Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

      Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

      Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

      • Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Εγώ θα το κάνω απόψε το 3λεπτο κεκάκι γιατί έχω τη μικρή με πυρετό και χρειάζομαι δυνάμεις. Ήδη μετράω μια βραδιά αυπνίας και πάμε για τη 2η. Αύριο, αφού δεν θα πάει σχολείο και θα είμαστε όλοι στο σπίτι, μας κόβω για κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο και μαρούλι σαλάτα.

Όταν συνέλθει εκείνη (αν δεν πέσω εγώ στο μεταξύ) θα κάνω τα πρώτα μπισκοτάκια για τα χριστούγεννα. Ήδη ξεκίνησα προετοιμασία, φτιάχνοντας τη ζαχαρόπαστα.

DSCN0067_640x480.jpg

EDIT Ellemphriem ευχαριστούμε για τις ίνφο αλλά και εγώ να σε ενημερώσω πως μόνο μια- δυο φίλες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ζύμη...

Να συνεισφέρεις και σε συνταγές και φωτογραφίες...


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια, βλεπω εχετε μπει για τα καλα στο χριστουγεννιατικο πνευμα... Εγω δεν εχω κανει ποτε μου γλυκα Χριστουγεννων, παντα η μαμα μου τα κανει, λογω εργασιας δεν προλαβαινω ασε που δεν τα τρωει και ο συζυγος οποτε τσαμπα ο κοπος :oops::oops:... Φετος λεω να τολμησω να κανω την βασιλοπιτα μας :tongue:

Καλαμαρακι το ζυμαρακι για πιτσα δοκιμαστηκε και ηταν πολυ καλο, εβαλα και το μισο καταψυξη για αλλη μερα... Θα καθιερωθει η διπλη δοση για αποθηκεση... Την αλλη φορα θα το δοκιμασω και με σοδα...

Χτες εβρασα λαχανικα και μοσχαρακι να φτιαξω σημερα ωραιοτατη κρεατοσουπα... Επισης εφτιαξα και αυτες τις κασεροπιτες με ζαμπον, θα τις δοκιμασω σημερα στη δουλεια και θα σας πω εντυπωσεις :cool:

www.bettyscuisine.blogspot.gr/2010/01/blog-post_24.html

(Παρεπιμπτοντως αυτο το blog μου αρεσει πολυ, εχει ωραιες και ευκολες συνταγες)...

Ειδες είναι πολύ καλό το άτιμο φουσκώνει τέλεια κ παρεμένει αφράτο. Εγώ κάνω όλη τη δόση κ με την μισή βγάζω μια πίτσα των 30εκ λεπτή λεπτή κ ότι περισσεύει κάνω εκείνη την ώρα πεινιρλάκια με μεγάλη επιτυχία πάλι.

Εχω βρει κ αυτή τη "Η πίτσα του μπαμπά" επίσης καλή

Και εγώ μέχρι πέρυσι έφτιαχναν η μητέρα μου κ η πεθερά μου , περυσι τους πάτησα βέτο οτι θα κάνω μόνη μου τα πάντα για να μαθαίνω, κ όντως τα έκανα οκ....οι κουραμπιέδες μου ήταν λίγο κοτρώνια {τα παράψησα όπως το συνηθίζω } χαχαχα αλλά τα μελομακάρονα μου έγιναν πολύ ωραία όπως κ η βασιλόπιτα μου. Εγώ λέω να το τολμήσεις δες το σαν ένα κεικ δεν είναι κάτι διαφορετικό ;)

Φέτος πάλι....λέω να κάνω μόνο τη βασιλόπιτα, μπισκοτάκια χριστουγεννιάτικα κ να αφήσω στις κιουρίες τα υπόλοιπα :rolleyes:;)

μπισκοτακια στο πνεμα των χριστουγεννων!!νοστιμα και ευκολα και ειλικρινα το χαρηκα πολυ γιατι ασχοληθηκαν και τα μικρα!!!:D:D

καμια ιδεα για να τα στολιζω????:confused::confused:εγω εβαλαγλασσο ζαχαρης αλλα δεν εβγαινε καλα απο τον κορνε και δεν εγιναν πολυ ομορφα οπτικα!!!

