Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**

kalamaraki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Περαστικα στα αρρωστουλικα κ γρηγορα μαλιστα.Χριστουγεννα ερχονται εχουμε δουλεις με φουντες χαχαχα

Χτες που λετε εφτιαξα κ εγω στολιδια με αλατοζυμη καλα γινανε μονο που σημερα σκασανε λιγο απο πανω δεν ξερω γιατι .....( ασχετο)

Ειδα πως θελετε συνταγη για μιλφειγ, σας γραφω αυτη που φτιαχνω κ εχει μεγαλη επιτυχια

ΜΙΛΦΕΙΓ

2 φυλλα σφολιατας ( η 3 πακετακια σφολιατινια απο σμ )

Κρεμα ζαχαροπλαστικης

1 λιτρο γαλα φρεσκο

6 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ

3/4 -1 κουπα ζαχαρη ψιλη

2 βανιλιες

1 κουταλια σουπας βουτυρο

Σαντιγυ ( χτυπημενη κρεμα γαλακτος η γκαρνι οτι προτιματε)

λιγη κανελλα

Εκτελεση

Ψηνω τα φυλλα σφολιατας συμφωνα με τις οδιγιες ψησιματος της συσκευασιας κ τα αφηνω να κρυωσουνε.

Ετοιαζω την κρεμα ζαχαροπλαστικης.

Σε μια κατσαρολα βαζω το γαλα μαζι με την ζαχαρη κ τις βανιλιες να βρασουν.Εντομεταξυ εχω κρατησει περιπου μια κουπα γαλα κρυο για να διαλυσω το κορν φλαουρ.Οταν το γαλα βρασει ριχνω το μειγμα γαλακτος κορν φλαουρ κ ανακατευω μεχρι να γινει κρεμα.Αποσυρω απο την φωτια , ριχνω μεσα το βουτυρο κ ανακατευω.Αφηνω λιγο να κρυωσει κ χτυπαω σε σαντιγη την κρεμα γαλακτος μαζι με λιγη αχνη ( η το γκαρνι αναλογα τι εχετε επιλεξει).

Στησιμο

Αναλογα το μεγεθος του ταψιυ μας κοβουμε την σφολιατα

Βαζουμε σε ενα μακροστενο πυρεξ η ταπερ η ταψακι το ενα φυλο σφολιατας κ ριχνουμε κρεμα.Ξανα φυλο ξανα κρεμα κ τελειωνουμε με φυλο.Απο πανω βαζουμε την σαντιγυ κ τριβουμε λιγο σφολιατα κ αν θελουμε αχνη κ κανελλα.

Αν δεν θελουμα να ψησουμε σφολιατα κυκλοφορουν συσκευασμενα σφολιατινια ( στο σμ διπλα απο τα σαβαγιαρ) κ κανουν την ιδια δουλεια.

Σημερα τρωμε γιουβαρλακια κ για αυριο ρεβυθια.

Ερωτηση προς ΡαβΤ.Μπορεις να μου θυμησεις αν η κρεμα που εβαλες στο τριφλ ηταν σοκολατενια η ασπρη? Ευχαριστωωωω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σήμερα έκανα μια φοβερή γκουρμέ νοστιμιά για τη μπέμπα μας.... μου πήρε πολύυυυυυυ ώρα (ούτε 5 λεπτά) :tongue:

Μπισκοτάκια οδοντοφυίας

PC050203.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Να συμπληρώσω και τα καλούδια που έφτιαξα προχτες ...

Παστίτσιο παραδοσιακό

PC030169.jpg

Το παρακάτω.... χάλιααααααα μαύρα!!!! ούτε μέχρι τη μέση δεν το φτάσαμε τη μέρα που το έφτιαξα... :tongue::tongue:

PC030170.jpg

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Όταν την ξαναφτιάξω τη μερέντα (αν ...), θα τη δοκιμάσω με κουβερτούρα γάλακτος και δε θα βάλω καθόλου φουντούκια, γιατί δεν μπορεσα ούτε με μπλέντερ να τα κάνω σκόνη τελείως... :mad:

Ωραία πραλίνα φουντουκιού θα είναι αυτή!!!! :tongue::rolleyes:

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγω!το πηρα αποφαση να σας γραψω κ να αφησω τις ντροπες!Σας διαβαζω ζπο την αρχη του θεματος κ εχω φτιαξει αρκετα απο τα φαγητακια που εχετε βαλει!Εμεις σημερα εναν ταπεινο αρακα φαγαμε.Εχει καμμια κοπελα ευκολη συνταγη για χριστουγεννιατικα μπισκοτα?

