Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Τώρα εδώ τί να πρωτοσχολιάσω;;;;

Το υπέροχο δέντρο σας;

Τα φανάρια και το στολισμό σας;

Το ΤΖΑΚΙ;;; (Ειρήνηηηηη που είσαι να δείς;;;;;;)

ή και το πιο σημαντικό

Αυτό το υπέροχο πλασματάκι που κοιτάει με αυτά τα περίεργα και εκστασιασμένα μάτια τη φωτιά;;;

Να χαίρεστε το μπουμπουδάκι σας κοριτσάκι μου και καλές γιορτές. Όλα είναι υπέροχα!

ευχαριστω κοριτσακι μου καλες γιορτες να εχουμε!!( ειρηνη βαλε γυαλια ηλιου για να μη βλεπεις καλα χαχαχα)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στα ξωτικά μας!

Λίγες ακόμα γωνιές του σπιτιού μας...

Η τροφοαποθήκη

DSCN0045_360x480.jpg

Τα ντουλάπια της κουζίνας

DSCN0046_640x480.jpg

Η γωνία της μικρής στον καναπέ

DSCN0081_640x480.jpg

Το δέντρο απ την άλλη πλευρά

DSCN0080_360x480.jpg

Σκάλα

DSCN0082_640x480.jpg

και σκάλα

DSCN0085_640x480.jpg

και σκάλα

DSCN0086_640x480.jpg

και πανοραμική σκάλας

DSCN0087_640x480.jpg

Το δέντρο της μικρής

DSCN0091_360x480.jpg

Όσο στολίζω, θα ποστάρω :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα στα ξωτικά μας!

Λίγες ακόμα γωνιές του σπιτιού μας...

Η τροφοαποθήκη

DSCN0045_360x480.jpg

Τα ντουλάπια της κουζίνας

DSCN0046_640x480.jpg

Η γωνία της μικρής στον καναπέ

DSCN0081_640x480.jpg

Το δέντρο απ την άλλη πλευρά

DSCN0080_360x480.jpg

Σκάλα

DSCN0082_640x480.jpg

και σκάλα

DSCN0085_640x480.jpg

και σκάλα

DSCN0086_640x480.jpg

και πανοραμική σκάλας

DSCN0087_640x480.jpg

Το δέντρο της μικρής

DSCN0091_360x480.jpg

Όσο στολίζω, θα ποστάρω :-P

Ωραία, ωραία, ωραία όλα. Τί ωραίο το μικρούλη μικρούτσικο δεντράκι στο δωμάτιο της μικρής σας. Και η σκάλα εντυπωσιακή (μου άρεσε το ξύλινο δεντράκι στο παράθυρο). Επίσης πολύ μου αρεσε αυτό που έχεις κρεμάσει στην τροφιμοθήκη.

Και του χρόνου, και του χρόνου!!! (περιμένουμε κι άλλες φωτο)

ravT εχεις σπιτι με σκαλεςςςςς???Τι καλαααα!!!!Μου αρεσουν παρα παρα πολυ σπιτια με εσωτερικες σκαλες!!!!Ασχετο!!!!

Πολυ ομορφος ο στολισμος σου,ειδικα το δεντρακι στο δωματιο της κορης σου!!!Ειναι τοσο γλυκουλη!!!!''Γουτσου γουτσου'' ειναι!!!!

stavroulitsa μου πανοραμικα το δεντρο σου δειχνει πιο τελειο!!!!!Για τη συνθεση στο τραπεζι,στο ειχα ξαναπει νομιζω,ειναι τελεια!!!!Μου αρεσε παρα πολυ!!!Και ο ολοκληρωμενος στολισμος επανω στη βιβλιοθηκη σου!!!Σε συγχαιρω για την ομορφη ιδεα σου!!

χαρα25 μου,μια λεξη μου βγαινει...''ονειρικος στολισμος''!Και σε συνδιασμο με το φυστικακι εκει κοντα......ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!Να το χαιρεσαι το μωρακι σου κοπελα μου!!!!Ειναι ολα πολυ ομορφα!!!!

vaskokkal μου,πολυ εντυπωσιακα ολα!!Ειδικα ο στολισμος κατω απο το δεντρο....αχ εκεινη η γιαγιακααααα,τι καληηηηη!!!!Και πολυ ομορφος ο στολισμος στην καμαρα σπο το χολ!!!!!