Πολύ όμορφα κ με ωραίο χρώμα τα μπισκοτάκια σου!

Μπορείς να τα βουτήξεις σε κουβερτούρα ή να φτιάξεις ελαφρύ γλάσο άχνης κ να τα περάσεις με πινελάκι

Καλαμαράκι μου προέκυψαν κι άλλες απορίες,

ψήνομαι και για αυτό εδώ, πήρα ταψί για πίτες νο36, ανοξείδωτο σαν το δικό σου.

Να τη βάλω εκεί ή καλύτερα σε ταρτιέρα που λέει η συνταγή? Αλλά η ταρτιέρα είναι μια σταλιά μπροστά στο ταψί!

Το 36 που πήρα φάνηκε μεσαίο μέγεθος, μπορω να κάνω εκεί κουρκουτόψωμο κτλ?

Καλά έκανες , αλλά Μαρσί....νο36 είναι τεράστιο για τη συνταγή της λεμονόπιτας!! Εκεί θες σίγουρα τη διπλή ποσότητα!! Εγώ το κάνω σε ταρτιέρα 26αρα ή ανοξείδωτο 28αρι νομίζω.Και να την βάλεις στην ταρτιέρα. Τα δικά μου ανοξείδωτα τα μικρά είναι από γλυκά που μου έχουν φέρει για αυτό ειναι μικρούλικα ;)

Το ανοξείδωτο που πήρες είναι οκ για τα πάντα κ για κουρκουτόψωμο κ για πίτες αν κ νομίζω πως στο 36αρι θα χρειαστείς σίγουρα 1μιση δόση του κουρκουτόψωμου.

Μη γελασεις, εγω τη lemon pie την εβαλα σε ταψακι που μας φερνουν τα σιροπιαστα απο το ζαχαροπλαστειο για να μην ψαχνω κ ηταν ακριβως η δοση!:rolleyes:

Δεν γελάμεεεε το ίδιο κάνουμε χε χε ;):tongue:

αχ ακόμα κι συ άρρωστο, αλλά φτηνά τη γλίτωσες με μυξούλες, το ΜαιΚελλάκυ υποφέρει το καυμμένο :( Ευτυχώς που είναι καλά το Κελλάκυ (γραμμένη σε έχουμε τη μάνα :tongue:)

Καλαμαράκι μου θα πάθεις ένα κατιτίς με τις απορίες μου για αυτό σε παρακαλώ να μπείς φαγωμένη και ξεκούραστη το μεσημέρι!

Το τουρλού σου υπέροχο, θέλω κι γω άντρα να τα τρώει όλα :evil:

Το παιδί ακόμα να ξυπνήσει, θα είχα κάνει το κεικ γμτ ή την τάρτα...

Οχι οχι δεν τη γλύτωσα φθηνά....απλά πήρα κορτιζόνη σε σπρέυ κ στάνιαρα χε χε

Δεν μπορώ να πω, τρώει τα πάντα είναι παμφάγο κ σε αυτό ευχαριστώ την πεθερά κ την γιαγιά του που μαγείρευαν τα πάντα κ δεν του κάναν τα χατήρια για ειδικά φαγητά. Μόνο αγγινάρες δεν έτρωγε όταν τον παντρεύτηκα....τώρα ΚΑΙ τις τρώει ΚΑΙ του αρέσουν κ πολύ χαχαχαχα

Ε μα...συγνώμη...δεν θα τις μαγειρεύω επειδή δεν σου αρέσουν ενώ εγώ τις λατρεύω....οκ φάε σκέτο αρακά τότες....σιγά μη μαγειρευω δευτερο φαγητό, μπριτς....δε σφάξανε!

