Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, MK2012 είπε:

      Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

       

       

      Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στα γρήγορα φώτο από το σημερινό γιατί έχω ήδη αργήσει για δουλειά και τα υπόλοιπα τα λέμε από εκεί

έκανα αυτό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxari-me-kritharaki-stin-katsarola1.html

βγήκε έτσι

IMGP1204-1.jpg

και δεν μπορώ να σταματήσω να βάζω "λίγο ακόμα" κριθαράκι κάθε φορά!

Απλά τέλειο! Εύκολο, γρήγορο, μούρλια!

Εχει κάνει πολλά φάουλ στη συνταγή η κοπέλα, πχ θέλει ζεστό νερο, δεν αλατίζεις στην αρχή μη σκληρύνει, θέλει να βράσεις το ζυμαρικό όσο λέει η συσκευασία κι όχι μέχρι να πιεί το νερό του, αφού το πίνει έτσι κι αλλιώς και δένει μόλις μείνει για λίγο (αν προλάβει).

Εκτός από αυτά που συνήθως είναι γνωστά είναι μια τέλεια συνταγή!


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

001jdn.jpgσσας βαζω και τον ωραιο μπακλαβα που μας εφτιαξε η πεθερουλα!!οπως βλεπετε το ταψι εχει αρχισει να αδειαζει!!!ονειρο...

Μπράβο η πεθερά!!!!!!!! ωραίος φάινεται μιαμμμμμ

φώτο από τα τσουρεκάκια μου

P9150209.jpg

και η πρασόπιτα με κιμά της my Kelly ΟΝΕΙΡΟ :D:D

PC050001.jpg

την πείραξα λίγο μια και μου φάνηκε ότι η γεύση της θα ήταν λίγο φλατ οπότε πρόσθεσα γάλα προς το τέλος της βράσης και λίγο τριμμένο τυρί συνήθως βάζω παρμεζάνα αυτή την φορά δεν είχα και έβαλα ότι βρήκα στο ψυγείο όπως επίσης και δυόσμο φρέσκο

Σήμερα λέω να κάνω μία δόση από κουραμπιέδες η συνταγή είναι παλιά της μαμάς μου αν τα καταφέρω θα ανεβάσω φώτο :D

Τα τσουρεκάκια μίλησαν στην καρδιά μου..... και το στομάχι θα έλεγα :tongue:

και στην πρασόπιτα καλά έκανες και πρόσθεσες πράγματα, κι εγώ το ΣΚ θα την ξανακάνω και θα βάλω κατιτίς παραπάνω, έτσι μωρέ..... επειδή έχει λίγα :rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Και μια φωτό κομμένο για χαζι χε χε

photo-2012-12-06-16-00-31-992_zpsda0ca734.jpg

Παω να κάνω καφέ να συνελθω από το δυωρο ύπνο που έριξα. :wink:

αμαν αυτή είναι η Κελλοπρασοπιτα μηπως? σλουρρρρρρρρρρρρρπππππππππ

ΜαιΚελλυ αν ειναι δικη σου μου επιτρεπεις να ειναι η πρωτη μου πιτα? Θα την σκοτωσω λιγο αλλα ΟΚ :D Δε παρηξηγείς εσύ!

και στην πρασόπιτα καλά έκανες και πρόσθεσες πράγματα, κι εγώ το ΣΚ θα την ξανακάνω και θα βάλω κατιτίς παραπάνω, έτσι μωρέ..... επειδή έχει λίγα :rolleyes::rolleyes:

μμμμ θα την κάνω κι γω τότε! Ο Θεός βοηθός :tongue:

Dimmi γράφεις

Το άφησα σε ένα πιάτο σκεπασμένο με μεμβράνη αλλά μάλλον πήρε υγρασία γιατί ο σύζηγος το άφηνε ξεσκέπαστο (δεν υπάρχει πια το φάγαμε), και συρρικνώθηκε κι έμοιαζε κάπως λασπωμένο.

