Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2012

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ,ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!

YOTOU μου ομοιως,δε θα ηθελα καποιο τατραποδο μεσα στο σπιτι!Ειδικα γατα!!!!Ας με συγχωρεσουν οσοι εχουν τετραποδα κατοικιδια!!!!Φαινοταν ομως σα να τραβηξες εσυ τι φωτογραφια!!!!Και η ιδεα να στολισεις το ενυδρειο.....ΧΑΧΑΧΑ...καλο!!!!Αυτο θα ηθελα να το δω!!!!

MUMSOFIA μου,πολυ ομορφος ο στολισμος στο σπιτι σου!Μακαρι ο Αγιος να σας γεμιζει με ΟΤΙ πραγματικα χρειαζεστε και εχετε αναγκη!!!!Μου αρεσε παρα πολυ ο στολισμος στο τραπεζι και ξετρελαθηκα με τη λεπτομερεια του ξωτικου στην κουρτινα!!!!Μαλλον θα σου κλεψω λιγουλαααακι την ιδεα!!!!!:oops:(Οι κουρτινες σου τελειες!!!Πολυ ωραιο γουστο!Αν καποια στιγμη αλλαζα τις δικες μου θα επελεγα να παρω παρομοια σχεδια και χρωματα με αυτες που εχεις!!!!)

marilou01 μου,τα περισσοτερα στολιδια μου τα εχουν δωσει η πεθερα μου και η κουνιαδα μου!Ποτε μου δε θα αγοραζα στολιδι με 2 ευρω!Παντα μου αρεσαν τα πανινα στολιδια,αλλα θεωρουσα υπερβολη να σπαταλησω τοσα λεφτα!Η πεθερα μου το εκανε,και αφου τα βαρεθηκε,τα εδωσε σε μενα!!!!Αυτο που φαινεται στο τζακι δεν ειναι ταπετσαρια!Το εχει κανει ο πεθερος μου με χρωματα και σφουγγαρι!!Ειναι ελαιοχρωματιστης!;)

ευα32 μου χαρισμα σου κουκλα μου!!!!!!Απο οσους βλεπεις,εχω παρει μονον εναν μουσατο,γυρω στα 15 ευρω εαν θυμαμαι καλα!Ολα τα αλλα που βλεπεις ειναι δωρα!Τα πονω και γω τα λεφτα για να τα εδινα σε τοσο ακριβα πραγματα,ασχετα ενα τρελενομαι για πανινους μουσατους!!!!Οποτε ευχαριστω αυτους που μου τους πηραν!!!!Αχχχ,ο νεαρος ειναι ο γιος της κολλητης μου!!!!Και λυπαμαιιιιιιιιιι,αλλαααααααααα αυτον τον κραταω για μεναααααααααα!Χεχεχεχεχε!;)

αααααααααα!!!!!θα μαλλιοτραβιχτουμε τωρα,λεω να διαλεξει μονος του εμενα!!!!!χαχαχα...:tongue::tongue:εισαι πολυ καλη,κ μονο η προθημεια σου φτανει..κ θελω να παρω ενα που ειδα στα τζαμπο αλλαι μικρος εχει 30ε.χλωμο το βλεπω να ερχεται προς το σπιτι μου.δεν πειραζει,ελπιζω του χρονου να ειμαστε καλα κ σε καλυτερες οικονομικες συνθηκες..υγεια κ ολα θα γινουν;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το δεντράκι μας...

DSC07064.jpg

το καλοριφερ μας ..μια και δεν εχουμε τζάκι..χα,χα

λέτε ο Αγιος Βασιλης να βάλει χρήματα για να το ανάψουμε κιολας...

DSC07065.jpg

το τραπεζάκι του σαλονιου

DSC07067.jpg

η λεπτομέρεια της κουρτίνας

DSC07068.jpg

η κουρτινα του κουζίνας

DSC07071.jpg

λεπτομέρεια πάνω στην κουρτινα..χα.χα

DSC07049.jpg

Δεν είναι τυχαιο, Σοφούλα μου, που κάνεις τόσο όμορφα πράγματα και στη διακόσμηση και στη δουλειά σου.... εχεις γούστο!!! ;)

Και του χρόνου, υπέροχα όλα!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κοριτσόπουλα...

Μάλλον τελικά κατέληξα στο στολισμό πάνω στο έπιπλο του σαλονιού. Πήρα ένα ελατάκι για να το δοκιμάσω και μου άρεσε. Άρα μένει να αγοράσω ακόμη ένα και να το στολίσω για να τελειώσει και αυτό.

76779848.jpg

Εχθές έστρωσα και τα ριχτάρια στους καναπέδες μου.

