Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Φύλλο σουπερ μάρκετ βάζει. Όπως λέει και η πεθερά μου (κρατήστε το δεν θα πω άλλο καλό για εκείνη) "κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και ΜΗ μάθετε να ανοίγετε φύλλο"

:lol::lol::lol::lol: Σωστη η πεθερα,γιατι αν μαθεις να κανεις μετα δεν σου αρεσει το αγοραστο.Αχ δωσε τη συνταγη για τις καριοκες λεω φετος στη γιορτη μου να μην αγορασω γλυκα για να κερασω στο γραφειο ελεγα να κανω τρουφακια αλλα οι καριοκες σου με κολασαν:-P:razz:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φύλλο σουπερ μάρκετ βάζει. Όπως λέει και η πεθερά μου (κρατήστε το δεν θα πω άλλο καλό για εκείνη) "κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και ΜΗ μάθετε να ανοίγετε φύλλο"

θεα η πεθερα!!!!!!!!!!λες να εχει δικιο????????

τελειες οι καριοκες!!!!!!

3otVp2.png

005ely.jpg

πιτσα!!για πρωτη φορα!νοστιμη, αλλα θα βαλω λιγο αλατακι παραπανω την επομενη φορα!!εφτιαξα κ χωριατικη με φετα,κρεμμυδι,ελιες,πιπερια

017xa.jpg

μακαρονοσαλατα με φετα,παστα ελιας,ριγανη,ελαιολαδο.Στο ψυγειο κ ετοιμη.

012mw.jpg

σαλατα με Iceberg καλαμποκι, βαλσαμικο κ λιιιιιιιιγο λαδακι!

009rwt.jpg

μακαρονακι με σαλτσα τονου

020bjc.jpg

η κολοκυθοτυροπιτα-τελεια γευση!

008amo.jpg

και τελος...τα ονειρικα κεφτεδακια της πεθερας!!

αυτα απο τον προχειρομπουφε μας χτες βραδυ!!

3otVp2.png

Α, και το αυριανό φαγάκι... "πειραγμένο" μοσχάρι μπλανκέτ με μπασμάτι

PC110249.jpg

Οκ δεν υπαρχει το φαγακι σου, θα το κανω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!

Λεπόν, πρώτη δοκιμή του "πιστολιού". Μόλις μπήκαν στον φούρνο: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα της Παραδείση (τα σχέδια δεν είναι βέβαια όλα χριστουγεννιάτικα, αλλά έπρεπε να τα δοκιμάσω :P:rolleyes::tongue:)

PC120252.jpg

Τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιο πιστολι ειναι??????????

Να σας κεράσω ένα κομμάτι κιμαδόπιτα χάλια βγήκε.....μη την φτιάξετε σας λέω χαχαχαχα

Εννοείτε πως την πείραξα, δεν έβαλα το ζωμό, έβαλα μόνο ένα αυγό, μόνο 100γρ φέτα κ μόνο 150γρ γραβιέρα α πα πα πα χάλια όμως χάλια...

photo-2012-12-12-21-30-51-603_zps48cfc446.jpg

Και έφτιαξα στα γρήγορα ένα χαλβά Φαρσάλων που το λιγουρεύτηκα σήμερα κ λέω καιρό έχω να τον φτιάξω

Βιάστηκα όμως γμτ με την καραμέλα κ δεν μου βγήκε αρκετά σκούρος όπως τις άλλες φορές αλλά θα τον φάμε χαλαρά χε χε χε

photo-2012-12-12-21-41-07-576_zps00b4d89b.jpg

Πάω τώρα να χαλαρώσω λίγο κ θα επιστρέψω δρυμίτερη να σχολιάσω την ωραία πίτα κ το τρελό κουβέρτα μοσχάρι που το σκεφτόμουν σήμερα το μεσημέρι που έτρωγα την ταπεινή μου σκέτη παντελώς κοτόσουπα μου....:evil:

Καλαμαρακι μου τελεια η κιμαδοπιττα και ο χαλβας!!!!!!!!!!!! Συνταγες?????????