Ειρήνη ενταξει....πες μου τι να πρωτοσχολιασω....ΘΑ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!Χαχαχαχα!!!ΤΕΛΕΙΑ ειναι!!!!Να ξερεις πως αυτη σου η διαθεση με εχει αγγιξει!!!!Και φυσικα,ουτε και γω θα αφησω ασχολιαστο τον καθαρο παγκο......ευγε νοικοκυρουλα μου!!!!:)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα δεν είναι για εμάς τις παντρεμένες...;)

δεν είναι όμως μοναδικός τρόπος;;;;;

20336635787015581_zZN4YcVF_f.jpg

Πωπωωωωωω.......συγκινηθηκα μωρεεεε!!!!Θα το πω στον αδερφο μουυυυυ!Οταν θελησει να κανει προταση στην κοπελα του!!!!!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

αγαπημένα στολίδια παλιά αλλά διαχρονικά

51078001920295853214_thumb.jpg

η ενδιάμεση πόρτα στο χωλ

30686202282189218496_thumb.jpg

η βάση του δέντρου - παλιά έβαζα κ κάτι υπέροχα πήλινα σπιτάκια κλπ κ το έκανα σαν χωριουδάκι αλλά αυτά έχουν μείνει στα κουτιά τους γιατί τα έχω εδώ κ 20 χρόνια, είπα λοιπόν μην τα χαλάσει ο μικρός σε 5 λεπτά. ήδη μετράω μία απώλεια χθές έσπασε ένα ρεσό αγιοβασιλάκη

60045929052835529650_thumb.jpg

το δέντρο μου με στολίδια λούτρινα, από ζυμάρι κλπ, εδώ κ 3 χρόνια με τα παιδιά τέτοια βάζω, οι μπάλες μου έχουν μείνει κ αυτές στην αποθήκη

27972374770327848648_thumb.jpg

10256083980926675426_thumb.jpg

το φωτιστικό που δεν το τελείωσα ακόμα

69949699573317931938_thumb.jpg

η σύνθεση στην τραπεζαρία

37852056693497178104_thumb.jpg

η τραπεζαρία κ η κουρτίνα

20461625535365321294_thumb.jpg

22151296747726711713_thumb.jpg

Λίγες φώτο

κ του χρόνου κορίτσια να μαστε καλά.

τα σκουφάκια στις καρέκλες κλεμένη ιδέα έτσι;

Και του χρόνου, κοριτσάκι μου!

Η εσωτερική σου πόρτα δε, όλα τα λεφτα!!! :shock:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, υπέροχα το στολίδια σου!

Ο χιονάνθρωπος και το αγγελάκι μου αρέσαν πιο πολύ από όλα...

Τελικά τα βγάζεις λίγα-λίγα για να μην τα μετρήσουμε ε;;;; :P

πας να με μπερδέψεις...!!!! πονηρή!!! :tongue:

......:lol::lol::lol: άτιμο!!!!!!!! Με κατάλαβες!!! xaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αχ κ εμενα ετσι με εριξε!!! οταν πηγα για πρωτη φορα στο σπιτι του επαθα πλακα!!!

στους 4 μηνες σχεσης μου αγορασε μπουρνουζι για το μπανιο κ μου αδειασε μια ντουλαπα για να βαζω οτι θελω κ αρχισε σιγα σιγα η μετακομιση!!!!:P

... τι γλυκό!!!!! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Το ότι είναι πανέμορφα όλα είναι δεδομένο άρα δεν θα σταθώ στο υπέροχο κεράκι (τί ωραίο καπάκι είναι αυτό;), ούτε στο αγγελάκι (ρομαντικότατο), ούτε στο στολισμό του πάγκου (μακάρι να είχα και εγώ πάσο να το στόλιζα, κάνω ότι μπορώ με το έπιπλο του σαλονιού), ούτε στα διακοσμητικά σου. Θα σταθώ όμως ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ (τον είδα εκεί πίσω-πίσω) ΑΧΧΧΧΧΧΧ Ειρηνάκι με πληγώνεις βαθύτατα και ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΕΥΚΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΠΛΑ Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Α ! ! !

Α, κορούλα μου γλυκιά, σε ευχαριστώ πολυ-πολύ...!!! :-P:razz::-P

777885dugw57gt25.gif

Τώρα εδώ τί να πρωτοσχολιάσω;;;;

Το υπέροχο δέντρο σας;

Τα φανάρια και το στολισμό σας;

Το ΤΖΑΚΙ;;; (Ειρήνηηηηη που είσαι να δείς;;;;;;)

ή και το πιο σημαντικό

Αυτό το υπέροχο πλασματάκι που κοιτάει με αυτά τα περίεργα και εκστασιασμένα μάτια τη φωτιά;;;

Να χαίρεστε το μπουμπουδάκι σας κοριτσάκι μου και καλές γιορτές. Όλα είναι υπέροχα!

Είδες το άτιμο το πλάσμα?? Οχι πες μου είδες??? :cool:

Και είχε το θράσος να μου την βάλει και στο facebook πρώτα!!! :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...