Ωραιτότατο! Και οι μπάλες σου, τα χρώματα... υπέροχα! :P

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο συνονόματη! Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες! Μακάρι να είσαι πάντα έτσι!;)

Ρηνιώ μου, σε υπέρ ευχαριστώ!

Σου εύχομαι πάντα αισιοδοξία! :D

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη μου,πνευμα των χριστουγεννων μου,σε ευχαριστω πολυ!Παντως εχω μια ερωτηση!Επειδη στολιζοντας χθες ζαλιστηκα με το να σκεφτομαι που πρεπει να τοποθετησω το καθε διακοσμητικο,οχι οτι εχω πολλα,αλλα εστω και αυτα τα λιγα,εσυ βρε πουλακι μου,πως μπορεσες και τα ταιριαξες ολα τοσο ωραια μεσα στο σπιτι σου?!!!Στην καθε γωνια!!!!

3xmama σε ευχαριστω τοσο πολυ!!!Χιχι...ευλογη η απορια σου...

Αυτο εννοω.....

DSCN1893.jpg

online photo sharing

Turwethiel τελειος ο στολισμος σου!Το ξυλινο δεντρο ειναι εξαιρετικο!Γενικα η διακοσμηση επανω στο πασο!Μπραβο σου!Και το δεντρο σου πολυ ομρφο!Τελικα αυτα τα στολιδια-σταλακτιτες αρχιζουν να με εξιταρουν!Τα ειδα στολισμενα και στο δεντρο αλλης κοπελας εδω!Του χρονου,πρωτα ο θεος,θα παρω και γω!:tongue:!Και η μποτουλα στο παιδικο πολυ γλυκια,αλλα γενικα τα χρωματα απο το παιδικο τελειααααα!Θα μου επιτρεψεις να δειξω τη φωτογραφια στον αντρα μου μπας και γλυκαθει και αρχισουμε να ετοιμαζουμε το δωματιο της μικρης(να μου τη δωσει πρωτα ο θεος γερη).!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..........Αν και στολισα και πραγματικα η ψυχη μου γεμισε με φως,νιωθω τετοια αισιοδοξια οταν βλεπω σπιτια στολισμενα!Ειλικρινα νιωθω πως ο κοσμος,παρολες τις δυσκολιες που περναμε,δεν επαψε να γεμιζει με χρωματα τη ζωη του!!!!!!!

Ευα3 περιμενουμε και τις δικες σου!!!!Με το καλο κοπελα μου!!!!

Α, πάρα πολύ ωραίος ο απορροφητήρας!!!

Ευχαριστώ, αλλά το δικό μου φαίνεται λίγο μπροστά στους στολισμούς που βάλατε όλες εδώ μέσα!!!! Ειδικά με αγιοβασίληδες, τάρανδους κλπ.....

Όσο για το παιδικό, αν προσέξεις η μπορντούρα έχει ξεβάψει αριστερά από τον ήλιο, κι είναι ένα χρώμα σε εκείνο το σημείο, όλο γαλάζιο :tongue:

Να σου βγάλω φωτό καλυτερη με την ταπετσαρία κιόλας αν θες. Εμείς κάναμε φούξια με ροζ (διχρωμία σε τοίχο και κολώνα) κι η ταπετσαρία είναι σε παλ κρεμ/κίτρινο με τα ζωακια.

Ευτυχώς που ήρθε και το δεύτερο μωρό κορίτσι, και δε χρειαστήκαμε να τα αλλάξουμε!! Πάντως μια αλλαγή σε φυστικί ή τυρκουάζ τη θέλω :rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Η κουπίτσα του πρωινού καφέ (όσο κοιμόταν το μωρό πρόλαβα να βγάλω φωτό μόλις τέλειωσα με τις ανακατατάξεις μου)

PC050183.jpg

η ορχιδέα μου (αλουλούδιαστη)

PC050182.jpg

πίσω από την εξώπορτα

PC050178.jpg

Μπάνια εγώ ΔΕΝ στόλισα... ούτε αυτοκίνητο φυσικά!!! χαχαχα

Α βρε Βικτωρια μου, ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Και γούστο και όμορφα βαλμένα! ;)

Το στολιδάκι το κίτρινο, καλά που έγραψες λεπτομέριες γιατί το παρατήρησα στις πρώτες φωτογραφίες {κόβει το μάτι μου :tongue: } και θα σε ρωτούσα! ;)

Η ποδιά του δέντρου σου δε.... ΧΑΖΕΨΑ! Τόσο τέλεια!

Και του χρόνου, γλυκό μου πλάσμα!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Ξέχασα να βάλω και το σπιτάκι LED... Πρέπει να κολλήσω και το πορτάκι του τώρα που το θυμήθηκα...χαχαχα

PC050193.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Ευχαριστώ Ειρηνάκι, μπροστά στα δικά σου όμως.... τα δικά μου είναι δείγμα στολισμού!!! Σας χαίρομαι που τα στολίζετε έτσι "πλούσια" τα σπίτια σας....

