Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τον άτιμο, ξέρει τι κάνει!!! :tongue::tongue:

Ξέρει ναι... με έκανε πρώτα να ερωτευτώ την κουζίνα, κι ύστερα δεν ξανασχολήθηκε με το σπίτι :rolleyes:

Μέχρι που επειδή ήταν όλα ετοιμα όταν μείναμε μαζί, άρχισα να νοιώθω κάπως, σαν "ξένη" εκεί μέσα, και τον μπρίζωσα να κάνουμε μερικές αλλαγές: βάλαμε ταπετσαρία μπροστά στο πάσο και στο δίπλα τοίχο, μια σύνθεση με καθρέφτη και ράφια δίπλα στην είσοδο, κάτι μικροεπιπλάκια για αποθήκευση, έδιωξα πράγματα που είχε διακοσμητικά (από μαμά :tongue:), άλλαξα κουρτίνες, αυτά νομίζω.

Ααααα και έβαλα και 4 ράφια φαρδιά μεταλλικά στην κουζίνα κι έχω εκεί τις μεγάλες συσκευές, αρτοπαρασκευαστή, καφετιέρα, χύτρα, κουζινομηχανή... πού θα τα έβαζα αλλλιώς;;; :wink:

Είχε φτιάξει ο καϋμένος το σπίτι για εργένικο και ... του προέκυψα εγώ μετά! και έπρεπε να διορθωθεί λίγο για να μείνουμε, μετά ήρθε η μεγάλη και πάνω που το "στρώσαμε" το σπίτι, ήρθε και το μωρό και από ότι φαίνεται, θα αλλάξουμε σπίτι σύντομα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημένα στολίδια παλιά αλλά διαχρονικά

51078001920295853214_thumb.jpg

η ενδιάμεση πόρτα στο χωλ

30686202282189218496_thumb.jpg

η βάση του δέντρου - παλιά έβαζα κ κάτι υπέροχα πήλινα σπιτάκια κλπ κ το έκανα σαν χωριουδάκι αλλά αυτά έχουν μείνει στα κουτιά τους γιατί τα έχω εδώ κ 20 χρόνια, είπα λοιπόν μην τα χαλάσει ο μικρός σε 5 λεπτά. ήδη μετράω μία απώλεια χθές έσπασε ένα ρεσό αγιοβασιλάκη

60045929052835529650_thumb.jpg

το δέντρο μου με στολίδια λούτρινα, από ζυμάρι κλπ, εδώ κ 3 χρόνια με τα παιδιά τέτοια βάζω, οι μπάλες μου έχουν μείνει κ αυτές στην αποθήκη

27972374770327848648_thumb.jpg

10256083980926675426_thumb.jpg

το φωτιστικό που δεν το τελείωσα ακόμα

69949699573317931938_thumb.jpg

η σύνθεση στην τραπεζαρία

37852056693497178104_thumb.jpg

η τραπεζαρία κ η κουρτίνα

20461625535365321294_thumb.jpg

22151296747726711713_thumb.jpg

Λίγες φώτο

κ του χρόνου κορίτσια να μαστε καλά.

τα σκουφάκια στις καρέκλες κλεμένη ιδέα έτσι;

Ειρήνη, υπέροχα το στολίδια σου!

Ο χιονάνθρωπος και το αγγελάκι μου αρέσαν πιο πολύ από όλα...

Τελικά τα βγάζεις λίγα-λίγα για να μην τα μετρήσουμε ε;;;; :P

πας να με μπερδέψεις...!!!! πονηρή!!! :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ευχαριστώ :oops:

Αν σου πω ότι με αυτή την κουζίνα με έριξε;;; a1.gif χαχαχααα. όταν γνωριστήκαμε το έφτιαχνε το σπίτι και με έφερε να το δω και έπαθα πλάκα τότε με την κουζίνα... κόκκινη, με λεπτομέρειες σε αλουμίνιο, το Pantry (αποθηκάκι) που λένε κι οι Αμερικάνοι στην κουζίνα, πάσο με πάγκο ωραίο... ε, πολύ ήθελα ;;; :D:D:D

αχ κ εμενα ετσι με εριξε!!! οταν πηγα για πρωτη φορα στο σπιτι του επαθα πλακα!!!

στους 4 μηνες σχεσης μου αγορασε μπουρνουζι για το μπανιο κ μου αδειασε μια ντουλαπα για να βαζω οτι θελω κ αρχισε σιγα σιγα η μετακομιση!!!!:P

Ξέρει ναι... με έκανε πρώτα να ερωτευτώ την κουζίνα, κι ύστερα δεν ξανασχολήθηκε με το σπίτι :rolleyes:

Μέχρι που επειδή ήταν όλα ετοιμα όταν μείναμε μαζί, άρχισα να νοιώθω κάπως, σαν "ξένη" εκεί μέσα, και τον μπρίζωσα να κάνουμε μερικές αλλαγές: βάλαμε ταπετσαρία μπροστά στο πάσο και στο δίπλα τοίχο, μια σύνθεση με καθρέφτη και ράφια δίπλα στην είσοδο, κάτι μικροεπιπλάκια για αποθήκευση, έδιωξα πράγματα που είχε διακοσμητικά (από μαμά :tongue:), άλλαξα κουρτίνες, αυτά νομίζω.

