Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Χαχα, βρε φυστίκω, τόσα χρόνια είμαι στο πάρεντς κι εδώ μετά, και δεν σου έχω πει ποτέ πόσο μα πόσο πολύ σε πάωωωωωωωω :D:D

Στο θέμα μας τώρα, γιατί το πετάς το αλκοόλ; αφού η μαρινάτα χρησιμοποιείται νομίζω...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα, βρε φυστίκω, τόσα χρόνια είμαι στο πάρεντς κι εδώ μετά, και δεν σου έχω πει ποτέ πόσο μα πόσο πολύ σε πάωωωωωωωω :D:D

Στο θέμα μας τώρα, γιατί το πετάς το αλκοόλ; αφού η μαρινάτα χρησιμοποιείται νομίζω...

1ον) υπογεγραμμενα μπλουζακια φαν-κλαμπ οπως βγαινετε δεξια, και προσεξε ΠΟΛΥ καλη ποιοτητα και τιμες, οχι τιποτα δευτεραντζες σαν κι αυτα που δινει το καλαμαρι, με τη μαπα της πανω

2ον) και γω την εβαζα την μαρινατα του αλκοολ παλια.. αλλα μου εβαλε χερι ενας χασαπης... ειναι τιγκα στην τοξινη του κρεατος λεει, αφου εμεινε εκει το κρεας τοσες ωρες... λογικο μου φαινεται, αν σκεφτεις οτι εχει παρει και ολο το αιμα απο το κρεας

Parents are the last people on earth who ought to have children

hissyfit.gifpullinghair.gifduh.gif

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, χμ, ποιά με μάτιασεεεεεεε;;;; jaded.gif

Μπουχουχουυυυ, πάνε τα μπισκοτάκια... παραψήθηκαν! bawling.gif

Άπλωσαν, φούσκωσαν ωραία (έχασαν και τα σχέδια βέβαια) και επειδή στα 8 λεπτά ήταν αφρός, τα άφησα άλλα 2 και μετά δεν τα έβγαλα αμέσως από το φούρνο γιατί άλλαζα τη μικρή που τα είχε κάνει από ώρα κι ήταν χάλια :?, οπότε μέχρι να πάω να τα βγάλω, άρπαξαν και γίνανε καφέ!!!

Ευτυχώς μου ' κοψε κι έβαλα τη μισή δόση με το πιστόλι και την άλλη μισή την έχωσα ψυγείο. Έλεγα να την κάνω με κουπ-πατ με τη μεγάλη κόρη το απόγευμα.

Τί τα κάνω τώρα αυτά οεοοοο;;;; τα πετάω ή τα τρίβω να τα κάνω βάση πουθενά;;;

Και την άλλη ζύμη, να τη δοκιμάσω πάλι στα 8-10 λεπτά κι έξω από το φούρνο ή να τα αφήσω;;; να την κάνω με κουπ-πατ κρύα;

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

1ον) υπογεγραμμενα μπλουζακια φαν-κλαμπ οπως βγαινετε δεξια, και προσεξε ΠΟΛΥ καλη ποιοτητα και τιμες, οχι τιποτα δευτεραντζες σαν κι αυτα που δινει το καλαμαρι, με τη μαπα της πανω

2ον) και γω την εβαζα την μαρινατα του αλκοολ παλια.. αλλα μου εβαλε χερι ενας χασαπης... ειναι τιγκα στην τοξινη του κρεατος λεει, αφου εμεινε εκει το κρεας τοσες ωρες... λογικο μου φαινεται, αν σκεφτεις οτι εχει παρει και ολο το αιμα απο το κρεας

1ον) yeahhhhhhhh θέλω και κάρτα-μέλους του φαν-κλαμπ headbanger.gif

2ον) χμμμμ, λογικό ακούγεται, αλλά αυτό σημαίνει ότι όταν μαρινάρουμε σε αλκοόλ θα τρώμε κρέας χωρίς τοξίνες, ενώ αν το κάνουμε απλά βραστό θα είναι τίγκα στην τοξίνη;;; :confused::confused::confused:

ImnOp3.png p7gjp3.png

εντάξει!!!!!!!!!!!θέλω ν'αγιάσω και δεν μπορώ!χαχααχα

τι κάνετε στα μαγεριά σας;;;;;;

εμείς σήμερα φάγαμε μια ποικιλία από αυτά που είχαμε και χτες!;)

τίποτα νεότερο στην κουζίνα!

σήμερα όμως έφαγα κάι ελιόψωμα που έκανε η μάνα μιας συναδέλφου και τρελλάθηκα!!!!με γλυκάνισο!

ζήτησα συνταγή και αναμένω!!!!:P

αύριο έχω άδεια,θα κάνω δουλίτσες οπότε για καμιά μακαρονάδα με τόνο μας κοβω!:tongue:

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Να σας κεράσω ένα κομμάτι κιμαδόπιτα χάλια βγήκε.....μη την φτιάξετε σας λέω χαχαχαχα

Εννοείτε πως την πείραξα, δεν έβαλα το ζωμό, έβαλα μόνο ένα αυγό, μόνο 100γρ φέτα κ μόνο 150γρ γραβιέρα α πα πα πα χάλια όμως χάλια...

photo-2012-12-12-21-30-51-603_zps48cfc446.jpg

photo-2012-12-12-21-29-51-709_zps3d501585.jpg

Και έφτιαξα στα γρήγορα ένα χαλβά Φαρσάλων που το λιγουρεύτηκα σήμερα κ λέω καιρό έχω να τον φτιάξω

