Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

Καλημέρα σας κυρίες μου! Χθες στόλισα τα μπισκοτάκια μου. Δυστυχώς δεν έκανα ότι μπορούσα γιατί κρύωσα αλλά επειδή τα βλέπω να μειώνονται επικίνδυνα, σίγουρα θα έχω την ευκαιρία να κάνω πιο όμορφα μπισκοτάκια στην επόμενη δόση!

DSCN0098_640x480.jpg

Για σήμερα σνίτσελ κοτόπουλο με πατατούλες για τη μικρή, με σαλάτα για εμάς. Και πολύ μας είναι σήμερα

Καλά μας δουλεύεις έτσι;;;Αυτά είναι τέλεια ρε συ!!!Που να δεις τα δικά μου....θα γελάς μέχρι το νέο έτος...αλλά την άλλη φορά θα τα καταφέρω καλύτερα, ξέρω τα λάθη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μια φωτό κομμένο για χαζι χε χε

photo-2012-12-06-16-00-31-992_zpsda0ca734.jpg

Παω να κάνω καφέ να συνελθω από το δυωρο ύπνο που έριξα. :wink:

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

καλα βγηκαν απλα τελεια,πεντανοστιμα,ελαφρα..ο αντρας μου δεν πιστευε οτι μπορει να ειναι τοσο ευγευστα χωρις να εχουν κρεας μεσα!!!

Ευγε Καλαμαριδιους,ευγε

Αααα..εχω φτιαξει και το λεμονοκεηκ..εξισου καλο!!!

πω πω πω πω

τι δημιουργήσατε πάλι;;;;

εγώ έκανα το ζυγούρι κοκκινιστό με χυλοπίτες!βγήκε πεντανόστιμο!

και έκανα και μια πίτσα!αλλά!μου ξεχείλισε αρκετό τυρί!:cry:

την έβαλα στο ταψί της κουζίνας το ρηχό όχι για το βαθύ!

μήπως έπρεπε να τη βάλω στο βαθύ;

μήπως έβαλα πολύ τυρί;

πάντως είναι μούρλια!!!!!!

έκανα το ζυμάρι με τη σπράιτ!

ευχαριστώ μαγειροκόριτσα!:)

Είδες τι ωραία ζύμη??? Εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί της κ την κερατώνω ενίοτε με την ζύμη από την Πιτσα του μπαμπά χε χε

Μάλλον έβαλες πολλά τυρια....γιατί κ εγώ στο χαμηλό ταψί την κάνω αλλά δεν ξεχειλίζει.:rolleyes::tongue:;)

άντε τώρα να καθαρίσω το φούρνο!

τι προτείνετε;

Χλιαρό νερό κ ξύδι βάλε λίγο το φούρνο να κάψει στους 50 ίσα για να τα ξεκολλήσεις κ κάνα καθαρίστικό τζέλ τύπου φουρνέτ.

Κοπέλες καλησπέρα, δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά, πήρε το μάτι μου κατεψυγμένο σπανάκι στα κανελόνια αποκάτω οπότε θα τα κάνω κι γω

(ναι ναι δεν ξέρω να καθαρίζω σπανάκι κοροιδέψτε ελεύθερα :? - και όλο λέω στη μάνα μου δείξε μου ρε μάνα...

σπανάκι και χόρτα θέλω να μάθω:cry:).

Αλλά για άλλο μπήκα, στα γρήγορα 2 ερωτήσεις γιατί φεύγω από δουλειά για παιδίατρο:

1. έχω πάρει από τη δεύτερα μπεικον φετες για την κις λορεν της ΜαιΚελλυ, χαλάει αυτό?

2. απόψε θα κάνω κουρκουτόψωμο για αν δώσω στα ανήψια μου, πόση φέτα βάζω είπαμε? kalamaraki νομίζω 400 γρ. μου είχες πεί?