Λεπόν....

Μαφινς αυτά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/chocolate-muffins-i-original-sintagi.html

Χθες έκανα καριόκες και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τέλειες

Εκανα επίσης μια δόση απ τα παραπάνω μαφινς αλλά το μείγμα το έψησα σε λαμαρινάκι αντί παντεσπάνι. Έκοψα με χριστουγεννιάτικα κουπ πατ για να τα φτιάξω γλυφιτζουροκεκάκια.

DSCN0141_640x480.jpg

Τελεια ιδεα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια εγω χθες εκανα τα κανελονια με ρικοτα και σπανακι!!!!!!!!!!! Οτι πιο τελειο εχω φαει σε γεμιση ζυμαρικου....πιο κοριτσακι το ειπε, τα ευσημα!!!!!!!!!!!!!! Θα γραφω διπλα στις συνταγες το ονομα να ευχαριστω το αναλογο ατομο......:rolleyes:;)

Σημερα φασολαδα θα παιξει κοριτσακια...θα βαλω μια φωτογραφικη διπλα στην κουζινα...μονο ετσι αθ θυμαμαι να βαζω φωτο.....

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Oime! Τί φτιάξατε Θεέ μου όσο ήμουν μπανιαρισμένη? Η μεγαλύτερη τιμωρία, γύρισα και θέλω να τα φτιάξω όλα!

Πρώτο και καλύτερο το μοσχαράκι της ravT γιατί απλά με ξελίγωσε,,,δεύτερο η πίτσα της elenitsa και έπονται τα υπόλοιπα! (όσα είναι στα πλαίσια των πενιχρών δυνατοτήτων μου φυσικά...)

Οσο "απουσίαζα" δεν έκανα τίποτε φοβερό,

γιατί ο σύζηγος δεν έπρεπε να φάει λόγω πόνου στην κοιλιά, έτσι συνέστησαν οι γιατροί.

Ευτυχώς σκωλικοειδίτης που φοβόμασταν δεν ήταν. Δεν ξέρουμε όμως και τι ήταν...τον καθήλωσε στο κρεβάτι και δεν θέλει να το ψάξουμε :(

Χτύπησε κορμό χωρίς αυγά και κουρκουτόψωμο με τρέλα. Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι με μυρωδικά, κοτοπουλάκι στο φούρνο light σχεδόν χωρίς λάδι και χθες κουνουπιδάκι με κεφτεδάκια.

Αυτά τα λίγα, αν δε ξέχασα και κάποια!

Αμ μου έφαγε και τα καρύδια και δεν ειχα να κάνω την καρυδόπιτα :D

Σήμερα μακαρονάδα με μανιτάρια αλα κρεμ και από αύριο που ίσως έχω περισσότερο χρόνο η καρυδόπιτα.

Παράκληση:

Χθες είδαμε την ταινία Λυκόφως Χαραυγη νο2 στο σινεμά, φοβερό.

Ετσι πρέπει να φτιάξω επειγόντως ζύμη για πίτσα για να δώ και όλα τα άλλα μέρη της ταινίας (και είναι πολλά!)

ΥΓ αν έχετε συνταγούλες για τη ζύμη πίτσας με μιξερ θα μου ήταν πιο εύκολο, ώστε να έχει τα βήματα με τη σειρά τί βάζω στο μίξερ.

Και με μαγιά ξερή παρακαλώ :D (μη μου βάζετε δύσκολα πρωτάρα πράγμα!)

Ευχαριστώ πολύ πολύ, ξέρω και παλιά μου είχατε βάλει λινκ για ζύμες αλλά δεν έχω το λινκ :oops:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Να σας κεράσω ένα κομμάτι κιμαδόπιτα χάλια βγήκε.....μη την φτιάξετε σας λέω χαχαχαχα

Εννοείτε πως την πείραξα, δεν έβαλα το ζωμό, έβαλα μόνο ένα αυγό, μόνο 100γρ φέτα κ μόνο 150γρ γραβιέρα α πα πα πα χάλια όμως χάλια...

