Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!καταπληκτικα πραγματα ειδα βαλατε παλι!!

εγω εφτιαξα χτες αυτα τα υπεροχα ευκολα γρηγορα Cupcakes http://www.sintagespareas.gr/sintages/paixnidiarika-cupcakes.html

ειμαι πολυ περηφανη καθοτι αταλαντη στη ζαχαροπλαστικη, ενθουσιαστηκαν ολοι!

δεν εβαλα γλασο πανω αλλα μερεντα για πιο γρηγορα!φανταστικα!φωτο εχω τραβηξει αλλα δεν μπορω να βαλω ακομα!τη χρωσταω, γιατι χαλασα το κινητο μου!!!!

3otVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ntemi εσυ ποια κουκις φτιαχνεις;;;;;;

Τελικα στο λαχανο εβαλα μονο λαδι κ αυτο το καινουργιο ξυδι βαλσαμικο με μελι... Δε ξερω αν το εχετε δει, το εβαλα κ σε μαρουλι κ ειναι τελειο!!!! Σουπερ εγινε!!!

αυτά!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/soft-cookies.html

μαγειροκόριτσα!τι κάνετε;;

αύριο τι σας έχω;;;;χαχαχα

πέτροφες!!!!χαχαχ

μας έφεραν το απόγευμα!τις καθάρισα,τις έβαλα κατάψυξη!και κράτησα 3 για αύριο!;)

ψητές στην ηλεκτρική!

και βραστά λαχανικά!

άλλο ένα κούκις έφυγε και απόψε!χαχα

το πορτοκαλοκέικ δεν το έκανα!λείπαμε!

ίριδα,έτοιμο βαλσάμικο με μέλι μέσα;;;;;;σώπα ρε!

καλαμαράκι,πολύ καλή η ομελέτα σου!!!!πιο ελαφριά στο φούρνο ε;

ravt,συνταγή για τα ωραία χριστουγεννικάτικα μας έδωσες;

κι αυτά θα είναι ωραία για δώρο!

όσο για το γαλακτομπούρεκο,οκ!είναι φοβερό!έχω καιρό να φτιάξω!

EvgLp2.png

γεια σας μαγειροκοριτσα. περαστικα σας οι αρρωστουλες.

mykelly φοβερο το γαλακτομπουρεκο. μπηκα χθες βραδυ 1 η ωρα και ειδα ολα τα καλουδια με αποκορυφωμα το εν λογω ταψι και γεμισε σαλια το πληκτρολογιο λεμε.

καλαμαρακι, ωραιες οι φακες σου... ειχα προσφατα αλλα την τεταρτη ισως κανω;).

και εγω τα ψαρια τα βαριεμαι γενικα, ειδικα για το καθαρισμα. αλλα στην εγκυμοσυνη του μεγαλου μου ελεγαν οτι πρπει να τρωω. ειχα και λαικη διπλα στο σπιτι και επαιρνα, καθε τριτη τοτε. μετα επαιρνα για τον μεγαλο. το τρωει το ψαρι. εκανα τη σουπα του. αλλα ψητο στο φουρνο δεν το τρωνε ουτε ο γιος ουτε ο μπαμπας. οποτε μενει γαυρος συνηθως τηγανητος βεβαιως βεβαιως, γιατι ψητο στο φουρνο δεν τον τρωει μικρος. αστα να πανε. και πλαι εχω λαικη διπλα στο σπιτι και μεμπτη παρα πεμπτη παιρνω.

ντιμι μου αυριο θα σου γραψω αναλυτικα. τωρα κουτουλαω. η ζυμη εινια της αργυρως. θα βρω και το λινκ η θα στη γραψω. αλλα εινια ψωμενια. δοκιμασε και του καλαμαρακιου. θα τη δοκιμασω και εγω.

εκανε καμια σας τα μελομακαρανα του ακη πετρετζικη απο το μεγκα; εινια καλα η μαπα; να τα επιχειρησω;

γεια σας!!!!!!!!!!!! καμια σαλατιτσα σπανια παιζει βλεπω..... εχω ερωτηση!

δε μπορω να πετυχω ποτε καλα τη σαλατα λαχανο-καροτο!!!!!

εχουμε κανα καλο ντρεσινγκ? το μονο που ξερω ειναι οτι θελει να "μεινει" για να ναι πιο γευστικη.....

Eμένα μου αρέσει ένα ντρέσινκ με γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, ελαιόλαδο.

Καλημερα ακι απο δω κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Αχ ειδα τις φωτο και μου τρεχουν τα σαλια...το γαλακτομπουρεκο με αποτελειωσε....