3. το κουρκουτόψωμο που το φυλάνε αύριο? ψυγείο? :confused:

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω σας φιλώ κι επανέρχομαι μετά.

ΥΓ 3 ερωτήσεις ΟΚ!!!!

Λεπόν κυρία μου κ εγώ νόμιζα πως είναι μανικι αλλά τελικά μανίκι είναι μόνο αν είναι λασπωμένα τα σπανάκια.

Προσωπικά τα ξεχωρίζω κλωναράκια κλωναράκια, τα βάζω στο νεροχύτη με νερό κ μισό μπουκάλι ξύδι για μισή ώρα κ μετά τα σηκώνω προσεκτικά φύλλο φύλλο κ τα πλένω κ τα ξεπλένω δυο φορές θα δεις πως κάτω στο νεροχύτη έχει λάσπες χώματα κ βρωμίτσες. Τα πολύ χοντρά κοτσάνια τα πετάω κ κρατώ τα φύλλα κ τα μικρά τρυφερά τα κρατάω. Ετσι κάνω κ με το μαρούλι, ρόκα,αντίδια καλή ώρα τώρα τα έχω για να τα βράσω μετά.

Εγώ σήμερα έβαλα μπεικον στην ομελέτα φούρνου που έφτιαξα επίσης αγοράσμένο την δευτέρα. Εγώ κάνω το εξής που με έχει συμβουλέψει μια στο σουπερ, όταν ανοίγω τα σαλάμια κτλ τα τυλίγω με λιγο λαδόχαρτο ίσα να μαζεύει την υγρασία κ τα ζουμιά κ μετά ταπεράκι αεροστεγώς κλεισμένα. Δεν έχω πρόβλημα έκτοτε. Το κυριότερο είναι να έχει καλή ψύξη το ψυγείο κ να το μυρίσεις να το δεις σε οψη. Εγώ τα κρατάω τουλάχιστον 7-10μέρες όταν επιζούν κ δεν εξαφανίζονται από επιδρομές χαχαχα

Φέτα βάλε ανάλογα τα γούστα αλλά σίγουρα πανω από 300γρ εως κ 500γρ μπορείς να βάλεις άλλη ψιλοκομμένη κ άλλη με χοντρά κομμάτια

Επειδή έχει αυγό την αφήνω μια μέρα εκτός κ μετά ψυγείο ταπερ ;)

κοριτσια εχω μερες να σας γραψω. ειναι ολα τελεια αυτα πο φτιαξατε. αξες πολυ ωραια η φουσκωτη σου ταρτα.

καλαμαρακι τοειδα το λεμονατο κεικ. θα το επιχειρησω σιγουρα μεσα στις γιορτες.

ντιμι ειδες τι ωραιο και ευκολο το κριθαρακι; εμενα το τρωνε ολοι. μαλιστα το εκανα αναλατο ακι αλεσα και στον μικρο.;)

λοιπον, εγω εκανα το μπυρατο κοτοπουλο με ρυζι. δεν προλαβα να βγαλώ φωτογραφια. και το αναφαγο το δικο μου εφαγε μιση μεριδα ενηλικου.:D:D γιουπι.

εκανα ομως διαφορα αλλα επισης, τοσες μερες που εχω να μπω:oops::oops:

ντιμι ρυζογαλο που το ζηλεψα απο εσενα

οι φακες δεν βγηκαν καΛΑ

αυγοφετες

μπακαλιαρακια και γαυρος τηγανιτος

πιτσα

χαλβας σιμιγδαλενιος

γλυκο πορτοκαλι

βγηκε πολυ ωραιο αυτο.

Να το κάνεις έιναι πολύ αρωματικό κ ελαφρύ σε γεύση ;) κ οπωσδήποτε να το γλασάρεις εγώ δεν το σιροπιάζω.

