Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα! εμεις χτες φτιαξαμε το απογευμα στολιδια (τη συνταγη με το κορν φλαουρ!) στην αρχη μολις εριξα τα υλικα, τρομαξα!! γιατι εγινε σαν νερο! δεν το περιμενα, δεν με ειχε προετοιμασει κανεις..:? ημουν ετοιμη να το πεταξω γιατι νομιζα οτι εκανα καποιο λαθος!! :shock: αλλα μολις αρχισε να ζεσταινεται αρχισε και να σφιγγει! ομολογω πως εντελει γιναν πολυ ωραια! και η υφη τους τελεια! σαν πλαστελινη! οταν στεγνωσουν θα τα περασουμε μονο με χρυσοκολλες ολων των χρωματων και θα στολισουμε επιτελους κι εμεις! :rolleyes: θα σας βαλω και φωτο, εννοειται!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

Περιμένουμε φωτογραφίες από τις κατασκευές σας. Εγώ δεν έχω υπομονή να φτιάξω τέτοια και καλοτυχίζω όσες από εσάς έχετε. Μπράβο σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μοιάζει σαν την "κλώσσα" που γύρω της μαζεύονται τα κλωσσόπουλα. Φεύγουν για λίγο μακριά της για να εξερευνήσουν αλλά... αν την χάσουν για ώρα αρχίζουν να τρέχουν σαν τρελά από εδώ και από εκεί και να την ψάχνουν :D

(Ειρηνάκι αν κατάλαβες καλά... η εεεμμμμ "κλώσσα" είσαι εσύ και τα κλωσσόπουλα εμείς χαχαχαχαχαχα)

Χωρίς να θέλω να φανώ μελοδραματική, απλώς επηρεασμένη από το παιδάκι που λιποθύμησε στο Περιστέρι...

Βάζω αυτό το τραγούδι, όχι για να στεναχωρήσω αλλά για να θυμίσω και τους ανθρώπους που θα χαρούν έστω και με 2 κουτιά γάλα.

Το ξέρω πως όλες οι μανούλες είμαστε ευαίσθητες και ήδη έχουμε συνεισφέρει στα σχολεία,νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς των παιδιών μας. Απλά χτυπάω λίγο το καμπανάκι...

υ.γ. Εγώ το ακούω όλο τον χρόνο (όπως και το last christmas...)

Από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια!!!

Εύγε, Αφροδιτη μου!

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μκου πόοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χαίρομαι....

Αρχίζω λοιπόν κι εγώ να ανεβάζω....

Τα αγαπημένα μου κουτιά.....

index.php?module=thumbnail&file=32760600285941155375.jpg

Ατιμη, χριστουγεννοαδερφή.. είχα ξεχάσει πόσο υπέροχο είναι το σπίτι σου!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted:

Δεν έχω λόγια για τους στολισμούς σου... είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σ΄ευχαριστώ...

Εγώ έλεγα μήπως βάλω λίγη πρασινάδα στην βάση των κηροπηγίων...

Και η κοκκινή κορδέλα νομιζω οτι είναι καλή ιδέα...

Ήμουν σίγουρη πως θα σκεφτόμασταν ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!!!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Kορίτσια,εχετε βαλει τόσο ομορφες φωτογραφίες!Πραγματικά πολύ ομορφοι στολισμοι!ΑΖΙΑ ,εχεις πολύ ομορφο σπίτι ,να το χαιρεσαι.

Σας βαζω και εγω λίγες φωτό ακόμη και βεβαια ακόμη δεν εχω ολοκληρώσειο το στολισμό.

Δυο χιονάνθρωποι επάνω στο μπουφέ

dsc04376p.jpg

λεπτομέρεια από το στολισμό της κουρτίνας του σαλονιού,κρεμονται αστερια και ενα αγγελάκι

dsc04404o.jpg

Το στεφανι πάνω από το τζακι ,το φτιάξαμε σημερα μαζί με το γιο μου.

dsc04401k.jpg

κουκουνάρια βαμμένα πάνω στο πάσο.Εδω μάλλον θα πέσει επεξεργασία...

dsc04397y.jpg

Εννοείται είναι όλα του γούστου μου {οι χιονάνθρωποι υπέροχοι!} αλλά βρε αδερφή με κούφανες! Πως το φτιάξατε τέτοιο στεφάνι?? :shock:

777885dugw57gt25.gif

Εφυγαν τα ταλιμπανάκια με το μπαμπά τους για το ωδείο και βρήκα ευκαιρία να συνεχίσω το στόλισμα. Σας ανεβάζω μερικές φωτό να δείτε πως γίνεται ένα σπίτι τσίρκουλο!!!! (όχι που με νοιάζει κιόλας... ;) )

Τα μικρούλα πάνινα στολιδάκια στην κουρτίνα του παιδικού

51998073.jpg

Ο αρκουδοταρανδάκος σε ένα ραφάκι τους και οι μικροί βοηθοί του αϊ βασίλη που σκαρφαλώνουν στο κρεβάτι τους

18905587.jpg

62646623.jpg

Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο έξω από την πόρτα του δωματίου τους

97705924.jpg

Η μπορντοκόκκινη κουρτίνα μου, μαζί με μία βραδυνή με τα "κόκκινα φωτάκια" της (α πα πα πα ντροπή μου πως την έκανα την κρεβατοκάμαρά μας :oops:)