εκτός απο τον λόγο που σου γράφει η my Kelly υπάρχει και άλλος τρόπος για να σου λασπώσει το κείκ αν δεν το άφησες να κρυώσει εντελώς πρίν το σκεπάσεις με την μεμβράνη

η σωστή διαδικασία είναι

τσεκάρουμε αν έχει ψηθεί με την μέθοδο του μαχαιριού, βγάζουμε το κείκ από τον φούρνο, το αφήνουμε 3-5 λεπτά να κρυώσει λίγο, το αφαιρούμε από την φόρμα του και το τοποθετούμε πάνω σε σχάρα μέχρι να κρυώσει εντελώς και μετά το τοποθετούμε προς φύλαξη

Ποιά η διαφορά φόρμα σιλικόνης και κλασσικής? η διαφορά τους είναι ότι στην φόρμα σιλικόνης δεν χρειάζεται να την βουτυρώσεις (αν η φόρμα είναι καλής ποιότητας) και πιάνει λιγότερο αποθηκευτικό χώρο

φώτο από τα τσουρεκάκια μου

P9150209.jpg

και η πρασόπιτα με κιμά της my Kelly ΟΝΕΙΡΟ :D:D

PC050001.jpg/QUOTE]

θεικά τα δημιουργήματα σου, κορίτσια όσο για το "λάσπωμα" δεν ήταν άψητο με την καμμια, μετά από 1 μέρα όμως που έμεινε ξεσκέπαστο (είχα βάλει μεμβράνη αλλά την ξεχνούσε ο άντρας μου ανοιχτή) είμαι σίγουρη ότι "ρούφηξε υγρασία".

MyKelly λες δεν παίζει γιατί?

Μη ξεχνάς μένουμε σε νησί παραθαλασσια, επίσης κουλουράκια όσες φορές αφήνω πχ σε μπολ, μετά από 2 ώρες δεν τρώγονται...

Δεν βοηθά και το σπίτι γιατί κάνει γούβα η ταράτσα και κρατά όλα τα νερά της βροχής πάνω. Υγρα΄σια σας λέω ...κάργα.

Θα πάω απόψε κιόλα να πάρω την θήκη που λέτε. Θέλω κάτι εύκολο κι ελαφρύ.

Γεια σαςςςςςςςςς

Λοιπον... θα κανω τα μανταρινοτετοια το σκ να τα παω στη δουλεια :D

Εκανα σημερα τα μπισκοτακια βουτυρου αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-on-a-stick-se-ksilaki.html

τα οποια λατρευω!! και θα τα στολισω κιολας, εκτος αν προλαβουμε και τα φαμε!!

Εκανα και αυτο το λικερ, σε ενα μηνα τα αποτελεσματα... http://www.sintagespareas.gr/sintages/liker-portokali.html

Εκανα και αυτο το ροφημα το οποιο το δοκιμασα ζεστο και μαρεσε πολυ...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatiko-rofima.html

Δεν ξερω να ανεβαζω φωτο.... Αν μαθω, θα σας δειξω και τα δικα μου :D

ωραια πραγματάκια έκανες, μάθε να μας βάζεις και φωτο καλέ, στην αρχή μόνο είναι δύσκολο 1-2 φορές να ξεπάρεις!
σσας βαζω και τον ωραιο μπακλαβα που μας εφτιαξε η πεθερουλα!!οπως βλεπετε το ταψι εχει αρχισει να αδειαζει!!!ονειρο...
ατσα η πεθερά! Τέλειος ο μπακλαβάς!
Αυτη τη συνταγη ψηνομαι να τι κανω και εγω αλλα πρεπει να παω να παρω απο τα βιολογικα μανταρινια...

όντως κιγω αυτό σκέφτομαι, θα πρεπει να περιμένω να πάρω απότ ο περιβόλι ακέρωτα...

Καλημέρα κορίτσια :wink:

Χτες έπεσα για νάνι γιατί ήμουν ψόφια χε χε

Τα υπόλοιπα που έφτιαξα χτες ήταν

Μια κολοκυθοπιτα χωρίς φύλλο πολύ εύκολη κ γρήγορη

photo-2012-12-06-08-41-06-311_zps639daefb.jpg

Και ένα κέικ λεμονιού πολύ αρωματικό κ χωρίς μίξερ :wink: με γλασο λεμονιού

photo-2012-12-06-08-41-44-253_zpsfe08db3c.jpg

αχ ηρθε μια φιλη και δεν προλαβαινω γραψω αλλα, θελω συνταγηηηηηηηηηηη με ξελιγωσες καλε!!! Τεμπελοκολοκυθοπιτα!!!