Πολύ ωραία όλα τα καλούδια σου κ ζήλεψα τηγανιτά ψαράκια σου βγάζω το καπέλο εγώ βαριέμαι το τηγάνι χε χε

Και το γλυκό πορτοκάλι ωραίο! Μας έφτιαξε η μητέρα μου γλυκό κυδώνι κ μας έφερε ψητό με το ζουμάκι του κ θα φτιάξω μια άγλυκη σαντιγί για συνοδεία

Καλημέρα σας κυρίες μου! Χθες στόλισα τα μπισκοτάκια μου. Δυστυχώς δεν έκανα ότι μπορούσα γιατί κρύωσα αλλά επειδή τα βλέπω να μειώνονται επικίνδυνα, σίγουρα θα έχω την ευκαιρία να κάνω πιο όμορφα μπισκοτάκια στην επόμενη δόση!

Για σήμερα σνίτσελ κοτόπουλο με πατατούλες για τη μικρή, με σαλάτα για εμάς. Και πολύ μας είναι σήμερα

Μπράβο κοριτσάρα έχει εξελιχθεί απίστευτα! Θυμάμαι τα περσινά αλλά αυτά δεν παίζονται!! Κ του χρονου με υγεία! :D

ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...

καλα βγηκαν απλα τελεια,πεντανοστιμα,ελαφρα..ο αντρας μου δεν πιστευε οτι μπορει να ειναι τοσο ευγευστα χωρις να εχουν κρεας μεσα!!!

Ευγε Καλαμαριδιους,ευγε

Αααα..εχω φτιαξει και το λεμονοκεηκ..εξισου καλο!!!

χχε χε χε χε

Σε ειπα εγώ θα βγει ελαφρύ κ νόστιμο!!

Ανέβασα κ την συνταγή μου στις συνταγές της παρέας http://www.sintagespareas.gr/sintages/kanelonia-me-spanaki-kai-rikota.html

Και σήμερα φάγαμε περισσεύματα λίγο μοσχαράκι λιγο τουρλού κ έφτιαξα κ μια ομελέτα φούρνου δεν έβαλα όμως ολα τα ζαμπόνια κ τυριά που λεει....ελεος

photo-2012-12-08-16-53-18-923_zps38760b0f.jpg

photo-2012-12-08-16-53-49-508_zpse9f0187f.jpg

Εβαλα

5 αυγά μεγάλα

150γρ κασέρι

2 ντομάτες ψιλοκομένες χωρίς τα σπόρια

μια πιπεριά πράσινη

80γρ μπείκον

2 πολύ μικρά λουκάνικα φρανκφούρτης

3/4 ποτηριού γάλα

1/4 ποτηριού ελαιόλαδο

Και 5 κουταλίες σούπας αλευρι οχι ομως με το κουτάλι, με μετρητή κανονικά.

αλάτι πιπέρι.

Την χώρισα στα δύο κ ότι περίσσεψε θα το φάμε μεσα σε ψωμάκι σάντουιτσς πασπαλισμένο με λιγο πιπέρι όπως μου είχε μάθει η ισπανίδα φιλενάδα μου να τρώμε την τορτίγια σε σάντουιτσ

20110413-127355-dinner-tonight-tortilla-bocadilla_zps5bdaf7da.jpg

Αυτά για τώρα θα δώ τι θα μαγειρέψω για αύριο :D

Διαφημίσεις

ωωωωωωωωωωωωωω

μαναμ.....ωωωωωωωωωωωω ζηλεύω κάργααααααααααα!!! :evil::evil:

εντιτ...........

και τεράστια κομμάτια βλεπω κα.ΜαιΚέλυ..........γκρρρρρρρρρρρ

γεια σας!!!!!!!!!!!! καμια σαλατιτσα σπανια παιζει βλεπω..... εχω ερωτηση!

δε μπορω να πετυχω ποτε καλα τη σαλατα λαχανο-καροτο!!!!!

εχουμε κανα καλο ντρεσινγκ? το μονο που ξερω ειναι οτι θελει να "μεινει" για να ναι πιο γευστικη.....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

My_Kelly... ravT down...

