Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

      Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

      Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

μας δουλευεις ρε, αψητο ειναι!!

ξαναχωσε μεσα, οι πατατες ειναι ζωντανες σου μιλανε, μια που τη ρωτησα μου ειπε πως εισαι ακαματρα, και πως ηθελε κανα 30λεπτο το λιγοτερο ακομα μεσα...

εμεις φαγαμε σαρδελιτσα στου φουρνο, και αρακα στον ατμο.. καλα ηταν..

αλλα τωρα, τι τρωμε

biggrin.gif

εισαι θέα (β)ρε φυστίκι


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμάρ', κι εγώ το ίδιο έχω κάνει με πανετόνε!!! Μάλιστα δις γιατί το πήρα σε δύο χρώματα το κουτί blushing.gif

Και έχω αγοράσει φέτος κάτι χριστουγεννιάτικα για να τα κάνω δώρο με τα σχετικά γλυκάκια μέσα... κι όλο τα βλέπω και το ξανασκέφτομαι scratchchin.gif


ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Link to comment
Share on other sites

αλο αλο!!

Πωπω τι τρουφακια ειναι αυτα βρε κοριτσια , ονειρο!!!

Αλλα κ η κοτοσουπα , η πιτσα , το ψαρακι δεν πανε πισω!!!

Ερωτηση αυτα τα κουτια τα μεταλλικα που τα βρισκετε? μονο δηλαδη στο ΣΜ με αγοραστο κεικ?

εμεις σημερα φαγαμε αρακα με πατατες κ καροτα κ κοκκινιστο κ για αυριο θ αφτιαξω κοτοσουπα με κοκορα χωριατικο απο τον μπαμπακα μου.

ΡΑΒΤ?? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ??? σε υπερευχαριστω γι ατην συνταγη για το τριφλ εγινε φανταστικο, δεν εμεινε ουτε ψιχουλο.Ο αντρας μου δε κατενθουσιαστηκε!!! Εφτιαξα κεικ δικο μου σοκολατενιο , το εκοψα σε φετες, εκανα σαντουιτσακια με μαρμελαδα φραουλα δικης μου κατασκευης γιατι πηρα μια ετοιμη κερασι κ εμφανισιακα ηταν σαν σαπια κ γευστικα μαπα το καρπουζι, μετα εριξα το ζουμι απο το βυσσινο κομποστα κ τα βυσινακια, μετα κρεμα ζαχαροπλαστικης δικη μου σοκολατας κ απο πανω σαντιγυ, τριμμενη σοκολατα κ μερικα βυσσινακια που κρατησα. ΥΠΕΡΟΧΟ!! μονο που δεν ειχα μπολ με μεγαλο πατο να βαλω αρκετο κεικ κ το εβαλα σε φορμα με σουστα για τουρτες .Μου πηρε μιση δοση απο ενα μεγαλο κεικ.

κατσικακι? δεν υπαρχει νομιζω καλυτερη συνατγη απο το φουρνο με πατατες !!!!

Ερωτηση Ν2.Καλαμαρακι τι φυλλο εχεις βαλει στην πιτα σου? φαινεται πολυ ωραιο!!!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια ερωτηση΄μου εφερε ο πεθερος μια κολοκυθα κ λεω να την κανω πιτα.Εχω στην καταξυξη φυλλο κρουστας,ειναι το σωστο?Δεν το κατεχω ακομα με τα φυλλα κ τις πιτες..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

hellooooooo again!

επειδη βαρεθηκα να πεταω μακαρονια σκετα που περισσεψαν, εχουμε καμια καλη ιδεα????

Iριδα εγω επειδη ειμαι μακαρονας (δε με περισευουν ποτε δηλαδη) τα ζεσταινω και βαζω οτι μπορεις να φανταστεις μεσα απο φρεσκο κρεμμυδακι, μαιντανο, διαφορα τυρια (οτι εχω δηλαδη στο ψυγειο), τονο,ντοματα φρεσκια ψιλοκομμενη...


q1kup2.pngza5op2.png
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!!!!

νομίζω κράτησα τη συνταγή με τα κανελόνια!αλλά πού;;;;;

μια επανάληψη παρακαλώ!ευχαριστώ!:P

τρείς πίτσες με το ζυμάρι με τη σπράιτ;;;;;;;;;:shock:

καλά είπα εγώ πως την έκανα χοντρή!χαχα!και μου ξεχείλισε και μέσα στο φούρνο!:(ευτυχώς καθάρισε!

κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες!χαμηλή θερμοκρασία για κανα δύωρο!λουκουμέισιον!;)

τα τρουφάκια φαίνονται πολό νόστιμα!είναι και εύκολα!όσο για το κουτί,οκ δεν παίζεται!δεν κατάλαβα ποιο αγοραστό κεικ εννοείτε!:oops:

η κολοκυθα μπορεί άνετα να γίνει γλυκειά ή αλμυρή κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας ναι!τρίβεις την κολοκλυθα στον τρίφτη κλπ κλπ!

κάντα μακαρονοσαλάτα τα μακαρόνια!ή σουφλέ!;)

τα μπισκότα οδοντοφυιας καλά;;;;τι λέει το μικιό;:P

εμεις σήμερα φάγαμε λουκάνικο και απάκι κρητικό

φασουλόρυζο

μυζήθρα

και σαλάτα λάχανο με πάπρικα

αύριο δε ξέρω!

έχω ρυζάκι έτοιμο,αλλά άψητο,που χρησιμοποιείται στα γεμιστά

καμιά άλλη ιδέα πως να το κάνω;

ή να βγάλω φέτες για ψάρι που δεν έβγαλα χτες

αααα να ρωτήσω!όσες έχετε αρτοπαρασκευαστή!έμειναν υπολείματα μέσα!όχι στον κάδο!εκεί που είναι η αντίσταση!πως να τα καθαρίσω;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

μας δουλευεις ρε, αψητο ειναι!!

ξαναχωσε μεσα, οι πατατες ειναι ζωντανες σου μιλανε, μια που τη ρωτησα μου ειπε πως εισαι ακαματρα, και πως ηθελε κανα 30λεπτο το λιγοτερο ακομα μεσα...

εμεις φαγαμε σαρδελιτσα στου φουρνο, και αρακα στον ατμο.. καλα ηταν..

αλλα τωρα, τι τρωμε

ΜεΤΆ εμένα λες.....που μίλησα για την σίντι λόπερ....τυφλή ε τυφλή!!

:mrgreen::mrgreen: βάλε τα γυαλιά πρεσβυωπίας σου

Καλαμάρ', κι εγώ το ίδιο έχω κάνει με πανετόνε!!! Μάλιστα δις γιατί το πήρα σε δύο χρώματα το κουτί blushing.gif

Και έχω αγοράσει φέτος κάτι χριστουγεννιάτικα για να τα κάνω δώρο με τα σχετικά γλυκάκια μέσα... κι όλο τα βλέπω και το ξανασκέφτομαι scratchchin.gif

χαχαχα εσύ είσαι χειρότερη από μένα χαχαχα αν με έβλεπε ο χαζμπαντ με δυο κουτιά....θα με έδιωχνε κ που να πήγαινα η γυναίκα στην αθήνα???

Τώρα εχω βάλει στο μάτι ένα ακόμη.....θα δω τι θα κάνω. Σε νιώθω κ εγώ καπως έτσι ξεκινώ πχ θα παώ τρουφάκια σε αυτό ....κ μετά αλλάζω γνώμη χαχαχα

αλο αλο!!

Πωπω τι τρουφακια ειναι αυτα βρε κοριτσια , ονειρο!!!

Αλλα κ η κοτοσουπα , η πιτσα , το ψαρακι δεν πανε πισω!!!

Ερωτηση αυτα τα κουτια τα μεταλλικα που τα βρισκετε? μονο δηλαδη στο ΣΜ με αγοραστο κεικ?

εμεις σημερα φαγαμε αρακα με πατατες κ καροτα κ κοκκινιστο κ για αυριο θ αφτιαξω κοτοσουπα με κοκορα χωριατικο απο τον μπαμπακα μου.

Ερωτηση Ν2.Καλαμαρακι τι φυλλο εχεις βαλει στην πιτα σου? φαινεται πολυ ωραιο!!!

Τα έχουν ώς προωθητικά βρε δώρα μαζί με το κεικ, ή με άλλες προσφορές εγώ όπου τα βρω αν μου αρέσουν τα χτυπώ χε χε

Το φύλλο είναι ένα ωραιότατο φύλλο σφολιάτας αγοραστό!! Δεν ξέρω ακόμη :rolleyes: ή αν θέλω να μάθω να κάνω φύλο σφολιάτας χε χε

Κάνω ένα αλλο που μου σύστησε η άξεσ κ βγαίνει πολύ καλό επίσης http://www.sintagespareas.gr/sintages/express-fillo-gia-pita-.html αλλά χτες βαριόμουνα !

Κοριτσια ερωτηση΄μου εφερε ο πεθερος μια κολοκυθα κ λεω να την κανω πιτα.Εχω στην καταξυξη φυλλο κρουστας,ειναι το σωστο?Δεν το κατεχω ακομα με τα φυλλα κ τις πιτες..