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Dimmi, υποσχέθηκα να απαντήσω και θα το κάνω ;)

πω με ξελιγώσατε πάλι, μπήκα να γράψω απορίες και τις ξέχασα! Οχι δεν αστειεύομαι!

1-2 που θυμάμαι τώρα:

Τα κεικ φουσκώνουν τόσο πολύ? ναι

Τα γυρνάμε από την ανάποδη φαντάζομαι ώστε το τμήμα που φούσκωσε να είναι στον πάτο? ναι, για αισθητικούς λόγους

Και το τμήμα με το "σχεδιο" να είναι πάνω? ναι ντεεεεε

Γιατί είχε τρύπες ανεπαίσθητες? γιατί με το χτύπημα εγκλωβίστηκε αέρας. Δεν είναι κάτι κακό

Μήπως δεν κάνω κάτι καλά στο χτύπημα? καλά το κάνεις

Τί εννούμε να αφρατέψει το βούτυρο με τη ζάχαρη? εννοούμε να χτυπηθούν αρκετά έτσι ώστε να ασπρίσει το χρώμα και να είναι αφράτο το μείγμα

Με ποιό εξάρτημα χτυπάω? Δεν έβαλα το πολύ λεπτό το φοβήθηκα, αλλά ούτε και το γάντζο. Το ενδιάμεσο χτυπητήρι. Αν θέλετε το βάζω και φώτο ξανά. χτυπάς με το μεσαίο. Το πολύ λεπτό δεν ξέρω για τι είναι αλλά ο γάντζος είναι για ζύμωμα.

Εσείς αλλάζετε εξάρτημα όταν κάνετε κεικ? με άλλο χτυπάτε αυγά με άλλο τα άλλα πχ? όχι, με το ίδιο εξάρτημα τα χτυπάω όλα

Την φόρμα σιλικόνης πρέπει να την τοποθετώ σε επίπεδο ταψί χωρίς τοιχώματα για να διαχέεται καλά η θερμότητα? ή μπορώ και σε κανονικό ταψί? Εσείς που την βάζετε? νομίζω σε μεγάλο ρηχό ταψί είναι καλύτερα, αλλά δεν θα πάθει και τίποτα τραγικό σε βαθύ.

(μια που πήρα φόρα να ρωτήσω κι άλλα 1-2)

Το ταψί που έβαλα την ζαμπονοτυρόπιτα σε ζεστό φούρνο σηκώνεται μονόπαντα, παίζει ρόλο αυτό στο ότι μου κάηκε μόνο από τη μια πλευρά?

Εχει ο φούρνος ίσιο ταψί αλλά είναι πολύ βαρύ και δεν το προτιμώ. Οι φούρνοι με αέρα έχουν τον ανεμιστήρα που βγάζει τον θερμό αέρα στην πλάτη, στο πίσω μέρος δηλαδή. Είναι φυσιολογικό εκεί να "παίρνει" πιο πολύ χρώμα γιατί είναι περισσότερη η ζέστη. Εγώ μερικές φορές βγάζω το ταψί και το βάζω ξανά από την άλλη πλευρά για να το "ισορροπήσω" λίγο. Αλλά εγώ προτιμώ τα ταψιά της κουζίνας πάντως.

Τα κεικ μετά ξεφουσκώνουν? όχι

Το άφησα σε ένα πιάτο σκεπασμένο με μεμβράνη αλλά μάλλον πήρε υγρασία γιατί ο σύζηγος το άφηνε ξεσκέπαστο (δεν υπάρχει πια το φάγαμε), και συρρικνώθηκε κι έμοιαζε κάπως λασπωμένο. Ρε κορίτσι από πού να πάρει υγρασία? αν έμενε ξεσκέπαστο θα ξεραινόταν, δεν θα έπαιρνε υγρασία. Στο μπάνιο το είχατε? Αν έμοιαζε λασπωμένο ίσως να ήθελε λίγο ψησιματάκι ακόμα.