Σέκος... Τέζα... Βλέποντας το προκλητικό αυτό γαλακτομπούρεκο, νιώθω πως μια τέτοια κομμάτα θα με θεράπευε...

εμμμμ.....κ εγώ επεσα μόλις την αντίκρυσα με τα κόκκινα μάτια μου....{έχω πάλι πυρετό γμτη μου....}

Τέλος κουζίνα για σήμερα, εκανα κ την φακή μας για αύριο , χυλωμένη χυλωμένη φακές εγκλουβής ;)

photo-2012-12-08-23-00-24-110_zps6775988f.jpg

Την καληνύχτα μου κ περαστικά μας οι άρρωστεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

καλο ξημερωμα κι απο εμενα!!βλεπω τις φακουλες..ακριβως ιδιες τις κανουμε Καλαμαρι μου.

Εμεις σημερα ειχαμε το μεσημερι χοιρινα σουβλακια και ευκολη τυροπιτα (σαν ογκρατεν τυριων) κι αυριο θα φαμε κοτοσουπιτσα μουρλια ζεστη-ζεστη να ταιριαζει με τον βροχερο και κρυο καιρο!!

Kαλησπέρα, είμαι πολύ χώμα, έχω άντρα να τρέχει νοσοκομείο από ένα πόνο ξαφνικό χθες πρωί, παιδί να μην την παλεύει να κοιμηθεί,

κι εμένα με έπιασαν τα νεύρα μου και έκανα και κουρκουτόψωμο και κορμό.

Μπορώ να πω πως δε με ικανοποίησαν καθόλου.

Κορμό έκανα πρώτη φορά (φαινεται αλλωστε και απο την φωτο).

Ιδού:

IMGP1209-1.jpg

IMGP1210-1.jpg

Περαστικά στις άρρωστες, ό,τι είναι περαστικό δε πειράζει κοριτσάρες...

Εχω ερωτησούλες (τί περίεργο ε), για τον κορμό έκανα αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kormos-sokolatas-mosaiko-iperoxos.html

Ομως το πρωτο βημα το αλλαξα.

Η κουβερτουρα ελεγε πανω να λιωσω σε μπεν μαρι, έτσι κι εκανα, κ μετα προσθεσα το βουτυρο να λιωσει.

Η συνταγη όμως έλεγε σε κατσαρολάκι να λιώσω πρώτα το βουτυρο και μετά την σοκολατα.

Το αποτέλεσμα ήταν πως ενώ το μίγμα βγήκε γευστικότατο, όταν πήγα να το τυλιξω πανω στη λαδοκολλα εβγαλε αρκετο βουτυρο, το οποιο και επηξε εξωτερικα, θα το δειτε και στα κομματια στην φωτο.

Τί φταίει? Πως έπρεπε να το κάνω? Ο άντρας μου έφαγε 4 κομμάτια :shock: Θέλω να το ξανακάνω σωστά.

Επίσης το κουρκουτόψωμο αποκάτω έμεινε λευκό, δεν ψήθηκε. Αφησα το λαδι να τσιτσιρισει στο φουρνο αλλα δεν το εκανε με τιποτε αυτο.

Φταει που δεν εβαλα αερα μήπως?

Η μπαταρία της φωτογρ. τέλειωσε και δεν σας εβαλα φωτο αποκατω.

ΕΥχαριστώ πολύ, καλαμαράκι μου για τις εξηγησεις.

μια ζωή θυμάμαι τη μάνα μου να πλένει 100 ωρες χορτα στην κουζίνα, βγαζουν πολλη βρωμια, για αυτο ειναι ο εφιαλτης μου να μαθω να τα κανω...

ΜαιΚελλυ μαμαει το γαλακτουμπουρικο σου! Θα μου μαθεις οταν ξετριψω ε ε? :tongue::D

Αγαπητο κουρκουμπινι ολα τα καλουδια σου απλα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!