Και έφτιαξα στα γρήγορα ένα χαλβά Φαρσάλων που το λιγουρεύτηκα σήμερα κ λέω καιρό έχω να τον φτιάξω

Βιάστηκα όμως γμτ με την καραμέλα κ δεν μου βγήκε αρκετά σκούρος όπως τις άλλες φορές αλλά θα τον φάμε χαλαρά χε χε χε

Πάω τώρα να χαλαρώσω λίγο κ θα επιστρέψω δρυμίτερη να σχολιάσω την ωραία πίτα κ το τρελό κουβέρτα μοσχάρι που το σκεφτόμουν σήμερα το μεσημέρι που έτρωγα την ταπεινή μου σκέτη παντελώς κοτόσουπα μου....:evil:

\

Μμμμμμμμμμμμ, κιμαδόπιτα, κρεατόπιτα οι αγαπημένες μου πίτες... πχ εγώ για τυρόπιτα ούτε να τη φτύσω, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπιτα παίζει συνήθως.

Χαλβά φαρσάλων δεν έχω φάει ποτέ. Είναι ωραίος; οπτικά μου θυμίζει κα΄τι λαστιχωτό...:tongue:

Α, ωραίο ήταν το κουβερτομασχάρι και ελαφρύ τελικά, αν εξαιρέσεις βούτυρο, και πολλά κρεμμύδια ... στην ουσία μαγειρεύτηκε ωερόβραστο, η "κουβέρτα" του δίνει γεύση τελικά.

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Οκ δεν υπαρχει το φαγακι σου, θα το κανω σιγουρα!!!!!!!!!!!!!!

PC120252.jpg

Τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιο πιστολι ειναι??????????

Καλά τέλεια ΠΡΙΝ!!!!! Μετά όμως;;;; χαχαχααα... ήρθαν και γίναν σχεδόν ένα μονοκόματο μπισκότο!!! :tongue::lol::lol::lol: Θα βάλω φωτό.

Λοιπόν, δοκίμασα και με την υπόλοιπη δόση και για λιγότερη ώρα ψήσιμο. Πάλι άπλωσαν πολύ και χάλασε το σχέδιο, άρα μάλλον κι άλλο αλεύρι θέλουν. Επίσης το πιστόλι (μάρκας ερνεστο του λιντλ, πανακριβού δηλ:rolleyes:) βγάζει στάνταρ ποσότητα ζύμης και είναι λίγη τελικά. Όταν τα κάνω με κουπ-πατ βγαίνουν τέλεια πάντα, αλλά εκεί είναι 1 εκ πάχος σίγουρα η ζύμη.

Δοκίμασα να βάλω "διπλές" τις μονοδόσεις του πιστολιού, δηλ για κάθε μπισκότο παταγα 2 φορές το πιστόλι, αλλά πάλι άπλωσαν, λίγο καλυτερα βγήκαν βέβαια... Θα το πετυχω πού θα πάει;;;; :cool:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλά τέλεια ΠΡΙΝ!!!!! Μετά όμως;;;; χαχαχααα... ήρθαν και γίναν σχεδόν ένα μονοκόματο μπισκότο!!! :tongue::lol::lol::lol: Θα βάλω φωτό.

em ομολογώ ότι η ασχετοσύνη μου στα γλυκά δεν παίζεται (δεν έχω ασχοληθεί για αυτό όχι επειδή είμαι ακαμάτρα :tongue:)

αλλά το πρώτο που σκέφτηκα όταν ειδα τα πανέμορφα σχεδιάκια σου ήταν ακριβώς αυτό,

ότι θα...κολλήσουν τα ξεχωριστά μέρη τελείως και θα χαθεί το σχέδιο.

Ελπίζω να μη τα γκαντέμιασα :|

Σήμερα διάθεση πολύ χάλι, έτσι όταν βρέθηκα στο σουπερ έπρεπε να ψωνίσω κατιτίς μαγειρικό να ανέβει η διάθεση.

Μου πήρα δώρο μια σπάτουλα που δεν είχα (μόνο μια "καλή" για επίσημο τραπέζι...)

