Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Ξέχασα να βάλω και το σπιτάκι LED... Πρέπει να κολλήσω και το πορτάκι του τώρα που το θυμήθηκα...χαχαχα

PC050193.jpg

τι υπέροχο σπιτάκι είναι αυτό.μόλις το είδα το αγάπησα:D

και ο υπόλοιπος στολισμός σου είναι όντως πολύ ωραίος.και του χρόνου με υγεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!

Με κάνετε και ντρέπομαι, το απογευματάκι φωτογραφίες απο την εξωπορτα!!!

Και χωρις να κάνω κατάχρηση του χώρου θα σας βάλω και φωτο απο ενα περιεργο γουράκι που έφτιαξα :)

Mπράβο βρε κοριτσάκια, είναι όλα πανέμορφα....

Να είστε γερές και του χρόνου...

Μπαίνω, όταν μπορώ, στα κλεφτά και σας διαβάζω..... πόσο θα ήθελα συνεχώς να σας παρακολουθώ....

Ελπίζω αύριο να καταφέρω κι εγώ να ποστάρω φωτό.

Mπράβο βρε κοριτσάκια, είναι όλα πανέμορφα....

Να είστε γερές και του χρόνου...

Μπαίνω, όταν μπορώ, στα κλεφτά και σας διαβάζω..... πόσο θα ήθελα συνεχώς να σας παρακολουθώ....

Ελπίζω αύριο να καταφέρω κι εγώ να ποστάρω φωτό.

Μικρή μου καλά κουράγια! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!

Σοφία, θέλω να δω το σάιτ σου, τις δουλειές σου!

Πάρτε κι άλλο ένα ημερολόγιο για το νέο έτος:

http://s3.amazonaws.com/mamma/CreativeMamma_2013KawaiiCal.pdf

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Και πολλά χριστουγεννιάτικα καλούδια για δώρα, στολισμούς, κλπ...

http://www.ishareprintables.com/category/christmas

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Ξέχασα να βάλω και το σπιτάκι LED... Πρέπει να κολλήσω και το πορτάκι του τώρα που το θυμήθηκα...χαχαχα

PC050193.jpg

Όλος ο στολισμός σου είναι πολύ ωραίος αλλά νομίζω ότι το σπιτάκι και έτσι όπως το έχεις βάλει είναι εντυπωσιακότατο. Και το δέντρο σου είναι ωραιότατο και "λιτότατο". Εμένα μου αρέσουν τα δέντρα "έτσι λιτά". Γι' αυτό έχω στολίσει και το δικό μου έτσι "λιτό και απέριττο". χαχαχα

Turwethiel και Σοφία πολύ ωραία τα στολίδια και διακοσμητικά σας! Και του χρόνου με υγεία!

Ευχαριστω για τα καλά σου λόγια!!! Θα τα πουμε αν όλα πάνε καλά την Κυριακή απο κοντά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...