Που μπορώ να βάζω το κεικ να μη παίρνει υγρασία? (πιθανολογώ ότι αυτό έπαθε γιατί και κουλουράκια όταν αφήνω έξω παπαριάζουν!) Να πάρεις μια πιατέλα που έχει από πάνω πλαστικό σκέπασμα ειδική για κέικ και γλυκά. Όχι για την υγρασία (δεν παίζει αυτό) αλλά για πιο εύκολη και "εμφανίσημη" αποθήκευση

Τέλος τα κεικ τα ψήνω σε αέρα ή χωρίς αέρα? Μάλλον μου άρπαξε, πως σας φαίνεται στην φώτο? Με αέρα τα κάνω εγώ, αλλά εγώ ψήνω τα περισσότερα στον αέρα. Να ακολουθείς τη συνταγή, συνήθως το αναφέρει.

Κάπου είχα διαβάσει ότι βγάζοντας το κεικ/κουλουράκια απότ ο φούρνο πρέπει να ακουμπάμε σε σχάρα για να κυκλοφορεί ο αέρας. Τη φόρμα σιλικόνης που την ακουμπάτε? ισχύει αυτό? Τα ακουμπάς σε σχάρα για να κρυώσουν πιο γρήγορα. Το ίδιο κάνεις και με τη φόρμα σιλικόνης

Ποιά η διαφορά φόρμα σιλικόνης και κλασσικής? Δεν ξέρω, πραγματικά. Εγώ δεν έχω καμία φόρμα σιλικόνης.

Πωπω του έδωσα και κατάλαβε με τις ερωτήσεις και είστε και αρρωστούλες μερικές, δε ρωτάω άλλα (για σήμερα γλιτώσατε), ευχαριστώ πολύ!:D

Εντάξει κυρία μου???? :tongue::tongue:

Dimmi επειδή μάλλον χάθηκαν εδώ ανάμεσα στο χαμό σου ξαναβάζω το ποστ (που κόπιασα να απαντήσω :tongue:) για να τα διαβάσεις και αν έχεις κι άλλες απορίες τα ξαναλέμε. Βασικά πάνω σε αυτά απαντάει και η Access;)

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!!!

έχω σε αναμονή πίτσα,κούκις,μερέντα!:P

έκανα ρυζόγαλο το απόγευμα γιατι θα έληγε ένα λίτρο γάλα!:P

για αύριο έβγαλα ζυγούρι!από κάποια πήρε το μάτι μου χυλοπίτες με κοκκινιστό και λέω να το κάνω έτσι!;) καλό δε θα γίνει;

στη χύτρα τσακ μπαμ!;)

η πρασόπιτα είναι λίγο βαρια;δεν την έχω κάνει ποτέ.

τα τσουρεκάκια φαίνονται τέλεια!πήραμε συνταγή;:P

συνταγή

κολοκύθια στο φούρνο με ρύζι

τι θα χρειαστείς

κολοκύθια

ρύζι

πιπεριές διάφορες

κρεμμύδι

σκόρδο

ντομάτες

τι κάνεις

κόβεις σε κυβάκια τα κολοκύθια το κρεμμύδι το σκόρδο τις πιπεριές και τις ντομάτες

αλατοπιπερώνεις και γενικώς μπαχαρικώνεις:P

λαδώνεις :P

προσθέτεις ελάχιστο νεράκι

ψήνεις για μια ώρα περίπου στους 200

προσθέτεις ρύζι και λίγο νερό

μόλις είναι έτοιμο και το ρύζι σερβίρεις

το ψήνω στη γάστρα και γίνεται τέλειο


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Dimmi επειδή μάλλον χάθηκαν εδώ ανάμεσα στο χαμό σου ξαναβάζω το ποστ (που κόπιασα να απαντήσω :tongue:) για να τα διαβάσεις και αν έχεις κι άλλες απορίες τα ξαναλέμε. Βασικά πάνω σε αυτά απαντάει και η Access;)

oxi den χαθηκαν καλή μου απλά ήρθε μια φίλη και βγήκα εσπευσμένα, σε ευχαριστώ πολύ πολύ τα διάβασα φυσικά όλα νωρίτερα.