μου πήρα κι ενα ταψί που δείχνει ανοξείδωτο και πιο γερό από το άλλο το στρογγυλό για τις πίτες που είχα πάρει (από κατάστημα εκείνο).

Το ταψί είναι 36χ41 νομίζω.

Τί μπορω να κάνω σε αυτό? Μου φάνηκε ΟΚ το μέγεθος (τα άλλα ήταν πολύ μικρά ή πολύ μεγάλα)

Μου πήρα και 2 πακέτα λαζάνια που τα είχε προσφορά,

και θα συμπληρώσω αύριο μεθαύριο τα υπόλοιπα υλικά να κάνω τα σπανακολαζανάκια της αγαπητής καλαμαράκι!

ωραία, μες τη νύστα μου πήρα λαζάνια αντί για κανελόνια, εμφανισιακά έφερναν στην φωτο σου καλαμαράκι και μπερδεύτηκα :oops:

Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ή να το τολμήσω με λαζάνια?

Λοιπόν έκανα χτες αυτή τη μους λεμόνι ή οποία ήταν εξαιρετική και πανεύκολη. Οι έμπειρες σίγουρα θα τη ξέρετε;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-mous-lemoni.html#rr_message_link

Ξεκίνησα για να κάνω τη lemon pie της τεμπέλας αλλά επειδή τη προηγούμενη φορά δε μου στάθηκε, βρήκα αυτή τη συνταγή, και έκανα αντικατάσταση κρέμας (στη συνταγή λεει κρέμα γάλακτος - εγώ έβαλα τη μισή και μισό γιαούρτι). Και τα έβαλα σε μπολάκια παγωτού αντί για στογγυλή φόρμα....μπισκότα digestive με λίγο βούτυρο στη βάση του μπωλ και από πάνω τη κρέμα και βγήκε φανταστικό!

ραβάκι τέλεια τα χριστουγεννιάτικα κεκάκια σου!

Access τη προτείνεις δηλαδή αυτή τη ζύμη για πίτα που έβαλε το καλαμαράκι ή έχεις καμία καλύτερη να μας δώσεις σαν Γιαννώτισσα;

Το μυστικό με το ξύδι μέσα βέβαια καταχωρήθηκε;)

Ωραία η μους σου κυρία μου κ την έβαλα στα υπό δοκιμή!

Μαρσί....αφού ειπα η Άξεσ μου πρότεινε εξαρχής αυτό το φύλλο κ όποτε το κάνω κάνω κ το κόλπο της με το ξυδάκι ;)

ευχαριστω πολυ!!!!!!

καλα αυτο με τις πιτες ειναι θεμα βρε κοριτσια!ζηλευω πολυ οσες ανοιγουν φυλλο.η μαμα μου ανοιγει φυλλο κ φτιαχνει καλτσουνια, 200 με 300! βαζει τσικουδια στη ζυμη!προφανως αντι για ξυδι!εγω εχω κ θεμα χωρου.στην κουζινα εχω ενα μικρο τραπεζακι ψηλο, πού να απλωσω τα φυλλα μου!εσεις πού τα κανετε?να παιρνουμε ιδεες!!

Εγώ το απλό ταπεινό μου εξπρες φύλλο πίτσες κ τάρτες ανοίγω στον πάγκο της κουζίνας μου χε χε γιατί μόνο αυτό το φύλλο ξέρω να φτιάχνω κ δεν σκοπεύω να μάθω το άλλο.....μπρρρρρρρ :rolleyes::tongue:

Λεπόν, πρώτη δοκιμή του "πιστολιού". Μόλις μπήκαν στον φούρνο: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα της Παραδείση (τα σχέδια δεν είναι βέβαια όλα χριστουγεννιάτικα, αλλά έπρεπε να τα δοκιμάσω :P:rolleyes::tongue:)

Πάντως το πριν ήταν μαμάω!! Να σε πω αν δεν καρβούνιασαν πολύ, σπάστα βάλτα κατάψυξη κ άστα για βάση τάρτας ή τσιζκείκ νεξτ τάιμ ;)