Εγω κοριτσακια δεν εκανα και κατι ΣΚ ερτρεχα, μαγειρεψε η πεθερα ενα ρολο μουρλια...θα το ακνω και γω και θα προσπαθησω αν το ανεβασω...ισως τωρα που το σκεφτομαι το μεσημρι βαλω σε ενα πιατο να σας το δειξω.....

Καλημερα και ετσι φτιαξτε μου την μερα....

as1cJRN0g410000MzAwNDlkfDAwNzMwNWR8T3VyIGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα εβριμπαντι

MY_Kelly καλό μου, τι θα μας τρατάρεις σήμερα; :-P

Ntemi την έχω βάλει μαζί με τις υπόλοιπες γιορτινές που συνήθως κάνω.

Σήμερα, αν συνέλθω επιτέλους (που δεν το βλέπω) θα φτιάξω κεκάκια x-mas style. Και για να μη νομίζετε πως πρόκειται για εφευρεση, απλά κεκάκια θα κάνω και θα τα στολίσω χριστουγεννιάτικα. Ίσως κάνω και ακόμα μια δόση μπισκοτάκια.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Eμένα μου αρέσει ένα ντρέσινκ με γιαούρτι, μαγιονέζα, μουστάρδα, ελαιόλαδο.

με το ματι δηλαδη εεεε?

εκανε καμια σας τα μελομακαρανα του ακη πετρετζικη απο το μεγκα; εινια καλα η μαπα; να τα επιχειρησω;

αυτη την απορια την εχω κ εγω!!! αξιζει να τα φτιαξουμε? ευκολουτσικα φανηκαν..... ηθελα να τα κανω αλλα ειπε οτι ακομα κ 20 δεπτερολεπτα παραπανω να τα ζυμωσεις "χαλαει" η ζυμη κ αυτο με κολλησε λιγο.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλο ξημερωμα κι απο εμενα!!βλεπω τις φακουλες..ακριβως ιδιες τις κανουμε Καλαμαρι μου.

Εμεις σημερα ειχαμε το μεσημερι χοιρινα σουβλακια και ευκολη τυροπιτα (σαν ογκρατεν τυριων) κι αυριο θα φαμε κοτοσουπιτσα μουρλια ζεστη-ζεστη να ταιριαζει με τον βροχερο και κρυο καιρο!!

Εμείς τώρα τελευταία πολλές ομοιότητες βρίσκουμε....κ θα αρχίσω να ανησυχώ.... :rolleyes::oops::D:mrgreen:

Kαλησπέρα, είμαι πολύ χώμα, έχω άντρα να τρέχει νοσοκομείο από ένα πόνο ξαφνικό χθες πρωί, παιδί να μην την παλεύει να κοιμηθεί,

κι εμένα με έπιασαν τα νεύρα μου και έκανα και κουρκουτόψωμο και κορμό.

Μπορώ να πω πως δε με ικανοποίησαν καθόλου.

Κορμό έκανα πρώτη φορά (φαινεται αλλωστε και απο την φωτο).

Ιδού:

Περαστικά στις άρρωστες, ό,τι είναι περαστικό δε πειράζει κοριτσάρες...

Εχω ερωτησούλες (τί περίεργο ε), για τον κορμό έκανα αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kormos-sokolatas-mosaiko-iperoxos.html

Ομως το πρωτο βημα το αλλαξα.

Η κουβερτουρα ελεγε πανω να λιωσω σε μπεν μαρι, έτσι κι εκανα, κ μετα προσθεσα το βουτυρο να λιωσει.

Η συνταγη όμως έλεγε σε κατσαρολάκι να λιώσω πρώτα το βουτυρο και μετά την σοκολατα.

Το αποτέλεσμα ήταν πως ενώ το μίγμα βγήκε γευστικότατο, όταν πήγα να το τυλιξω πανω στη λαδοκολλα εβγαλε αρκετο βουτυρο, το οποιο και επηξε εξωτερικα, θα το δειτε και στα κομματια στην φωτο.

Τί φταίει? Πως έπρεπε να το κάνω? Ο άντρας μου έφαγε 4 κομμάτια :shock: Θέλω να το ξανακάνω σωστά.

Επίσης το κουρκουτόψωμο αποκάτω έμεινε λευκό, δεν ψήθηκε. Αφησα το λαδι να τσιτσιρισει στο φουρνο αλλα δεν το εκανε με τιποτε αυτο.

Φταει που δεν εβαλα αερα μήπως?

Η μπαταρία της φωτογρ. τέλειωσε και δεν σας εβαλα φωτο αποκατω.

ΕΥχαριστώ πολύ, καλαμαράκι μου για τις εξηγησεις.

μια ζωή θυμάμαι τη μάνα μου να πλένει 100 ωρες χορτα στην κουζίνα, βγαζουν πολλη βρωμια, για αυτο ειναι ο εφιαλτης μου να μαθω να τα κανω...