Δεν πρόλαβα να σας απαντήσω όπως προείπα, είσασταν πολύ περιγραφικές και ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Πάω να δω και τα υπόλοιπα και να περάσω μια τα μηνύματα από τηναρχή να βρω συνταγές για τη βδομάδα την υπόλοιπη.

Απόψε δεν προλαβαινω σουπερμαρκετ, θα βραδυάσω στη δουλειά.

Οπότε αύριο θα φάω φασολάδα που περίσσεψε και κις λορεν αλα ΜαιΚελλυ που θα κανω, αυτή τη φορά σε ταρτιέρα :tongue:

Του άντραμου δεν του άρεσε η φασολαδα Πηλίου, αφού και έφαγε 2 πιάτα!:confused:


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γιατί βρε κοπελιές δεν ντρέπεστε ???:tongue::tongue::tongue:

φώτο από τα τσουρεκάκια μου

και η πρασόπιτα με κιμά της my Kelly ΟΝΕΙΡΟ :D:D

την πείραξα λίγο μια και μου φάνηκε ότι η γεύση της θα ήταν λίγο φλατ οπότε πρόσθεσα γάλα προς το τέλος της βράσης και λίγο τριμμένο τυρί συνήθως βάζω παρμεζάνα αυτή την φορά δεν είχα και έβαλα ότι βρήκα στο ψυγείο όπως επίσης και δυόσμο φρέσκο

Σήμερα λέω να κάνω μία δόση από κουραμπιέδες η συνταγή είναι παλιά της μαμάς μου αν τα καταφέρω θα ανεβάσω φώτο :D

Οχιιιιιι δεν ντρέπομαι καθόλου όλη μέρα στη δουλειά τα σκεφτόμουνα χαχαχα κ έμεινα νηστική επίτηδες για να τα απολαύσω χωρίς τύψεις χε χε:tongue::tongue:

Ανέβασα κ την συνταγή στο συνταγές παρέας κ περιμένω έγκριση ;)

\σσας βαζω και τον ωραιο μπακλαβα που μας εφτιαξε η πεθερουλα!!οπως βλεπετε το ταψι εχει αρχισει να αδειαζει!!!ονειρο...

α πα πα πα!! χάλια πες της έγινε ας το στείλει σε μας να μη το φάτε εσείς χαχαχα

Γεια σαςςςςςςςςς

Λοιπον... θα κανω τα μανταρινοτετοια το σκ να τα παω στη δουλεια :D

Εκανα σημερα τα μπισκοτακια βουτυρου αυτα http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-on-a-stick-se-ksilaki.html

τα οποια λατρευω!! και θα τα στολισω κιολας, εκτος αν προλαβουμε και τα φαμε!!

Εκανα και αυτο το λικερ, σε ενα μηνα τα αποτελεσματα... http://www.sintagespareas.gr/sintages/liker-portokali.html

Εκανα και αυτο το ροφημα το οποιο το δοκιμασα ζεστο και μαρεσε πολυ...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatiko-rofima.html

Δεν ξερω να ανεβαζω φωτο.... Αν μαθω, θα σας δειξω και τα δικα μου :D

Πολύ ωραία όλα σου τα καλούδια, οδηγίες για φώτο για δες εδώ http://imageshack.us/ κ θα διαλέγεις τον κωδικό img code κόπυ πέιστ εδώ στο ποστ κ θα εμφανίζονται!

Καλησπέρα στα γρήγορα φώτο από το σημερινό γιατί έχω ήδη αργήσει για δουλειά και τα υπόλοιπα τα λέμε από εκεί

έκανα αυτό

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mosxari-me-kritharaki-stin-katsarola1.html

βγήκε έτσι

IMGP1204-1.jpg

και δεν μπορώ να σταματήσω να βάζω "λίγο ακόμα" κριθαράκι κάθε φορά!