Ευελπιστώ να καταφέρω το ίδιο κ με την μικρή μου ;):rolleyes::D

Όσο για τις απορίες σου, να μαγειρέψω η καημένη το λεμονάτο μοσχαράκι μου με πουρέ για αύριο κ σου υπόσχομαι θα κάτσω το βράδυ αργά κ θα σου απαντήσω σε ότι γνωρίζω ;)

Αυτα για την ωρα... Θα επανελθω μολις δοκιμασω την κασεροπιτα :cool:

Επισης μου ειπε η κορη μου οτι εφαγε μιλφειγ σε φιλικο σπιτι και της αρεσε πολυ (απορησα βεβαια γιατι ειναι η πρωσοποποιηση της μιζεριας). Εχετε δοκιμασμενη συνταγη για μιλφειγ ή να τολμησω αυτη www.sintagespareas.gr/sintages/milfeig3a-to-aythentiko.html??

Δεν έχω κάνει ποτές να το δοκιμάσεις κ να μας πεις εντυπώσεις!!

Καλησπερα στα μαγειροκοριτσα.

Τι τελειο θεμα.Μολις διαβασα τις συνταγες σας και καθως τις βλεπω κι ολας φαινονται πολυ λαχταριστες.Πολυ ωραιες ιδεες για το καθημερινο φαγακι μιας και ειμαστε πολυ φαγανη οικογενεια.

Εμεις σημερα ειχαμε κοτοπουλακι φρικασε(δυστυχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες)και σε λιγο θα κανουμε με τα πιτσιρικακια Χριστουγεννιατικα κουλουρακια.

Kalamaraki θελω απεγνωσμενα την συνταγη για την λαχταριστη μηλοπιτα που εβαλες στις πρωτες σελιδες.Οι ανοιχτες δεν μου αρεσουν καθολου και δεν εχω δει καποια κλειστη(φυλλο πανω-κατω)που να με τραβηξουν τοσο.

Εχει δοκιμασει καμια τα μελομακαρονα του Πετρετζικη.Τα ειδα σημεραστο πρωινο και ελεγα να δοκιμασω αυτα φετος.Αξιζει τον κοπο?

Καλώς την Ρούλα :D

Πολύ ευχαρίστως να στη δώσω , κ μένα δε μου πολυαρέσουν οι ανοιχτές εκτός του απλ κραμπλ γιατί μου θυμίζουν κεικ με μήλα πάνω τους γιακ

Αυτή είναι η συνταγής της Μηλόπιτα σκεπαστή

Καλή επιτυχία ;)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

Επειδη σας παρακολουθω στενα και σας κλεβω ιδεες και ας μην συμμετεχω, βλεπω παιζει πολυ ζυμη Πιλσμπουρι και ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι συγκεκριμενες ζυμες ειναι απο τα μεταλαγμενα της Μονσαντο Αμερικης....αν δεν θελετε μεταλαγμενα στο πιατο σας διαλεξτε ή να ανοιγετε φυλλο (που δεν ειναι ευκολο) ή κατι σε Ελληνικης προελευσης που προς στιγμην δεν εχουν μπλεξει με τετοια. Επισης Μονσαντο ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημητριακα Νεστλε και Κελλογκς. Προτιματε Ελληνικα. Υπαρχουν.

Καλες συνεχειες......

Καλώς την με νέα φερόμενη! Εγώ την αγόραζα προ παιδιού να πω την αμαρτία μου αλλά μετά ακρίβυνε πολύ κ είπα να αρχίσω να φτιάχνω μόνη μου....