Όταν την ξαναφτιάξω τη μερέντα (αν ...), θα τη δοκιμάσω με κουβερτούρα γάλακτος και δε θα βάλω καθόλου φουντούκια, γιατί δεν μπορεσα ούτε με μπλέντερ να τα κάνω σκόνη τελείως... :mad:

Ωραία πραλίνα φουντουκιού θα είναι αυτή!!!! :tongue::rolleyes:

βρε καλό μου γιατί αφού σας έγραψα τον τρόπο για να τα κάνετε σκόνη τα φουντούκια

εγώ την έφτιαξα το Σάββατο νομίζω (καλά τελείωσε) και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό δεν θα πώ ότι δεν καταλάβαινα τα φουντούκια αλλά ήταν σκόνη όχι κομμάτια όπως βλέπω εδώ

βάλε στο μπλέντερ 2-3 κουταλιές φουντούκια 2 κουταλιές ζάχαρη άχνη (εγώ έβαλα την κανονική γιατί δεν είχα, έτσι και αλλιώς σχεδόν άχνη γίνεται στο μπλέντερ)

την 1 κουταλιά αλεύρι που λέει (θέλει αλεύρι για να γίνει ποιο συμπαγές το μίγμα) και πάτα το μουλτι καμιά 20αρι φορές όχι συνεχόμενα, μην το κάψεις δεν πρέπει να μου πήρε πάνω από 2-3 λεπτά το χτύπημα

Δεν θυμάμαι αν έχω βγάλει φωτο θα κοιτάξω στον δίσκο και αν την έχω βγάλει θα σας το βάλω

Μερέντα, Μερέντα δεν είναι, δεν είμαι καν σίγουρη αν είναι ποιο οικονομική από το να αγοράσω το βαζάκι αλλά θεωρώ ότι αν ξεμείνεις και θές να φτιάξεις κάτι με γέμιση μερέντας είναι μια καλή εναλλακτική

και αν δεν πιστεύεται εμένα, ορίστε και από τον ειδικό http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21917&subid=2&pubid=26505758 :tongue::tongue:

edit Καλά παστίτσιο έχω να φτιάξω χρόνια τι μου θύμισες !! λαχταριστό λαχταριστό δείχνει

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

εμείς σήμερα έχουμε σαρδέλα παντρεμένη,χωρισμένη δε ξέρω πως τη λένε!:P

με ντομάτα πάντως είναι,κρεμμυδάκι,σκορδάκι και πάπρικα γλυκειά

επίσης,έκανα και γαύρο λεμονάτο

οπότε κι απο τα δυο σήμερα κι ό,τι μείνει αύριο

έχω και χορταράκια βραστά

τελικά τη φώτο μου με τα κούκις την είδατε;να ξανανεβάσω καμία ή όχι;:P

EvgLp2.png

Σήμερα τελικά έκανα φακές γιατί με τη μικρή άρρωστη δεν βγήκα για ψώνια.

Έκανα και τα λατρεμένα μανταρινο τρουφάκια μου τα οποία αύριο, βαριά μεθαύριο δεν θα υπάρχουν...

DSCN0070_640x480.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γειά σας και χαράσας!

Αστράφτει και βροντάει, έχω αργήσει για τη δουλειά γιατί περιμένω να ξυπνησει το παιδί να του αλέσω, να το ταίσει ο άντρας μου.