Ομως η πιτσα με εξιταρε! Ικετευω για συνταγη, ο συζηγος περιμενει πιτσα πως και πως αλλα εγώ τώρα ξεπήρα με το μιξερ,

δε νομιζω να τα καταφερω. Ειπε ομως αν του φτιαξω τη ζυμη θα κανει εκεινος το ανοιγμα του...φυλλου! (ειχε κανει σε πιτσαρια κατι φεγγαρια!)

Marsolan υπεροχες οι ιδεες σου, καλο ξημερωμα σε όλες. Αν καταφερει ο αντρας μου ν κοιμησει το παιδι και δε ξημερωθουμε. Πρωτη φορα παλι αυτο...

ΥΓ τελικά τα ανοξείδωτα ταψια @@ δεν χαράζονται, μια χαρά χαράκτηκε οταν εκοψα τα κομματια, και ήταν και μαλακό,,,που να ηταν και σκληρο.

ΥΓ2 ρε κορίτσια η φωτογραφικη μου γιατι οποτε μπαινοβγαλω την καρτα αλλαζει ημερομηνια? Εχω εκνευριστει.

Στο φεισ οσες με εχετε θα δειτε που λεει 2008 σε μερικές!!! Εκει άλλαζε χρόνο, τώρα τουλαχιστο αλλαζει 2 μέρες... γκρρρρ

-7.5 κιλά :D

Ιριδα δε νομιζω να του πηγαινει καποιο ντρσινγκ καλη μου, καλυτερα να το αφησεις αν τραβηξει.

Εμενα μου αρεσει πολυ να το λαδολεμονιασω (δικια μου λεξη :tongue:) και να το αφησω στο ψυγειο να μαλακωσει.

Το κοβω και εξαιρετικα λεπτο σαν...οδοντογλυφιδα, με πριονωτο μαχαιρακι.

Του αντρα μου παλι του αρεσει φρεσκοκομμενο και να μην εχει ρουφηξει. Αυτα ειναι γουστα.

Φυσικα σε τραπεζι πχ δε πρεπει να μοιαζουν πανιασμενα τα λαχανικα.

Επισης η μανα μου στο λαχανοκαροτο βαζει και σκορδο,

δεν εχω καταλαβει ακριβως σε ποια μορφη αφου δε φαινεται αλλα και μουλτι η μανα μου δε χρησιμοποιει (ειναι του τριφτη).

Για δοκιμασε και αυτο με το σκορδο δε χανεις κατι!

(το σκορδο λεει κανει καλο στην καρδια και μεχρι να παντρευτω να φυγω απο το σπιτι ολο σκορδιλα μυριζα, γιατι τις τσακιζω τις σαλατες τις - τιποτε πιο τελειο απο σαλατα νοστιμη, φτιαγμενη από άλλον! :tongue:)

-7.5 κιλά :D

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

πρωινη πρωινη πίνω το καφεδάκι μου και φυσικά τρώω τα κούκις μου!:P

τα έκανα πάλι χτες!δεν άντεξα!

από το πορτοκαλοκέικ τώρα μόλις έφαγα το πρωτελευταίο κομματι!

σκέφτομαι να το ξανακάνω αλλά με περισσόρερη βανίλια!ή να ρίξω και το ξύσμα από το πορτοκάλι!

σήμερα δε μαγειρεύω,θα φάμε στη γιαγιά

για αυριο δε ξέρω τι να κάνω!

μάλλον θα βγάλω φέτες ψάρι να τις κάνω στο φούρνο με χυμό λεμόνι-πορτοκάλι και δεντρολίβανο

EvgLp2.png

Ntemi εσυ ποια κουκις φτιαχνεις;;;;;;

Τελικα στο λαχανο εβαλα μονο λαδι κ αυτο το καινουργιο ξυδι βαλσαμικο με μελι... Δε ξερω αν το εχετε δει, το εβαλα κ σε μαρουλι κ ειναι τελειο!!!! Σουπερ εγινε!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...