Αλλά για τα δημητριακά....με τάπωσες...... Για πες καμιά μάκρα ελληνική βρε

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα το κάνω απόψε το 3λεπτο κεκάκι γιατί έχω τη μικρή με πυρετό και χρειάζομαι δυνάμεις. Ήδη μετράω μια βραδιά αυπνίας και πάμε για τη 2η. Αύριο, αφού δεν θα πάει σχολείο και θα είμαστε όλοι στο σπίτι, μας κόβω για κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο και μαρούλι σαλάτα.

Όταν συνέλθει εκείνη (αν δεν πέσω εγώ στο μεταξύ) θα κάνω τα πρώτα μπισκοτάκια για τα χριστούγεννα. Ήδη ξεκίνησα προετοιμασία, φτιάχνοντας τη ζαχαρόπαστα.

EDIT Ellemphriem ευχαριστούμε για τις ίνφο αλλά και εγώ να σε ενημερώσω πως μόνο μια- δυο φίλες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ζύμη...

Να συνεισφέρεις και σε συνταγές και φωτογραφίες...

Ωρέγια τα χρώματα σας κυρία μου! Καλές δημιουργίες αύριο ;)

Οσο για το έντιτ συμφωνώ 1000%:rolleyes::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα το κάνω απόψε το 3λεπτο κεκάκι γιατί έχω τη μικρή με πυρετό και χρειάζομαι δυνάμεις. Ήδη μετράω μια βραδιά αυπνίας και πάμε για τη 2η. Αύριο, αφού δεν θα πάει σχολείο και θα είμαστε όλοι στο σπίτι, μας κόβω για κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο και μαρούλι σαλάτα.

Όταν συνέλθει εκείνη (αν δεν πέσω εγώ στο μεταξύ) θα κάνω τα πρώτα μπισκοτάκια για τα χριστούγεννα. Ήδη ξεκίνησα προετοιμασία, φτιάχνοντας τη ζαχαρόπαστα.

Ραβάκο πρόσεχε να μην κολλήσεις, έχω πικρή πείρα.... Περαστικά στη μικρούλα

Περαστικά και στις υπόλοιπες by the way.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!άρρωστα!

εμένα με προσπέρασε!το πρόλαβα με ντεπόν!

σήμερα φάγαμε κοτοπουλάκι με πατατες στο φούρνο

ειχα και λαχανόρυζο για τη μικρή

αύριο γυρνάω νωρίς από το σχολείο οπότε μιας και προλαβαίνω τον ψαρά θα πάρω κανα μικράκι ή σαρδέλα ή γαύρο

έχω και βραστά χορταράκια

ποιο ζυμάρι πίτσας να κάνω;με σπράιτ ή άνευ;

όσο για το πορτοκαλοκέικ καλαμαράκι,δε ξέρω μήπως ήθελε παραπάνω βανίλιες;γιατι νομίζω πως τις εβαλα!:oops:

ναι τις έβαλα!γιατι θυμάμαι που έψαχνα να βρω άλλη μία που νόμιζα ότι είχα αλλά τελικά δεν τη βρήκα και άνοιξα καινούργιο σακουλάκι!:P

τι να πω!ίσως είναι και θέμα λαδιού!

θα ξανακάνω τη μελιτζανοσαλατα,έχω πολλές μελιτζάνες από πατρίδα

στο μουσακά τα λαχανικά τα κάνω στο φούρνο ψητά και όχι τηγανητά

οπότε μπορεί να κρατήσω κι εγώ μερικές για μουσακά

πώς βγαίνουν ψημένες από κατάψυξη;κανονικές;:P

όσο για το ζυμάρι πιτσμπουρι κι εγώ το έχω δοκιμάσει,δεν είχα υπόψιν μου αυτή την πληροφορία!

δεν είναι δύσκολο το σπιτικό ζυμάρι ;)


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

βρήκα αυτήν εδώ τη συνταγή για βάφλα εύκολη και ελαφριά!;)

βέβαια εγώ την έχω συνδυάσει με παγωτό!αλλά και με μερέντα καλή δε θαναι;:P:p:tongue:

http://manamia.gr/sxeseis/bafla_ugieini_kaia_light.html


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

ελενα κ λοιπες φαν ξεκιναει η αργυρω εκπομπη με χορηγο τα ορεο-μπισκοτα!!!!! ανυπομονω να δω τι θα φτιαχνει!!!!!!!!

