Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσοχή, ο δρόμος δεν είναι σκηνικό!!!..Είναι αληθινός δρόμος στο Quebec!

Όνειρο!

http://www.trekearth.com/gallery/North_America/Canada/Central/Quebec/Quebec/photo833771.htm

Όνειρο... χειμερινής νυκτός!!!

Διαφημίσεις

Χωρίς να θέλω να φανώ μελοδραματική, απλώς επηρεασμένη από το παιδάκι που λιποθύμησε στο Περιστέρι...

Βάζω αυτό το τραγούδι, όχι για να στεναχωρήσω αλλά για να θυμίσω και τους ανθρώπους που θα χαρούν έστω και με 2 κουτιά γάλα.

Το ξέρω πως όλες οι μανούλες είμαστε ευαίσθητες και ήδη έχουμε συνεισφέρει στα σχολεία,νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς των παιδιών μας. Απλά χτυπάω λίγο το καμπανάκι...

υ.γ. Εγώ το ακούω όλο τον χρόνο (όπως και το last christmas...)

Τον λέω αρκουδοταρανδούλη γιατί είναι ένας πράσινος αρκουδάκος με ένα σκουφάκι τάρανδου. Το σκουφάκι για να καταλάβεις βγαίνει και μένει μόνο το πράσινο αρκουδάκι. Το είχε φέρει μία από τις φίλες-αδερφές μου (η οποία δυστυχώς δεν βρίσκεται πια στη ζωή) όταν είχε πάει στην Αμερική για να καταπολεμήσει την ασθένειά της, στο γιό μου (στον οποίο θα γινόταν και νονά αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε....) και από τότε το στολίζω πάντα τις γιορτές και το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού......

:cry:...τωρα μ'εκανες....ποσο λυπαμαι.Σιγουρα θα σας προσεχει απο κει που ειναι.Μπραβο κοριτσι μου που την τιμας.Ειλικρινα,οταν το ειδα,ενιωσα τρομερη ζεστασια.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χωρίς να θέλω να φανώ μελοδραματική, απλώς επηρεασμένη από το παιδάκι που λιποθύμησε στο Περιστέρι...

Βάζω αυτό το τραγούδι, όχι για να στεναχωρήσω αλλά για να θυμίσω και τους ανθρώπους που θα χαρούν έστω και με 2 κουτιά γάλα.

Το ξέρω πως όλες οι μανούλες είμαστε ευαίσθητες και ήδη έχουμε συνεισφέρει στα σχολεία,νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς των παιδιών μας. Απλά χτυπάω λίγο το καμπανάκι...

υ.γ. Εγώ το ακούω όλο τον χρόνο (όπως και το last christmas...)

Πολυ ομορφο τραγουδι!Και υπεροχα λογια!Ειναι η πρωτη φορα που το ακουω!

Ποτε εγινε το περιστατικο αυτο?Ουφ,πως ειναι δυνατον να ακουμε ολο δυσαρεστα στις γιορτες?Οπως το περιστατικο με τη δασκαλα εικαστικων στη Θεσσαλονικη!ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΓΙΝΕΤΕ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ποτε εγινε το περιστατικο αυτο?Ουφ,πως ειναι δυνατον να ακουμε ολο δυσαρεστα στις γιορτες?Οπως το περιστατικο με τη δασκαλα εικαστικων στη Θεσσαλονικη!ΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.ΓΙΝΕΤΕ?

Είναι του 1985, είχε γίνει μία εκστρατεία από μουσικούς για τα παιδιά της Αφρικής. Πάντα επίκαιρο όμως...

Εγώ υγεία εύχομαι για όλο τον κοσμό και δουλειές για όλους.

AZIA υπέροχο σπίτι! Εκπληκτικό γούστο! Να το χαίρεστε καθημερινά!

Έφτιαξα και εγώ τα μπισκοτάκια μου!

http://apospitimeagapi.blogspot.gr/2012/12/2012.html

Μάλλον καλύτερα να λέω την πρώτη δόση, γιατί το βλέπω να φτιάχνω σύντομα κι άλλα! αχαχχαχαχαχ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Πώς φαίνεται ότι είσαστε μικρές. Αυτά είναι της γενιάς μου....

"Τιμημένα γηρατιά...." χαχαχαχαχχα

Πώς φαίνεται ότι είσαστε μικρές. Αυτά είναι της γενιάς μου....

"Τιμημένα γηρατιά...." χαχαχαχαχχα

Αχαχαχαχα!!!!!Οταν βγηκε το τραγουδι αυτο λοιπον,ημουν 2 χρονων,καθοτι γεννημενη το ετος 1983!!!!!Παντως μεγαλωσατε με τα ωραιοτερα τραγουδια!!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχαχαχαχα!!!!!Οταν βγηκε το τραγουδι αυτο λοιπον,ημουν 2 χρονων,καθοτι γεννημενη το ετος 1983!!!!!Παντως μεγαλωσατε με τα ωραιοτερα τραγουδια!!!!!!

(Αν και εκτός θέματος) πρέπει να ομολογήσουμε ότι όσο περνάνε τα χρόνια η μουσική γίνεται χειρότερη. Χωρίς μελωδία, χωρίς συναίσθημα. Και όσοι επιχειρούν κάτι διαφορετικό... τους τρώει το "σύστημα" που θέλει ρομποτάκια χωρίς feeling. Παλιά ήταν διαφορετικά, η μουσική και η μελωδία σου έμενε, έμπαινε στο μυαλό σου και σε ακολουθούσε, μαγευόσουνα απ' αυτή και σε ταξίδευε. Τώρα........

καλημερα! εμεις χτες φτιαξαμε το απογευμα στολιδια (τη συνταγη με το κορν φλαουρ!) στην αρχη μολις εριξα τα υλικα, τρομαξα!! γιατι εγινε σαν νερο! δεν το περιμενα, δεν με ειχε προετοιμασει κανεις..:? ημουν ετοιμη να το πεταξω γιατι νομιζα οτι εκανα καποιο λαθος!! :shock: αλλα μολις αρχισε να ζεσταινεται αρχισε και να σφιγγει! ομολογω πως εντελει γιναν πολυ ωραια! και η υφη τους τελεια! σαν πλαστελινη! οταν στεγνωσουν θα τα περασουμε μονο με χρυσοκολλες ολων των χρωματων και θα στολισουμε επιτελους κι εμεις! :rolleyes: θα σας βαλω και φωτο, εννοειται!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...