Απλά τέλειο! Εύκολο, γρήγορο, μούρλια!

Εχει κάνει πολλά φάουλ στη συνταγή η κοπέλα, πχ θέλει ζεστό νερο, δεν αλατίζεις στην αρχή μη σκληρύνει, θέλει να βράσεις το ζυμαρικό όσο λέει η συσκευασία κι όχι μέχρι να πιεί το νερό του, αφού το πίνει έτσι κι αλλιώς και δένει μόλις μείνει για λίγο (αν προλάβει).

Εκτός από αυτά που συνήθως είναι γνωστά είναι μια τέλεια συνταγή!

Ωραίο δείχνει αλλά με ξενίζει το κριθάρι σα σούπα , γενικά το κριθάρι με ξενίζει κ το φτιάχνω ποιο πολύ γιατί αρέσει στην κόρη κ στον χαζμπαντ πολύ. Νομίζω το πεθερίδιο το κάνει αυτό....νομίζω όμως.

αμαν αυτή είναι η Κελλοπρασοπιτα μηπως? σλουρρρρρρρρρρρρρπππππππππ

αχ ηρθε μια φιλη και δεν προλαβαινω γραψω αλλα, θελω συνταγηηηηηηηηηηη με ξελιγωσες καλε!!! Τεμπελοκολοκυθοπιτα!!!

χααχα Οχι μαρσί πήρες φόρα τυφώνα μου εσύ! :tongue:

Τα κανελόνια είναι με ρικότα.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kolokithopita-xoris-fillo1.html η κολοκυθόπιτα

κ το κεικ λεμονιού http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-lemoni.html

Του άντραμου δεν του άρεσε η φασολαδα Πηλίου, αφού και έφαγε 2 πιάτα!:confused:

χμ........που κ να μη του άρεσε δηλαδή πόσο θα έτρωγε!! :rolleyes:

Τελικά βλέπω το καλούπι είναι ίδιο σε όλους τους άντρες κ αλλάζουν μόνο τα χρώματα ξανθός μελαχροινός κτλ....γκρρρ :evil::rolleyes::tongue:

Link to comment
Share on other sites

το φαγητό τώρα θα το έχει πιεί το νερό του και δε θα είναι σούπα ;)

Τελικά βλέπω το καλούπι είναι ίδιο σε όλους τους άντρες κ αλλάζουν μόνο τα χρώματα ξανθός μελαχροινός κτλ....γκρρρ :evil::rolleyes::tongue:

δεν ξέρω, πάντως σίγουρα όλοι πότε πότε μας σπάνε τα νεύρα!

σκέφτομαι όμως ότι αλλάζει ο χρόνος κι εκείνος δεν αλλάζει συνήθειες.

Ασε πάτησες τώρα ευαίσθητη χορδή!

Δε μπορώ να τρώω διαρκώς τα 5 φαγητά που τρώει (και μάλιστα με ειδικό τρόπο φτιαγμένα αλλιώς κάθεται και βγάζει με το πηρούνι τα κρεμμύδια που επιπλεόυν και γενικά ό,τι φαίνεται, παράλληλα κάνει και τον μορφασμό μπλιαχ):shock:

Οπότε όλα...αλεσμένα του τα βάζω με τα φαγητά του..

.

Τεσπα δειλά δειλά έχω αρχίσει και κάνω και άλλα πράγματα,

ε όχι κύριε, παντρευτήκαμε αλλά δε θα αλλάξουμε και κουζίνα σου λέμε!

Τώρα τον ¨βαστάω" με το παιδί, ότι πρέπει όταν μεγαλώσει να τρώει από όλα, και φυσικά ω΄ς τότε να τα κάνω όλα και μάλιστα νόστιμα!

Κι ας μη τρώει!

Εντάξει προσπαθώ να κάνω πχ 1 φαγητό που δεν τρώει κι ένα που τρώει την επόμενη, μη ρέψει το παληκάρι μου χαχαχαχα :tongue:

Είστε καλύτερα οι αρρωστούλες?

ΥΓ πρίν με γνωρίσει έτρωγε 2 φαγητά, καλό ε...


-7.5 κιλά :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημερα!