Καλησπερα,

Επειδη σας παρακολουθω στενα και σας κλεβω ιδεες και ας μην συμμετεχω, βλεπω παιζει πολυ ζυμη Πιλσμπουρι και ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι συγκεκριμενες ζυμες ειναι απο τα μεταλαγμενα της Μονσαντο Αμερικης....αν δεν θελετε μεταλαγμενα στο πιατο σας διαλεξτε ή να ανοιγετε φυλλο (που δεν ειναι ευκολο) ή κατι σε Ελληνικης προελευσης που προς στιγμην δεν εχουν μπλεξει με τετοια. Επισης Μονσαντο ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα δημητριακα Νεστλε και Κελλογκς. Προτιματε Ελληνικα. Υπαρχουν.

Καλες συνεχειες......

ααα ωραια! εχω φαει μεταλλαγμενο φουλ δηλαδη... τουλαχιστον τωρα που το ξερω δε θα ξαναπαρω!!!!!!! αλλα δημητριακα τι να παρουμε οεο?????


Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Link to comment
Share on other sites

EDIT Ellemphriem ευχαριστούμε για τις ίνφο αλλά και εγώ να σε ενημερώσω πως μόνο μια- δυο φίλες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη ζύμη...

Να συνεισφέρεις και σε συνταγές και φωτογραφίες...

Χαιρομαι που δεν την πολυχρησιμοποιειτε, βασικα ειδα το ονομα αρκετες φορες και δεν προσεξα αν ειναι απο τα ιδια ατομα. Βασικα καλυτερο και πιο υγειινο οτιδηποτε ΜΗ κατεψυγμενο. Αλλα επειδη κατανταω βαρετη μπλαμπλαδουρα για βιολογικα δεν συνεχιζω....;)

Δεν μπορω κορες να συμμετεχω με φωτο γιατι δεν παλευω το βγαλε, ανεβασε σε χοστ, ανεβασε φορουμ κλπ. Εγω δεν πολυειμαι της μαγειρικης. Βασικα οκ κατι κανω αλλα δεν ειναι χομπι περ σε. Γιαυτο και ειμαι εδω να σας κατακλεβω.....;)

Απο συνταγες αν κανω κατι περιπλοκο ή ποπιουλαρ στον κυκλο μου και ξερω οτι τρωγεται σαν τρελλο ευχαριστως να μπω να σας ανεβασω συνταγη γραμμενη ;).

Φανουροπιτα Θειας μου.....(το ψωμακι της Θειας που λεει και το παιδι) τρωγεται ως παλαβο ακομα και απο τους πιο δυσκολους.

1 πακετο αλευρι που φουσκωνει μονο του

1 ποτηρι ζαχαρη (200mg) Βασικα εγω εχω μια κουπα καφε που ξερω οτι τοσο βγαζει αναλογια και ετσι μετραω.

1 ποτηρι καλαμποκελαιο (οτι αλλο πεφτει βαρυ και στην πιτα και στο στομαχι)

1/4 κουταλακι κανελλα, 1/4 γαρυφαλλο (ΜΑΖΙ να βγαζουν μισο κουταλι)

Ξυσμα πορτοκαλι

3 στιμμενα πορτοκαλια.

