Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ζητησω κι αλλη μια χαρη βρε κοριτσια!!αυτο το περιβοητο ζυμαρι με τη σπραιτ που βρισκεται?ευχαριστω κ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ορίστε η συνταγή:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-afrati-pitsa-san-tis-pizza-hut.html#rr_message_link

Διαφημίσεις

χαχαχα παθατε ενα σοκ ε???? :-P:razz::-P:razz:

μαλλον επρεπε να διευκρινισω οτι την εβαλα για να δειτε τις ποσοτητες γιατι στο λινκ που εβαλες δεν ειχε... αποτι ειδα τα ιδια ακριβως υλικα εχει

-κεικ

-κακαο

-αχνη

-ξηροκαρπι

-κονιακ κλπ

κ αντι για κρεμα πατισερι η δικη σου εχει γαλα!!!!!! εννοειται οτι αυτη με το γαλα θα εκανα....

ναι βρε δεν έχει αναλογίες γιατί πάει ανάλογα με το πόσο κεικ σου περίσσεψε, εγώ είχα τρεις φέτες κ για αυτό έγραψα αυτά σε ποσότητα

Σιγά μη κάτσω να κάνω κρέμα πατισερί χε χε :rolleyes:;)

καλημερα μαγειρουλες!!!πολυ ωραια γλυκακια κ οντως πολυ κοντινες φωτο!!σουπερ!!για σημερα τι να εχει αραγε το μενου????δεν ξερω καθολου....

σας φιλω κ περαστικα μας στις αρρωστουλες!!!

υγ.μπορω να εχω τη συνταγη της κολοκυθοπιτας χωρις φυλλο?ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!

Τσάκω την http://www.sintagespareas.gr/sintages/kolokithopita-xoris-fillo1.html

Καλημέρα!

Ada9 σου δώσαμε ιδέα χτες το πρωί ε;:D

Κανελόνια με σπανάκι έκανα και εγώ με κρέμα γάλακτος και τυράκια και έγινε τέλειο....ο δύσκολος κριτής δε μπορούσε να φύγει από το πυρέξ:D

Και ενώ εγώ δεν την ήξερα καν τη συνταγή αυτή, φαίνεται ότι είναι γνωστή γιατί και το κουτί με τα κανελόνια είχε συνταγή με σπανάκι και ρικότα και στο ιντερνέτ είδα πολλές συνταγές...είμαι πολύ άσχετη τελικά, αλλά τουλάχιστον μαθαίνω εύκολα!:D

Πολύ χαίρομαι που με αφορμή το ρικότα έφτιαξες κάτι καινούργιο κ σας άρεσε! Να το καθιερώσεις κ να μέινεις εδώ να παίρνεις ιδεες :tongue::D

Ε...αφού σας το ειπα θα με κάνετε να φτιάξω κι άλλο φαγητό!!Δεν πειράζει όμως γιατί σήμερα δεν μαγειρεύω , έχω φαγητά ;) θα κάνω και μια κρύα σαλάτα με πέννες και τόνο και είμαστε κομπλέ!

Μην ανησυχείς ούτε εγώ ήξερα την συνταγή, ούτε καν είχα φτιάξει κανελόνια...είχα φάει μια φορά σε σπίτι φιλικό, αλλά εγώ ποτέ :rolleyes::rolleyes:

Ετσι μπράβο χε χε χαλαρά σήμερα!

Καλημερούδια σας!

Εχω μέρες να γράψω, σας παρακολουθώ ανελλιπώς, αλλά δεν φτιάξαμε και τπτ διαφορετικό, οπότε φωτό γιοκ... :tongue:

Έφτιαξα το ζυμάρι πίτσας με τη σπράιτ... εξαιρετικό και βγήκε για 3 πίτσες! Αυτή είναι η δεύτερη δόση που τη φτιάχνω

Και για πρώτη φορά έφτιαξα κανελόνια με σπανάκι, είπα να αλλάξουμε λίγο μόνο σε σπανακόρυζο μου το τρώνε :mad:

Λοιπόν, ή κόρη η άφαγη έφαγε για βράδυ σχεδόν 2 κανελόνια, ποσότητα για αυτήν :D κι ο χάζμπαντ ξετρελάθηκε, έφαγε 2 επιτόπου και ζήτησε τα υπόλοιπα για την επόμενη στη δουλειά ;)