1ον) υπογεγραμμενα μπλουζακια φαν-κλαμπ οπως βγαινετε δεξια, και προσεξε ΠΟΛΥ καλη ποιοτητα και τιμες, οχι τιποτα δευτεραντζες σαν κι αυτα που δινει το καλαμαρι, με τη μαπα της πανω

Ζηλεύεις ρεεεεεεεεεεε φτού σου φτού :tongue::rolleyes:

υγ2. βρε καλαμάρι τι πίτα είναι αυτή πάλι??? κι έχω ευαισθησία στις πίτες και στο λεμόνι στα γλυκά (λέπον πάι, ΄γλάσα λεμονιού), δεν με λυπάσαι???? ότι τίποτα άλλο είσαι και θεσσαλονίκη θα με βρεις καμιά μέρα στην πόρτα σου με το τάπερ αδειανό, να 'ρθω να το γεμίσω πιιιτεεεεες. πω πωωωω, ξελιγώθηκα. τι φύλλο βάζεις?

Να έρθεις να έρθεις να σε κεράσω χε χε αν έχει μείνει τίποτα έως αύριο χεχε ;):tongue:

Και πολύ σωστά είπε η πεθερά δις ταίμ ονλυ!!! χαχαχαχα

Θα συμφωνήσω....φύλλο σουπερ μάρκετ βάζω κρούστας κ δεν σκοπέυω να μάθω να το φτιάχνω το κρούστας....με τίποτα ομως! Καλό ειναι κ το αγοραστό! ;) Εκτός αν μου φτιάξει η μανούλα μου χωριάτικο το τιμάω κ εκείνο δεόντως!!

πιτσα!!για πρωτη φορα!νοστιμη, αλλα θα βαλω λιγο αλατακι παραπανω την επομενη φορα!!εφτιαξα κ χωριατικη με φετα,κρεμμυδι,ελιες,πιπερια

μακαρονοσαλατα με φετα,παστα ελιας,ριγανη,ελαιολαδο.Στο ψυγειο κ ετοιμη.

σαλατα με Iceberg καλαμποκι, βαλσαμικο κ λιιιιιιιιγο λαδακι!

μακαρονακι με σαλτσα τονου

η κολοκυθοτυροπιτα-τελεια γευση!

και τελος...τα ονειρικα κεφτεδακια της πεθερας!!

αυτα απο τον προχειρομπουφε μας χτες βραδυ!!

Πολύ ωραία όλα τα καλούδια σου!! Χαίρομαι που σας άρεσε η κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!

Καλαμαρακι μου τελεια η κιμαδοπιττα και ο χαλβας!!!!!!!!!!!! Συνταγες?????????

Τελεια ιδεα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια εγω χθες εκανα τα κανελονια με ρικοτα και σπανακι!!!!!!!!!!! Οτι πιο τελειο εχω φαει σε γεμιση ζυμαρικου....πιο κοριτσακι το ειπε, τα ευσημα!!!!!!!!!!!!!! Θα γραφω διπλα στις συνταγες το ονομα να ευχαριστω το αναλογο ατομο......:rolleyes:;)

Σημερα φασολαδα θα παιξει κοριτσακια...θα βαλω μια φωτογραφικη διπλα στην κουζινα...μονο ετσι αθ θυμαμαι να βαζω φωτο.....

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε τις έβαλα τις συνταγές , αν δεις στο ποστ η λέξη η κόκκινη την πατάς κ σε βγάζει στη σελίδα της συνταγής αλλά πάρτες αλλη μια

Η κιμαδόπιτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/kreatopita-paradosiaki-me-kima-kai-kremmidia.html

Ο χαλβάς φαρσάλων http://www.sintagespareas.gr/sintages/xalbas-farsalon.html

Σοβαρά έκανες τα κανελόνια μου!!???? χε χε εγώ εγώ την ανέβασα την συνταγή χε χε πάρα πολύυυυυυυ χαίρομαι που σας άρεσαν!!!:D:D:D

Παράκληση:

Χθες είδαμε την ταινία Λυκόφως Χαραυγη νο2 στο σινεμά, φοβερό.