Αχχχχ πολύ ζηλεύω ....!!! Η γιαγιά μου κ η μαμά μου μας κάνουν με φύλλο κρούστας ή χωριάτικο αυτή την πίτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/glikia-strifti-kolokithopita.html δεν έχεις ξαναφάει τόσο ωραία γλυκιά πίτα, με αυτή μεγάλωσα κ την λατρεύω.

hellooooooo again!

επειδη βαρεθηκα να πεταω μακαρονια σκετα που περισσεψαν, εχουμε καμια καλη ιδεα????

Δεν θα σου πω τι να τα κάνεις, άπειρα πράγματα, μακαρονόπιτα πχ http://www.sintagespareas.gr/sintages/makaronopita-i-eikoli.html η πεθερά μου την έκανε από όταν ήταν μικρά τα παιδιά της , ωραία είναι αλλά εμένα με ξενίζει το μακαρόνι στην πίτα....

Μπορείς να τα κάνεις μια κρύα σαλάτα με ότι έχεις στο ψυγείο, κ μια δόση μαγιονέζα δυο δόσεις γιαούρτι . ή να τα βάλεις ψυγείο κ να τα φάτε με διαφοερετική σάλτσα σε 2-3μέρες

Μπορείς επίσης να τα μετράς για να μη σου περισσεύουν, εγώ έτσι κάνω γιατί βαριέμαι να μου μένουν κ να πρέπει να βρω τι να τα κάνω ή να τα ξαναφάω

Η μερίδα για ενήλικα άβραστα είναι 80-100γρ εγώ για δυομιση ανθρώπους που είμαστε βάζω 300-350γρ ανάλογα τα κέφια κ σπάνια μου περισσεύει κατι. ;)

Βέβαια αυτό το κάνω γιατί εμεις δεν τρώμε από το μεσημεριανό το βράδυ.

DSC00952.jpg

Το σημερινό μας φαγάκι, χρυσοχέρες μου:

Χειροποίητες χυλοπιτούλες {α ρε πεθερούλα! :tongue:} με σουτζουκάκια...!

Πω πω πω να γειασουν τα χεράκια της πεθερούλας που έφτιαξε τις χυλοπίτες κ της Ειρήνης που έφτιαξε τα σουτζουκάκια μιααααμμμ με σούπα σκέτη είμαι όοοοοολη μέρα γκρρρρρρ :tongue:

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!!!!!

νομίζω κράτησα τη συνταγή με τα κανελόνια!αλλά πού;;;;;

μια επανάληψη παρακαλώ!ευχαριστώ!:P

τρείς πίτσες με το ζυμάρι με τη σπράιτ;;;;;;;;;:shock:

καλά είπα εγώ πως την έκανα χοντρή!χαχα!και μου ξεχείλισε και μέσα στο φούρνο!:(ευτυχώς καθάρισε!

κατσικάκι στη γάστρα με πατάτες!χαμηλή θερμοκρασία για κανα δύωρο!λουκουμέισιον!;)

τα τρουφάκια φαίνονται πολό νόστιμα!είναι και εύκολα!όσο για το κουτί,οκ δεν παίζεται!δεν κατάλαβα ποιο αγοραστό κεικ εννοείτε!:oops:

η κολοκυθα μπορεί άνετα να γίνει γλυκειά ή αλμυρή κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας ναι!τρίβεις την κολοκλυθα στον τρίφτη κλπ κλπ!

κάντα μακαρονοσαλάτα τα μακαρόνια!ή σουφλέ!;)

τα μπισκότα οδοντοφυιας καλά;;;;τι λέει το μικιό;:P

εμεις σήμερα φάγαμε λουκάνικο και απάκι κρητικό

φασουλόρυζο

μυζήθρα

και σαλάτα λάχανο με πάπρικα

αύριο δε ξέρω!

έχω ρυζάκι έτοιμο,αλλά άψητο,που χρησιμοποιείται στα γεμιστά

καμιά άλλη ιδέα πως να το κάνω;

ή να βγάλω φέτες για ψάρι που δεν έβγαλα χτες

αααα να ρωτήσω!όσες έχετε αρτοπαρασκευαστή!έμειναν υπολείματα μέσα!όχι στον κάδο!εκεί που είναι η αντίσταση!πως να τα καθαρίσω;

Τσάκω συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/kanelonia-me-spanaki-kai-rikota.html αν δεν βρεις ρικότα βάλε ανθότυρο ;)

