Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ βρε κορίτσια, όλες σας ξεχωριστά, με κάνετε να ντρέπομαι γιατί έβλεπα άλλα σπίτια και ένιωθα λίγο "χύμα" το δικό μου πάντα...

Οσο για την κουζίνα, αν λες χρώμα, κλπ, είναι επιλογή του χάζμπαντ πριν τον γνωρίσω... είπαμε τον πήρα με προίκα!

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Και η τελική μορφή του επίπλου. Απλά και το δεξί δεντράκι θα γίνει όπως το αριστερό. Στολισμένο χωρίς το πράσινο κασπό από κάτω. Σας βάζω και μία "νυχτερινή" γιατί δείχνει πολύ ωραίο και φωτισμένο. Όπως βλέπετε εγώ τζάκι μπορεί να μην έχω..... αλλάαααααα... το στολισμό του τον έκανα. Αμ πωωωωωςςς......

Επίσης στόλισα και το μπαλκόνι μας, βέβαια είναι γεμάτο κούτες ακόμη αλλά σήμερα που θα τελειώσω ...μάλλον.... το στολισμό, θα τις κατεβάσω στην αποθήκη. Τελείωσα και με το δωμάτιο των παιδιών... θα σας βάλω και φωτογραφίες το απόγευμα να δείτε... μου μένει η εξώπορτα και.... να μαζέψω τον πάγκο της κουζίνας (Ειρήνη μην ακούουουουςςςς...)

15201924.jpg

67593012.jpg

... και το σαλόνι μας τελειωμένο...

74554184.jpg

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το κινητό και τα χρώματα δεν φαίνονται και πολύ καλά αλλά τη γενική εικόνα την παίρνετε.

Λείπει βέβαια το χαλί... αλλά θα μας τα φέρουν το Σάββατο οπότε και θα στρώσουμε. Αλλά να σας πω κάτι, όσο πιο αργά τόσο λιγότερο θα λερωθούν από τα ταλιμπανάκια μου. Να βλέπονται τουλάχιστον μέχρι την πρωτοχρονιά γιατί για περισσότερο δεν τα κόβω ;)

Διαφημίσεις

... και το σαλόνι μας τελειωμένο...

74554184.jpg

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με το κινητό και τα χρώματα δεν φαίνονται και πολύ καλά αλλά τη γενική εικόνα την παίρνετε.

Υπέροχο.. τι να σου πω... το δέντρο σου, οι χρωματισμοί, υπέροχοι!

Ο δίσκος δε, κλέβει την ματιά αμεσως! Νομιζω θα στο πουν και καλεσμένοι σας!!!!

Και του χρόνου κορίτσι μου!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ βρε κορίτσια, όλες σας ξεχωριστά, με κάνετε να ντρέπομαι γιατί έβλεπα άλλα σπίτια και ένιωθα λίγο "χύμα" το δικό μου πάντα...

Οσο για την κουζίνα, αν λες χρώμα, κλπ, είναι επιλογή του χάζμπαντ πριν τον γνωρίσω... είπαμε τον πήρα με προίκα!

Ε οχι και χυμα τελεια ειναι...τα ευσημα για την κουζινα στο συζυγο λοιπον:rolleyes:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ευχαριστώ Ειρηνάκι μου ! ! !

Τέλεια ειναι και ο δισκος ειναι φανταστικός

Το δεντράκι ειναι πολυ όμορφο!!!

Και η τελική μορφή του επίπλου. Απλά και το δεξί δεντράκι θα γίνει όπως το αριστερό. Στολισμένο χωρίς το πράσινο κασπό από κάτω. Σας βάζω και μία "νυχτερινή" γιατί δείχνει πολύ ωραίο και φωτισμένο. Όπως βλέπετε εγώ τζάκι μπορεί να μην έχω..... αλλάαααααα... το στολισμό του τον έκανα. Αμ πωωωωωςςς......

Επίσης στόλισα και το μπαλκόνι μας, βέβαια είναι γεμάτο κούτες ακόμη αλλά σήμερα που θα τελειώσω ...μάλλον.... το στολισμό, θα τις κατεβάσω στην αποθήκη. Τελείωσα και με το δωμάτιο των παιδιών... θα σας βάλω και φωτογραφίες το απόγευμα να δείτε... μου μένει η εξώπορτα και.... να μαζέψω τον πάγκο της κουζίνας (Ειρήνη μην ακούουουουςςςς...

Α, είναι πολύ εντυπωσιακό φωτισμένο.. μου αρέσει πολύ και παραπέμπει και σε τζάκι ;)

Αλλά ο δίσκος σου είναι όλα τα λεφτά! Κι εγώ εκεί καρφώθηκα :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Ε οχι και χυμα τελεια ειναι...τα ευσημα για την κουζινα στο συζυγο λοιπον:rolleyes:

Ευχαριστώ :oops:

Αν σου πω ότι με αυτή την κουζίνα με έριξε;;; a1.gif χαχαχααα. όταν γνωριστήκαμε το έφτιαχνε το σπίτι και με έφερε να το δω και έπαθα πλάκα τότε με την κουζίνα... κόκκινη, με λεπτομέρειες σε αλουμίνιο, το Pantry (αποθηκάκι) που λένε κι οι Αμερικάνοι στην κουζίνα, πάσο με πάγκο ωραίο... ε, πολύ ήθελα ;;; :D:D:D

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ευχαριστώ :oops:

Αν σου πω ότι με αυτή την κουζίνα με έριξε;;; a1.gif χαχαχααα. όταν γνωριστήκαμε το έφτιαχνε το σπίτι και με έφερε να το δω και έπαθα πλάκα τότε με την κουζίνα... κόκκινη, με λεπτομέρειες σε αλουμίνιο, το Pantry (αποθηκάκι) που λένε κι οι Αμερικάνοι στην κουζίνα, πάσο με πάγκο ωραίο... ε, πολύ ήθελα ;;; :D:D:D

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Τον άτιμο, ξέρει τι κάνει!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Συμφωνώ, απόλυτα!!!!!!! :D:D:D

Σας βάζω και το "στολισμό" της κουζίνας μας... :P

Το υπέροχο αρωματικό κεράκι, που μας έκαναν δώρο οι κουμπάροι μας και πραγματικά η μυρωδιά του είναι το κάτι άλλο

DSC00906.jpg

Ο χιονάνθρωπος-ρεσώ που τον ανάβουμε το βράδυ και φωτίζει το πάσο μας

DSC00904.jpg

Ο κρεμαστός μας άγγελος, κρεμασμένος από ένα ντουλάπι

DSC00905.jpg

Το πάσο μας, που το μόνο που θέλει είναι να αγοράσουμε καινούργια φωτάκια για την πρασινάδα γιατί τα παλιά χαλασαν... :|

DSC00900.jpg

Από κοντά τα στολιδάκια του πάσου μας

DSC00902.jpg

DSC00903.jpg

DSC00901.jpg

Σας φιλώ όλες.

Το τρελό ξωτικό!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...