Ετσι πρέπει να φτιάξω επειγόντως ζύμη για πίτσα για να δώ και όλα τα άλλα μέρη της ταινίας (και είναι πολλά!)

ΥΓ αν έχετε συνταγούλες για τη ζύμη πίτσας με μιξερ θα μου ήταν πιο εύκολο, ώστε να έχει τα βήματα με τη σειρά τί βάζω στο μίξερ.

Και με μαγιά ξερή παρακαλώ :D (μη μου βάζετε δύσκολα πρωτάρα πράγμα!)

Ευχαριστώ πολύ πολύ, ξέρω και παλιά μου είχατε βάλει λινκ για ζύμες αλλά δεν έχω το λινκ :oops:

Καλώς την μπανιαρισμένη κ φρεσκολουσμένη χαχαχα

Λεπόν κυρία μου ποιος σε είπε πως οι συνταγές των ζυμών δεν είναι για μιξερ βρε?? Απλά για ευκολία κ για φούσκωμα όσες έχουμε αρτοπαρασκευαστή τις βάζουμε εκει ;)

Σου βάζω τις δυο δικές μου αγαπημένες

Ζυμη σαν της πίτσα hut

{Προσοχή όλη η δόση βγάζει δυο λαμαρίνες/ταψιά του φούρνου ενώ η μισή δόση βγάζει δυο λεπτές πίτσες των 30εκ}

H πίτσα του μπαμπά Επίσης βγάζει σχεδόν δυο πίτσες λεπτές των 30εκ.

Εχω κάνει καμιά 5-6 συνταγές ζύμης πίτσας μόνο από αυτές τις δυο έμεινα ευχαριστημένη τρελά!

\

Μμμμμμμμμμμμ, κιμαδόπιτα, κρεατόπιτα οι αγαπημένες μου πίτες... πχ εγώ για τυρόπιτα ούτε να τη φτύσω, σπανακοτυρόπιτα και κοτόπιτα παίζει συνήθως.

Χαλβά φαρσάλων δεν έχω φάει ποτέ. Είναι ωραίος; οπτικά μου θυμίζει κα΄τι λαστιχωτό...:tongue:

Α, ωραίο ήταν το κουβερτομασχάρι και ελαφρύ τελικά, αν εξαιρέσεις βούτυρο, και πολλά κρεμμύδια ... στην ουσία μαγειρεύτηκε ωερόβραστο, η "κουβέρτα" του δίνει γεύση τελικά.

αχχχχχχχχχχχχ αυτό το μπλανκετομοσχάρι σου!!!

Κοίτα δεν είναι ακριβώς λαστιχωτό...μμμμ μοιάζει με ωραίας ποιότητας πλαστικό χαχαχαχα να δοκιμάσεις οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία!! Ειναι το ποιο απίθανο γλυκό από τα αγαπημένα μου :D;)

Και ότι απέμεινε από το μεσημεριανό μας

Το τεμπελοφαγητό μου είναι λουκάνικα με πατάτες , πάντα έχω τρια τέσσερα στην κατάψυξη, αγορασμένα πάντα αρχές του μήνα, οπότε αν βαριέμαι οπως σήμερα τα ξεπαγώνω κ τα πετάω στο ταψί με πατάτες κ σε μια ώρα έτοιμα ;)

Σήμερα έβαλα κ το χυμό δυο πορτοκαλιών , λίγη ρίγανη , μισό λεμόνι πιπέρι μπόλικο μισό φλυτζάνι λάδι κ αρκετή μουστάρδα στο φούρνο για 45-60λεπτά στους 200-220 βαθμούς

photo-2012-12-13-18-06-59-335_zps10a218ea.jpg

Διαφημίσεις

ωραία, μες τη νύστα μου πήρα λαζάνια αντί για κανελόνια, εμφανισιακά έφερναν στην φωτο σου καλαμαράκι και μπερδεύτηκα :oops:

Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ή να το τολμήσω με λαζάνια?

