Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Α, και το αυριανό φαγάκι... "πειραγμένο" μοσχάρι μπλανκέτ με μπασμάτι

έλα τώρα την συνταγή γιατί την Παρασκευή έχω κανονίσει για μοσχαράκι οπότε να το φτιάξω

δεν αφήνουμε γκαστρωμένη γυναίκα με την λιγούρα ναι?? :tongue::tongue:

χαχαχαχα η λιγούρα δεν έχει σύνορα, σε όλη την Ελλάδα απλώθηκε με το μπλανκέτ

χαχαχαχα σωστή !!!

Εσείς κυρία μου χρωστάτε μία φώτο με το χθεσινό σας δημιούργημα

Ραβάκι έγραψες πάλι με τα χοχο σου !!!!!

Ευχαριστω καλαμαρακι για την συνταγη για το φυλλο. Εχω σπανακι ζεματισμενο στην καταψυξη θα το βγαλω αυριο να κανω μια σπανακοπιτα.Εχω κ ανθοτυρο μην μου παει χαμενο.

ggeny αν θα κάνεις το χειροποίητο φύλλο μην ξεχάσεις (δεν το αναφέρει στην συνταγή) να ρίξεις ένα κουτάλι της σούπας ξύδι περίπου κάνει το φύλλο να ανοίγει ευκολότερα και το κάνει επίσης ποιο τραγανό

Η μαμά μου είναι από την Θεσσαλία εκεί ανοίγουν φύλλο για πλάκα το πρωί με τον καφέ (δεν θα έλεγα το ίδιο και για μένα:oops::oops:) και πάντα βάζουν λίγο ξύδι μέσα

edit χθές έφτιαξα πρώτη φορά μαφινς με καρότο εντυπωσιάσθην μπορώ να πω, ακόμα και στην κόρη άρεσαν που είναι μίζερο στο φάι


KbLyp3.png 4AByp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεπόν εγώ σήμερα έφτιαξα σταφιδοψωμάκια (τα γνωστά) και γιορτινά muffins.

DSCN0138_640x480.jpg

DSCN0137_360x480.jpg

Αν δε σου κανει κοπο θα μπορουσες να επαναλαβεις τη συνταγη για τα σταφιδοψωμακια?Θεωρω οτι ειναι τελεια ιδεα για σχολικο κολατσιο.Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Τί έγινε ρε παιδιά με το μοσχάρι;; lookaround.gif

τέτοια πέραση δεν την περίμενα.... Βασικά πρώτη φορά το κάνω, είπα για αλλαγή, είναι από τις συνταγές του βιβλιου της SEB, αρχαία σας λέωωωωωω.

Καλά έχω πέσει κάτω από τα γελια και χτυπιέμαι rotfl.gif, θα ξυπνήσω και τη μικρή, είστε άπαιχτες σήμερα!!!! Η μία κόβει,η άλλη ράβει!!!chat.gif

Λοιπόν μαζευτείτε να σας δώσω συνταγή ...crowded.gif

Συνταγή

  • 1 κ. σπάλα μοσχαριού χωρίς το κόκκαλο
  • 3 1/2 φλ. τσ. νερό
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 γαρύφαλλα
  • 1 καρότο κομμένο σε τέταρτα
  • φύλλο δάφνης
  • θυμάρι
  • μαϊντανό
  • σέλινο
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • λίγο πιπέρι
  • 1/2 κ. κρεμμυδάκια
  • βούτυρο
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 4 κ.σ. αλεύρι
  • 2 κρόκοι αυγού
  • 1 μεγάλο λεμόνι
  • άνηθος

Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Βάζετε νερό στην κατσαρόλα (ή χύτρα) και όταν αρχίζει να βράζει βάζετε το κρεμμύδι, αφού καρφώσετε πάνω τα γαρίφαλλα, το καρότο, το φύλλα δάφνης, το θυμάρι, λίγο μαϊντανό και το σέλινο και αλατοπίπερο.

