελπίζω να τα βρω.Μια καλή μου φίλη μου εδωσε ιδεες και συμβουλές για τη διακόσμησή τους με ζαχαρόπαστα και χρωματα ζαχαροπλαστικής,αλλά θα ηθελα και τα κορίτσια που γραφετε εδώ και εχετε φτιαξει να μου δώσετε τα φώτα σας.Επίσης σκεφτομαι να φτιάξω και καπ-κέικς και να τα διακοσμήσω χριστουγεννιάτικα.Περυσι τα είχα γαρνίρει τα μισά με γλάσο σοκολάτας και τα άλλα μισά με ζάχαρη αχνη και κανελα.Φετος λέω να τολμήσω κάτι διαφορετικό.

την αληθεια σου εγραψα μπραβο σου για την βοηθεια που μας δινεις κ ας μην γνωριζομαστε προσωπικα.συνεχισε μας αρεσει:P.λοιπον θελω τα φωτα σου γιατι φυγαμεεεε λιγο απο το θεμα.πως να στολισω το τζακι?εχει ξυλο απο πανω,κ μετα συνεχιζεται η καμιναδα,δεν μπορω να στο εξηγησω,:confused:καμμια σχεση με τις φωτο που εχετε βαλει παντως..ολες οι ιδεες δεκτες

Και πάλι σ' ευχαριστώ!

Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν κατι και δεν το λένε. Εσύ το λες και εγώ σ ευχαριστώ γι αυτό! ;)

Θα σου βάλω αρκετές φωτογραφίες-προτάσεις αν και εγώ να ξέρεις που δεν έχω τζάκι σε ζηλεύω πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...