Μια χαρά μη σε απασχολεί, κ αυτά προβρασμένα είναι οπότε είσαι οκ

Απλά θα κάνεις το εξής , σάλτσα κάτω λαζάνια μια φορά σπανάκι, λαζάνια σπανάκι, λαζάνια ,τρεις στρώσεις κ ή θα τελειώσεις με λαζάνι ή με σπανάκι.

Αν τελειώσεις με λαζάνι φρόντισε τα υγρά να καλύπτουν ελαφρώς το λαζάνι σου για να μπορέσει να βράσει ψηθεί.

Καλή επιτυχία ;)

Ααα να κ η συνταγή Σπανακόπιτας με ρικότα που ανέβασα στο σαιτ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spanakopita-me-rikota.html#rr_message_link

Εντάξει μη γελάτε σαν κάποιες άλλες ονόματα δε λέμε Φυστίκη κ ΜαυΚέλυ αλλά ο Αβ έδινε ένα + ένα δώρο τη ρικότα εεε κ μου έμεινε ένα κουτί κ δεν ήξερα τι να το κάνω χαχαχα

H πίτσα του μπαμπά Επίσης βγάζει σχεδόν δυο πίτσες λεπτές των 30εκ.

photo-2012-12-13-18-06-59-335_zps10a218ea.jpg

χαχαχαχ φοβερή η περιγραφή της πίτσας του μπαμπά! Θα προτιμήσω πολιτισμένα με μίξερ, παίζει ρόλο η σειρά που βάζω τα υλικά?

Το φαγάκι σου τέλειο, μπορώ να το κάνω και με λουκάνικο με πράσο που μου ξέμεινε από τη φασολάδα Πηλίου? (είμαι παμφάγο σχεδόν, αν τρώγεται θα το φάω κανένα πρόβλημα)

Ααα να κ η συνταγή Σπανακόπιτας με ρικότα που ανέβασα στο σαιτ

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spanakopita-me-rikota.html#rr_message_link

Εντάξει μη γελάτε σαν κάποιες άλλες ονόματα δε λέμε Φυστίκη κ ΜαυΚέλυ αλλά ο Αβ έδινε ένα + ένα δώρο τη ρικότα εεε κ μου έμεινε ένα κουτί κ δεν ήξερα τι να το κάνω χαχαχα

εμ από αλλού το περίμενες από αλλού σου ήρθε :mrgreen: το κατάλαβα με τη μία ότι έπαιζε προσφορά, ίδια φάσημε τα λαζάνια μου :P εμ κανελόνια είπαμε τα βάφτισα

χαχαχαχ φοβερή η περιγραφή της πίτσας του μπαμπά! Θα προτιμήσω πολιτισμένα με μίξερ, παίζει ρόλο η σειρά που βάζω τα υλικά?

Το φαγάκι σου τέλειο, μπορώ να το κάνω και με λουκάνικο με πράσο που μου ξέμεινε από τη φασολάδα Πηλίου? (είμαι παμφάγο σχεδόν, αν τρώγεται θα το φάω κανένα πρόβλημα)

Αν εννοείς τα υλικά για πάνω από την πίτσα ναι ρε συ αυτό ειναι θέμα γούστου απλά πριν βάλεις οτιδήποτε βάλε πρώτα λίγη σάλτσα εγώ βάζω ωμή πουμαρό πχ δεν την μαγειρεύω κ ραντίζω με ελάχιστο ελαιόλαδο, κ μετά χτυπα ότι υλικό θες.

Αν εννοείς για τα υλικά της ζύμης τότε θα ακολουθήσεις μια σειρά όπως αλεύρι αλάτι μαζί {πρέπει να μην έρθει σε επαφή το αλάτι με την μαγιά αλλίως χαλάει η χημ. σύστησή της κ δεν μας φουσκώνει} κ σιγά σιγά πρόσθεσε νερό κ όλα τα υπόλοιπα ανακατεύοντας με το μίξερ που κ που μόλις βάζεις κάτι νέο.

Όσο για τα λουκάνικα κ μενα με πράσο είναι χε χε ότι έχω βάζω βρε σιγά ;):D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...