Μέχρι να φύγω λοιπόν πάρτε φώτο, και νέες απορίες :tongue::tongue:

IMGP1198-1.jpg

έκανα το κεικ δεύτερη φορά, την ίδια συνταγή, όμως έβαλα βιταμ αντί για βούτυρο (δεν μου αρέσει η γεύση του βουτύρου και πολύ...)

Πειράζει? Νομίζω έγινε το ίδιο, μη σας πω ωραιότερο!

Ομως παρατηρείστε στην φώτο (μπορώ να βάλω και την παλιά δίπλα να παίξετε το"βρείτε τις διαφορές" :tongue::tongue:), παρατηρείστε λοιπόν ότι στο κάτω μέρος του σα να έσπασε.

Δηλαδή τί σαν, πήγα να το κόψω κι έφυγε ένα κομμάτι από το κάτω μέρος.

Επίσης να πω ότι αυτή τη φορά έψησα την ίδια ώρα αλλά σε φούρνο 10 βαθμούς πιο κρύο, με αέρα.

Τα έχουμε τσακίσει τα κεικ και μάλλον θα αργήσω να ξανακάνω γιατί δεν έχει πάει ακόμη για την εξέταση χοληστετίνης του...

Το σημερινό μας φαγάκι (χθες φάγαμε γιουβαρλάκια-κοτρώνες :tongue::tongue:)

IMGP1201-1.jpg

είναι η φασολάδα Πηλίου από την συνταγοπαρέα! Η καλύτερη φασολάδα που έφαγα/έφτιαξα ποτέ μου! Δυστηχως δεν πρόλαβα να την τραβήξω πρίν φάω να τη δείτε στημένη στο πιάτο!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Περαστικά στις αρρωστούλες σας διάβασα όλες, πρέπει να βγω και τα λέμε με ηρεμία αργότερα. Αύριο θα κάνω το γιουβετσάκι από το μπλογκ που έδωσε κάποια κοπέλα, πρέπει να ξεσκονίσω και τ απαλια μηνύματα!!! Φιλάκια ματς

-7.5 κιλά :D

Μήπως μπορεις να μας βαλεις λινκ με την επισημη λιστα προιοντων?Θα μ'ενδιεφερε πολυ ευχαριστω.

http://shiftfrequency.com/comprehensive-list-of-gmo-products/

ΔΕν κανει τπτ.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σας και από εμένα. Μπαίνω σπανια να γράψω, αλλά σας διαβάζω ενελλιπώς, σας θαυμάζω και με ιντριγκάρετε κι εμένα να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω.

Θέλω να επιβεβαιώσω ότι τα τρουφάκια μανταρίνι είναι τέλεια !!!!!! Τα έφτιαξα προχθές και δεν έμεινε ούτε ένα. Δυστυχώς, δεν έχω φωτογραφία να σας βάλω.

Να πω ότι πρόσθεσα 3 κουταλιές της σούπας λικέρ περγαμόντο. Νομίζω ότι τα απογείωσε. Μοσχοβόλαγε όλο το σπίτι. Τέλεια. Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε και για τη γιορτη της κόρης μου.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Γεια σας και από εμένα. Μπαίνω σπανια να γράψω, αλλά σας διαβάζω ενελλιπώς, σας θαυμάζω και με ιντριγκάρετε κι εμένα να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω.

Θέλω να επιβεβαιώσω ότι τα τρουφάκια μανταρίνι είναι τέλεια !!!!!! Τα έφτιαξα προχθές και δεν έμεινε ούτε ένα. Δυστυχώς, δεν έχω φωτογραφία να σας βάλω.

Να πω ότι πρόσθεσα 3 κουταλιές της σούπας λικέρ περγαμόντο. Νομίζω ότι τα απογείωσε. Μοσχοβόλαγε όλο το σπίτι. Τέλεια. Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε και για τη γιορτη της κόρης μου.

Για αυτα τα τρουφακια μανταρινι μπορουμε να βρουμε λινκ; το εχετε βαλει ηδη;

Ψαχνω νακανω κερασμα για την δουλεια μου, ναναι και ψιλο-γιορτινο αλλα οχι τα συνηθισμενα... Ζηταω πολλα; :P

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...