εγώ δε βάζω πολλά, εκτός από το δέντρο/λατέρνα...πολλά, μικρά διαφορετικά στολίδια, λατέρνα κυριολεκτικά!!!χαχαχ

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ξέχασα να βάλω και το σπιτάκι LED... Πρέπει να κολλήσω και το πορτάκι του τώρα που το θυμήθηκα...χαχαχα

PC050193.jpg

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!

Βικ μου, εσύ έχεις περισσότερα από μένα! Τσεκαρισμένο!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Εγώ να βάλω μερικά ημερολόγια για το 2013; κι ας ελπίζουμε να είναι μια καλή χροιά πραγματικά για όλους! με υγεία πρωτίστως!

http://files.myowlbarn.com/stamper/2013/myowlbarn-calendar-2013.pdf

http://freebies.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=freebies&cdn=hobbies&tm=296&f=00&su=p284.13.342.ip_&tt=3&bt=1&bts=0&zu=http%3A//imom.com/tools/get-organized/2013-printable-calendars/

Εντιτ

χρονιά εννοώ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Ε, με τσιγκλάς, είσαι να τα μετρήσουμε;;; :D

εσύ στολίζεις και το μπάνιο βρε! :tongue:

Τα μεταλλικά κουτιά εντωμεταξύ στο πάσο θα πάνε μάλλον για δόσιμο με τα αντίστοιχα γλυκάκια σε συγγενείς.

ImnOp3.png p7gjp3.png

Τώρα που το σκέφτομαι, σου ρίχνω στα ... ζωντανά στολίδια!!! :lol::lol: Έχω δύο κι εσύ ένα! :tongue:

Εύχομαι να αποκτήσεις και το δεύτερο, που τόσο θες, το νέο έτος! :P:rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Ειρήνη μου,πνευμα των χριστουγεννων μου,σε ευχαριστω πολυ!Παντως εχω μια ερωτηση!Επειδη στολιζοντας χθες ζαλιστηκα με το να σκεφτομαι που πρεπει να τοποθετησω το καθε διακοσμητικο,οχι οτι εχω πολλα,αλλα εστω και αυτα τα λιγα,εσυ βρε πουλακι μου,πως μπορεσες και τα ταιριαξες ολα τοσο ωραια μεσα στο σπιτι σου?!!!Στην καθε γωνια!!!!

Μαράκι, αρχικά σκέψου πως δεν έχω αγοράσει απολύτως τίποτα... ούτε ένα τόσο δα μικρό στολιδάκι...και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω ακόμα στολίσει την εξώπορτα μας. Χρησιμοποίησα το δίχτυ, στο δέντρο μας τελικά... :|

Μ αυτά που είχα ήδη, προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αρα δεν νομιζω πως τα ταιριαξα απλώς έτυχε να είναι νοστιμα, νομίζω....τι να πω.. κανω και γω ότι μπορώ Μαράκι μου... σιγά-σιγά και βλέπουμε.. χωρίς πίεση.. μ αυτά που έχουμε.. ;)

3xmama σε ευχαριστω τοσο πολυ!!!Χιχι...ευλογη η απορια σου...

Αυτο εννοω.....

DSCN1893.jpg

online photo sharing

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..........Αν και στολισα και πραγματικα η ψυχη μου γεμισε με φως,νιωθω τετοια αισιοδοξια οταν βλεπω σπιτια στολισμενα!Ειλικρινα νιωθω πως ο κοσμος,παρολες τις δυσκολιες που περναμε,δεν επαψε να γεμιζει με χρωματα τη ζωη του!!!!!!!

Τι τέλειος απορροφητήρας παιδί μου!!!!!!!!!!!! :shock::shock: Με κούφανες!!! Τέλειος

777885dugw57gt25.gif

Τα μεταλλικά κουτιά εντωμεταξύ στο πάσο θα πάνε μάλλον για δόσιμο με τα αντίστοιχα γλυκάκια σε συγγενείς.

Σίγουρο ή μου το λες επειδή έχεις στολίσει περισσότερα??? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τώρα που το σκέφτομαι, σου ρίχνω στα ... ζωντανά στολίδια!!! :lol::lol: Έχω δύο κι εσύ ένα! :tongue:

Εύχομαι να αποκτήσεις και το δεύτερο, που τόσο θες, το νέο έτος! :P:rolleyes:

Τι όμορφη ευχή...! Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!!!!!!!!!

Και συ να χαίρεσαι τις αγγελένιες σου! :):D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...