κ εγω ετσι ενοιωθα οποτε πριν παντρευτουμε αλλαξα:

την εξωπορτα εβαλα ασφαλειας

το επιπλο μπανιου , τις μπαταριες κ εβαλα κ καμπινα στην μπανιερα

την κρεβατοκαμαρα

προσθεσα πινακες στους τοιχους κ φωτιστηκα δαπεδου κ παγκου

τα επιπλα του μπαλκονιου

αλλαξα ταπετσαρια στους καναπεδες κ καινουρια ριχταρια

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ :oops:

Αν σου πω ότι με αυτή την κουζίνα με έριξε;;; a1.gif χαχαχααα. όταν γνωριστήκαμε το έφτιαχνε το σπίτι και με έφερε να το δω και έπαθα πλάκα τότε με την κουζίνα... κόκκινη, με λεπτομέρειες σε αλουμίνιο, το Pantry (αποθηκάκι) που λένε κι οι Αμερικάνοι στην κουζίνα, πάσο με πάγκο ωραίο... ε, πολύ ήθελα ;;; :D:D:D

Αααααα ήταν οργανωμένο το σχέδιο!!!!!

Τέλεια ειναι και ο δισκος ειναι φανταστικός

Το δεντράκι ειναι πολυ όμορφο!!!

Ευχαριστώ πολύ !!!

(Βρε το μπαγάσα το δίσκο, και τον είχα στην απραγία τόσα χρόνια!!! Πού να ήξερε ότι θα γνωρίσει τέτοιες τιμές!!!)

Σας βάζω και το "στολισμό" της κουζίνας μας... :P

Το υπέροχο αρωματικό κεράκι, που μας έκαναν δώρο οι κουμπάροι μας και πραγματικά η μυρωδιά του είναι το κάτι άλλο

DSC00906.jpg

Ο χιονάνθρωπος-ρεσώ που τον ανάβουμε το βράδυ και φωτίζει το πάσο μας

DSC00904.jpg

Ο κρεμαστός μας άγγελος, κρεμασμένος από ένα ντουλάπι

DSC00905.jpg

Το πάσο μας, που το μόνο που θέλει είναι να αγοράσουμε καινούργια φωτάκια για την πρασινάδα γιατί τα παλιά χαλασαν... :|

DSC00900.jpg

Από κοντά τα στολιδάκια του πάσου μας

DSC00902.jpg

DSC00903.jpg

DSC00901.jpg

Σας φιλώ όλες.

Το τρελό ξωτικό!! :tongue::tongue:

Το ότι είναι πανέμορφα όλα είναι δεδομένο άρα δεν θα σταθώ στο υπέροχο κεράκι (τί ωραίο καπάκι είναι αυτό;), ούτε στο αγγελάκι (ρομαντικότατο), ούτε στο στολισμό του πάγκου (μακάρι να είχα και εγώ πάσο να το στόλιζα, κάνω ότι μπορώ με το έπιπλο του σαλονιού), ούτε στα διακοσμητικά σου. Θα σταθώ όμως ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΓΚΟ ΣΟΥ (τον είδα εκεί πίσω-πίσω) ΑΧΧΧΧΧΧΧ Ειρηνάκι με πληγώνεις βαθύτατα και ΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΕΥΚΑ ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ ΣΟΥ.

ΑΠΛΑ Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Α ! ! !

η βάση του δέντρου - παλιά έβαζα κ κάτι υπέροχα πήλινα σπιτάκια κλπ κ το έκανα σαν χωριουδάκι αλλά αυτά έχουν μείνει στα κουτιά τους γιατί τα έχω εδώ κ 20 χρόνια, είπα λοιπόν μην τα χαλάσει ο μικρός σε 5 λεπτά. ήδη μετράω μία απώλεια χθές έσπασε ένα ρεσό αγιοβασιλάκη

το δέντρο μου με στολίδια λούτρινα, από ζυμάρι κλπ, εδώ κ 3 χρόνια με τα παιδιά τέτοια βάζω, οι μπάλες μου έχουν μείνει κ αυτές στην αποθήκη

Λίγες φώτο

Πολύ ωραία όλα. Μου αρέσει η εικόνα κάτω από το δέντρο σας. Επίσης τρελάθηκα με τα σκουφάκια στις καρέκλες. Τί όμορφο!!! Και επίσης μου αρέσει (άσχετο) και ο πίνακας με το λουλούδι πάνω από την τραπεζαρία.

Και του χρόνου κοριτσάκι

Λίγες φώτο

Πολυ ομορφα ολα Βικυ μου!και του χρονου να εισαστε καλα!

Διαφημίσεις

... και το σαλόνι μας τελειωμένο...

74554184.jpg

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το κινητό και τα χρώματα δεν φαίνονται και πολύ καλά αλλά τη γενική εικόνα την παίρνετε.

Σταυρουλιτσα ειναι ολα υπεροχα!και του χρονου!

ευχαριστώ κορίτσια να μαστε όλοι καλά κ του χρόνου. το κάδρο που σου άρεσε πάνω από την τραπεζαρία είναι φτιαγμένο με χαλκό. το φτιαξαν οι γονείς μου.

α για τον καθαρό πάγκο της κουζίνας το είδα κ εγώ κ δεν ήξερα να σχολιάσω ή όχι.

να σας βαλω και εγω το δεντρακι μας

577838_4619487098119_635705865_n.jpg

Τώρα εδώ τί να πρωτοσχολιάσω;;;;

Το υπέροχο δέντρο σας;

Τα φανάρια και το στολισμό σας;

Το ΤΖΑΚΙ;;; (Ειρήνηηηηη που είσαι να δείς;;;;;;)

ή και το πιο σημαντικό

Αυτό το υπέροχο πλασματάκι που κοιτάει με αυτά τα περίεργα και εκστασιασμένα μάτια τη φωτιά;;;

Να χαίρεστε το μπουμπουδάκι σας κοριτσάκι μου και καλές γιορτές. Όλα είναι υπέροχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...