Κλείνετε το καπάκι και αφήνετε να βράσει για 50 λεπτά (25 για χύτρα) και στη συνέχεια κατεβάζετε από τη φωτιά.

Βγάζετε το κρέας από το ζωμό και τον στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα βάζετε στο τηγάνι με λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι, λίγη ζάχαρη και 2 κουταλιές νερό.

Αφήνετε να σιγοψηθούν σκεπασμένα για 1/2 περίπου ώρα.

Ρίχνετε στο τηγάνι μισό φλυτζάνι από το ζωμό κρέατος , αλάτι, χυμό λεμονιού και τα μανιτάρια. Τα βράζετε για 3 λεπτά και προσθέτετε το κρέας με τα κρεμμυδάκια.

Σε μια άλλη μικρή κατσαρόλα βάζετε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο και το αλεύρι. Ανακατεύετε το μίγμα και προσθέτετε το ζωμό κρέατος. Ανακατεύετε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά ώσπου να πήξει ελαφρά. Τη δένετε με τους κρόκους αυγών και το χυμό λεμονιού.

Βάζετε το κρέας με τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια σε μια πιατέλα. Ρίχνετε από πάνω τη σάλτσα και πασπαλίζετε με άνιθο ψιλοκομμένο. Το μοσχάρι μπλάνκετ σερβίρεται τέλεια με ρύζι.

Τα "πειράγματα" που έκανα:

Αφησα το κρέας μερίδες όπως το είχε ο χασάπης. Επειδή μικρά κρεμμυδάκια δεν είχα, έβαλα 2 μεγάλα, τα ψιλόκοψα και συνέχισα κανονικά με τα μανιταρια. Επίσης δεν έβαλα ζάχαρη γιατί το ξέχασα :tongue:. Έβαλα ένα κρόκο για να δέσει η σάλτσα, αν και δεν το χρειαζόταν. ΄Εβρασα το ρυζάκι στον υπόλοιπο ζωμό του κρέατος. Θα του πήγαινε πολύ και λίγη κρέμα γάλακτος.

Δοκίμασα χτες τη σάλτσα, ωραία, ξινούτσικη όπως μου αρέσει, τα μανιτάρια φό-βε-ρά, το μοσχαράκι όμως έπρεπε να το αφήσω παραπάνω να μαλακώσει γιατί η χύτρα μου τα έχει παίξει λίγο και "χάνει". Ο σύζυγος θα το δοκιμάσει σήμερα όπως κι η άφαγη κόρη μου :?


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Turwethiel καλό μου, όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει μέσα σε αρτοζαχαροπλαστείο αλλά οι ζαχαροπλάστες μας ήταν της παλιάς σχολής. Σοκολατίνες, αμυγδάλου, παστάκια, ταρτάκια κ.λπ. Δεν ξέρανε από τέτοια. Είμαι αυτοδίδακτη όπως όλες μας. Άλλο ότι ξέρω γενικούς κανόνες που με σώζει συνήθως από μια συνταγή με λάθος ή κακοδιατυπωμένες οδηγίες.

Δώσε τώρα συνταγή για το λαχταριστό μοσχαράκι από πάνω μου!

ΕΝΤΙΤ: Τρέλανε κόσμο το κουβερτο-μοσχάρι!

Ααααααα, είχες το μικρόβιο παιδιόθεν :tongue:

Καλά εννοείται οι παλιοί από αυτά whistling.gif, άλλα χρόνια και γούστα...

Αλλά έχεις φοβερό "χέρι" και γούστο στις συνταγές. ;):D


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Θα το κάνω. Χωρίς τα αυγά.

Πάω τώρα να κάνω κανα μπράουνι.

Σταφιδόψωμα αυτά

http://www.sintagespareas.gr/sintages/stafidopsoma-tis-gkolfos.html

Προσοχή στο ψήσιμο, εμένα η μια φουρνιά ανοίγει κεφάλια. Δε φταίει η συνταγή. Φταίνε οι ταυτόχρονες καλλιτεχνίες μου πάνω στα κεκάκια...