90364405.jpg

61205072.jpg

Πάνω στη συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας

34955323.jpg

και πάνω σε μία ραφιέρα στην κρεβατοκάμαρα

99196783.jpg

το στεφάνι από την μέσα πλευρά της εξώπορτας

38028455.jpg

λίγα διακοσμητικά πάνω στο πιάνο

99299282.jpg

ο στολισμός στο μικρό τραπεζάκι του σαλονιού

48629396.jpg

και ο χιονάνθρωπος στο καλοριφέρ και ένας άγιος βασίλης κρεμασμένος στον τοίχο της κουζίνας

89926717.jpg

19339334.jpg

Αυτά και συνεχίζω το στόλισμα ... έχω εξώπορτα απ' έξω, πάγκο κουζίνας, μπάνιο...

αχ τί ωραία που είναι τα Χριστούγεννα!!!

Γεια στα χέρια σου λατρεμένη κόρη!!!

Ειδικά το στεφάνι σας, μου έκλεψε την καρδιά!

Υ.Γ. Κρεβατοκάμαρα με φωτάκια.... :cool::twisted:

777885dugw57gt25.gif

Αχ Ειρηνη μου,εσυ,εσεις...να ξερες ποσο με δυναμωνετε!!!!Δεν ειναι μονο οτι χαρη σε σας μπηκα στο πνευμα των χριστουγεννων,αλλα βρηκα και μια παρεα διαφορετικη απο τις αλλες!!!!Στις εποχες μας,δυστυχως,σπανια βρισκεις ανθρωπους που ξερουν να μοιραζονται την αγαπη!Αυτο γινετε εδω!:)

Να μείνεις όσο θες. Και όταν τελειώσουν τα χριστούγεννα {δεν θέλω...! :? } να έρθεις στο άλλο θέμα μας, το easy living, που έχουμε ακριβώς την ίδια ατμόσφαιρα!

Ανεξάρτητα πάντως να προσέχεις πάντα τον εαυτό σου και να τον στηρίζεις!:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

AZIA υπέροχο σπίτι! Εκπληκτικό γούστο! Να το χαίρεστε καθημερινά!

Έφτιαξα και εγώ τα μπισκοτάκια μου!

http://apospitimeagapi.blogspot.gr/2012/12/2012.html

Μάλλον καλύτερα να λέω την πρώτη δόση, γιατί το βλέπω να φτιάχνω σύντομα κι άλλα! αχαχχαχαχαχ

Ταπεράκι στέλνεις???? :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Τον λέω αρκουδοταρανδούλη γιατί είναι ένας πράσινος αρκουδάκος με ένα σκουφάκι τάρανδου. Το σκουφάκι για να καταλάβεις βγαίνει και μένει μόνο το πράσινο αρκουδάκι. Το είχε φέρει μία από τις φίλες-αδερφές μου (η οποία δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή) όταν είχε πάει στην Αμερική για να καταπολεμήσει την ασθένειά της, στο γιό μου (στον οποίο θα γινόταν και νονά αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε....) και από τότε το στολίζω πάντα τις γιορτές και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού......

.... :cry::cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Πώς φαίνεται ότι είσαστε μικρές. Αυτά είναι της γενιάς μου....

"Τιμημένα γηρατιά...." χαχαχαχαχχα

Και της δικής μου γενιάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool:

777885dugw57gt25.gif

Μοιάζει σαν την "κλώσσα" που γύρω της μαζεύονται τα κλωσσόπουλα. Φεύγουν για λίγο μακριά της για να εξερευνήσουν αλλά... αν την χάσουν για ώρα αρχίζουν να τρέχουν σαν τρελά από εδώ και από εκεί και να την ψάχνουν :D

(Ειρηνάκι αν κατάλαβες καλά... η εεεμμμμ "κλώσσα" είσαι εσύ και τα κλωσσόπουλα εμείς χαχαχαχαχαχα)

!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::lol::lol: χαχαχαχα με τρέλανες βρε κόρη, με τρέλανες!!! χαχαχαχαχα

Κλωσσόπουλο μου εσύ!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γεια στα χέρια σου λατρεμένη κόρη!!!

Ειδικά το στεφάνι σας, μου έκλεψε την καρδιά!

Υ.Γ. Κρεβατοκάμαρα με φωτάκια.... :cool::twisted:

Το στεφάνι το έφτιαξα εγώ. Είχα ένα παλιό στεφάνι από πλεγμένο μπαμπού, το τύλιξα γύρω-γύρω με μια παλιά πράσινη γιρλάντα από αυτές τις απλές τις σκέτες που είναι σαν ουρά, μετά το στόλισα με το δίχτυ (έχω διειειειει αυτές τις μέρες στο youtube πως να φτιάξετε στεφάνι με mash κι άν έχω δει!!!) και μετά έβαλα τις κορδέλες και τα στολίδια.

Θα φτιάξω ακόμη ένα πιο μεγάλο για το εξωτερικό της πόρτας αλλά αυτό θα είναι όλο δίχτυ (mash) και σε άλλα χρώματα.

Υ.Γ. Ναι, ναι, ναι κρεβατοκάμαρα με φωτάκια (για την περιόδο των γιορτών βέβαια) :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...