Καλαμάριον, την πείραξα τη συνταγή λιγάααακι :tongue::rolleyes:

Ρικότα δεν βρηκα στο σ/μ που πήγα, οπότε έπαιξε φέτα κι ανθότυρο. Τέλος, πάνω από τα κανελόνια έριξα πολύ λίγη σαλτσούλα (η κόρη δε θέλει ντομάτα και την κρύβω μην είναι πολύ κόκκινα τα φαγητά :rolleyes::?) και συμπλήρωσα με κρέμα γάλακτος και τα τριμμένα τυράκια (ένταμ - γκούντα), εξαιρετικό ήταν...

ιδού και η φωτό πριν

και μετά

Πανέξυπνο το κόλπο με το περίσσευμα κέικ ;), για όοοοοοοοοοταν μένει :tongue:

Κι εγώ έτσι το κάνω το σπανακόρυζο πάντα :D

ΥΓ. Τί ΥΠΕΡΟΧΟ κουτί είναι αυτό;;;;;;:shock:

Τρελαίνομαι για μεταλλικά κουτιά :rolleyes:

Ωραιότατη η πίτσα σας κιουρία μου, χε χε κ εγώ είχα κολλήσει στην αρχή με το ζυμάρι αυτό κ το έφτιαχνα συνέχεια!

Οσο για το πείραγμα καλά έκανες κ την προσάρμοσες στα γούστα σας εννοείτε αυτό! Χαίρομαι που σας άρεσε έστω κ με την Ελληνική "ρικότα" ;):D

Χα το κουτί.....το κουτί είχε μέσα σοκολάτες δώρο από τον πατερούλη μου {ξέρει το κόλλημα μου με τα μεταλλικά κουτιά ντε} από ένα ταξίδι του πρόσφατα στο εξωτερικό κ τις τσάκισε το έτερο ήμισυ κ μου έμεινε το κουτί! ;):tongue:

Για να καταλάβεις το κόλλημα μου με τα κουτιά.....έχω αγοράσει κεικ βιομηχανικό πανετόνε....το έχω πετάξει με το που βγήκα από το σουπερ, μόνο κ μόνο για το τέλειο κουτί του χε χε χε ιδού!

20121211_105635_zpsf90cbafc.jpg

Υπεροχη ιδεα με περισσιο κεικ....και μεσα στην βδομαδα θα παιξουν και τα κανελονια ακι θα απω να τα βαθμολογισω μετα....

Εκανα χθες τις καριοκες που ειχατε πει...αχ πολυ καλες βγηκαν κοριτσακια...και ευκολες......

Αχ ολο λεω να τα βγαζω φωτο και ολο το ξεχναω...πρεπει να μπω σε ρυθμο......:rolleyes::oops:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α πολύ ωραία θα αναμένω να μου πεις εντυπώσεις !! :D

Εγώ τα βγάζω όλα από το κινητό μωρέ κ τα ανεβάζω στο φωτομπακετ από το κινητό επίσης κ μετά σας βάζω τα λινκ ;)

Να ναι καλά το ίντερνετ, κάνω το εξής βάζω λέξεις κλειδιά πχ περίσσιο κέικ κ ψάχνω να δω τι βγαίνει κ τσουπ οτι με βολεύει φτιάχνω ;)

Καλημέρα!!!!!!!

Έχω κατσικάκι! Πείτε καμμία καλή συνταγή!

Τσάκω http://www.sintagespareas.gr/sintages/arnaki-sto-fourno-me-patates-kai-mirodika.html το έχω κάνει κ με κατσίκι κ με αρνάκι ;)

Εγώ για σήμερα όπως είπα έφτιαξα κοτόσουπα χτες το βράδυ σήμερα την αυγόκοψα μιαμ μιαμ, αλλά επειδή βγήκε 4 λίτρα σούπα χο χο έβαλα τέσσερα αυγά μικρά για το αυγοκομα χαχαχα έγινε πάντως βιλούδο!