Πήρα ρικότα, θα κάνω τα καλαμαροκανελόνια το Σάββατο.


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

έλα τώρα την συνταγή γιατί την Παρασκευή έχω κανονίσει για μοσχαράκι οπότε να το φτιάξω

δεν αφήνουμε γκαστρωμένη γυναίκα με την λιγούρα ναι?? :tongue::tongue:

χαχαχαχα σωστή !!!

Εσείς κυρία μου χρωστάτε μία φώτο με το χθεσινό σας δημιούργημα

Ραβάκι έγραψες πάλι με τα χοχο σου !!!!!

ggeny αν θα κάνεις το χειροποίητο φύλλο μην ξεχάσεις (δεν το αναφέρει στην συνταγή) να ρίξεις ένα κουτάλι της σούπας ξύδι περίπου κάνει το φύλλο να ανοίγει ευκολότερα και το κάνει επίσης ποιο τραγανό

Η μαμά μου είναι από την Θεσσαλία εκεί ανοίγουν φύλλο για πλάκα το πρωί με τον καφέ (δεν θα έλεγα το ίδιο και για μένα:oops::oops:) και πάντα βάζουν λίγο ξύδι μέσα

edit χθές έφτιαξα πρώτη φορά μαφινς με καρότο εντυπωσιάσθην μπορώ να πω, ακόμα και στην κόρη άρεσαν που είναι μίζερο στο φάι

Για λεγ' για λεγ' ...για τα μάφιν με καρότα και την άφαγη τη δικιά μου μπας και τα δοκιμάσει... :?

Αν θυμάμαι καλά (αϋπνίααααααα άτιμη) λέγαμε για τα "κολλημένα" μας, σωστά; :tongue:


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

καλημερα κοριτσια!!

εχω παθει σοκ απο το πρωι με το μοσχαρακι!ειδα κ χτες χυλοπιτες, σημερα σταφιδοψωμα, μαφινς,ολα τα καλα!!τα μαφινς εχουν πανω ζαχαροπαστα?σουπερ!μπραβο βρε κοριτσια!

εγω εφτιαξα χτες την κολοκυθοτυροπιτα.της προσθεσα σωταρισμενο κρεμμυδακι, κ εβαλα κ ανιθο με το δυοσμο!

θα επιστρεψω κ με αλλα καλουδια!σημερα θα κανουμε μινι μπουφεδακι αν κ αρρωστουλα (ακομα:evil:) λογω γενεθλιων του συζυγουλι!!

008mam.jpg


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα:D

Μα γιατί όλες οι ωραίες συνταγές έχουν μανιτάρια;;;:(Δε τα μπορώ καθόλου και δε μπαίνουν στο σπίτι μας για κανένα λόγο, ευτυχώς δε τα τρώει ούτε ο σύζυξ οπότε δεν έχουμε προβλήματα:D

Όπως δε μπορώ και τις πολλές πρασινάδες....το πιο νόστιμο φαί αν δω πάνω ένα σωρό πρασινάδα (δε τα ξεχωρίζω κιόλας μανταινός, δυόσμος αυτά τα πράσινα anyway) δε τα αγγίζω καν...υπάρχουν κάποια φαγητά που επιβάλονται βέβαια αλλά βάζω μια στάλα ίσα ίσα για τη γεύση (μερικές φορές και καθόλου;))

Λοιπόν έκανα χτες αυτή τη μους λεμόνι ή οποία ήταν εξαιρετική και πανεύκολη. Οι έμπειρες σίγουρα θα τη ξέρετε;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/eykolo-mous-lemoni.html#rr_message_link

Ξεκίνησα για να κάνω τη lemon pie της τεμπέλας αλλά επειδή τη προηγούμενη φορά δε μου στάθηκε, βρήκα αυτή τη συνταγή, και έκανα αντικατάσταση κρέμας (στη συνταγή λεει κρέμα γάλακτος - εγώ έβαλα τη μισή και μισό γιαούρτι). Και τα έβαλα σε μπολάκια παγωτού αντί για στογγυλή φόρμα....μπισκότα digestive με λίγο βούτυρο στη βάση του μπωλ και από πάνω τη κρέμα και βγήκε φανταστικό!