ΥΓ τελικά τα ανοξείδωτα ταψια @@ δεν χαράζονται, μια χαρά χαράκτηκε οταν εκοψα τα κομματια, και ήταν και μαλακό,,,που να ηταν και σκληρο.

Εμμμμ τι νόμιζες δεν θα χαραχτεί βρε?? Εννοείτε πως χαράζεται για αυτό με φειδώ κ προσοχή! Οσο για το κουρκουτόψωμο σίγουρα ήθελε κ άλλο χρόνο ψησίματος αφόυ βγήκε ασπρο βρε, εξαρτάται κ απο το φούρνο κ πόσο δυνατός ειναι , πάντα την πρώτη φορά δοκιμάζεις κ την επόμενη προσαρμόζεις το χρόνο στο φούρνο σου. Για το πλύσιμο τι να σε πω δεν είναι ιδιαίτερη μανούρα εκτός αν εχει βρέξει κ ειναι λασπωμένα τα σπανάκια/χόρτα αλλίως είναι υπόθεση μισή ώρας , 15λεπτα΄μούλιασμα κ μετά ξεβγαλμα καλό φύλλο φύλλο.

Για τον κορμό θα σε γελάσω , αλλά υποψιάζομαι οτι για να ξέρασε το βούτυρο ότι ήταν πολύ τελικά για την δόση αυτή....ίσως?

καλησπερα κοριτσια!!!καταπληκτικα πραγματα ειδα βαλατε παλι!!

εγω εφτιαξα χτες αυτα τα υπεροχα ευκολα γρηγορα Cupcakes http://www.sintagespareas.gr/sintages/paixnidiarika-cupcakes.html

ειμαι πολυ περηφανη καθοτι αταλαντη στη ζαχαροπλαστικη, ενθουσιαστηκαν ολοι!

δεν εβαλα γλασο πανω αλλα μερεντα για πιο γρηγορα!φανταστικα!φωτο εχω τραβηξει αλλα δεν μπορω να βαλω ακομα!τη χρωσταω, γιατι χαλασα το κινητο μου!!!!

Μπράβο Ελενίτσα! Καλοφάγωτα!

αυτά!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/soft-cookies.html

μαγειροκόριτσα!τι κάνετε;;

αύριο τι σας έχω;;;;χαχαχα

πέτροφες!!!!χαχαχ

μας έφεραν το απόγευμα!τις καθάρισα,τις έβαλα κατάψυξη!και κράτησα 3 για αύριο!;)

ψητές στην ηλεκτρική!

και βραστά λαχανικά!

άλλο ένα κούκις έφυγε και απόψε!χαχα

το πορτοκαλοκέικ δεν το έκανα!λείπαμε!

ίριδα,έτοιμο βαλσάμικο με μέλι μέσα;;;;;;σώπα ρε!

καλαμαράκι,πολύ καλή η ομελέτα σου!!!!πιο ελαφριά στο φούρνο ε;

ravt,συνταγή για τα ωραία χριστουγεννικάτικα μας έδωσες;

κι αυτά θα είναι ωραία για δώρο!

όσο για το γαλακτομπούρεκο,οκ!είναι φοβερό!έχω καιρό να φτιάξω!

Πολυαγαπημένα τα σοφτ κουκις αυτά, τα κάνω συνέχεια!

Ζηλεύω πέστροφες πολύ!!!!

Και η ομελέτα φούρνου είναι μια γρήγορη ανέξοδη λύση για μεσημεριανό ή κ για μπουφέ βάζεις ότι έχεις κ βουαλά.

γεια σας μαγειροκοριτσα. περαστικα σας οι αρρωστουλες.

mykelly φοβερο το γαλακτομπουρεκο. μπηκα χθες βραδυ 1 η ωρα και ειδα ολα τα καλουδια με αποκορυφωμα το εν λογω ταψι και γεμισε σαλια το πληκτρολογιο λεμε.

καλαμαρακι, ωραιες οι φακες σου... ειχα προσφατα αλλα την τεταρτη ισως κανω;).

και εγω τα ψαρια τα βαριεμαι γενικα, ειδικα για το καθαρισμα. αλλα στην εγκυμοσυνη του μεγαλου μου ελεγαν οτι πρπει να τρωω. ειχα και λαικη διπλα στο σπιτι και επαιρνα, καθε τριτη τοτε. μετα επαιρνα για τον μεγαλο. το τρωει το ψαρι. εκανα τη σουπα του. αλλα ψητο στο φουρνο δεν το τρωνε ουτε ο γιος ουτε ο μπαμπας. οποτε μενει γαυρος συνηθως τηγανητος βεβαιως βεβαιως, γιατι ψητο στο φουρνο δεν τον τρωει μικρος. αστα να πανε. και πλαι εχω λαικη διπλα στο σπιτι και μεμπτη παρα πεμπτη παιρνω.