μια χουφτα σταφιδες

μια χουφτα καρυδια

Εκτελεση

Σε μιξερ (εγω εχω το κενγουντ το πολυμηχανημα και δεν πολυασχολουμαι βασικα) ζαχρη και καλαμποκελαιο να γινουν ενα μειγμα να αφρατεψουν (να΄ναι καλα η κενγουντ). Μετα προσθετουμε ξυσμα, κανελα, γαρυφαλλο και πορτοκαλι χυμο και τα αφηνουμε λιγακι, και μετα ριχνουμε καρυδια σταφυδες και δωστε του να δουλεψει να ανακετευτουν οι γευσεις καλα. Μετα ριχνουμε λιγο λιγο το αλευρι σε χαμηλες στροφες μεχρι να αδειασει το πακετο. Θα δειτε το μειγμα θα στεκεται στο αναδευτηρι οταν σηκωνετε το μιξερ, δεν θα τρεχει. Σε βουτυρομενη φορμα αδειαζετε και θελει μαξ 30 λεπτα σε φουρνο με αερα 160 βαθμους.

Σε αυτο το σπιτι το τσακιζουμε αυτο...ειναι ελαφρι...

Αντε καλη συνεχεια.

ΥΓ: Για δημητριακα εγω παιρνω αυτα http://www.fytro.com.gr/8/el/

Μεχρι να ανακαλυψω οτι και αυτα τα χαλασαν και αρχισω να φτιαχνω μονη μου στο τελος :P


Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Link to comment
Share on other sites

Θα τη δοκιμάσω τη φανουρόπιτα αν και κάνω μια πανεύκολη και νοστιμότατη από παρλιάρο.

Σχετικά με τα βιολογικά, αν και ανοίγουμε παρένθεση και μάλιστα μεγάλη, εγώ βιολογικό θεωρώ αυτό που φυτεύω εγώ ή δικοί μου άνθρωποι στους κήπους μας που δεν υπάρχει ίχνος μα ίχνος χημικής παρέμβασης. Επίσης, άλλο μεταλλαγμένο άλλο κατεψυγμένο. Δεν βρίσκω τίποτα κακό στα κατεψυγμένα. Η ίδια καταψύχω λαχανικά του κήπου μου στην εποχή τους για να τα έχω και εκτός αυτής (ώστε να μην αναγκαστώ να πάρω αυτά με τις φουλ ορμόνες) καθώς επίσης και μαγειρεμένα από εμένα φαγητά ώστε να κάνω την απαραίτητη οικονομία σε τσέπη και δυνάμεις. Με σωστή απόψυξη και σχεδόν άμεση κατανάλωση, είναι μια χαρά. Επίσης, προτιμώ να μου πει κάποιος "αυτό το κοτόπουλο τυποποιήθηκε τότε και ταυτόχρονα καταψύχθηκε" παρά να μου πασάρει κατεψυγμένο -αποψυγμένο για νωπό. Επίσης προτιμώ όταν αγοράζω κάτι νωπό και ξέρω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω την ίδια ή την επομένη, προτιμώ να το καταψύξω.

Θέλω να ελπίζω πως "διαβάστηκα" όπως ακριβώς τα έγραψα γιατί η παρεξήγα πάει σύννεφο με το άτομό μου και δεν θέλω να χαλάσω το θέμα του αγαπημένου μου καλαμαριδίου


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Θα τη δοκιμάσω τη φανουρόπιτα αν και κάνω μια πανεύκολη και νοστιμότατη από παρλιάρο.

Σχετικά με τα βιολογικά, αν και ανοίγουμε παρένθεση και μάλιστα μεγάλη, εγώ βιολογικό θεωρώ αυτό που φυτεύω εγώ ή δικοί μου άνθρωποι στους κήπους μας που δεν υπάρχει ίχνος μα ίχνος χημικής παρέμβασης. Επίσης, άλλο μεταλλαγμένο άλλο κατεψυγμένο. Δεν βρίσκω τίποτα κακό στα κατεψυγμένα. Η ίδια καταψύχω λαχανικά του κήπου μου στην εποχή τους για να τα έχω και εκτός αυτής (ώστε να μην αναγκαστώ να πάρω αυτά με τις φουλ ορμόνες) καθώς επίσης και μαγειρεμένα από εμένα φαγητά ώστε να κάνω την απαραίτητη οικονομία σε τσέπη και δυνάμεις. Με σωστή απόψυξη και σχεδόν άμεση κατανάλωση, είναι μια χαρά. Επίσης, προτιμώ να μου πει κάποιος "αυτό το κοτόπουλο τυποποιήθηκε τότε και ταυτόχρονα καταψύχθηκε" παρά να μου πασάρει κατεψυγμένο -αποψυγμένο για νωπό. Επίσης προτιμώ όταν αγοράζω κάτι νωπό και ξέρω ότι δεν θα το χρησιμοποιήσω την ίδια ή την επομένη, προτιμώ να το καταψύξω.