ραβάκι τέλεια τα χριστουγεννιάτικα κεκάκια σου!

Access τη προτείνεις δηλαδή αυτή τη ζύμη για πίτα που έβαλε το καλαμαράκι ή έχεις καμία καλύτερη να μας δώσεις σαν Γιαννώτισσα;

Το μυστικό με το ξύδι μέσα βέβαια καταχωρήθηκε;)

Link to comment
Share on other sites

access σε ευχαριστω πολυ πολυ για την διευκρινηση!! Το ξερω το κολπακι για το ξυδι μου το εχει μαθει η μαμα μου ( Ηπειρωτισα κ αυτη) . Το βαζω ακομα κ στην κουρου ζυμη γι ατυροπιτακια-λουκανικοπιτακια. Η πεθερα μου να δεις με τι ευκολια ανοιγει φυλλα για πιτες.

Σε καθε πιτα βαζει 10-12 φυλλα κ τα ανοιγει σε χρονο ντε τε ... ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα .... τοσα φυλλα θελω μιση μερα να τα ανοιξω.Αν ειναι κιολας να κανω σπανακοπιτα που θελει το σπανακι -λαχανικα διαδικασια πλυσιματος- κοψιματος τοτε εξελισεται σε τρελο προτζεκτ.Θες μια μερα αδεια να το φτιαξεις .....

ελενιτσα να τον χαιρεσαι τον συζηγο.

Τα σταφιδοψωμακια αυτα τα μελεταω καιρο να δω ποτε θα τα φτιαξω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


access σε ευχαριστω πολυ πολυ για την διευκρινηση!! Το ξερω το κολπακι για το ξυδι μου το εχει μαθει η μαμα μου ( Ηπειρωτισα κ αυτη) . Το βαζω ακομα κ στην κουρου ζυμη γι ατυροπιτακια-λουκανικοπιτακια. Η πεθερα μου να δεις με τι ευκολια ανοιγει φυλλα για πιτες.

Σε καθε πιτα βαζει 10-12 φυλλα κ τα ανοιγει σε χρονο ντε τε ... ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα .... τοσα φυλλα θελω μιση μερα να τα ανοιξω.Αν ειναι κιολας να κανω σπανακοπιτα που θελει το σπανακι -λαχανικα διαδικασια πλυσιματος- κοψιματος τοτε εξελισεται σε τρελο προτζεκτ.Θες μια μερα αδεια να το φτιαξεις .....

ελενιτσα να τον χαιρεσαι τον συζηγο.

Τα σταφιδοψωμακια αυτα τα μελεταω καιρο να δω ποτε θα τα φτιαξω.

ευχαριστω πολυ!!!!!!

καλα αυτο με τις πιτες ειναι θεμα βρε κοριτσια!ζηλευω πολυ οσες ανοιγουν φυλλο.η μαμα μου ανοιγει φυλλο κ φτιαχνει καλτσουνια, 200 με 300! βαζει τσικουδια στη ζυμη!προφανως αντι για ξυδι!εγω εχω κ θεμα χωρου.στην κουζινα εχω ενα μικρο τραπεζακι ψηλο, πού να απλωσω τα φυλλα μου!εσεις πού τα κανετε?να παιρνουμε ιδεες!!


3otVp2.png
Link to comment
Share on other sites

εγω οταν ανοιγω τα ανοιγω στο τραπεζι της κουζινας κ μετα τα βαζω πανω στον παγκο αφου εχω στρωσει απο κατω ενα τραπεζομαντηλο κ τα σκεπαζω< με πετσετουλες κουζινας για να μην ξεραινονται κ σπανε μετα .