photo-2012-12-11-09-46-54-560_zps85f4f4d7.jpg

Και χτες.....ενώ γινόταν στην άγια χύτρα η υπερμεγέθης κότα που μου έφερε ο χαζμπαντ....μια μπαμπότσικη του είπα ένα τέρας μου έφερε, είχα άλλη μια ρικότα...χε χε τι να την κάνω....είχα κ λίγο περίσσιο σπανάκι ....κ έφτιαξα μια σπανακόπιτα με ρικότα ναι ναι κ έγινε σουπερ γουάου!!

photo-2012-12-11-09-47-31-682_zps4002af4c.jpg

photo-2012-12-11-09-48-22-890_zps833b8e80.jpg

Συνταγή σε λίγο ;)

Πολύ χαίρομαι που με αφορμή το ρικότα έφτιαξες κάτι καινούργιο κ σας άρεσε! Να το καθιερώσεις κ να μέινεις εδώ να παίρνεις ιδεες :tongue::D

Και εγώ χαίρομαι και η αλήθεια είναι ότι παίρνω πολύ ωραίες ιδέες από εσάς τις πιο έμπειρες και σχετικές με το άθλημα!:D

Εδώ είμαι, μπορεί να μη ''μιλάω'' συχνά αλλά ''κλέβω'' τις ιδέες σας!:D

Σήμερα φτιάχνω την άλλη ιδέα της φίλης μας με μπρόκολο και έβαλα και δικά μου στοιχεία....για να δούμε πως θα βγει:rolleyes::confused::D

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις το κόλλημα μου με τα κουτιά.....έχω αγοράσει κεικ βιομηχανικό πανετόνε....το έχω πετάξει με το που βγήκα από το σουπερ, μόνο κ μόνο για το τέλειο κουτί του χε χε χε ιδού!

20121211_105635_zpsf90cbafc.jpg

α!!το ειχα παρει κι εγω το κουτι με το πανετονε περσυ!ειχα παρει το αλλο σχεδιο!αλλα το εφαγα το πανετονε :confused:!!!

επισης εχω ενα προβληματακι!!δε θα φτιαξω ποτε το γλυκακι με το κεικ που περισσεψε!ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ!!!!!!:rolleyes:

3otVp2.png

α!!το ειχα παρει κι εγω το κουτι με το πανετονε περσυ!ειχα παρει το αλλο σχεδιο!αλλα το εφαγα το πανετονε :confused:!!!

επισης εχω ενα προβληματακι!!δε θα φτιαξω ποτε το γλυκακι με το κεικ που περισσεψε!ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΕΔΩ!!!!!!:rolleyes:

ααααα εσύ καλά εκανες!!!

εγώ που έχω μπλέξει με λολό/λοξό άντρα κ δεν το ήθελε στο σπίτι μέσα.....γιατί η μαμά του λεει κάνει καλυτερο :rolleyes:από το αγοραστό κ ούτε καν με άφησε να το βάλω σπίτι....βρε να το φάω μόνη μου δεν πειράζει...οχι εκείνος. Οκ καλό κ της πεθεράς δε λέω.... :rolleyes::confused:

Εγώ το πήρα απο τον μικρό Μαρινόπουλο επί της θηβών στο Περιστέρι τα χριστούγεννα του 2010 ;)

Καλησπέρα!

Μόλις μπήκε στο φούρνο, βακαλάος ρολό με πατάτες και λαχανικά.

dsc00327xw.jpg

μας δουλευεις ρε, αψητο ειναι!!

ξαναχωσε μεσα, οι πατατες ειναι ζωντανες σου μιλανε, μια που τη ρωτησα μου ειπε πως εισαι ακαματρα, και πως ηθελε κανα 30λεπτο το λιγοτερο ακομα μεσα...

εμεις φαγαμε σαρδελιτσα στου φουρνο, και αρακα στον ατμο.. καλα ηταν..

αλλα τωρα, τι τρωμε

Parents are the last people on earth who ought to have children

μας δουλευεις ρε, αψητο ειναι!!

ξαναχωσε μεσα, οι πατατες ειναι ζωντανες σου μιλανε, μια που τη ρωτησα μου ειπε πως εισαι ακαματρα, και πως ηθελε κανα 30λεπτο το λιγοτερο ακομα μεσα...

εμεις φαγαμε σαρδελιτσα στου φουρνο, και αρακα στον ατμο.. καλα ηταν..

αλλα τωρα, τι τρωμε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: "αγάπη", πριν το βάλω στο φούρνο το φωτογράφισα :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...