Θέλω να ελπίζω πως "διαβάστηκα" όπως ακριβώς τα έγραψα γιατί η παρεξήγα πάει σύννεφο με το άτομό μου και δεν θέλω να χαλάσω το θέμα του αγαπημένου μου καλαμαριδίου

Οχι ρε πας καλα? Εγω με οποιον ειναι να παρεξηγηθω το χω κανει ηδη. Εκλεισα ως ανθρωπος, οποτε νο προμπ. Βασικα η Μονσαντο ειναι η εταιρεια που μεταλλαξε σπορους ωστε να αντεχουν τα βιοχημικα με τα οποια τα ψεκαζουν για να καταστρεφουν τα ζιζανια. Οποτε καταλαβαινεις τι μεταλλαξη εχουν υποστει για να αντεχουν φουλ χημεια πανω τους και να μην πεθαινουν. Αυτο εννοω με Μονσαντο. Οποιος θελει ας δει γιουτιουμπι ντοκυμαντερ με δαυτους. Επισης υπαρχει επισημη λιστα προιοντων απο αυτους οποτε και μπορεις να ξερεις τι να αποφυγεις. Και αποσυρομαι να σας βλεπω μονο και να σας κλεβω.

Τα σεβη μου.


Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Link to comment
Share on other sites

Καλημέραααα :wink:

Για σήμερα έχουμε

Μοσχάράκι χτένι λεμονατο {έβαλα κ λίγα μανιτάρια πλευρωτους που είχα}

Στο ζουμακι που μένει ρίχνω λίγο κορν φλάουερς κ γίνεται μια ωραία πηχτό λεμονατη σαλτσουλα. Κόλπο από την πεθερά :-P

photo-2012-12-05-08-37-00-459_zps1a270389.jpg

Με συνοδεία σπιτικού πουρε

photo-2012-12-05-08-40-33-729_zpsdfe8cedd.jpg

Τις καλημερες μου κ καλά μαγειρέματα

Τα λέμε μετά :wink:

Link to comment
Share on other sites

Οχι ρε πας καλα? Εγω με οποιον ειναι να παρεξηγηθω το χω κανει ηδη. Εκλεισα ως ανθρωπος, οποτε νο προμπ. Βασικα η Μονσαντο ειναι η εταιρεια που μεταλλαξε σπορους ωστε να αντεχουν τα βιοχημικα με τα οποια τα ψεκαζουν για να καταστρεφουν τα ζιζανια. Οποτε καταλαβαινεις τι μεταλλαξη εχουν υποστει για να αντεχουν φουλ χημεια πανω τους και να μην πεθαινουν. Αυτο εννοω με Μονσαντο. Οποιος θελει ας δει γιουτιουμπι ντοκυμαντερ με δαυτους. Επισης υπαρχει επισημη λιστα προιοντων απο αυτους οποτε και μπορεις να ξερεις τι να αποφυγεις. Και αποσυρομαι να σας βλεπω μονο και να σας κλεβω.

Τα σεβη μου.

Μήπως μπορεις να μας βαλεις λινκ με την επισημη λιστα προιοντων?Θα μ'ενδιεφερε πολυ ευχαριστω.


Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...