Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Την εκανα τελικα την κολοκυθοπιτα αλλα δεν πολυπετυχε!Η πλακα ειναι οτι φωναξα κ τη μανα μου για να μου δειξει που δεν ηξερα!που να την εκανα κ μονη μου πως θα ηταν!!το λαθος ηταν οτι λαδωσα πολυ τα φυλλα!Κ επρεπε ναβαλω κ αλλη ζαχαρη.δε πειραζει,πρωτη φορα ηταν,θα μαθω κ εγω!

χε χε αχ αυτές οι μαμάδες!! Δεν πειράζει αλεξένια ολες μας κάναμε κ κάνουμε ακόμη λάθη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DSC00952.jpg

Το σημερινό μας φαγάκι, χρυσοχέρες μου:

Χειροποίητες χυλοπιτούλες {α ρε πεθερούλα! :tongue:} με σουτζουκάκια...!

Μμμμμμμμ, έτοιμη είμαι u162.gif

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Λεπόν εγώ σήμερα έφτιαξα σταφιδοψωμάκια (τα γνωστά) και γιορτινά muffins.

DSCN0138_640x480.jpg

DSCN0137_360x480.jpg

Α, και για αυτά έτοιμη είμαι ...a1227.gif

Τελικά σίγουρα δεν έχεις κάνει κανά φεγγάρι σε ζαχαροπλαστείο ε;;;; :tongue:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!!!!

νομίζω κράτησα τη συνταγή με τα κανελόνια!αλλά πού;;;;;

μια επανάληψη παρακαλώ!ευχαριστώ!:P

τρείς πίτσες με το ζυμάρι με τη σπράιτ;;;;;;;;;:shock:

καλά είπα εγώ πως την έκανα χοντρή!χαχα!και μου ξεχείλισε και μέσα στο φούρνο!:(ευτυχώς καθάρισε!

κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες!χαμηλή θερμοκρασία για κανα δύωρο!λουκουμέισιον!;)

τα τρουφάκια φαίνονται πολό νόστιμα!είναι και εύκολα!όσο για το κουτί,οκ δεν παίζεται!δεν κατάλαβα ποιο αγοραστό κεικ εννοείτε!:oops:

η κολοκυθα μπορεί άνετα να γίνει γλυκειά ή αλμυρή κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας ναι!τρίβεις την κολοκλυθα στον τρίφτη κλπ κλπ!

κάντα μακαρονοσαλάτα τα μακαρόνια!ή σουφλέ!;)

τα μπισκότα οδοντοφυιας καλά;;;;τι λέει το μικιό;:P

εμεις σήμερα φάγαμε λουκάνικο και απάκι κρητικό

φασουλόρυζο

μυζήθρα

και σαλάτα λάχανο με πάπρικα

αύριο δε ξέρω!

έχω ρυζάκι έτοιμο,αλλά άψητο,που χρησιμοποιείται στα γεμιστά

καμιά άλλη ιδέα πως να το κάνω;

ή να βγάλω φέτες για ψάρι που δεν έβγαλα χτες

αααα να ρωτήσω!όσες έχετε αρτοπαρασκευαστή!έμειναν υπολείματα μέσα!όχι στον κάδο!εκεί που είναι η αντίσταση!πως να τα καθαρίσω;

μμμμ, εξαιρετικό φαγάκι αυτό... θα το κάνω σύντομα;)

ImnOp3.png p7gjp3.png

χαχαχα εσύ είσαι χειρότερη από μένα χαχαχα αν με έβλεπε ο χαζμπαντ με δυο κουτιά....θα με έδιωχνε κ που να πήγαινα η γυναίκα στην αθήνα???

Τώρα εχω βάλει στο μάτι ένα ακόμη.....θα δω τι θα κάνω. Σε νιώθω κ εγώ καπως έτσι ξεκινώ πχ θα παώ τρουφάκια σε αυτό ....κ μετά αλλάζω γνώμη χαχαχα

Καλά εννοείται ότι περιμένω να μου πεις ποιό έβαλες στο μάτι shiftyeyes.gif... εγώ δεν βρήκα ακόμα κανένα στα σ/μ, οπότε σφύρα μόλις εντοπίσεις...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Α, και το αυριανό φαγάκι... "πειραγμένο" μοσχάρι μπλανκέτ με μπασμάτι

PC110249.jpg

PC110248.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

Καλά εννοείται ότι περιμένω να μου πεις ποιό έβαλες στο μάτι shiftyeyes.gif... εγώ δεν βρήκα ακόμα κανένα στα σ/μ, οπότε σφύρα μόλις εντοπίσεις...

χε χε χε χε θα στο δείξω από βδομάδα που θα το χτυπήσω :tongue:;):D

PC110249.jpg

PC110248.jpg

Ο ΧΡΙΣΤΌΣ η Παναγία κ όλοι οι απόστολοι μαζί!!!!

τι είναι τουτοοοοοοοοοοοο????

δε με λυπάσαι κ είμαι με σουπα δυο μέρες????