Σας διαβαζω καθημερινα κ μου τρεχουν τα σαλια με τις φωτο που ανεβαζετε! Ειστε σουπερ μαγειρισσες :)

Θελω μια βοηθεια : αυριο θα κανω τη γιορτουλα του μεγαλου μου γιου που γιορταζε χτες. Θελω να φτιαξω cupcakes και απο πανω να στολισω με γλασο. Εχω παρει ετοιμο γλασο απο το super market και εχω υγρα χρωματα ζαχαροπλαστικης (κοκκινο-κιτρινο-μπλε). Δυστυχως οσες φορες εχω δοκιμασει να τα αναμειξω οι αποχρωσεις βγαινουν πολυ αχνες! Δεν πετυχαινω κοκκινο αλλα ροζ, και αντι για μπλε θαλασσι κλπ. Ξερετε τι πρεπει να κανω για να εχω εντονα χρωματα; Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!

Σας διαβαζω καθημερινα κ μου τρεχουν τα σαλια με τις φωτο που ανεβαζετε! Ειστε σουπερ μαγειρισσες :)

Θελω μια βοηθεια : αυριο θα κανω τη γιορτουλα του μεγαλου μου γιου που γιορταζε χτες. Θελω να φτιαξω cupcakes και απο πανω να στολισω με γλασο. Εχω παρει ετοιμο γλασο απο το super market και εχω υγρα χρωματα ζαχαροπλαστικης (κοκκινο-κιτρινο-μπλε). Δυστυχως οσες φορες εχω δοκιμασει να τα αναμειξω οι αποχρωσεις βγαινουν πολυ αχνες! Δεν πετυχαινω κοκκινο αλλα ροζ, και αντι για μπλε θαλασσι κλπ. Ξερετε τι πρεπει να κανω για να εχω εντονα χρωματα; Ευχαριστω!

Θα πρεπει να προμηθευτεις χρωματα ζαχαροπολαστικης σε μορφη παστας.Τα υγρα δεν βγαζουν εντονα χρωματα.


q1kup2.pngza5op2.png
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα μαγειροκόριτσα!

τι μου κάνετε;

τι καλό έχουμε σήμερα;:P

Σήμερις έχουμε το χθεσινό κανελόνια με σπανάκι κ ρικότα κ μια σαλάτα που έφτιαξα χτες βράδυ

Κόκκινο λάχανο με γιαουρτομαγιονέζα

photo-2012-12-07-10-23-19-159_zps5099e8f2.jpg

Η συνταγή λέει μόνο μαγιονέζα αλλά αντικατέστησα με γιαούρτι 2 μέρη κ ένα μέρος μαγιονέζα αλάτι κ πιπέρι.

Καλημερα!

Σας διαβαζω καθημερινα κ μου τρεχουν τα σαλια με τις φωτο που ανεβαζετε! Ειστε σουπερ μαγειρισσες :)

Θελω μια βοηθεια : αυριο θα κανω τη γιορτουλα του μεγαλου μου γιου που γιορταζε χτες. Θελω να φτιαξω cupcakes και απο πανω να στολισω με γλασο. Εχω παρει ετοιμο γλασο απο το super market και εχω υγρα χρωματα ζαχαροπλαστικης (κοκκινο-κιτρινο-μπλε). Δυστυχως οσες φορες εχω δοκιμασει να τα αναμειξω οι αποχρωσεις βγαινουν πολυ αχνες! Δεν πετυχαινω κοκκινο αλλα ροζ, και αντι για μπλε θαλασσι κλπ. Ξερετε τι πρεπει να κανω για να εχω εντονα χρωματα; Ευχαριστω!

Θα πρεπει να προμηθευτεις χρωματα ζαχαροπολαστικης σε μορφη παστας.Τα υγρα δεν βγαζουν εντονα χρωματα.

Θα συμφωνήσω δεν έχουν δύναμη πολύ κ θέλει πολύ μεγάλη ποσότητα για να γίνει το χρώμα έντονο. Καλό είναι να αγοράσεις χρώμα σε μορφή πάστας που σου πρότεινε κ η Δημητρα ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...