το κεικ Πανετόνε είναι Ιταλικό με καταγωγή από Μιλάνο ;) είναι της μόδας κ αυτό χε χε(έχει γλυκιά γέυση απλή με φρουί γλασέ φρούτα μέσα ωραίο είναι ) κ το έχουν ως παραδοσιακό κεικ για Χριστούγεννα κ πρωτοχρονιά κ νομίζω το χρησιμοποιούν κ ως βασιλόπιτα αλλά δεν παίρνω κ όρκο. https://www.google.gr/search?hl=el&gs_rn=0&gs_ri=hp&tok=kZoT03QtOXnbu9oYdDUJTA&cp=5&gs_id=1j&xhr=t&q=panettone&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.1354675689,d.Yms&bpcl=39650382&biw=1366&bih=653&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=0WHHUPODJPCP4gSr94GYAg

Τώρα το ρυζάκι.....να το κάνεις ριζότο?

Τα υπολείμματα πάρε πανάκι χλιαρό νερό χωρίς απορρυπαντικό ή ίσως λίγο ξύδι , βάλε χέρι μέσα κ τρίβε χε χε μούλιασε τα να γίνουν μαλακά κ τρίψε

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


DSC00952.jpg

Το σημερινό μας φαγάκι, χρυσοχέρες μου:

Χειροποίητες χυλοπιτούλες {α ρε πεθερούλα! :tongue:} με σουτζουκάκια...!

Λεπόν εγώ σήμερα έφτιαξα σταφιδοψωμάκια (τα γνωστά) και γιορτινά muffins.

DSCN0138_640x480.jpg

DSCN0137_360x480.jpg

Kυρίες μου, συγχαρητήρια !!!!!!!!!!

Μεγαλουργήσατε !!!!!!!!!!


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

Να κ η συνταγή της σπανακόπιτας μου με ρικότα χε χε την ανέβασα κ στο σαιτ περιμένω για έγκριση ;)

Τι χρειαζόμαστε:

1 πακέτο φύλλο σφολιάτας

800-1000γρ σπανάκι φρέσκο κομμένο ελαφρά.

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

2-3 κουταλιές σούπας κάπαρη ψιλοκομμένη

100γρ φέτα

250γρ ρικότα

2 αυγά

Μια χούφτα μαϊδανό ψιλοκομμένο

Μια χούφτα άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι πιπέρι

Ελαιόλαδο

Πως το κάνουμε:

Τσιγαρίζουμε το ψιλοκ. κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σπανάκι να μαραθεί κ να χάσει τον όγκο του. Αφού περάσουν 3-4 λεπτά κ μαραθεί ρίχνω λίγο αλάτι κ πιπέρι.

Κατεβάζω από το μάτι κ το στραγγίζω από τα υγρά του.

Σε ένα μπολ ανακατεύω το σπανάκι, με την ρικότα , την χοντροκομμένη φέτα,την κάπαρη, τα δυο αυγά, το μαϊδανό κ τον άνηθο κ ελέγχω αν χρειάζεται αλάτι ή πιπέρι η γέμισή μου γιατί έχει κ την φέτα κ την κάπαρη κ ίσως δεν χρειαστεί.

Τώρα απλώνω το ένα φύλλο σφολιάτας σε λαδωμένο ελαφρά ταψάκι, τρυπαώ λίγο με το πηρουνάκι μου εδώ κ εκει το φύλλο.

Ρίχνω κ απλώνω τη γέμιση μου να πάει παντού.

Σκεπάζω την πίτα με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας κλείνω προσεκτικά.

Χαράζω ελαφρά για να φεύγει ο αέρας λαδώνω το φύλλο λίγο κ ρίχνω λίγο νεράκι με το πινέλο για να γίνει τραγανό το φύλλο μου.

Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αντιστάσεις πάνω κάτω για 45λεπτά ή έως να έχει ψηθεί καλά η πίτα μου πάνω κάτω.

Αν δεν βρείτε ρικότα μπορείτε να βάλετε ανθότυρο.

Link to comment
Share on other sites

Λεπόν εγώ σήμερα έφτιαξα σταφιδοψωμάκια (τα γνωστά) και γιορτινά muffins.

Πάρα πολύ ωραία κ τα δυο σας εδέσματα ειδικά τα καπκεικς σου HO HO HO! :tongue::D

Link to comment
Share on other sites

Την εκανα τελικα την κολοκυθοπιτα αλλα δεν πολυπετυχε!Η πλακα ειναι οτι φωναξα κ τη μανα μου για να μου δειξει που δεν ηξερα!που να την εκανα κ μονη μου πως θα ηταν!!το λαθος ηταν οτι λαδωσα πολυ τα φυλλα!Κ επρεπε ναβαλω κ αλλη ζαχαρη.δε πειραζει,πρωτη φορα ηταν,θα μαθω κ εγω!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...