Τσακίσου μπες κ δώσε συνταγήηηηηηηηηηηηηηηη!! μόλις στρώσει ο λαιμός θα το κανω!!

Ρίχνεις τέτοιες βόμβες χωρίς συνταγή???? πού πας κυρά μου???????:tongue::tongue::tongue: παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα επί του θέματος

Turwethiel καλό μου, όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει μέσα σε αρτοζαχαροπλαστείο αλλά οι ζαχαροπλάστες μας ήταν της παλιάς σχολής. Σοκολατίνες, αμυγδάλου, παστάκια, ταρτάκια κ.λπ. Δεν ξέρανε από τέτοια. Είμαι αυτοδίδακτη όπως όλες μας. Άλλο ότι ξέρω γενικούς κανόνες που με σώζει συνήθως από μια συνταγή με λάθος ή κακοδιατυπωμένες οδηγίες.

Δώσε τώρα συνταγή για το λαχταριστό μοσχαράκι από πάνω μου!

ΕΝΤΙΤ: Τρέλανε κόσμο το κουβερτο-μοσχάρι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ο ΧΡΙΣΤΌΣ η Παναγία κ όλοι οι απόστολοι μαζί!!!!

τι είναι τουτοοοοοοοοοοοο????

δε με λυπάσαι κ είμαι με σουπα δυο μέρες????

Τσακίσου μπες κ δώσε συνταγήηηηηηηηηηηηηηηη!! μόλις στρώσει ο λαιμός θα το κανω!!

λολ μαζί γράφαμε τα λιγούρια :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ρίχνεις τέτοιες βόμβες χωρίς συνταγή???? πού πας κυρά μου???????:tongue::tongue::tongue: παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα επί του θέματος
Turwethiel καλό μου, όλη μου τη ζωή την έχω ζήσει μέσα σε αρτοζαχαροπλαστείο αλλά οι ζαχαροπλάστες μας ήταν της παλιάς σχολής. Σοκολατίνες, αμυγδάλου, παστάκια, ταρτάκια κ.λπ. Δεν ξέρανε από τέτοια. Είμαι αυτοδίδακτη όπως όλες μας. Άλλο ότι ξέρω γενικούς κανόνες που με σώζει συνήθως από μια συνταγή με λάθος ή κακοδιατυπωμένες οδηγίες.

Δώσε τώρα συνταγή για το λαχταριστό μοσχαράκι από πάνω μου!

χαχαχαχαχα:D:D:D

κολλήσαμε έτσι????:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

την άτιμηηηηηηηηηηηηηηηηηη μπήκε κ μας άφησε ρέστες!!!

καλημερα!!

πωπω τιο νοστιμιες ειναι παλι αυτες!!

Ειρηνη το φαγητο σου βγαζει ματι !!!!

Ραβ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ τα μαφινακια σου !!!!

Ευχαριστω καλαμαρακι για την συνταγη για το φυλλο. Εχω σπανακι ζεματισμενο στην καταψυξη θα το βγαλω αυριο να κανω μια σπανακοπιτα.Εχω κ ανθοτυρο μην μου παει χαμενο.

Για την κολοκυθα την κιτρινη εμεις στην οικογενεια την κανουμε γλυκεια κολοκυθοπιτα.Τσιγαριζουμε κρεμυδι λιγο να ασπρισει κ μετα ριχνουμε κ το κολοκυθυι κ το αφηνουμε μεχρι να πιει τα υγρα ολα.Εντομεταξυ εχουμε ριξει μεσα κ την αναλογη ζαχαρη.Οταν ειναι ετοιμο κ το βγαλουμε απο την φωτια ριχνουμε κ λιγη κανελα κ αν σας αρεσει κ σταφιδες. Η μαμα μου βαζει κ λιγο ρυζακι μεσα. Ειναι πολυ ωραια με φτιαχτο χωριατικο φυλλο αλλα κ με αγοραστο δεν παει πισω αρκει να μην βαλεις πολυ λαδι.

Για τα μακαρονια τα περισευματα μια μακαρονοσαλατα ειναι οτι πρεπει.Βαλε οτι περισευματα εχεις απο τυρακια, πιπεριες χρωματιστες με κυβακια κ λιγο μπεικον η ζαμπον.Μετα κανε κ μια σως με λιγο μαγιονεζα-γιαουρτακι κ αν θες κ ελαχιστο λαδακι , αλατακι-πιπερακι κ ετοιμο. Τρωγεται κρυα κ κραταει κ στο ψυγειο μια χαρα!

σημερα εμεις τρωμε κοκοροσουπα . Εκανα κ ενα κεικ μαρμπε με επικαλυψη σοκολατας κ εγινε μουρλια !!!

Μα ρε συ............μπλάνκετ μοσχάρι........με σαλτσο κατάσταση μανιτάρι...κρέμα γάλακτος με μοιάζει

αχ παναγίτσα μου .....εγώ πάλι κοτόσουπα σήμερα σιττττττττττττ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...