Βιάστηκα όμως γμτ με την καραμέλα κ δεν μου βγήκε αρκετά σκούρος όπως τις άλλες φορές αλλά θα τον φάμε χαλαρά χε χε χε

photo-2012-12-12-21-41-07-576_zps00b4d89b.jpg

Πάω τώρα να χαλαρώσω λίγο κ θα επιστρέψω δρυμίτερη να σχολιάσω την ωραία πίτα κ το τρελό κουβέρτα μοσχάρι που το σκεφτόμουν σήμερα το μεσημέρι που έτρωγα την ταπεινή μου σκέτη παντελώς κοτόσουπα μου....:evil:

Τι να πρωτοσχολιάσω εγώ τώρα με αυτά που βλέπω εδώ μέσα; το μοσχάρι-ηλεκτρική κουβέρτα, που η λιγωμάρα ήτο υπερατλαντική, τα σταφιδόψωμα ή το χαλβά Φαρσάλων, που λατρεύω;

Έχω ένα φίλο ζαχαροπλάστη από το χωριό και μια φορά πήγε να φτιάξει χαλβά φαρσάλων και δεν του βγήκε καλό το μείγμα και βγήκε στο μπαλκόνι κι όπως ήταν καυτό το έχυσε στην αυλή... έλα όμως που αποκάτω περνούσε η άτυχη αγαπημένη κότα της γιαγιάς του! την έφαγαν το ίδιο βράδυ καραμελωτή και η γιαγιά ακόμα την ψάχνει!

να και μερικές ταπεινές δημιουργίες μου

Φακή

pc110672.jpg

Κουρκουτόψωμο (κορτόπιτα που λέμε στο προαναφερθέν χωριό μου)

pc110673.jpg

Και μια σαλάτα πολίτικη που τη συνόδευσα με ταπεινά μπίφτεκος. Πώς το είχε πει παλιότερα η chatzico; Cucina povera; Εγώ έκανα την cucina potana για να τη φτιάξω με το χέρι και τον τρίφτη (και το αξεσουάρ στο μάρσιπο). Τώρα κατάλαβα τι θέλει να πει το "φέρτε μου ένα μαντολίνο".. :D

pc120677.jpg

με δυσκολεύει η αποχή απο τα γαλακτοκομικά και είναι πολλά που θέλω να φτιάξω και δεν μπορώ :(

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

2ον) χμμμμ, λογικό ακούγεται, αλλά αυτό σημαίνει ότι όταν μαρινάρουμε σε αλκοόλ θα τρώμε κρέας χωρίς τοξίνες, ενώ αν το κάνουμε απλά βραστό θα είναι τίγκα στην τοξίνη;;; :confused::confused::confused:

οχι ρε φιλενας...

λοιπον ακου, απλα τα πραγματα

μαρινατα γκουυυυυυυυυντ

μαρινατα στο φαι ΜΕΣΑ μπαααααααααααντ

για λογους που θα σας εξηγησω στις 21/12 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

Parents are the last people on earth who ought to have children

καλημερα κοριτσια!!καλα εχω γελασει πολυ σημερα που σας διαβασα!καταρχην φυστικακι θα φαω πολυ χοιρινο με τσικουδια!αλλα θα πεταω την τσικουδια!!!

φοβερος κ ο χαλβας!!μα τι χρυσοχερες!!!!σας ανεβαζω κι εγω σε λιγο τα χθεσινα μου!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

Λεπόν....

Μαφινς αυτά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/chocolate-muffins-i-original-sintagi.html

ζαχαρόπαστα η γνωστή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zaxaropasta.html

Χθες έκανα καριόκες και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι τέλειες

DSCN0140_640x480.jpg

Εκανα επίσης μια δόση απ τα παραπάνω μαφινς αλλά το μείγμα το έψησα σε λαμαρινάκι αντί παντεσπάνι. Έκοψα με χριστουγεννιάτικα κουπ πατ για να τα φτιάξω γλυφιτζουροκεκάκια.

DSCN0141_640x480.jpg

Ότι περίσσεψε θα γίνει cake pops

Άτιμη δίαιτα! Τρέμω όταν περάσουν οι γιορτές και ανέβω στη ζυγαριά...

YqE6p2.png

IqItp3.png

υγ. φύλλο κι εγώ δεν πολυέχω χώρο να ανοίξω. Λέω να πάω ένα πλαστικό τραπεζομάντηλο να στρώνω επάνω στο τραπέζι μας (τραπεζαρία, είναι σαλοκουζίνα, είναι δίπλα δηλαδή) και να ανοίγω εκεί.

υγ2. βρε καλαμάρι τι πίτα είναι αυτή πάλι??? κι έχω ευαισθησία στις πίτες και στο λεμόνι στα γλυκά (λέπον πάι, ΄γλάσα λεμονιού), δεν με λυπάσαι???? ότι τίποτα άλλο είσαι και θεσσαλονίκη θα με βρεις καμιά μέρα στην πόρτα σου με το τάπερ αδειανό, να 'ρθω να το γεμίσω πιιιτεεεεες. πω πωωωω, ξελιγώθηκα. τι φύλλο βάζεις?

Φύλλο σουπερ μάρκετ βάζει. Όπως λέει και η πεθερά μου (κρατήστε το δεν θα πω άλλο καλό για εκείνη) "κάντε ένα καλό στον εαυτό σας και ΜΗ μάθετε να ανοίγετε φύλλο"

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...