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα:D

Μα γιατί όλες οι ωραίες συνταγές έχουν μανιτάρια;;;:(Δε τα μπορώ καθόλου και δε μπαίνουν στο σπίτι μας για κανένα λόγο, ευτυχώς δε τα τρώει ούτε ο σύζυξ οπότε δεν έχουμε προβλήματα:D

Όπως δε μπορώ και τις πολλές πρασινάδες....το πιο νόστιμο φαί αν δω πάνω ένα σωρό πρασινάδα (δε τα ξεχωρίζω κιόλας μανταινός, δυόσμος αυτά τα πράσινα anyway) δε τα αγγίζω καν...υπάρχουν κάποια φαγητά που επιβάλονται βέβαια αλλά βάζω μια στάλα ίσα ίσα για τη γεύση (μερικές φορές και καθόλου;));)

Τελικά τα μανιτάρια ή τα λατρεύεις ή τα σιχαίνεσαι.... ;):D

Κι από πρασινάδες/μυρωδικά, ούτε κι εγώ βάζω... πχ γεμιστά χωρίς μαιντανό :tongue:. Γενικά χρησιμοποιώ μόνο ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο κι από πρασινάδα σέλινο που λατρέυω (όπου πάει σε σούπες κυρίως) και ελάχιστο άνιθο σε κανένα αρακά, κλπ...


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

Λεπόν, πρώτη δοκιμή του "πιστολιού". Μόλις μπήκαν στον φούρνο: Χριστουγεννιάτικα μπισκότα της Παραδείση (τα σχέδια δεν είναι βέβαια όλα χριστουγεννιάτικα, αλλά έπρεπε να τα δοκιμάσω :P:rolleyes::tongue:)

PC120252.jpg


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

λοιπον, κορες...

εμεις εχουμε αφθονα αλκοολια σπιτι μας.. βολιωτης ο αντρας, κρητικια εγω, τσιπουρα και ρακες να φαν κι οι κοτες...

........τα οποια ομως, σπανια πινουμε λολ.. (οκ, εγω ΟΧΙ και τοσο σπανια χεχε)

επισης, η νονα της κορης μου ειναι κρασοπαραγωγος, οποτε εχουμε και συνεχως κρασι (ψιλομαπα της περισσοτερες φορες, βεβαια λολ

τες πα, στο θεμα μας...

παντα ΠΑΝΤΑ ομως, οταν ειναι να φτιαξω κρεας στο φουρνο, ειδικα το χοιρινο.. παντα.. απο το προηγουμενο βραδυ το βουταω στην τσικουδια/τσιπουρο/κρασι οτι εχω τελος παντων...

μια φορα, δεν ειχα τιποτα, το χωσα στη βοτκα!!!!!

θα με θυμηθειτε..

κατ αρχην, ολη νυχτα μισοψηνεται στο αλκοολ, γινεται λουκουμι φιλε, σε πολυ λιγοτερο χρονο..

2ον, φευγει ολη η μυρωδια του χοιρινου....

γευση απο αλκοολ, ΔΕΝ εχει το φαγητο σας, μη χαιρεστε..

επισης, το αλκοολ που ειχα μεσα το κρεας ολη νυχτα, ΔΕΝ το βαζω στο φαγητο, το χυνω.. αν θελετε αλκοολ στο φαγητο σας, λιγο κρασακι ας πουμε, βαλτε αλλο, ΟΧΙ αυτο που μαριναρατε ολη νυχτα το κρεας..

δοκιμαστε το, κι αν γουσταρατε τη φαση, ΕΓΩ ΕΔΩ ειμαι ο ανθρωπος σας!!

(ακολουθει τραπεζικος λογαριασμος για τα δεοντα)


Parents are the last people on earth who ought to have children

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...