ντιμι μου αυριο θα σου γραψω αναλυτικα. τωρα κουτουλαω. η ζυμη εινια της αργυρως. θα βρω και το λινκ η θα στη γραψω. αλλα εινια ψωμενια. δοκιμασε και του καλαμαρακιου. θα τη δοκιμασω και εγω.

Μιλ μερσί σήμερα πήγα γιατρό κ με τακτοποίησε με αντιβίωση!

Καλά κάνεις με τα ψαράκια, εγώ απλά δεν αντέχω το τηγάνι....είμαστε μαλωμένοι χαχαχα

Κ εγώ σκέφτομαι να τα κάνω του άκη ....διάβασα εδώ καλά σχόλια για αυτό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/melomakarona-apo-ton-aki.html

Καλημερα ακι απο δω κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Αχ ειδα τις φωτο και μου τρεχουν τα σαλια...το γαλακτομπουρεκο με αποτελειωσε....

Εγω κοριτσακια δεν εκανα και κατι ΣΚ ερτρεχα, μαγειρεψε η πεθερα ενα ρολο μουρλια...θα το ακνω και γω και θα προσπαθησω αν το ανεβασω...ισως τωρα που το σκεφτομαι το μεσημρι βαλω σε ενα πιατο να σας το δειξω.....

Καλημερα και ετσι φτιαξτε μου την μερα....

Να μας βάλεις να μας βάλεις να ζηλέψουμε να το φτιάξουμε, μια φορά έκανα ρολό κιμά με αυγό.....δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα....αλλά γούστα είναι αυτά.

Καλημέρα εβριμπαντι

MY_Kelly καλό μου, τι θα μας τρατάρεις σήμερα; :-P

Ntemi την έχω βάλει μαζί με τις υπόλοιπες γιορτινές που συνήθως κάνω.

Σήμερα, αν συνέλθω επιτέλους (που δεν το βλέπω) θα φτιάξω κεκάκια x-mas style. Και για να μη νομίζετε πως πρόκειται για εφευρεση, απλά κεκάκια θα κάνω και θα τα στολίσω χριστουγεννιάτικα. Ίσως κάνω και ακόμα μια δόση μπισκοτάκια.

Να συνέλθεις να συνέλθω κ εγώ που σέρνομαι....:tongue:

Καλημερούδια και από'δώ!

Ραβάκο χρωστάω! το απόγευμα τα κεράσματα διότι η "στην υγειά της γενεθλιούσης" που έλεγε και ο Ζήκος σιδέρωνε όλο το πρωί.

Ζήκος.....έχω τρια πλυντήρια....θες τίποτα?:rolleyes::tongue::mrgreen:

Εγώ για σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο κ αύριο θα φάμε φακές που περίσσεψαν οποτε χαλαρά σήμερα κ αυριο

Διαφημίσεις

Καλαμάρι σήμερα είχες την τιμητική σου οι συνταγές της παρέας βάλανε τα κανελόνια με σπανάκι και ρικότα στο φεις!!!

αλήθειααααααα??? :rolleyes::confused:

γμτ το έχασα πήγα στον γιατρο χε χε χε πάω να δω!

ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω :D:D:D

Αλήθεια αλήθεια μόλις είδα στις ενημερώσεις την φώτο λέω ώπα του καλαμαριού ή το κλέψανε;;;Αλλά ευτυχώς ήταν δικό σου!

χε χε το είδα! δικό μου δικό μου ;):D

πω πω λες κ ανακάλυψα την αμερική κάνω σχωράτε με !!:oops:

:rolleyes::cool:

συγχαρητηρια καλαμαρακι!!!

σας βαζω τη φωτο καπκεικς που χρωσταγα, κ τρεχω ναβαλω στο φουρνο μπριζολες με πατατουλες για σημερα!!!

011am.jpg

εβαλα λιγοστη μερεντα για να γλιτωσουμε καμια θερμιδα.........

3otVp2.png

Γεια σαςςςςςςςς

Εκανα χτες σοκολατακια μανταρινι μουρλια!, σοκολατακια δαμασκηνο (ευχαριστω ταμαρακι) και τρουφακια εγιναν τελεια, τα πηγα στη δουλεια και γυρισα με αδειο ταπερ :P

εχω φωτος, θα δω πως μπαινουν και θα σας βαλω!!

Σημερα ειχα σουτζουκακια με πιλαφι και λεω να κανω και κατι τυροπιτακια...

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ-ΤΡΟΥΦΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ

1010uq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

1002gnh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...